Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 10:41:35
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. tealitas draga,tako mi je lijepo sjela ova tvoja rečenica: Ne možeš se toliko razočarat koliko se možeš nadat. Javi nam kad ćeš na pregled! Sad si oko 6 TT? Sretno! perlice meni takva crtica ponekad bude na LH trakicama,tako da me neće zeznit. Nadam se da su pomogli linkovi. Sve ovisi o TM,tebi i doktoru. Dogovorite se. Ja smatram da imate dobre izglede s takvim s-gramom. Bude li sreće,možda s-gram bude još malo bolji. Bi li TM mogao napravit test na antispermijska antitijela? Mislim da je taj test u CITA 100kn. Zove se MAR test. nina napravi test,pa ćeš znati. syringa pametna odluka. Želim ti da što prije otkrujete problem i riješite ga. Ja pobjesnim na takve neprofesionalne ginekologe! Ne kužim zašto uopće rade taj posao ako nekim ne žele pomoći. snjeguljice brz oporavak TM. Ako nema dugo visoku temperaturu ne moraš puno brinuti. pcellice sretno sa s-gramom. Tako su svi muževi nervozni i moj je bio. hipo draga,moj instinkt kaže da nema ni ovaj put. Čekam još sutrašnju BT za test. Vidit ćemo... Nema spotinga,bez lijekova. Mogu ga istrpit 13-14 DPO,al kad bi se javio ranije poludila bih!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 10:45:36
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: nutella2009 - 30.07. - ponosna tealitas - ponosna ema55 - 06.08. - ponosna ruzmarin222 - 12.08. - ponosna pcellica - 27.08. nina1210 - 28.08. daxy - 30.08. monjikica- 30.08. ucitelj - 30.08 Fiona0802 - 30.08.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 10:50:52
|
|
|
|
daxy
|
hipo isti je osjećaj. MM jedino mrzi prekidat "igru" da bi stavili lubrikant. Ne znam kako da to napravim da se bolje osjeća? Ako tko ima koristan savjet,dobro bi mi došao. eternity draga nutella drago mi je da nas još obilaziš. Ja sam uvijek isto. Nema kod mene simptoma,osim onih uobičajenih.
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 11:08:44
|
|
|
|
perlica55
|
Nutella, mazi bušu Eternity tenx na podršci, u zadnje vrijeme, jedva pronalazim pozitivu... Punooo je vremena prošlo.. Al kaj mogu, ići naprijed, kao i sve mi tu Daxy, super kaj nema spottinga, BT se drži još.. Hajde nas razveseli sutra Ja niš više ne znam.. Ni kaj ćemo ni kada.. danas mi je bad day prehlađena sam,živčana,ma baš nikakva... Hajde pomozi, kaj se radi ak je MAR poz???
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 11:29:24
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, dal onda centrifugiranje poboljšava pokretljivost evo c/p My DH''s count before wash was 24% motility, but the post-wash was much better at 60%.
< Poruku je uredio perlica55 -- 26.8.2014 11:30:04 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 11:48:11
|
|
|
|
nina1210
|
Padne tesko... Prosli mjesec sam na dan kasnjenja napravila dva testa oba su dala minus i taj dan dobijem mengu kroz vecer... A sad.. Jutros nije bilo nista, a onda odem na wc piskiti, naime piski mi se svako malo... I vidim iscjedak sa rozkastim, nakon 15min opet nista.. Kao da nije bilo.. Cice su ka i svaki pms, par dana prije buknu al moje su vec tjedan dana ono pune.. Moje drago kaze lipo ih vidit .. Sad samo cekam i neznam sto da mislim.. Opet mi se place jer nezelim opet jos jedan minus ili . Tesko je...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 11:52:54
|
|
|
|
nina1210
|
Curke ja vam želim svu sreću i da svaka od nas ovdje uskoro ugleda svoj . ❤️
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 11:57:26
|
|
|
|
hipo
|
a daxy, ja to nekako brzo uštrcnem između promjene položaja pa i ne skužimo puno neki prekid, on tad srkne vode/vina/limoncella taman dok ja štrcnem on mi u uštrcavanju neće pomoć jer kaže da se osjeća ko da mi je doktor pa ga to demotivira, al mu je ok da "mazivo" bude tamo nina znam da je teško, prolazimo to svaki mjesec...da je lako vjerojatno ne bi bilo ovakvih foruma gdje se podržavamo i tješimo...probaj se koncentrirat na nešto drugo do sutra ujutro, a onda napravi test...želim ti veeeeliki plus! drži mi se!
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 12:00:23
|
|
|
|
perlica55
|
Hipo, ma kaj uštrcavate za vrijeme akcije Moj lubrić ide dolje 15-ak min prije akcije Nina hajde se saberi malo, napravi nekakv plan.. Ako dođe menga, nije kraj svijeta, ne?? Kreni raditi dodatne nalaze i pretrage.. Tek ste krenuli u borbu..
< Poruku je uredio perlica55 -- 26.8.2014 12:05:08 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 12:06:38
|
|
|
|
hipo
|
a ušticam prije finiša jer mi se čini da bi od svog skakanja naokolo u raznim naglavačke pozama to sve moglo poiscurit daxy, šta ti kažeš?
< Poruku je uredio hipo -- 26.8.2014 12:07:52 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 12:58:52
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Iskreno ću vam napisati nešto, ali bez smijanja, molim! Meni zadnjih mjeseci pomaže u smirivanju uoči M., onaj dio ciklusa kad odbrojavam do datuma, misao "trudna sam". Najozbiljnije, to me smiri, umislim si da sam trudna, ali kad se datum ozbiljno približi, nekako se spustim na zemlju, onda čekam M. Pomirim se s tim unaprijed. Mogu vam reći da puno bolje podnosim cijelu situaciju s ovakvim pristupom. Vidite već po mojim postovima u zadnje vrijeme, ne? Eto, tako ja to radim Nina Do sutra ujutro mantraj i sretno ti bilo!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 26.8.2014 12:59:53 >
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 13:02:26
|
|
|
|
hipo
|
snjeguljice, vjerujem ti da te smiri. tj. svak sebi najbolje može nać način kako će se smirit. Ako si tako smirenija umisli ti što god oćeš. Meni pomaže izglelda suprotno da ne šizim. Tj. uvjerena sam da nema šanse Al zadnja dva tri dana prije datuma....najradije bi prespavala...
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 13:08:21
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Blesava sam... Ali što god da pali..... Ne mogu šiziti, onda članovi moje obitelji to osjete. Bolje je ovako, trudnica sam bar par dana...
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 14:04:35
|
|
|
|
hipo
|
Zašto bi bila blesava, ako se tako bolje osjećaš i nosiš sa svime....samo ti daj... možda već ovaj ciklus budeš i zaboraviš na dugo vremena kako izgleda Još dvi ure do kraja radnog vremena.......aaa....trebalo bi počet nakon godišnjeg sa četiri ure pa polako to povećavat....ovo je grozno...
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 14:07:40
|
|
|
|
pcellica
|
cure pokupila sam nalaze, brisevi su u redu, progesteron 20, prolactin 363. Jel to u redu??
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 14:10:43
|
|
|
|
perlica55
|
Pcellice napiši koje su ti referentne vrijednosti na nalazu za luthealnu fazu ciklusa, ak si vadila 21dc
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 14:18:50
|
|
|
|
pcellica
|
da 21.dan. Ref za progesteron je 3,8-50, a prolactin 109-557
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 14:29:28
|
|
|
|
perlica55
|
nalazi su u granici, zanči da su ok.. Zanima me kaj će ti G reći za prog.. Mogao je biti i veći nalaz
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 15:30:47
|
|
|
|
hipo
|
i mene zanima što će ti reći za progesteron, javi nam! zadnji put je meni komentirao da što je veći prog. to je bolje meni je bio 79 što je iznad ref vrijednosti pa sam se prepala da ko zna što mi je... a pred pol godine je bio 30 i to mu je isto bilo ok
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 15:37:29
|
|
|
|
LourdessPadme
|
Hello drage moje,mene su sise pocele ludjacki boljeti i ljevi jajnik me stisce,danas bi folikul triba puknuti po racunici nekoj,sinoc smo akcijali nakon 48 satne pauze pa cemo ponoviti veceras i nadati se uspjehu. Danas sam popila zlicu maca praha pa cu pauzirati za ovo vrijeme kad se MORA bebica uhvatiti. Eto i ja polazen sve nade u ovaj ciklus,pa i ako se ne uhvati nije kraj svita.. Doci ce . daxy kad piskis? hipo jos par dana pa ces se vratiti u rutinu,nadam se da te nije docekala hrpetina posla . Kako nam se ti osjecas?? snjeguljice mozda i upali mantra "trudna sam" pa nam brzo prijavis perlice lajkam puno tvoju pribranost i realnost kod svega ovoga ♥️ eternity i nutella drago mi je sta nas povirite s vrimena na vrime 😊 nina mislin da ti je perlica dobro napisala. Svaki mjesec se mi borimo sa istim pa uvjek nadjemo snagu za poceti opet i opet .. Meni je stigla tona jesenke robe i sad to triba sve zaprimiti.. Idem se zatrpat u kutije s robom provirit cu vas poslje
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 15:51:42
|
|
|
|
nina1210
|
Curke, imate pravo, prvo smirit se, docekat jubav, rucat, lip je dan, odnit koju pozivnicu za vjencanje.. Obavezno se smirit! Imate pravo, od razbijanja glave i ubijanja sebe i njega, nema nista.. Al u svakom slucaju, na ulosku od podne nema nista.. Samo apetit ka kuca... Don't worry about a thing, cause every little thing gonna be allright!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 17:42:01
|
|
|
|
hipo
|
Lourdess bravo za akcijanje! nisu me zatrpali previse, za sad je ok one koji mi mogu dignut tlak izbjegavam ja sam ti ok, tamanim ciklu i ananas za debeljucu od endometrija
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 18:22:23
|
|
|
|
LourdessPadme
|
hipo bas san negdje procitala za ananas i ciklu.i sve san si mislila reci muzu da kupi jedan ana.. jer ga obozavam inace. Drzim fige da uplali
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 18:26:18
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Pa Nina nam se udaje!?
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, 26.8.2014 18:40:09
|
|
|
|
hipo
|
Nina ??? A zato si ti tako napeta kad ce svadba? Zelim ti da sve bude kako si zamislila! I naravno da ne cekate dugo na bebu! Lourdess u Lidlu su na 12kn oni veliki, pa ako ti je blizu.... Ciklu sam potamanila, moram po novu dozu. Obozavam i nju. Poslala sam ti PP, ali nije hitno....kad stignes, baci oko.... Snjeguljice kako muz, jel temp u padu? A nesto drugo u porastu? Je li se Emi popravilo stanje s kožom? Kathy, monjkica, ucitelj, nestale ste?
< Poruku je uredio hipo -- 26.8.2014 18:53:11 >
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!