|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
26.11.2015 14:21:36   
Danira
Perlice uzela sam dermazin s ionima srebra,jer vazelinske gaze nisu imali.
Prije kojih mjesec dana sam pobacala sve te masti i kremice jer im je proso rok trajanja,tak da sam danas ostavila 270 kn i opskrbila se da svim i svacimuser posted image .
A baba na placu ti je htjela rec da ti je trbuh takav kao da nosis decka,mos mislituser posted image .tak ti meni susjeda jedan dan,joj kak si lijepa sigurno nosis curu,a mali svaki put na uzvu pokaze svoju muskostuser posted image user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1551
26.11.2015 16:56:41   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image STUDENI user posted image

Jagodica13 - petak,27.11.

Jezic123 - ponedjeljak,30.11.

lidac0605 - ponedjeljak,30.11.

perlica55 - utorak,01.12.

user posted image PROSINAC user posted image user posted image

SpužvaBobica - ponedjeljak,07.12.

Kazimira - petak,11.12.

Vilić zuba - utorak,15.12.

Danira - srijeda,16.12.

Kazimira - utorak,22.12.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1552
26.11.2015 16:59:15   
lidac0605

user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015 user posted image

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016 user posted image

user posted image lidac0605 - 21.01.2016 user posted image

user posted image MayaZg - 29.01.2016 user posted image

user posted image baby20 - 10.02.2016 user posted image

user posted image
Danira - 10.02.2016 user posted image

user posted image Jagodica13 - 19.02.2016 user posted image

user posted image perlica55 - 28.02.2016 user posted image

user posted image Kazimira - 02.03.2016

user posted image
Vilić zuba - 06.03.2016 user posted image

user posted image gorina - 09.03.2016

user posted image Silvach83 - 19.03.2016 user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 1553
27.11.2015 8:23:59   
lidac0605
Jutro,cure user posted image

Kak ste,di ste?

Danira jel bolje lakat?

Jagodice,čekamo novosti danas user posted image .

Ja moram popodne zvrcnut svog endokrinologa,TSH mi je 0.66,znam da je to još normala al nekak mi je preblizu ovoj donjoj granici...možda da mi maaaalo smanji terapiju,kad je već udarnička 100mcg...
Danas opet malo počupkam nogice-sad nema puno kad sam ih čupkala prošli tjedan,al svejedno...nek budu sređene za bolnicu...

Neposredna veza do poruke: 1554
27.11.2015 8:30:24   
danery
lidac,ti si još u čupkanju user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1555
27.11.2015 8:49:35   
perlica55
Jutro evo i mene user posted image user posted image user posted image
Sinoć me opasno šorao trbuh, il se curka okrenula
kak ne treba, il su me hvatale kontrakcije, nemam pojma,
al sam vam jedva disala tih nekoliko sekundi, pa bi 10-ak min
bilo sve ok, nakon tog opet nekakva tupa bol, jako nisko...
Jutros sam super user posted image
Lidac, fino se uredi za bolnicu user posted image  il bolje ne, možda te čupavu
vrate domeka user posted image
Ja si mislim preko vikenda otići kod kozmetičarke da me počupa,
jer dolje ne mogu sama, ne vidim od trbuha user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1556
27.11.2015 8:50:27   
Danira
Hej jutro,lidac lakat je vec bolje nije nam se nis zakeljilo,samo kaj nikak da zaraste kad je na desnoj ruci,a s njom pise,jede i stalno savija,al do pon bu vec bolje.
Mm radi nekakvu od 10-8 pa smo skupa doruckovali,pa mi nije dosadno.
Trebala bi izlupat jos ljesnjake a nikak mi se ne da.
Danas cu zvat zubara jer su me poceli boljuckat zubi,pa da i to rijesim.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1557
27.11.2015 8:57:25   
lidac0605
sam se ti smij Danery user posted image ...buš ti vidla kak će ti dlake po tijelu podivljat kad ti odmakne trudnoća...ipak je dečko u buši user posted image
i trbuh bu ti podlakavil user posted image ...imamo sad višak testosterona user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1558
27.11.2015 9:13:45   
Danira
Lidac user posted image user posted image pametno zboris,na pocetku trudnoce sam bila uvjerena da nosim curicu i kad mi je gin otkrio da je decko,veli moj muz pa ja sam to znao,jer su ti leda podlakavilauser posted image user posted image .a sad dam vec cijela podlakavila...user posted image

Neposredna veza do poruke: 1559
27.11.2015 9:27:26   
lidac0605
pa da...hebate,dlake rastu ko blesave...inače si moram jednom mjesečno počupat dlake na nogama,a sad...počupala prošli tjedan i već danas imam kaj čupat user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1560
27.11.2015 11:15:45   
Vilić zuba
O kakvim vi to dlakama zborite mamice deckiju? user posted image Ja jos nista.... Mislim Ona je standardno posumljena, ostali djelovi tijela su isto kao i uvijek (nisam nikad bila bas dlakava). Moram rec mm-u da provjeri leđa.

Jos se stignem sredit za kod gina...al pusem ko parna lokomotiva i mm sjedi na skoljci za svaki slucaj pred kraj da se ne skljokam....

Mi usli danas u 26. tjedan! Strah me ovo napisat da se ne zacopram- al evo vama moram, jucer ni jedna bh kontrakcija! Ni jutros! Psssst..... user posted image

1. AIH lipanj 2015 user posted image

Neposredna veza do poruke: 1561
27.11.2015 13:47:45   
baby20
Oj zene, ma o kakvim vi dlakama pricate?? Ja bila dlakavija s curkama nego sada sa deckom! U prosloj trudnoci sam svaki treci dan imala tepih na nogama za sisat, a sad od nedjelje jos ni jedna nije provirila (brijem, ne cupam jer me prejako pece i boli)
Mislim, za mene je bolje ovako user posted image
Malac mi se je sriktal nekako guzom pod rebarca i uopce ne mogu normalono sjediti! Vise sam nekako u natrag nakrenuta, a trtica me tad ubijaaa.... Ufff....a zgaravica da ne pricam user posted image
Sinoc me tako uhvatila zelja za krumpir salatom, tako da sam si ju u pola noći spremala i morala sam senfa ubacit, pa je zbog njega mozda žgaravica jos jača user posted image
Danas su na meniu trebale biti ribe, ali muz je zaželio vojnicki grah, a posto ga tjedan dana nije bilo doma, moram mu ispuniti želju!
Uzivajte sada, ja idem malo pospremat dok mala miška spava, jer sutra dadiljam (dolaze mi necakinje)

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu Vilić zuba)
Neposredna veza do poruke: 1562
28.11.2015 9:02:26   
perlica55
Jutro cure, ajmo kavica user posted image
Kak ste mi?
Moja curka zadnjih dana manje lupka, više se proteže user posted image
Trbuh mi povremeno ide malo lijevo, malo desno... Valjda je to ok?
Sinoć smo bili kod frendova, na kraju sam jedva ustala, kao da mi
je uklještila nekakav živac u preponi...Jedva sam hodala...Jutros malo manje
boli prepona, al boli kičma, kao da će me išijas uhvatiti. user posted image
Jedva čekam pregled, zbilja se nadam da je sve dobro..

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1563
28.11.2015 9:05:06   
perlica55
Zaboravila sam pitati, smijem li uzeti Lupocet? Možda mi
pomogne za kičmu?

Neposredna veza do poruke: 1564
28.11.2015 9:14:33   
lidac0605
Jutro user posted image

Ja kavu već posrkala i doručkovala...zbudila se noćas oko pol 5,pa više nisam mogla opće zaspat,nikak se namjestit...

Perlice,sve ti je to ok,bitno da ju osjetiš da se giba...imaju i oni svoje faze u trbuhu.Baš sam čitala nedavno da recimo kad imaju faze intenzivnog rasta se puno manje kreću i skoro stalno spavaju.A i sad će joj još malo ponestat prostora za akrobacije...
Moj dečko ima recimo 1-2x u danu žutu minutu,kak ja velim i onda par minuta divlja po trbuhu to samo kvrge iskaču na sve strane ili me tak lupi pod rebra da sve poskočim,a ostatak dama se samo laganini premješta i isteže...
a ovo za prepone mi je dobro poznato,meni ti je tak bilo u drugoj trudnoći,zadnjih nekih 2 mjeseca lijeva prepona me ubijala,valjda mi je isto neki živac pritiskala maternica,a pred kraj me muž moral peljat pod ruku kolko me bolilo jer sam vukla nogu za sobom...grozno...

Jagodice,kak je bilo na pregledu?

Neposredna veza do poruke: 1565
28.11.2015 9:21:25   
lidac0605
smiješ Lupocet,naravno user posted image ja popijem u kombinaciji sa Apaurinom 2mg...al pomoći će ti i sam user posted image

Neposredna veza do poruke: 1566
28.11.2015 9:26:17   
perlica55
Lidac hvala ti do neba user posted image
Malo si me smirila... Velim ti, doalovno sam sinoć vukla lijevu nogu..
MM mi je morao skidati čizme i čarape, nisam je mogla maknuti...
Sutra sam 27tt, na zadnjem pregledu je curka mjerama bila veća za tjedan
dana... Kada je ginek ubacio mjere u računalo, pomjerilo mi termin
poroda na mislim 20.2. Tak da možda zbilja ima malo mjesta...
Ljubim user posted image

Neposredna veza do poruke: 1567
28.11.2015 9:39:43   
lidac0605
ma velim ti,tak je i meni to bilo nekaj ukliješteno,tak da pred kraj opće nisam mogla stat do kraja na nogu,pa sam se isto uspaničarila,doktoru,on sve prepipo veli sve ok,onda mi je on reko da mi vjerojatno maternica pritišće neki živac da me prepona tak boli...
Perlić,kreće treće tromjesečje,sad bu krenulo boluckanje čas ovo,čas ono,pa kontrakcije,bla,bla user posted image

Neposredna veza do poruke: 1568
28.11.2015 9:41:40   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image STUDENI user posted image

Jezic123 - ponedjeljak,30.11.

lidac0605 - ponedjeljak,30.11.

user posted image PROSINAC user posted image user posted image

perlica55 - utorak,01.12.

SpužvaBobica - ponedjeljak,07.12.

Kazimira - petak,11.12.

Vilić zuba - utorak,15.12.

Danira - srijeda,16.12.

Kazimira - utorak,22.12.

Neposredna veza do poruke: 1569
28.11.2015 9:52:51   
Jagodica13
Jutro user posted image user posted image
evo da se javim, bila sinoć na pregledu, sa bebom sve super, napreduje dobro (dr.tako kaže, vjerujem joj), opet nije dao da mu vidim lice nešto samo malo, okrenut nam leđima user posted image ali je glavicom prema dolje i dalje user posted image
ja dobila 5 kg al šećer u redu, radila ogtt, pa se moram opet javiti na kontrolu za 10-ak dana da vidimo što se događa sa kilama (iako ih ja neosjećam, samo trbuh raste, i svi kažu da mi se sad vidi samo trbuh, al sam ja tip osobe kojoj se kili odmah primaju) i da provjeri tlak, sinoć bio 110/80 da nebi kao kasnije bilo problema sa tlakom, iako mi je jednom bio 130/80 i tad je bio normalan, a sinoć kaže da je malo povišen user posted image izašla sam od nje malo user posted image .. bitno mi da je bebač dobro, a kile ću kasnije rješavati..
u trudničku još napisala da sam uloživa za prst vanjsko ušće, da to nije ništa zabrinjavajuće, da je unutarnje normalno zatvoreno, al da provjerimo i to kad budem dolaziti na kontrolu, te je još nešto napisala (anro)?metrija 40 mm, nemogu pročitati rukopis da ga ubiješ..zna netko što to znači?
perlice i meni moj dečko zna biti mirniji dan-dva kao da osjećam samo protezanje i to neko lijeno pa me to ustraši, al kad počme ludovati onda nestaje cijeli dan user posted image od jutros je jako aktivan..mene leđa znaju ubiti dok perem suđa pa to pranje traje u etapama user posted image
jutros nemam volje za ništa, hormoni me opet peru user posted image

Neposredna veza do poruke: 1570
28.11.2015 10:29:26   
lidac0605
Jagodice,ovo ti je cervikometrija vjerojatno 40 mm i to ti je ok mjera cervixa...jel ti radila vaginalni uzv?Ako je onda ti je mjerila cervix...mislim,može se on izmjerit i preko trbuha al ima odstupanja nije tak precizan,mislimda prek trbuha pokazuje 5-7 mm više.Al to bi ti još uvijek bio ok nalaz...ispod 30 mm je skraćeni cervix.
Moj je bio sa 25 tjedana 25 mm i unutarnje ušće V oblika znači već se otvaralo,a od 27.tjedna sam otvorena za prst skroz do ovoja i bebe...sad smo u 33.tjednu još uvijek za prst tj.vidjet ćemo sad u pon kad me prime u bolnicu...

(Odgovor članu Jagodica13)
Neposredna veza do poruke: 1571
28.11.2015 10:30:37   
Danira
Drage moje jutro!ja si danas duze odspavala,svako jutro 6:25 je budenje zbog skole.
Perlice moj decko je isto manje aktivan zadnjih tjedana,samo se proteze i nabija malo na mjehur malo pod rebra,to mi zna bit malo bolno.
A sto se tice donjeg djela kicme koci me vec dosta dugo i imam osjecaj da ce prec u isijas.veli gin da je to normalno,nekad znam hodat koda imam 80godina.user posted image
Jagodice i ja sam dobila do sad puno 10kg,sta je tu jeuser posted image .
Kazimira,jezic di ste curke?
Da nam se nije jezic porodila?user posted image

Neposredna veza do poruke: 1572
28.11.2015 10:43:47   
Jagodica13
Lidac to je vjerojatno onda to što piše...je, radila je vaginali uvz, uvijek čačka dolje na pregledu.. ona kaže da je sve ok, al mene panika ulovila čim to spomenula..
Danira ma briga me za kile, meni je do sad 13 kg, a što ću mu, uvijek se borim s njima, samo nek je beba dobro, pa ću ja lako s njima se obračunati...mene najviše leđa koče kad perem suđa valjda kako se nagnem naprijed pa uhvati, jedva se pomaknem, ali brzo prođe kad sjednem.. user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1573
28.11.2015 10:54:51   
lidac0605
Kaj se bunite za kile,pa nije to tak strašno...i ja sam u +9 kg a još na dijabetičkoj dijeti,al hebi ga kad stalno ležim,nemam di trošit ni to kaj pojedem...a i niko mi do sad tam u Vinogradskoj nije reko da sam se preveć zdebljala,a sad smo u 33.tjednu user posted image
Uostalom,kaj je to prema mojih 30 kg kaj sam dobila u prvoj trudnoći user posted image user posted image toooo je puno,bila sam ko slonica user posted image
U prvoj 30,u drugoj 18,u trećoj 26,u četvrtoj 16 user posted image ...i uvijek sam sve zgubila...

< Poruku je uredio lidac0605 -- 28.11.2015 10:58:10 >

Neposredna veza do poruke: 1574
28.11.2015 15:09:44   
perlica55
Jagodica super kaj beba napreduje kak treba... user posted image
Tlak ti je odličan, ne brini... Bitno da ne prelazi 140/90...
Za kilice budeš brinula kad rodiš user posted image
Danira, hajde nek je i kod tebe mirnija user posted image odmah mi lakše...
Lupocet mi niš nije pomogao, dok sjedim sve je super,
al kad trebam ustati, sjesti i obući se... Jao kak boli u preponi
i kičmi, sve zvijezde prebrojim...
Fino sam se napapala blitve i malo orade od MM, pa kud puklo...
Sada ću pokušati malo odspavati..

Neposredna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!