Newy
|
Anaxx nadam se da će ta ''mala'' konačno odlučiti krenut van, jer vidim da ti je već dosta... pa ajde Hana više Kim26, super za dojenje, i ja se nadam tome da sve bude ok, i da budem mogla dojiti A gdje nam je amon, nadam se da će nam se javiti kad budu novosti Mene već danima nešto bolucka dok hodam, točno kao da mi se neki živac ukliještio ne znam ni ja gdje, da li na dnu leđa, ili mi je to guzica zapravo mislim da je trtica, najtočnije rečeno. Točno kad koračam desnom nogom, onda me bocka, pa lagano šepam ko baba stara . Inače, rekle su mi dokice (moja i privatna) da pošto sutra ulazim službeno u period termina, mogu rodit kad hoću, ali ja sam zapilila da ''ne smijem'' prije nego navršimo 38 tjedana dakle još tjedan dana barem . Jer mi je idući tjedan muž na putu par dana, a rekla sam svima da bez njega ne idem rodit . A i pošto mi je bebač sitan, da natuče još barem kojih parsto grama, da mi ne bude baš puno ispod 3 kg jer ne znam kako ću s njim tako malim, prva beba jel. bez ikakvog iskustva hm... Pasalo bi mi rodit između navršenih 38 tjedana i termina, dakle u drugoj polovici mjeseca. Ne mogu se požalit na trudnoću stvarno mi se čini da podnosim super, osim malo mjehur dosađuje, lagano nesanica počinje, i sad ta leđa. Ali onak, ništa strašno, potpisala bih još par ovakvih. Ali ne bih htjela ni prenijeti baš u 6.mjesec, no dobro ionako samo Bog zna kad mora biti
|