|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
8.12.2015 9:20:24   
Danira
jutro user posted image .
spuzva sto se tice opkuhavanja robice,ja sam opkuhavala samo bjelo na 90,a ovo sareno na 60.iovak budes sve peglala,pa nema svrhe izblijediti neke stvari pegla bu ubila sve bakcileuser posted image .
na samom pocetku sam koristila blaznice i mlaku vodu,a nakon mjesec dana vlazne maramice.
uzmi si sterilne gaze za pupak,od kozmetike cu uzet puder,ulje,sampon,losion za tjelo,kremu za guzu,stapice za usi...nek se nade nije to tak skupo,a bolje da ti je pri ruci nego da trcis svako malo u trgovinu.
cure koje imaju manje kikice se bolje sjecaju,pa ce sigurno i one napisat neki savjet,ja sam lagano zaboravila ipak su moji 9 i pol i 11 godina.user posted image

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 1676
8.12.2015 9:20:46   
perlica55
Jutro cure...
Spužva user posted image  user posted image  za uredan pregled... Još maloooo i stiže tvoja user posted image ..
Jao mene već strah lovi user posted image
Budem koristila vlažne maramice i sve kaj će mi olakšati brigu oko bebe..
Dobila sam od frendica preporuku za Mustela kozmetiku, pa ću
ju za početak koristiti.
Za iskuhavanje robe nisam ni sama pametna, imamo sušilicu pa
ne vjerujem da ću sve iskuhavati na 90... Samo ću sigurno jedno vrijeme
našu robicu prati odvojeno od bebine.
Gdje nam je ostatak ekipe??? Uspavale ste se danas, ha?! user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 8.12.2015 9:21:42 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 1677
8.12.2015 9:28:29   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Ja danas otkrmila do 9 user posted image ...zbudila sam se dok su se moji spremali za školu pa si mislim,a kaj bum sad već od 7 budna,okrenula se na drugu stranu i hop-do 9...
Ja sam sa svojima koristila sve kaj se da user posted image -i vlažne maramice i kupke od NIVEE,meni je za guzu zakon Sudocrem,pregibe mackali s uljem i tak od prvog dana...kaj se tiče robe,kuham samo bijelo pamučno...one štramplice od flisa i tako tome slično isto ko i Kazić na 60...i tu robicu perem obavezno sa dodatnim ispiranjem,al koristim omekšivač sve normalno...
Za pupak-najbrže je otpao na Octenisept i sterilne gaze,niš drugo..

Kazić,ja opće ne mislim još niš na kolače i Božić...ja sad samo odbrojavam dane user posted image ...a onda valjda kad taj dan dođe da se i dignem,bum ko tuljan,sve bu mi teško user posted image ...još 13 danauser posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 8.12.2015 9:34:23 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1678
8.12.2015 9:28:39   
Danira
Kazimira sto se tice kolaca ja cu radit cupavce,rafaelo,crnac bez jaja,ferero kuglice,bronhi kolac i naravno kremsnite za mog muzica.od suhih borice koje cu umocit u cokoladu i zvjezdice s pekmezom,a mama ce mi ispec madaricu i medenjake.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1679
8.12.2015 11:37:46   
perlica55
Kolačiiii, mmmmmm user posted image
Mama i ja godinama pravimo po 4/5 različitih vrsta svaka,
pa se trampimo... Pratimo jedan fini kuharski blog
gastrodiva, i po receptima te gospođe radimo božićne kolače user posted image

Pod obvezno: kiflice s orasima, cvjetići s marmeladom, breskve,
makovnjaču, biskupski kruh... Ostalo kaj nam se svidi, al po jedan
kremasti je obvezan..

< Poruku je uredio perlica55 -- 8.12.2015 11:40:01 >

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1680
8.12.2015 14:56:43   
Danira
Perlice hvala ti za blog bas sam gledala super recepti,uvjek se nade nesto zanimljivouser posted image .

Neposredna veza do poruke: 1681
8.12.2015 15:53:01   
Jagodica13
Evo da se ja napokon javim...sinoc bila samo kontrola zbog kilograma (sad u 10 dana dobila pola kilograma user posted image ) i tlaka koji je bio 110/70, ali mi isto dala da ponovimo ogtt sto sam isla napraviti odmah jutros, i napravili smo briseve isto jutros, nalazi za tjedan dana a od ogtt-a sutra poslijepodne.. tako da sam cijelo jutro provela u laboratoriju a kasnije kod nje.. jutros me samo doli pogledala-sve ok.. sljedeca kontrola za oko 3 tj.javim jos tocan datum kad se narucim user posted image
perlice user posted image za sobu, vjerujem da ce bit bprelijepa kad se montira..
Lidac drago mi zbog prijateljicinog bebaca da je bolje user posted image
uh vidim da se prica o kolacima, ja jos nemam pojma sto cu spremati.. user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1682
9.12.2015 8:43:33   
lidac0605
Jutro,curke user posted image
Di ste,kaj radite?user posted image Nešto sam slabo spavala noćas,valjda sam se urekla kaj sam se jučer hvalila kak sam fino krmila user posted image ...
Cure moje,dogurali smo nas dvoje i do drugog cilja-sutra smo punih 34 tjednauser posted image
Sad ću maaaalo lakše disat...a kad dođemo na 36 ihaaaaj user posted image
Ja sam od jučer službeno na porodiljnom-faaaalla Bogu,opet puna plaćaaaa user posted image user posted image

Jagodice user posted image za uredan pregled user posted image ...nek bu tak i dalje...
Jučer su cimki dali malog "koža na kožu" i veli sad će joj ga davat tak svaki dan,fino papa,sad jede svaka 3h po 10 ml,napravli mu uzv mozga,veli imao je samo 1.stupnja krvarenje kaj je super,mora još okulisti...sad ima 2200gr,nadam se da sa 2,5 kg idu doma,ne?!Kak to ide Danira,ti imaš iskustva?

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Jagodica13)
Neposredna veza do poruke: 1683
9.12.2015 9:43:47   
perlica55
Jutroooo user posted image
Danira, blog je za 5+, drago mi je da se i tebi sviđa user posted image
Jagodica, fino da je tlak uredan, nadam se da će i nalaz
OGTT biti super, javi nam svakako...
Lidac, hajde još koji tjedan izdrži da izgurate do idućeg cilja user posted image
Gdje nam je vilic user posted image  Ak me pamet dobro služi, nije se odavno javila,
il sam propustila njen post...
Ja još idući tjedan radim, pa idem na godišnji preko praznika, nakon
NG se moram vratiti nekoliko dana obučiti zamjenu, i mislim da oko
15.01. ginek otvara rodiljni dopust user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1684
9.12.2015 10:04:24   
lidac0605
Oooo,Perlić konačno i ti prelaziš u kućanice user posted image user posted image ...ajde,ajde već ti je i vrijeme da malo odmaraš,začas bu bebačica tu user posted image

Neposredna veza do poruke: 1685
9.12.2015 11:08:21   
Vilić zuba
Perlice, tu sam, krizam tjedne, cekam pregled... Dobrodosla medu kucanice! Ja sam od nedavno i iskreno...jos si ne znam poslozit dan, malo se gubim. Uglavnom sopingiram online - pazi s tim! user posted image MM jadan zbunjen kako se iznos na karticama smanjuje brze nego kad sam u pokretu....

Lidac, pratim te, jao kako vrijeme brzo prolazi kad gledam nekom drugom..... Nama tocno na Bozic 30 tjedana. To je prvi cilj user posted image Zarolat cu si svitak papira na kojem pise broj 30 i stavit vrpcu pa pod bor... user posted image

Jezic cestitam!!! user posted image
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Vilić zuba -- 9.12.2015 11:10:02 >

1. AIH lipanj 2015 user posted image

Neposredna veza do poruke: 1686
9.12.2015 12:11:10   
Danira
hej curke evo mene konacno,dosla mi kuma na kavu pa smo se napricale....user posted image
lidac moju curku su odpustili s 2 i pol kg,ona je samostalno disala od samog pocetka i nije za cudo imala uopce krvarenje u mozgu,kod nje je dosta dugo trajala borba sa zuticom,cak je tad bila kriticno i poslije toga je imala problem sa
gutanjem i disanjem,al i to se dosta brzo ustabililo.njezin je ipak mali puno veci nego sto je bila moja ona je imala 1130g i 37 duga.od 6 mjeseci smo isle na vjezbice u vinogradsku svaka 2 mjeseca smo tamo bile po tjedan dana u programu
majka-dijete,jer ja nisam htjela pristat da ona bude sama tam.nek ima puno strpljenja,ici ce malecki ubrzo domekauser posted image .
perlice pa vec si stvarno zaradila da se odmoris od posla i da se naspavas,prije nego sto stigne mala princezica.user posted image
ja sam danas 31 tt.lidac user posted image za 34 tt jos maloooo i evouser posted image

(Odgovor članu Vilić zuba)
Neposredna veza do poruke: 1687
9.12.2015 15:52:52   
perlica55
Curke, al ja vam za ozbiljno nisam kućni tip žene user posted image
Meni je na poslu fino, tak sam se dobro organizirala da uopće ne znam kaj
bum doma radila...
Srela sam danas gineka, pa me špotao kaj pijem kavicu (bijelu),
opet mu ponavljam da mi je doma tlak super, al on koluta očima user posted image
Veli mi samo da izdržim do 1.2. i bude me poslao na CR user posted image
Napomenuo mi je da ukoliko budem naoticala da ga obvezno nazovem...

Jao kaj mi je digo živac, iako je čovjek vjerojatno samo oprezan... Evo mi
mama zadnjih sat vremena drži predavanja o preeklampsiji, pa izluditi će me...
Ne jedem meso ni ribu, suhomesnato, slano, grahorice, pijem 2 litra vode,
I tak mjesecima... Sveg kaj su mi savjetovali se pridržavam...

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1688
9.12.2015 16:11:04   
Danira
Perlice joj i moj gin je oprezan,al me zna izludit kaj bi bilo kad bi bilo,pa poludim od toga samo se onda brinem.tak me preplasio za zastoj u rastu,dva tjedna sam umrla od brige i da svaki put me podsjeti da sam imala tezi oblik preeklamsije i da se pripazimuser posted image ne kuzim kak da utjecem na to i prestala sam se nrinuti i sve predala u bozje ruke,tak i ti perlice nemoj se nervirat oko toga jer ces izludit sve ce to bit ok.

Neposredna veza do poruke: 1689
10.12.2015 7:50:01   
Danira
jutrouser posted image ajmo buđenje!
nemam vam nista bas novo za napisat.
malog sam poslala u skolu,obavila ducan i vec se nadoruckovala.
jucer sam malo generalnije cistila kucu i danas me za divno cudo nista ne boli.
kaj ima kod vas,di ste sve?user posted image
Kazimira sretno sutra na pregledu!user posted image

< Poruku je uredio Danira -- 10.12.2015 7:52:01 >

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1690
10.12.2015 8:37:08   
Kazimira
jutro curke user posted image user posted image

Ja budna od pol 7...ispratila bandu u vrtić i pila kavu i moja mrvica onda ima show, baš užibam u tome, koda se i ona probudi rasteže, malo vježba user posted image user posted image user posted image

Perlice ti buš onda ponorila doma user posted image ....samo hrabro......i nedaj se ginu, ja sam jako oticala u prvoj trudnoći i niko mi niš nije rekao, ali nebu tebi niš' jer stvarno paziš, ali malo je zahebano kad te tak' bombardiraju user posted image

Sutra mi je uzv u Petrovoj i baš se veselim vidjeti mrvicu user posted image ....hvala Danira user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1691
10.12.2015 8:40:16   
lidac0605
Jutrooo user posted image user posted image user posted image

Ja evo uživam u kavici,svi su otišli u školu,mm radi ujutro,junior još spava...mir i tišina user posted image
Obećao mi muž za vikend skinut kindić i prematalicu dole sa tavana i složit ih,da bar od nekud krenemo user posted image

Kazić,sretno sutra na pregledu,ideš na uzv jel?

dočekali mi svojih 34 tjedna i odma poslikali jutros...malo su loše slike kad je ovak ružno vani a ak slikam s blicom onda pak to u špiglu grozno ispada,al su dovoljno dobre da vidite kak rastemo user posted image
http://static.ringaraja.net/HRV1108335355/big/76da27dcb3e4c5e2c060e4be4c87f80d.jpg

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1692
10.12.2015 8:55:41   
perlica55
Evo i mene user posted image
Lidac, super ti je bušaaaa user posted image  user posted image  user posted image
Kazimira, uživaj na UZV sutra user posted image user posted image
moja curka više ne luduje kao prije...
Nema onog kuc, kuc kad pojedem čokoladu i baš mi fali...
Sada se samo gura na način da mi trbuh ima kvrge, malo desno
malo lijevo... Dal to ima veze kaj "nisko nosim", posteljica je sprijeda i
beba je za 7/10  dana veća, pa nema mjesta user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 10.12.2015 8:56:12 >

Neposredna veza do poruke: 1693
10.12.2015 9:08:49   
lidac0605
Ma nema ti to veze,Perlić kaj je ona nisko...nema žena mjesta više tolko za ludorije user posted image ...sad ti to i bude tak samo iskakanje kvrgi sim il tam user posted image ili kak ovaj moj mališa mene druka s nogama pod rebra,obično na lijevoj strani,da sve zvijezde vidim...jučer me tad drmnul da sam sve zajauknula user posted image ,a mm odma u panici "kaj ti je,kaj ti je",ja reko malac mi pokušava slomit rebra user posted image

Neposredna veza do poruke: 1694
10.12.2015 9:14:36   
danery
uhu,lidac,koja buša user posted image a koje gaćeeeee user posted image user posted image

zezam se user posted image super da si dogurala tako daleko,još malo pa gotovo user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1695
10.12.2015 9:16:19   
Kazimira
Lidac buša je super user posted image

Perlice tako je i meni, a mi smo tu negdje....samo se trbuh mrda, ali osjećam puno jače kad se krene rastezati...user posted image

Hvala ženske user posted image ...uživati ću u svakom trenutku user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 1696
10.12.2015 11:24:39   
Tina1610
jutro cure...tj dan...joooj napisala sam citavu litaniju i nije mi htio poslati...sad mi se neda više :-)
danira i baby koliko je vama bio vrat maternice dugačak na zadnjem pregledu? meni je u 30. 1 čl
perlice to je tebi visok tlak samo kad ideš na pregled...tako je i meni bilo
jooj cure nabile ste mi kompleks stare mame :-(

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1697
10.12.2015 13:35:18   
Danira
tina ma kakva stara mama,bitno je kak se u dusi osjecasuser posted image .sve ima svoje mane i prednosti,ti si se recimo iztulumarila dok sam ja bila vec zena,kucanica,mama i ja to nisam prosla,tak da ne brini,stignes ih jos bar
troje roditiuser posted image
moj nalaz prije dva tjedna-uterus mekan,cerviks clanka prsta dug,zatvoren.
lidac bas ti lijepa busa izgleda koda si progutala onaj veliki balon sa svadbeuser posted image .
curke moje moj je decko nekak poprecno,mislim da se nije jos okrenuo glavom dole,ah ima jos vremena.
bas uzivam kad me lupka,al nekak slabije nego prije,ponestalo mu mjesta.user posted image
jucer sam razmisljala kak ce to bit kad se mali rodi,koda mi je prvo,a ne trece.user posted image

(Odgovor članu Tina1610)
Neposredna veza do poruke: 1698
10.12.2015 13:53:49   
Tina1610
znači ista nam je dijagnoza...ja se već uplašila jer čitam po netu kako u 33.tt mora biti kao 2čl ili 2 cm..
joj ma nisi ništa propustila ne tulumareći...ja nekako stalno mislim da mi je kasno :-) nekako, kad smo stariji imamo manje živaca za sve...ja bi sad voljela da sam rodila sa 18...a onda se neisam mogla zamisliti... :-)
uh, a što se tiče bebe, ja ne mogu ni zamisliti kako će biti...trebam polako naručivati kolica i kupovati stvari, a ne znam ni šta mi treba...ni koju kozmetiku odabrati...
sve smo tu negdje s porodom, a najviše nas je u 2.mj...bit će vodenjaka :-)

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1699
10.12.2015 13:55:50   
Tina1610
i da,moj je postavljen glavicom prema dolje i posteljica je sprijeda...on se već namjestio kaže dr...iako mislim da se isto stigne još svakako okrenuti...

(Odgovor članu Tina1610)
Neposredna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!