Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 6.5.2014 11:45:17
|
|
|
|
maaggie
|
Sto je rec da te hospitaliziraju? Nama u St kazu ni cut induciranii prije prolaska termina... svugdi je to drugacije...ne bi da nam je lako zelim ti da prode brzo i da sto prije drzis svoje malo blago...takoder zavidim pogotovo jer me pocela lagana panika hvatat al sve mi zene mozemo
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 6.5.2014 14:16:13
|
|
|
|
Newy
|
Hehe kim, to si ih nažicala da te induciraju ili ne ozbiljno, kako to, jel neka medicinska indikacija ili oni nemaju niš protiv indukcije prije termina? Pitam baš zato što i maaggie kaže, stvarno negdje nema šanse dok god se može odugovlačiti, a drugdje se pak može sve dogovoriti unaprijed Mene počeli doma naganjati, muž i mama, da kad ja mislim spremiti torbu za rodilište, ja reko pa još 11 dana ''ne smijem'' roditi, kao do punih 38 tjedana, onda mogu, tako sam si ja zamislila a oni poludjeli da jesam ja normalna i da ću se garant onda kad dođe vrijeme spremat u panici i tražit stvari po stanu kako to obično sa mnom biva Pa ajde idem spremit tu torbu, nek stoji spremna neće se pokvarit. Cure jel planirate epiduralnu, već sam zaboravila što smo pričale o tome ja bih nekako voljela izbjeći svakako i drip i epiduralnu, nadam se da će to biti moguće ne toliko zato što brijem na maksimalno prirodan porod, nego me iskreno strah te epiduralne, ne zvuči mi baš banalno da me bodu i kičmu . A i kako zna imati nuspojave kasnije, mučnine i vrtoglavice, pa ne bi mi još i to trebalo nakon poroda kad beba bude stalno u sobi . Tako da su sve opcije otvorene, i nadam se na licu mjesta odlučit jel mogu bez toga ili ne
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 6.5.2014 14:17:09
|
|
|
|
kim626
|
Hvalaaa Hospitalizacija i inducirani jer sam otvorena 3cm,plodna voda mlijecna i dr.mi je ponudio to kao opciju ili cekanje trudova a reko je jos bar dva tijedna da bi cekali ako ne bi ktenuli sami...tako da sam izabrala inducirani jer sam stvarno na izmaku snaga od ovih kontrakcija,pritiska,nespavanja..jedva cekammm!!!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 6.5.2014 14:22:51
|
|
|
|
ma re
|
pozdrav cure!! Kim još malo družit ćeš se sa svojim malim čudom.. Mi danas došli s pregleda.. Imamo 2,200 i sve je OK! Jučer smo krenuli na trudnički tečaj.. Ovdje kod nas u Ri je bila puuuna dvorana.. Kažu da je to max.. Nas 40.. .. Sad ručak, pa malo šetnja pa na tečaj.. Kako ste vi ostale? Valerie kada je tebi sljedeći pregled? Mene je moja naručila 02/06 i sad mi nije radila nikakav bris.. je to obavezno? Inače ja sam još uvijek zatvorena i beba je visoko gore..
< Poruku je uredio ma re -- 6.5.2014 14:25:08 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 6.5.2014 14:39:06
|
|
|
|
Bellatrix
|
Bila sam na pregledu danas (umjesto u petak), radili briseve, a gin veli da je cerviks skraćen i zatvoren! maja pčela - kuda ti se žuri? Imaš još 2 tjedna Mada bi i ja da krene ranije! kim - sretno u četvrtak!
< Poruku je uredio Bellatrix -- 6.5.2014 14:41:03 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 6.5.2014 14:39:26
|
|
|
|
Bellatrix
|
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ tonka......................................07.05. suncica33................................07.05. maggie....................................08.05. bellatrix...................................09.05. newy.......................................09.05. maja pčela...............................13.05. anaxx......................................14.05. newy.......................................20.05. ma re......................................02.06.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 6.5.2014 14:39:44
|
|
|
|
maaggie
|
ahaaa Kim znači takoooo.....pa to je super neki doktor... joj još dva dana i ti imaš svoju bebicu u rukama... blagoo ti se...meni je tad pregled pa ćemo vidit u kakvom sam ja stanju
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 6.5.2014 15:03:59
|
|
|
|
anaxx
|
Cure ja krenula malo hopsat na pilates lopti, možda se sto pokrene? :)
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 6.5.2014 15:51:07
|
|
|
|
kim626
|
Ma doktor je odlicannnn,da mi nije on radio rani probir nebi ni znala za njega!! A i lijepo je reko..beba je jednako zrela sad i za dva tjedna samo ce dobit jos na kilazi! Javim vam se kad se smjestim sutra..jedva cekamm!!!! Da budem iskrena mi smo i lagani sexsic prakticirali u nadi da cu se mozda vise otvorit,da ce nesto potaknut..ali nistaa..nalaz isti vec 3 tjedna! Mozda hopsanje pomogne 😁😁 a sta mislis na ricinusovo ulje?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 6.5.2014 15:52:00
|
|
|
|
kim626
|
Ma doktor je odlicannnn,da mi nije on radio rani probir nebi ni znala za njega!! A i lijepo je reko..beba je jednako zrela sad i za dva tjedna samo ce dobit jos na kilazi! Javim vam se kad se smjestim sutra..jedva cekamm!!!! Da budem iskrena mi smo i lagani sexsic prakticirali u nadi da cu se mozda vise otvorit,da ce nesto potaknut..ali nistaa..nalaz isti vec 3 tjedna! Mozda hopsanje pomogne 😁😁 a sta mislis na ricinusovo ulje?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 6.5.2014 16:15:35
|
|
|
|
valerie
|
Kim, sretno Ja sam čula da sex pomaže, ja ću sigurno ožežit pred termin Ma re, sad više ne idem kod nje jer je krcata, nego mi je dala uputnicu za bolnicu i da se tamo javim za 10 dana. A čula sam da svima rede bris pred porod pogotovo radi streptokoka, iako mi je papa uredan. Ajde tvoja cura i moj dečko su tu negdje po kilaži, dečki su malo jači Bitno da je sve ok. Počeo nam je porodiljni
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 6.5.2014 19:10:37
|
|
|
|
maaggie
|
jel i vas hvata strah kako se porod i termin približavaju ili ...?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.5.2014 6:34:40
|
|
|
|
tonka2011
|
Jutro curke! Kim sretno na porodu kos malo i imat ces svoje malo cudo u rukama Evo jos jedna slabo prospavana noc je iza mene danas opet u petrovu na pregled pa cu se odmarati kada se vratim !
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.5.2014 7:28:02
|
|
|
|
kim626
|
Cure moje..evo nisam ni docekala inducirani...jutros u4:50 rodilo se moj ponos..3580,50cm..sve je super! Ja sam potpunooo prirodno rodila..je da boli i stvarno cim ti stave bebu na prsa sve prode! Svima zelim punooo srece!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.5.2014 8:32:31
|
|
|
|
maaggie
|
Aaaaaa cestitaaaaaaam od srca sve najbolje tebi i bebici...grlite se, mazite i gustajte!!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.5.2014 9:56:16
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Kim, iskrene čestitke!
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.5.2014 11:20:45
|
|
|
|
anaxx
|
Ooo kim čestitam od srca! Uživaj sa svojom bebicom!!! Bas si me razveselila! Noćas sam i ja razmišljanja sa li ići ili ne u bolnicu. Od 1 do 2 sata imala sam prilično jake trudove na svakih 5 minuta... i onda opet mir! Nadam se da je noćas moj red!!! Držite mi fige da je tako!
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.5.2014 11:51:26
|
|
|
|
kim626
|
Hvala curke! Mene su laznjaci sibali (ako su bili laznjaci) i normalno sam zaspala,sve 5 ...isla na wc i kad je sjevnulo..uhhh...sluzni cep izaso..sukrvica,voda,zelatinasto...i odma trudovi na 5 minuta...ali onako bas pravi i nije proslo 15minuta vec su bili na 2,5minute..jurili za zg...stigli hvala Bogu na vrijeme..8cm sam vec bila otvorena..probili vodenjak..tako da je to sve trajalo od pola 1-4:50 kada se radio nas sincic! Bilo je bolno ali kada su mi ga stavili na prsa sve je proslo! Divan je...miran..jos mi je sav pospan..probali smo dojit ali samo spava 😊 anaxx drzim fige ovo je najjjjdivniji osjecaj na svijetu!!!!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.5.2014 11:57:01
|
|
|
|
anaxx
|
Bravo kim, bas mi je drago da je sve prošlo ok. i da si sad sretna, bas ti se čita sreća u porukama...
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.5.2014 12:10:04
|
|
|
|
Suncica33
|
Pozz cure.. Prvo cestitke Kim i hvala bogu da je sve proslo brzo.. Ja se evo vratila sa Sv.Duha sve dobro proslo iako su sestre bile nervozne i derale se jer je bilo puno zena.. Obavili uzv ..bebica se okrenula na glavu danas nam je 35 tj..teska je oko 3 kg Popodne idem ginicu da mi napravi briseve rodnice. Kontrola nam je 28.5 i onda radimo ctg..pusa od nas dvije iako postoji mogucnost od 30 % da je decko hahahha
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.5.2014 13:27:08
|
|
|
|
autumn day
|
Kim,bravo,cestitam od srca Zelim dobrodoslicu sineku Kako se zove?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.5.2014 13:41:35
|
|
|
|
kim626
|
Hvala na cestitkama...Leon ❤❤❤❤
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.5.2014 13:42:20
|
|
|
|
tonka2011
|
Kim cestitam!!!! Al da se i ja pohvalim i moja curka je danas dosla na svijet u 9:30 sati sa 3880g i 52 duga! Mi smo super vec je bila na siki i vukla ko velika! Mene je sve nesto hvatalo nocas od 7 su poceli svakih 5 min u 9 sam bila u bolnici otvorena 9cm u 9:10 usla u boks i rodila u 9:30
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.5.2014 13:59:48
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Tonka, iskrene čestitke i tebi! Pa vi to tako brzo rješavate da se čini jako lako. I ja si želim takav porod.
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.5.2014 14:22:23
|
|
|
|
tintin
|
Kim i Tonka cure drage cestitam od srca, uzivajte sa svojim bebicama
|
|