ejmama
|
Hvala cure na vibrama, baš sam se bila jako zabrinula. Uglavnom bila je na cijepljenu zdrava ko dren, u 3 ujutro je zakurila 37,9 dala sam joj čepić i opet je zaspala, prije nego smo išli raditi isto je bila dobro, pomislila sam sigurno je grlo, odvest ćemo je dr. da je pregleda. U međuvremenu, na putu na posao slušam na radiju kako je troje predškolaca dobilo meningitis od cijepiva, pretrnuli smo i ja i muž, iako ona nije dobila moparu, nego Priorix. Zove me mama da ima temp.40,odvela ih je obje kod dr. jer Hana opet kašlje,a sve je u redu, a ona jadna ima ispucane kapilare na licu od kašlja i uglavnom dr. govori da obje imaju prehladu, a mene grize kako da ima tKO VELIKU TEMP.,A NIJE JOJ ništa i da nas je bar poslala da vadimo krv. Uglavnom cijeli dan je kurila, a kad se u 18:30 počela tresti i grčiti mislila sam da ću krepat od straha. Otišli smo u bolnicu, izvadili su joj krv i mokraću, sve je bilo u redu,hvala bogu nije ni meningitis jer su joj opće stanje i refleksi super. Dobro je bilo i to da je dežurni pedijatar bio moj kolega iz osnovne škole. Uglavnom danas joj je bolje, a uz sve te nedaće izbila su joj i 2 zubića. Mm i ja smo odahnuli i proslavili moj rođendan s 2 kavice iz automata u bolnici i nazdravili s Enom dok je ona pila čaj i mokrila u vrećicu. Još samo da se Hani smiri kašalj i sve će biti OK. Cure puno mi falite, baš taj dan su mi jako falili vaši savjeti, a mob se ispraznio, a brojeve ne znam napamet.