Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Glavobolja u trudnoći 20.1.2011 11:33:57
|
|
|
|
Gianna
|
Na žalost i ja sam tijekom trudnoće vrlo često bila bitke sa glavoboljom, ali većinom šutila i trpila, nisam pila ništa od lijekova jer nisam htjela zbog ... Pametna nisam se niti sjetila lupoceta , tako da ti ja i nemam baš neki pameta savjet ....
|
|
RE: Glavobolja u trudnoći 20.1.2011 11:35:07
|
|
|
|
lavica81
|
he he he, IZVORNA PORUKA: Mariachi sad sam pročitala da je to od povećanja obujma krvi, znači premala mi je glava za tolko krvi trebam veću bulju!
|
|
RE: Glavobolja u trudnoći 20.1.2011 12:00:38
|
|
|
|
ana*
|
Ja sam imala glavobolje dok sam bila u 3 - 4 mj. trudnoće. Pila sam Neofen. Ali to je trajalo nekih mjesec dana i nije me boljela baš svaki dan, a onda je prestalo. Nadam se da je i kod tebe samo faza prilagodbe.
|
|
RE: Glavobolja u trudnoći 20.1.2011 21:35:29
|
|
|
|
malizia
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi sorry ak ima tema... čitala sam da je česta glavobolja u trudnoći, ali koliko česta... mene boli gotovo svaki dan, najviše ujutro... već me šiza hvata od nje... bubnja, ko da će eksplodirat! iskustva?... ja sam u prvoj trudnoći sve do 4 mjeseca trudnoće imala stravične glavobolje, a u životu me glava nije nikada zabolila. od velike glavobolje mi se užasno vid pogoršao pa jednom prilikom nisam uopće vidjela slova na znaku STOP, sve je bilo mutno do neprepoznatljivosti, uglavnom prošlo sa 4 mjeseca, bilo je baš gadno :-(
|
|
|
|
RE: Glavobolja u trudnoći 21.1.2011 11:34:25
|
|
|
|
Irena
|
I ja sam imala jake napadaje migrene... Doktorica mi prepisala lupocet i povremena normabel od 2mg za opuštanje mišiča.Jer kad te boli glava sav si u grču i dok got se ne opustiš migrena ne popušta...
|
|
RE: Glavobolja u trudnoći 21.1.2011 12:25:18
|
|
|
|
Anoniman
|
znači - nisam jedina... gnjavi to nas... uf
|
|
|
|
RE: Glavobolja u trudnoći 21.1.2011 15:02:06
|
|
|
|
breskvica22
|
dogadja se jako cesto kod mene ali nemogu reci kada i koliko jer mi nije jednako po razmaku vremena i intenzitetu boli. ali cesto imam taj problem glavobolja+zubobolja(ali samo ljeva strana zubi). hihi valjda necu biti keljava. nadam se jer je to kod mene familijarno da zene ostanu bez zubi u trudnoci. 2x do sada toliko boljela glava da sam morala popiti lupocet jer nisam nista mogla,pa cak ni pricati koliko je bolilo, trudnica smije popiti 2 lupoceta dnevno
|
|
|
|
RE: Glavobolja u trudnoći 22.1.2011 12:19:01
|
|
|
|
Indy
|
kod mene su isto česte i prije i sad kad sam trudna. ako me boli lagano nepijem lijekove nego puno tekućine, ako je nepodnošljivo onda lupocet.
|
|
RE: Glavobolja u trudnoći 16.3.2011 11:13:55
|
|
|
|
zlata2
|
Mene evo već drugi dan migrena ne popušta! Tako sam jadna! Jel moguće da je od velike količine krvi? Sad sam u 14. tjednu. Pročitala sam vaše savjete i probat ću nešto od toga. Lakše je kad znam da nisam sama. Sutra sam naručena na pregled pa ću upitati doktora šta točno da radim.
|
|
|
|
RE: Glavobolja u trudnoći 10.4.2011 11:34:59
|
|
|
|
svrcica
|
Prije trudnoce sam imala glavobolje, koje su misteriozno nestale kad sam ostala trudna... Sreca je trajala jedva 3 mjeseca, sad su se vratile. Boli ako malo dulje putujem, ako se uzrujam, ako se umorim... Izgleda da boli cim malo krvi dodje u nju , mora da i ja imam premalu glavu, iako se ne bi reklo s obzirom na to kako se zaokruzila .
|
|
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!