danery
|
IZVORNA PORUKA: noemaa danery i mutilice, di ste? ostavite se malo onih starih trudilica, inače će nam proljetnice biti zadnje, ostale bebforumi šibaju ko blesavi. ma gle je,prvo otvori temu tamo za sve,razbuca nas ko beba zvečku,i sad ajmo nazad eeeeee,noemaa,noemaa kod mene sve po starom....i kilaža,i pupaža,i garderoba stara još prolazi....isti muž,dijete,sveki,šta da vam pričam,jedino se jelovnik mijenja svaki dan joj,ukrasi za bor.....mi smo ih pravili već ni ne znam koliko verzija,svake godine drugi,to je mm došizilo,pa sam se smilovala prošle godine i kupila cirkus-kugle,bor je bio u rangu gay-pridea sreća pa su krepale plave i zelene lampice odmah,pa ostale samo crvene i žute,mislim da bi sirotan poludio od silnog diska i šareniša e ove godine ne znam što ćemo,garant ću se još nekog vraga domislit....prošle godine asm kupila paket raznobojnih spužvica za suđe,izrezala na kockice i povezala mašne od zlatnih lameta na njih,izgledalo je baš simpa,kao mali paketići...uz one kuglice šarene se baš uklopilo...