lidac0605
|
Jutro,cure Eto danas sam ja malo uranila budna sam od pol 6 ....išla na wc i ne bi više zaspala nema šanse...moj gazda odma krene kopat mi po boku s nogama i nema više spavanja Tina,dobro nam došla,sad ću ja tebe na listu zatefterit ...evo ja nosim peto dijete,od kojih četvrti dečko...kaj te zanima pucaj Baby,kaj se tiče uši,moji ih nisu imali,mala je valjda imala sreće u vrtiću,a dečki su uvijek bili kratko pošišani i nikad ih nisu pobrali,al znam kad sam ih ja imala da mi je mama isto oprala prvo kosu s tim šamponom za uši,pa bi me naprašila,stavila prek tog najlon vrećicu da nemaju zraka i još gore maramu i onda bi mi to tek nakon 24 h skinula,opet prala s tim šamponom i opet ponovila postupak,znam da je to tak 2,3 x zaredom radila,jer kolko znam jednom nije dosta,ostanu t jajašca pa ti se opet izlegu... Kazić,nadam se da si ozdravila i da je šefica bolje Ja odbrojavam-još 17 dana ležanja ,nadam se da bumo izdržali još to u komadu...od ove cimke malac kaj se rodio se malo zakomplicirao,poslala mi sliku,pa suze ti na oči dođu ...infuzija u ruci,u nozi,na drugoj oksimetar i sad više nije samo na običnom kisiku,nego ima cijelu masketinu preko glave na noseku koja mu pod tlakom upuhuje kisik u nos...i veli da su ga sedirali da je bio dosta uznemiren i plakao stalno,da mu daju neki lijek za piškenje...ma joooj...srce malo,znam da bude sve ok,al grozno ga je tak vidjet