Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 7.7.2014 18:29:49
|
|
|
|
TaPikapolonca
|
Pozdrav cure, žao mi je za sve koje imate problema (Penelopi, Tea.. vjerojatno sam vas još zaboravila!!!) Iskreno se nadam da će vama i bebicama uskoro biti dobro... Nisam se javljala jer sam totalno u k... u tjedan dana mi se trbuh toliko povečao da to nije normalno. Ne mogu više sjedit (10 min maksimalno) jer se ova dva divljaka počnu odmah koprcat.. Počne me boliti zdjelica, mjehur, kralježnica, stidna kost... :D Ne mogu ležat jer ako sam na lijevom boku pošizi jedan, na desnom boku pošizi drugi, a na ledjima mi utrnu noge i ruke... Jedino mogu vegetirat... :( Stalno mi je toplo i jedva dišem (jer su okupirali i dio oko pluća! Zavicim svima koje se možete još samostalno micat i koje možete otići dalje od WC-a.. Razmišljam jedan kemijski si privezat za pozadinu ili ga vići sa sobom... Danas sam u 34 tjednu i malo mi je dosta i žgaravice i boli u kičmi i topline i postajem totalno neuračunljiva! Sretnaz... razumijem tvoju tugu.. ja svojeg isto planiram deportirat muževim roditeljima na more... Samo mi je takooooo teško- Već je bio s mužem, ali sada... uskoro mislim da će mi muž trebat... Cure... sretno... pratim vas preko mobitela... pa kada budem imala živaca vam se javim! Mislim na sve vas i možda se s kojom susretnem u bolnici... (ako netko dogovara kavu mada u Rijeci nemojte zaboravit mene!!!) PUSA svima... držite se... i nemojte se ljutiti što vas gnjavim (MM otkazao poslušnost!)
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 7.7.2014 19:32:44
|
|
|
|
vepikica
|
Ikaaa - joooooooooj, ma navadila sam se krvi tijekom ovih 8 mjeseci more :p ahahaha... krvna grupa sam 0- pa sam svako malo provjeravala stvaraju li se antitijela... + još ova redovna vađenja pa OGTT...eh eh... al neka... bitno da je sve dobro :))))) CrazyPuppet - joooooooj, kada ti je pregled sutra??? javi OBAVEZNO poslije kakvo je stanje i planira li to skoro :pppp a što se epi tice...ne planiram ju tražiti niti ja, ali kažu na tečaju da se u principu može dobiti bilo kad samo je procedura to sa vađenjem krvi i trombocitima (koji su kao bitni). Bar jedan anesteziolog je uvijek u bolnici pa ako dođe trenutak da kažem da hocu epi, a vec imam pripremljenu tu krvnu sliku, onda ju mogu istog cara napiknut i nema cekanja (osim ako je anesteziolog na operaciji), al opet su vece sanse dobit ju. ma kako god...Nek ja sam ja spremna :-D :-D TaPikapolonca - jooooooooooj, draga, mogu misliti kako ti je. Tj ne mogu, ali trudim se :p Vjerujem da je i nama svima koje smo pred termin već dosta i vručina i što se ne možemo namjestit i trbuha i svega, hehehe, a kamoli tebi s dva mala zanovjetala :p Drži nam se ovako i dalje i bit ce sve ok... super izdržavaš za blizance :))))) Sad sam tek sjela za komp pa donekle mogu polovit tko šta piše...i također se ispričavam ako nekog ne doživim, ali previše se toga ispiše u kratkom vremenu... hehehehe... Držite se ženske i javljajte kako ste... i ako netko slucajno zna što nam je s Teom i Janom???!!! Jel prošla žutica? jesu li možda već doma?? uh... mislimo na vas
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 7.7.2014 20:20:18
|
|
|
|
victory
|
Hej djevojke, evo da vam se malo javim.. slabije nešto sve pišemo zadnjih dana kako nam nema Tee :)) Teić, kao što Vepikica kaže mislimo na tebe i držimo fige da je sve ok, da ste nam domeka, da uživate, papate, spavate, ljubite se i mazite.. Ja sam vam cure jedva dan preživjela..mislim, ovo je strašnooooo.. tek sad kuham današnji ručak hehe, ali nisam se mogla mrdnuti sa kreveta od vrućine i sparine.. U petak moj very first pregled u Vinogradskoj :) Malo sam uzbuđena i preplašena, ježim se tih naših ustanova, primitivnih i neopremljenih ali dobro, preživjet ću :))) Vepikica i ja sam se navadila krvi, sigurno više od 10 puta, a ja sam ab +, ali dva puta hormone štitnjače vadila, pa ogtt, pa svašta nešto ali sve super :)) Cure jel znate jel se u rodilište nosi robica za bebicu?? Mislim ne bih htjela da mi bebica bude zamotana u tetru tamo :)
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 7.7.2014 20:54:30
|
|
|
|
TaPikapolonca
|
Koliko znam u bolnici sve dobijes za bebu. Treba ti robica za izlazak koju donese tata. Najbolje da sada spremis robu za sebe i bebu za van i da pokazes svima koji su uracunljivi. MM je nama od uzbdjenja zaboravio pola toga! Sada spremila za dvojceke!
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 7.7.2014 21:46:41
|
|
|
|
vepikica
|
Ja za sebe nosim spavacice i to je to. Za bebu necu u bolnicu nositi nista buduci da stvaaarno zivimo doslovno preko ceste ako bilo sta bude trebalo muz moze donijet bilo kad! Inace, spremila sam si vrecicu za radjaonu (tak su rekli na tecaju, ahaha) i torbu za boravak u bolnici koju ostavljamo doma i isto ce ju mm donijet odmah nakon poroda. Za izlazak nisam spremila nista!! To cu vidjet kakvo bude tad vrijeme i sta kazu sestre (kako najbolje obuc) pa cu nazvat mm i lijepo ga vodit po ormaru sta da donese! A uostalom - zbilja mi je svejedno kako cu ja bit obucena dok predjem cestu ;-p Mogu i u onoj spavacici... Robu za izlazak za bebu nisam spremila i zato sto ne zelim naviknut muza da cu se ja brinut oko toga uvijek. Reci cu mu nek donese npr.hlacice i bodi dugih rukava 56 pa nek se on snalazi i nosi sta misli da je najbolje! :-p
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 7.7.2014 21:47:50
|
|
|
|
vepikica
|
Da me se krivo ne shvati. Nosim spavacice od odjevnih predmeta! Ahahhaa :-p ulosci, maramice, voda bla bla bla se podrazumijeva :-p
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 7.7.2014 22:25:35
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
Vepikica super ti je slika :) ma jesmo sad pametne što se te epiduralne tiče a kad tamo krenem vrištat od bolova, sigurno ću se tući po glavi što je nisam tražila imam i ja svježi nalaz KKS, pa ću ga ubacit u torbu za svaki slučaj meni je rekla dr. da dođem sutra od 17-19h, pa ću kad muž dođe s posla, i da me tamo fino odveze ko gospođu Tapika ajme, nije ti lako, strava... probaj izdržati do 36.tjedna... ako ne možeš drukčije, namjesti se u poluležeći/polusjedeći položaj, nabacaj jastuka iza sebe i zavali se, tako će oni imat mjesta, a i cirkulacija će ti biti ok... mene osobno taj položaj spašava... moreš i spavat tako... definitivno nam fali Tea, dobri duh ovog topica nadam se da je već doma i da uživa s meni u četvrtak termin, još ni na jednom pregledu u bolnici nisam bila nisam ni sigurna koja je svrha toga...
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 7.7.2014 22:30:40
|
|
|
|
vepikica
|
CrazyPuppet - hvala za sliku :)))) Nek se nalaz nadje u torbi. Bolje da ne treba nego da fali :-pp A za preglede u bolnici, eh... Kolko ja znam nisu nuzni. Neki gin.salji u bolnicu s 36.tj., neki s 38., neki uopce ne... Pogotovo ako trudnocu vodis privatno i sve ti moze napravit tamo... I ctg i sve! :) Jaaviii obavezno kako je muz odradio kraljevsku voznju :-p i sta kaze gin.:))
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.7.2014 8:06:26
|
|
|
|
PENELOPI
|
Evo mene napokon . Pa da krenem od pocetka, u petak popodne(tako je uvijek) malena je dobila temperaturu bez drugih simptoma i uspjeli smo je spustat i kroz noc.Drugi dan isto ali mala se igra, jede uglavnom sve normalno do popodne kad je doslovno u 5 min. temperatura toliko naglo narasla da je ona odjednom promjenila boju tj. bila je plava pocela se grcit i pomalo gubit svijest.Cure moje kad nisam umrla necu nikad nemogu opisat kad drzis dijete a ono klone a ti neznas sto mu je i kako mu pomoci. Uglavnom odmah krenuli na hitnu koja nas docekala na pola puta i odvela u bolnicu.Dobila je ljekove i dosta brzo dosla k sebi ali je morala prenocit u bolnici sto je nama uzasno tesko palo jer nikad nijemspavala bez nas a nisu dali da ostanemo kraj nje tj. samo dok zaspi i tako bili tamo do 23 i dosli odmah ujutro u 6 prije nego se probudila. Drugi dan nas je doktor navecer pustio kuci jer vise nije imala temperaturu i bila je ok. Ali smo jucer morali na kontrolu kod njene pedice i sve ok. Sad samo provjeravamo cesce da li ima temp. i to je to. Napravili joj pretrage krvi i dva put urina i sve uredu jedino naknadno moramo na eeg glave ali to za nnekih tjedan jer mora bitt zdrava. Dijagnoza je virusna upala grla ali najveci problem je bila njena reakcija na temperaturu tako da nije potvrdeno ali postoji sumnja da je imala febrilne konvulzije. Tako da ubuduce kad bude imala i malu temperaturu moramo joj odmah dati nesto jace od ljekova.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.7.2014 8:20:50
|
|
|
|
PENELOPI
|
Od soka nisam ni jela ni spavala ma uzas samo sam cekala kad ce krenut trudovi jer me nakon dolaska u bolnicu pocelo sve boliti ali hvala Bogu smirilo se. Jucer sam trebala na pregled ali sam ga odgodila za cetvrtak. Mali me redovno udara tako mi daje do znanja da je sve ok. Mala evo spava jos je uvijek iscrpljena i nervozna od svega, prosla je torturu u bolnici i ja bi bila plakala kad sam vidjela kako je bodu i na koji nacin vade krv ma dijete mi dobilo sok. Ali glavno da je sve proslo uredu. sretnaz ja sam uvijek za kavu Ja sam sa malom isto na dan termina dosla u bolnicu na pregled,prije ne.Rodila 3 dana poslije termina nakon "njeznog" pregleda doktora navecer dobila trudove. Navadili su mi se krvi i prvi put i sad jer sam 0-. Prvi put dobila zastitnu inekciju jer je malena na tatu 0+ zato me mm zeza da sam ja glavni negativac u obitelji . Danas sam se tek malo otpustila i sad osjecam da me bolili cijelo tijelo. Jos i kisurina taman za spavanje cijeli dan.
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.7.2014 8:48:47
|
|
|
|
CrazyPuppet
|
Uh Penelopi, ja sam se počela trest od ove tvoje priče... koja drama. al glavno da je sve ok završilo... Jadna malena s takvom temperaturom, sad je ovo vrijeme varljivo, sparina i vrućina, pa se oznojiš, i nek negdje malo puhne, i eto ti prehlada i upala... a malenima je sve to previše na njihove male organizme... strava... ja bih se isto prepala... uživajte danas malo u ovoj svježini i brzo se oporavite meni ova kiša došla ko naručena... beba još uvijek visoko i neda disat, pa me ova sparina jučer dotukla... nisam mogla maknut s kauča... kako nam je ostatak ekipe jutros? :)
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.7.2014 9:18:28
|
|
|
|
sretnaz
|
Ajme Penelopi, strašno! Mogu misliti kako ti je bilo. Nego sad razmišljam kako je sreća da se usred dana dogodilo to pa ste vidjeli. Pisala sam kad je N imao temperaturu i naravno da sam ju skidala doma i obično preko dana djeca budu dobro pa po noći temperatura raste. Nadam se da će se malecka brzo oporaviti od bolnice, i naravno i tebi želim da što prije dođeš k sebi. Strije srećom nemam, niti jednu nisam dobila, ali sam tužna jer imam trbuh, prošlo je tek 15 dana od poroda, ali mislim da se moj trbuh neće baš vratiti ni blizu onome kakav je bio. Prema onome što sam čitala izgleda da imam dijastazu (razdvojenost trbušnih mišića) i sad kad mm dođe s Raba idem kupiti steznik. Izgledam kao da sam 4-5 mjeseci trudna... A kila imam nekih 2-3 više nego prije trudnoće. Izgledam kao mršava trudnica. TaPikapolonca, ajde izdrži još malo pa će bebe van. I ja sam pri kraju najljepše spavala kad bi bilo puno jastuka ispod mene. Probaj si namjestiti neki poluležeći položaj. Nećemo te zaboraviti za kavu, ali mislim da imamo vremena dok sve vi mame rodite i dok vam bebe budu malo veće. Ja čekam U bolnicu na pregled sam išla na termin, jer do tada sam sve preglede obavila kod moje gin. Ali ona je privatnik pa mi sam kod nje radila i CTG. Ne znam da li sam pisala za Riječko rodilište, a ako jesam isprika da se ponavljam: Bila je gužvetina cijeli dan, pa kad sam došla pitali su ako imam spavaćicu i rodila sam u svojoj i boravila u svojima. Cura do mene je bila u piđami. Ona uopće nije šivana, ja malo i na vizitama nas nisu ništa pitali ni gledali. Valjda pogledaju ako je žena rezana jer tako je bilo kad sam bila s N u rodilištu. Sestre su nam svaki dan nosile tablete protiv bolova ako želimo. Uzela sam par puta jer su mi kontrakcije bile dosta bolne. Obavezno si uzmite čašu za čaj, sok, vodu... jer ih nemaju dovoljno. Imala sam ogrtač, ali ga naravno nisam ni izvukla iz torbe. I nas tri smo redovito imale otvoren prozor da se soba zrači pa su jednom na viziti bili oduševljeni da se u sobi normalno diše. Uzmite i koju tetru jer kad sam pitala čistu rekli su mi da nemaju. Osim toga dozvoljeno je mamama da presvuku bebu, ali morate imati svoju pelenu i naravno napomenuti sestrama da je beba presvučena i da je bila pokakana jer vode evidenciju.
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.7.2014 9:21:41
|
|
|
|
TaPikapolonca
|
Jutro! Jako mi je zao zbog malene.. Ajme sokova!! Nadam se da ce sve biti ok! Nadam se da ce ova kisa potrajat par dana... Strah me sano da nece pohladit negi ce u Ri napravit zaparu i sparinu!!!! Sva sam ljepljiva! Sa prvim sam na pregled u bolnicu isla 5 dana prije termina i ostala odmah (prosetala na pregled kakvih 5 km). A sa ova dva cu vjerojatno u bolnicu u 38. tjednu ako prije ne izadju sami... Ah... Ful se mucis dok ih nosis, a onda se jos sekiras kada ih rodis. Placu, a ne mozes nista; bubini a ne mozes pomoc... Uf... Hormoni ce me ubit!
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.7.2014 9:32:46
|
|
|
|
TaPikapolonca
|
Sretnaz hvala na info... 2011 su bila malo drugacija pravila... Kakvi presvlacenje dijeteta... Tvoje tetra pelene pa cak i spavacica... Mene nazvali kontrol freakom jer sam si stavila platnene gacice i inzistirala na svojoj spavacici drugi dan... Uf....
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.7.2014 9:39:48
|
|
|
|
sretnaz
|
Kriza je valjda i tamo. Osim toga i bodiji i tutice su im već totalno koma i istrošene. Ali jedno jutro sam čula raspravu nekog lika koji je dovezao robu i sestara. Valjda su zaboravile ili tako nešto dati prljavu robu i pelene pa je možda i zato prifalilo.
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.7.2014 10:49:22
|
|
|
|
TaPikapolonca
|
Nekako se nadam da necu morat biti dugo u bolnici ali... Prosli put bila u apartmanu,ali ovaj put nece ici.... Ako zaglavim 10 dana u bolnici... Lijep racun bi ispao. 2 rate kredita! Ovo iscekivanje ubija... Pored zgaravice!!
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.7.2014 10:50:58
|
|
|
|
ikaaa
|
pozzzz, evo i mene malo...jučer me ubila sparina, noću me moja curka izudarala rukama po jajniku, a nogama po rebru......tako da ako noćas nije ništa slomila, mogu slobodno reći da su mi janici i rebra od čelika. tapika draga moja, meni je nekad koma kad se moja razigra po buši, ali tvoja dva bebolica kad počnu.....draga izdrži još malo...probaj sa jastucima nekako da si ih podboćiš možda ti bude lakše...... mene mm zeza da sam ko princeza na zrnu graška koliko jastuka imam pod sobom..... penelopi draga pa to je prestrašno.....ne mogu si ni zamisliti kako ti je bilo.... ..ali bitno je da je malena sad kod kuće i da sad još taj nalaz bude ok...i da tempice više nema...jooooj draga čuvaj se...stres je to veliki..... sretnaz crazy draga uživaj u ovoj kišici bogami idem i ja malo uživati jučer me iscrpila sparina ali danas će ika da uživa malo u friškom zraku.....
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.7.2014 11:26:33
|
|
|
|
vepikica
|
Ajmeee, moja frendica nedavno imala isto slucaj da joj mala dobila temp.pocela se trest i samo se opustala na rukama. Dosli u Klaicevu - fenrilne konvulzije. Sad su ekstra pazljivi. Hjooooj bas mi je zao. Ne zelim plasiti ali treba stvarno biti oprezan pogotovo kad se djecji organizam malo smiri. Ja radim u jaslicama i za vrijeme spavanja se jedan decko samo poceo gusiti i nismo znali sta je...nije reagirao, zvali hitnu. Oni su rekli febrilne konvulzije, ali se na kraju ispostavilo da uz to ima i upalu pluca i rupicu na srcu i sto ja znam sta sve ne :( a nikakvih simptoma prije. Ajme jezim se :(((( Ja sam inace dobro. Nikakvih pretjeranih bolova nemam. Spavam uredni cijelu noc (uz dizanje bar 3-4 puta na wc, ali kad legnem odmah zaspim). Jedino mi je bezveze sto se probudim u 7 ujutro, nemogu vise spavat a ne znam sta bi sa sobom i onda me u 9-10 opet ulovi neopisiv umor. :-p I vrucine su mi ok, i kisa mi je ok jer sam i tako od 0-24 na istoj adresi u istoj pozi uglavnom. Malicki je aktivan, to me veseli. Da je svaka trudnoca ovakva svi bi stalno bili trudni :-p Inace sam si s 2 normabela dnevno na svoju ruku smanjila dozu na 1. Magnezij vise uopce ne pijem i nemam nista izrazenije simptome i boluckanja nego inace tako da cemo vidjet sta kaze gin.u pon na sv duhu :))) Drzite se ekipa, jos stvarno sitno brojimo vecina nas :))) Ja sam si u glavi vec u radjaoni. Svaki dan zamisljam kako bi to moglo izgledati :) bas se veselim! Puse svima i mazite trbuscice :)))
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.7.2014 12:09:17
|
|
|
|
TaPikapolonca
|
Vepikica...ti si savrsena trudnuca... Blazena.. Da je meni prva trudnoca bila kao ova m a nema sanse da bi se odlucili na drugo!!! Uf!
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.7.2014 12:15:01
|
|
|
|
vepikica
|
Hehe :-p onda je dobro da je islo redoslijedom kojim je islo! :):):)
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.7.2014 13:00:32
|
|
|
|
ikaaa
|
vepikice suuuuuper fotkica
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.7.2014 13:24:20
|
|
|
|
PENELOPI
|
hvala cure na potpori. Mi smo sad dobro temperature nemamo iako smo jos na oprezu. Malena jutros fino odspavala i sad ponovno jer je bas iscrpljena,tako nikad nije spavala. A i ja i mm smo jutros malo duze jer smo i mi bili mrtvi. Ja sam konacno malo dosla k sebi iako mi je ona slika malene jos u glavi. Tea, Jan je predivan nadam se da uzivate i da te manje boli. Vepikica super ti je slikica. Danas je kisa pa cemo cijeli dan provest u kuci, jucer smo poslije doktorice malo prosetali da malena protegne nogice jer je jadna stalno govorila "idemo van setati". A i doktorica je rekla da moze sve normalno raditi. Odoh i ja malo odmoriti. Cure zelim vam ugodan dan koliko je to moguce
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.7.2014 13:55:53
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Vepikica, super slikica! Penelopi, joj mogu si misliti kako ti je bilo grozno. Sva sreća pa ide na bolje. Ja sam na sebi doživjela tako nešto kad sam bila u višim razredu osnovne škole (6. ili 7. razred). Imala sam visoku temperaturu i počela sam osjećati trnce u rukama i nogama i odjednom su mi se šake i prsti počeli kočiti i savijati i noge nisam mogla više izravnati. Brzo su me odnjeli u auto i odvezli na hitnu gdje sam dobila inekciju i tada se smirilo. Nikad prije ni kasnije nisam doživjala ništa slično, ali me od tada jako strah visoke temperature i čim se približi 39 odmah jurim pod tuš i mlaku vodu. Draga ikaaa, dal si se uspjela što rashladiti? Meni je i dalje vruće. Znači tvoja curka je živahna ... i moj frajer je bio baš jako aktivan, ali zadnja 2 dana se poprilično primirio, no čini mi se da se nekako okrenuo jer me ne lupa visoko kod želuca već nisko - u crijeva. Sretnaz, nemoj brinuti radi trbuha. Pa povećavao se preko 6 mjeseci i naravno da mu treba malo vremena da se stisne. Bit će to sve ok. TaPika, ajme kad čitam tvoje probleme moji se čine kao ništa. Ipak ti nosiš dva mala hahara pa su i problemi dupli. No, još malo i bit će ti lakše s te strane, ali ćeš imati pune ruke posla. Svima kojima se termini bliže želim da bude što brže i lakše, a ostalima neka uživaju maksimalno u svojim bušama i naravno mamicama neka uživaju u svojim mirišljavim smotuljcima.
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.7.2014 14:10:19
|
|
|
|
Marissa
|
Cure koje pelene ste uzeli bebi kao prve?
|
|
|
|
RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? 8.7.2014 14:14:28
|
|
|
|
vepikica
|
Hvalaaa na komplimentima za sliku! :):):):) :-**** Mene puknuo normabel... Haha... Vrijeme je za popodnevni spavanac. Drzite se :-*
|
|
|
Anketa
Mobilni telefon.
пеперутка16
Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!