|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kako dati voćni sok?
12.5.2009 14:35:24   
tomi
bili kod pedijatrice danas i rekla nam je da možemo polako početi davati i voćne sokiće, Matej ima 5mjeseci i do sada je samo sisao, rekla nam je da mu pomalo dajemo da se navikne na okus jer u 6mj. krećemo sa kašicama, pa me sada zanima kako mu dati taj sok? Na žlicu? jednu do dvije za početak pa povećevati ili? Što je bolje kupiti ili iscjediti, mislim sada baš i nema nekog praaaaaaaaaaaavog voća pa mi je možda bolje da kupim ili............. koja su  vaša iskustva? znam da krećemo s sokom od mrkve , pa jabuke( prokuhane)..............ali kako od toga napraviti sok?????????user posted image imam sokovnok mogu nacjediti user posted image

samo je jedna......................mama
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kako dati voćni sok?
12.5.2009 14:42:48   
vjerae
Ja sam krenula sa hippovim sokićem prvo žlica  pa brzo na boćicu a počela sam sredinom 3 mjeseca

Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!

(Odgovor članu tomi)
Neposredna veza do poruke: 2
12.5.2009 14:43:16   
anaxx
mi smo od jabuka radili kompot, prokuhali pa procijedili i na žličicu, i kupovali hippove sokiće, oni su ipak provjereni...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu tomi)
Neposredna veza do poruke: 3
12.5.2009 15:17:00   
Thea
Mi imamo tri mjeseca pa već jedemo kašice(naribana jabuka,banana i keksi) a i sokić si popijemo tu i tamo,frutek ili bebivita sok od 4 mj....Danas smo popapali juhicu(pileći file,mrkva,karfiol,krumpir)...user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 4
12.5.2009 17:18:22   
Anoniman
nas mali jos dandanas rijetko pije sokice; bolje mi je da pojede voce. sa cca. 6mj je poceo sam drzati voce u ruci i grickati ga, prije toga smo mu radili vocne kasice - pa ne vidim potrebe po tome da pije sok... za zed je po mom misljenju najbolja voda ili caj pa ga nisam niti htjela naviknuti na slatko...

(Odgovor članu Thea)
  Neposredna veza do poruke: 5
12.5.2009 18:48:38   
Ruža
Mi nismo krenuli sa sokićima, sa 5,5 mj smo probali uvesti rižine pahuljice ali nije išlo. Probaj malo prokuhati mrkvu i smiksati ju sa vodom u kojoj si kuhala, onako kao rijetku kašicu pa to na žlicu davati. To smo i mi prvo probali i prihvatio je bez beda. Sokići su mi bespotrebni, ili čaj ili voda. Jer ako se naviknu na sok, teško prihvate vodu, a štetan je kasnije za zubiće.

Samo luda mama...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
12.5.2009 20:38:25   
tomi
puno hhvala na savjetima , probat ću sa kuhanom mrkvicom rijetkom, iako sam ju pitala za vodu ona mi je rekla da ne jer sisia pa pije, zato je rekla bolje sok da se navikne na okus, ma vidjet ćemo javim kako je prošlo.Pusa svima

samo je jedna......................mama

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 7
12.5.2009 22:56:29   
njanja
mi nismo krenuli sa sokovima, nego odmah sa voćem...

daj mu na žličicu, najbolje ti je izribati krušku i onaj sok koji kruška pusti, za 1. dan dati mu 1-2 žličice, sljedeći dan, 5-6, a sljedeći mu već daj malo i te izribane kruške...
isto tako ponovi i s jabukom nakon par dana.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu tomi)
Neposredna veza do poruke: 8
12.5.2009 23:01:31   
novamama
svakako prirodni sok, probaj naći domaće voće....ili da znaš da je neprskano....

možeš i povrće?

ja sam prvo dala sok od mrkve iz sokovnika, svidjelo mu se....
pa sam probala sok od jabuke, ali obavezno te sokove treba razrijediti pola-pola...

i da, daj na žličicu...

kad se sjetim - ful slatko kako odguruju jezikom žlićicu - pa nije to sika!

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!