Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 21.11.2015 16:25:29
|
|
|
|
Jezic123
|
hej curke evo i mene, vilic drzi se samo miruj i budu prosle kontrakcije danira sto se tice nejasnoce i doktora to mi je jako poznato, samo ih ispituj sljedeci put i nedaj se smesti, jer bolje da pitas nego da ides kuci sa puno upitnika. i ja sam tako, sve dok mi nisu rekli za ovaj visak vode. oni svi o tome pricaju oko mene, a meni nitko nist negovori. onda sam ih pitala dobro sto sada s tim? e onda su mi sve objasnili i pojasnili. uglavnom vise vole da ih pitamo nego da googlamo pa onda krenemo dizati paniku. jer puno zena procita na netu svasta pa dodu sa svakakvim idejama i pricama. kazi bas mi je zao zbog malca, ali bitno da on ozdravi. a za vrtic lako. evo i moj je kaze mm danas pun slajma i kaslje, pa cu vidjeti kakav ce biti do pon, za sada nema temp. ali nikad se nezna.
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 21.11.2015 17:22:36
|
|
|
|
lidac0605
|
ZIMSKE BEBE-TERMINI dzany - 13.12.2015 Jezic123 - 14.12.2015 SpužvaBobica - 08.01.2016 lidac0605 - 21.01.2016 MayaZg - 29.01.2016 baby20 - 10.02.2016 Danira - 10.02.2016 Jagodica13 - 19.02.2016 perlica55 - 28.02.2016 Kazimira - 02.03.2016 Vilić zuba - 06.03.2016 gorina - 09.03.2016 Silvach83 - 19.03.2016
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 21.11.2015 17:23:41
|
|
|
|
lidac0605
|
PREGLEDI STUDENI baby20 - ponedjeljak,23.11. lidac0605 - ponedjeljak,23.11. Jezic123 - ponedjeljak,23.11. Vilić zuba - utorak,24.11. Danira - srijeda,25.11. PROSINAC SpužvaBobica - ponedjeljak,07.12. Kazimira - petak,11.12. Kazimira - utorak,22.12.
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 22.11.2015 8:58:12
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro spavalice Jezic i Kazimira, nadam se da će klinci biti dobro... Zahladilo je fino, pa će valjda i bacila biti manje Na početku trudnoće sam se prehladila, dva tjedna nisam bila bolje, kašalj me davio... Danas mi je dan peglanja, nakuhavanja i spremanja po kući, a tak nemam volje.. Nadam se da će mi MM pomoći Gledam u trudnićku, pregled mi je za 10ak dana... Nekak mi ovaj mjesec sporo ide..
< Poruku je uredio perlica55 -- 22.11.2015 8:59:45 >
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 22.11.2015 9:43:15
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutrooo Perlice,ti danas opet kućanica ...evo jedna dobra stvar od kad ležim-ne moram kuhat i peglat ,kuha muž,pegla kćer Kazić,nadam se da je malac bolje Nadam se da ste mi sve dobro...sretno nam svima sutra na pregledima i javljajte novosti Ja se nadam da ću uspjet ušićarit UZV,zadnji je bio prije 6,5 tjedana,pa sad bi već stvarno bio red...
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 22.11.2015 16:44:24
|
|
|
|
Danira
|
Hej curke sretno sutra na pregledima,lidac nazicaj ih nek ti naprave uzv tih par minuta ih nis ne kosta,ti se napravi zabrinuta pa ce ti napravit ,to uvjek pali. Perlice jadna ti umjesto da odmaras moras nakuhavat,al opet ti kroz tjedan ipak lakse. Lidac jos mjesec dana lezanja i ima da tvoji se razbjeze u vidu magle dok shvate da ces opet pocet kuhat,cistit,peglat .
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 22.11.2015 17:27:59
|
|
|
|
Kazimira
|
hellooo Kod nas veselo...klinci se stalno svađaju Jučer sam bila u totalnom bedu, skužili smo da sin ne čuje dobro.....nadam se da je to sve od njegove začepljaniosti koja traje več skoro 3 mjeseca i definitivno idemo to provjeriti kad popije antibiotike.....več sam se sinoć isplakala...valjda me hormoni šoraju, ali kad su klinci u pitanju poludim Ježić kako je tvoj maleni?? Lidac imaš super ekipu i baš je lijepo čuti kako si pomažete, svaka čast Perlice jesi gotova s kuhanjem, kaj je na meniu idući tjedan?? Danira gdje buš onda rađala??? Šteta kaj Perlica hoće carski možda bi se srele u Petrovoj Vilić gdje buš ti rađala? Kaj sam sam u Petrovoj?? Dajte najte
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 22.11.2015 19:47:25
|
|
|
|
perlica55
|
Cure sretno sutra na pregledima, javite novosti... Danira, svakako mi je lakše napuniti frizer preko vikenda... Kuhala sam: grah (za MM kobase) to je za sutra, blanširala blitvu, panirala kokicu, i salsu od rajčica...Pametna mama me zvala da je skuhala lonac grašaka i teletinu, naravno da to ne smijem Kazimira, vjerujem da je malca zeznula prehlada, al svakako odite da pedica pregleda i ak treba pošalje vas kod otorinca... Držim fige da bude sve dobro Dogovorila sam s jednom gospođom, da ujutro dođe popeglati mi robu i malo srediti stan... MM je objesio nos, jer ne radi sutra, pa ga nervira da on bude tada doma... Danas sam kuhala, prala WC, i nekon dva sata me počeo boliti trbuh, tak da se ne želim forsirati, kad hvala Bogu imam mogućnost da povremeno platim nekog da sredi kaj treba.. Sada gibam pod tuš, pa uskoro na spavanac
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 22.11.2015 20:19:46
|
|
|
|
Danira
|
Kazimira nemoj se brinuti,to ti je malom sigurno od prehlade pa mu se sve zacepilo,tak ti je bilo mojoj kceri od malena je znala bit smrkava,tempica svako malo i znalo ju bolit grlo i uho i to ti je tak bilo dok nije krenula u malu skolu jednom sam dosla po nju u ms i kaze meni teta da se njima cini da mala ne cuje dobro,bila sam u totalnoj komi.isle smo na SUVAG kod otorinca i na kraju bila kriva treca mandula koju su operirali u vinogradskoj i da isoirali su joj usi na suvagu ispo cep velik ko strsljen ja se zacudila da se to tak jako nakupilo i na kraju sve ok.tak da te bar malo utjesim,misek mali to mu sigurno od prehlade.
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 22.11.2015 20:32:15
|
|
|
|
Danira
|
a sto se tice poroda rodit cu u Merkuru,iako spadam u petrovu. perlice ak mozes platit radije daj da ti ocisti stan nego da se ti pentras,ja seam se pocela malo pazit jer sam pocela pretjerivati i znao me trbuh razbolit koda ce mi ispast i stvarno sam sama sebi obecala da cu se pripazit malo ,netreba mi prijevremeni porod.iovako imam cesce bh kontrakcije.fuckas pare i sve samo se cuvaj.
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 23.11.2015 11:25:46
|
|
|
|
Kazimira
|
bok cure... Hvala na brizi oko sineka, mislim i nadam se da bu to sve ok Evo oboje su doma....crtaju, svađaju se i tak'...ludnica I beba je baš vesela u zadnje vrijeme... E kako spavate odnosno u kojoj pozi, kažu da je najbolje na lijevom boku i da se ne smije na leđima.....nikako da mi netko točno objasni zakaj ne jer ja se probudim n a leđima i baš mi paše
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 23.11.2015 11:30:05
|
|
|
|
perlica55
|
Cure, čekamo izvještaje s pregleda Kazimira, na leđima ne valja, jer navodno protok krvi nije kak treba, tak nešto mi je gin reko Ionako ne mogu na leđima niti sekunde ležati,pa ga nisam niti slušala dok mi je obješnjavao... Ja spavam na boku, malo okrenuta prema trbuhu, al me pipi izluđuje... Noćas 5 x ....
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 23.11.2015 11:39:23
|
|
|
|
Kazimira
|
Znam i ja da nije dobro,a li se u snu izvrnem i tak mi je super...tak sam i u prve dvije trudnoće....ćim skužim prebacim se na bok, isto tak malo prema trbuhu....
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 23.11.2015 11:39:48
|
|
|
|
Danira
|
Hej curke evo mene iz kupovine,nista vise nisam imala u frizideru. Najidealnije je spavat/lezat na lijevom boku jer je tako najbolji protok kisika i hranjivih tvari prema bebi.ja se znam probudit na ledima i na trbuhu,neznam kak se uspijem tak okrenut u snu.nekad zaspim i na desnom boku,al na ledima bas izbjegavam. Danas nemam ideje za kuhanje
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 23.11.2015 12:24:02
|
|
|
|
lidac0605
|
Evo i mene,kooonačno danas je baš bila gužva u trudničkoj... Nalaz isti,grlić skraćen,za prst otvoren i dalje,mirovanje dalje i za tjedan dana,znači u ponedjeljak moram doć opet u bolnicu na 2-3 dana,ponovo na guk profil da se to mora sad opet prekontrolirat,veli doktorica... Onda bu i uzv,to rade rutinski kod prijema...nije mi baš drago kaj opet moram u taj ćumez gore,a kaj sad...muž mi je već na izmaku snaga,samo pita kolko još dana... Ja sam si danas odredila 20.12.za dan prestanka mirovanja ,onda smo 35+4 i ja mislim da nema više opasnosti... Eto,sva sreća pa kofer stoji tu spakiran
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 23.11.2015 13:31:42
|
|
|
|
Jezic123
|
hej evo i nas sa pregleda, uglavnom i dalje sam prst clanka otvorena, ali mi je sada bebica priljubljena uz malu zdjelicu i imaju nekakve kontrakcije na ctg-u tako da mi je gin rekao da mogu ovaj tjedan ocekivati da krene porod, a pregled mi je za tjedan dana tj 30.11. kazic sto se spavanja tice nije bed ako malo odspavas na ledima, ja sam tip koji spava uglavnom na boku ili trbuhu, no sada uglavnom na boku spavam. sto se malog tice on je ok, smrca i malo kaslje ali nista strasno nema teperature pa je u vrticu. sto se tvog malog tice moja preporuka ti je da kazes pedijatrici za sluh, jer bi moglo biti od te stalne upale, pa ce te ona poslati kod otorinca. mi smo isli u merkur na operaciju i poslije toga je sada ok. nso mu se zastopa i sve prode bez temperature i antibiotika. perilice svak cast za kuhanje, a sto se ciscenja tice i ja sam unajmila ovih zadnjih tjedana majku i sveki da mi ociste kucu, ali da one nisu mogle i ja bi platila.
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 23.11.2015 16:15:05
|
|
|
|
Danira
|
Lidac,bitno da je sve po starom,a ovo za guk te bas koma tam lezat,al kak si sve tak bus i to. Jezic jos malo i evo tvoje lucije, . Baby,a tvoj izvjestaj? Vilic sretno sutra i sve ti njih pitaj,to im je poso da nam objasne ipak su to nase bebe
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 23.11.2015 18:22:30
|
|
|
|
Vilić zuba
|
Ja spavam svakako, osim na trbuhu naravno, ali kad sam na boku isto se malo naslonim na trbuh- tako mi nekako lakse, nemam osjecaj da mi trbuh visi. Inace volim spavat na lijevom boku, onda me MM moze fino zagrlit odostraga... al kako je bilo sve ono s bubrezima prebacila sam se na desni bok..pa sad prakticiram oba, kad se zalezim na jednom (bas osjetim) okrecem se ko bova na drugi. Nekad zapnem i na pola puta-na ledima... onda krene hrkanje pa me MM rotira u koju god stranu... Kazic ja sam isto u Petrovoj! Inace normabeli me skroz uspavljuju, slinim vec na kaucu oko 19h, jucer se prenem oko 20h iz polunesvjesti, izbalila sa se sve do vrata Bh kontrakcije su i dalje tu, rijede i malo manje intenzivne. Vidit cemo sta ce dr.sutra rec... Lidac poslusala sam tvoj savijet pa mrknem i dva Mg-a od 300 i cini mi se da mi je i od toga bolje.... Jedino sta se kaknem onda i dva puta dnevno Mashallah! S obzirom koliko toga dnevno i natrpam u sebe....
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 23.11.2015 18:48:05
|
|
|
|
lidac0605
|
ma daaa,ja mislim da više vajde od uzimana magnezija neg bilo čeg drugog... Vilić,drži fige sutra za pregled,da bude sve kak je i bilo javi novosti Jezica nam se opasno sprema na lansiranje stiže prva zimska beba
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 23.11.2015 18:51:21
|
|
|
|
lidac0605
|
PREGLEDI STUDENI Vilić zuba - utorak,24.11. Danira - srijeda,25.11. Jezic123 - ponedjeljak,30.11. lidac0605 - ponedjeljak,30.11. PROSINAC SpužvaBobica - ponedjeljak,07.12. Kazimira - petak,11.12. Kazimira - utorak,22.12.
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 24.11.2015 0:17:12
|
|
|
|
baby20
|
Hey drage moje! Evo mene napokon Kod mene spavanje jos uvijek u svim pozama, potrbuske, na oba boka, a ponekad i na leđa! Pregled prosao super, sinko ima 1254g, glava mu je za skoro dva tjedna veca (po procjeni je glava 30t,4d a ja danas 28t,5d) ak bude kilazom i velicinom na mm rodit cu gigantica (on je imao 5kg i nesto sitno i 54cm dug) Sve je ostalo ok. Nas je zatrpalo 10cm snijega i ostali bez struje na dva dana, evo tek je danas popodne dosla, a nema je od subote! Uzas! Uzivajte mi, ja se bacam na spvanje
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 24.11.2015 7:37:50
|
|
|
|
Danira
|
Jutro cure ja od 5budna,isla piskiti i vise nis od spavanja. Baby za dobar pregled,ti se brines jel bude bebac prevelik,a ja jel ce bit premal . Sutra moj red za pregled,tak da danas nastupa depilacija. Danas kuham sarmu,tak da bude i za sutra. Mazite buse i pozdrav svima!!!
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 24.11.2015 8:32:37
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro Baby za dobar pregled...tak moj na uzv uvijek ima škembicu za 10 veću neg bi trebalo...moji su svaki imali nekaj od tih mjera veće a bili su u "normalnim granicama" s kilažom ,nije taj uzv sveto pismo... Danira,sretno sutra na pregledu,nek bu sve ok ...kuhaš sarmu ...i ja bi sarmu al to je ipak malo prekomplicirano za mm Danas mi je raspoloženje ...sva sam neka potonula ...jučer su me hajbale BH popodne i navečer ko blesave...samo da ne krene ranije
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 24.11.2015 9:35:55
|
|
|
|
Jezic123
|
jutro curke lidac za pregled jucer i izdrzi jos malo da se neporodis, a te bh u prosloj trudnoci nisam ni znala sto znace covjece, a u ovoj sam imala podosta. da lidac moja lucija se trudi sto prije izaci van, jadna nezna sto ju ceka kada se rodi misli da je ovdje vani bolje nego tu gdje je . jucer sam popodne imala neke male trudove ali nista ekstra malo me drzali i to je to. tako da curke sitno brojimo. baby za pregled. danira i ja sam imala taj problem jutros, ali sam negdje oko 6 fino zaspala i probudila se oko 8
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 24.11.2015 10:15:08
|
|
|
|
Danira
|
Lidac da smo blize poslala bi ti sarmice,evo bas sam ju zavrsila. Kontrakcije su ti sigurno od hodanja i cekanjaaaa iss kak nemas prednost u ta a na strogom si mirovanju,joj izdrzi jos malo. Jezic tvoja cura se ozbiljno sprema za izlazak ,joj ja se nemogu docekat 2.mjeseca i malog miseka...
|
|
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!