|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak
30.4.2014 9:05:20   
bebac24
ma re pitanje upravo sam jucer na netu gledala ta kolica i svidaju mi se kunert volver 3u 1 dali si mozda njih vidjela u zivo?
ako da kako izgledaju?

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 701
30.4.2014 11:28:17   
Newy
Tonija nisam ti još čestitala, pa dobrodošla mala-velika Mia user posted image

Ja sam jučer imala uzv na Sv.Duhu i nisam baš oduševljena, ovaj put je napokon bio doktor Mišković kod kojeg sam i naručena. I on je bio malo sumnjičav, mjerio je i čak rukama pipao mi i trbuh da vidi jel beba mala, sve u svemu on ne radi paniku. Ali ja sam malo opet zbunjena jer su mi sad pak mjere glave i femura identične kao i prije dva tjedna, čak su neke sad i manje što je nemoguće user posted image . E sad ili je ova prošli put totalno krivo izmjerila, ili on nije ništa narastao, osim u trbuhu user posted image
Uglavnom evo mjera od prošli put i od jučer:

33+3
BPD 85
FL 67
AC 272 (dakle tu je trbuh kasnio 2 i pol tjedna)

35+3
BPD 85
FL 65
AC 295

Znači sad sve kasni, glava za tjedan, bedrena kost tjedan i pol, a trbuh iako je narastao opet kaska za dva i pol tjedna.

maja pčela i bellatrix, baš je ispalo da mi terminuše imamo malo manje dečke, ali sad vidim da je moj baš i dosta manji od vaših bebača, ne znam ne brine me ako on samo bude manji i sitniji kad se rodi, a zdrav, nego me strah da ne počne još više zaostajati iz nekog razloga ipak imam još mjesec dana do kraja... Dok mi je rekao kontrola za 3 tjedna, a meni je to preeedugo s obzirom na situaciju tako da ću ja svakako otići za 10 dana još privatno na uzv da vidim napreduje li. Neću riskirati čekati 20 dana pa da onda ispadne da je već u ogromnom zaostatku, ne mogu si to priušiti pošto je već dosta manji user posted image

< Poruku je uredio Newy -- 30.4.2014 11:36:05 >

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 702
30.4.2014 12:05:08   
Bellatrix
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image                      

valerie....................................05.05.
ma re.....................................06.05.
kim........................................06.05.
suncica33................................07.05.
maja pčela...............................07.05.
bellatrix...................................09.05.
newy.......................................09.05.
newy.......................................20.05.

< Poruku je uredio Bellatrix -- 30.4.2014 12:17:18 >

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 703
30.4.2014 12:15:02   
Bellatrix
newy - ne znam što bi ti rekla, jesi li pitala doktora da li postoji zabrinutost oko toga što su mjere iste (osim trbuha) kao od prije 2 tj?
Slažem se s tobom, ako si u nedoumici, da treba potražiti drugo mišljenje! user posted image

Za usporedbu: moja djevojćica je u 35-tom tj imala BDP86, FL 66, AC 270, procjena 1800g; rodila se u 39-tom tj sa 2690g.

Neposredna veza do poruke: 704
30.4.2014 14:05:33   
anaxx
Newy ako te dr naručio tek za tri tjedna znaci da ne smatra tvoj nalaz los, ali s druge strane slažem se da bi i mene to mučilo i sigurno bi otišla po drugo mišljenje. Držim fige da je sve ok!
Ja sam danas točno 38 tt, jeee u terminu sam!
Moje mjere su :
BPD 9.35 cm ..... 38 tt
AC. 35.7 cm ...... 39+4 tt
FL. 7.7 cm ........ 39+3 tt
EFW 3776g
To bi značilo da je sve veće za 10-tak dana osim glavice koja odgovara mojim tjednima. Ali neću se uzrujavati oko toga, glavica je vec dolje nisko i mislim da je lako napraviti sitnu grešku u mjerenju...

< Poruku je uredio anaxx -- 30.4.2014 14:08:13 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 705
30.4.2014 14:06:17   
Newy
A nisam ga pitala konkretno to, jer to u ambulanti ide skroz drukčije nego kod privatnika... još su jučer imali takvu gužvu da je baš doktor sa sestrom komentirao kako su se zatrpali i da će ga netko morat mijenjat. Mislim vjerujem da njemu i čujem da je vrhunski stručnjak, ali nije baš da ćemo čavrljati kao kad recimo odem privatno. On je zaključio nakon razmatranja, pipanja i mjerenja, da nema panike, i to je to, sa sestrom je upisao u knjižicu mjere i ajde doma. Tako da ja te mjere praktički ni ne vidim dok ne izađem van, a kamoli da znam kojem tjednu odgovara koja mjera, dok ne dođem doma na net.
E da još me totalno zbunio, kad sam ga pitala koliko bi beba mogla imati na kraju, a on kaže 3300, 3400 user posted image pa po ovim mjerama, mislim da nema šanse za tako puno user posted image

U svakom slučaju ću ja za 10 dana ići privatno gdje sam i dosad išla, da vidim koliko dobiva na težini, a onda opet 10 dana nakon toga sam naručena na Sv. Duh. Eto nisam se nadala ići na tako puno ultrazvuka, ali što ću sad, ja sam takva da bih svaki dan iduća 3 tjedna razbijala glavu je li on raste barem pomalo, ili ne dobiva ni grama od zadnjeg pregleda user posted image . S jedne strane, bilo bi mi puno gore da sam recimo u 30. tjednu tek, ovako barem znam da nemam još puno do ulaska u termin pa mi je lakše... a opet s druge strane, imam ja još mjesec dana za odguliti pa ne želim riskirati da beba ne daj Bože tako dugo gladuje a da ni ne znam. Opet, što tu mogu napraviti-hranim se fakat zdravo, uzimam vitamine, ne pijem ne pušim... jedino što baš ne ležim na lijevom boku, a mislim da bih trebala, smanjiti aktivnosti i više odmarati user posted image

< Poruku je uredio Newy -- 30.4.2014 14:14:05 >

Neposredna veza do poruke: 706
30.4.2014 14:14:19   
anaxx
Pokušaj onda stvarno malo vise odmarati.... Ma biti će sve ok!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 707
30.4.2014 16:19:46   
kim626
Newy draga negdje sam procitala da je bebica imala manje mjere na uzv..mrsavija..a veli cura da je mirovala dva tijedna,lezala iskljucivo na lijevom boku i da je dosta papala i da se beba udebljala..nehdje sam to procitala,ali ne znam gdje! Definitivno napravi kontrolni uzv da se smiris..sve ce biti dobro!! Kako je meni moj dr reko kad sam pitala za bedrenu kost koja je jos uvijek manja..nitko nije savrsen i ne moze sve biti po knjizi! Bice sve dobro!

Cure da li je istina da se bebica primiri pred porod?

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 708
30.4.2014 20:26:12   
maaggie
pozdrav, drage cure, žene,majke :D
čitam vas već jakoooo jakooo dugo i čini mi se kao da vas sve poznajem i to vrlo dobro.... pratim svakodnevno što pišete i to svako malo.... imam i na mobitelu i na laptopu bookmarks pa samo uploadam da vidim što pišete i nikako se logirati do sada...neki problemi sa mailom... user posted image
moj termin je 19.5, tako da sam ja tu jakooooo blizu....iščekujem svoju malu bebicu,curicu :D kako se trenutak bliži tako sam uzbuđenija i naravno,kao svaka prvorotkinja, u malom strahu od svega što slijedi.... nadam se da će sve bit u redu....
koliko su me veselile vaše bebe,nemate pojma... pratim pratim što se događa kad ono ''rodile''....baš mi dajete neku lipu nadu i ''utjehu''.... od srca čestitam svim mamama i bebicama...a nama kojima se taj dan bliži želim puno sreće.... da i mi brzo grlimo naše male bebice user posted image user posted image

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 709
30.4.2014 20:37:59   
anaxx
maaggie dobrodosla!
Svaka nova bebica je novo veselje na raji!
Pridruži nam se i tipkaj o svemu sto te zanima, brine ili veseli!!!

< Poruku je uredio anaxx -- 30.4.2014 20:39:14 >

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 710
30.4.2014 20:41:27   
ma re
Večer...

Bebač24 vidjela sam ta kolica i OK su mi, mada kada sam gledala kunert su mi oni tamo preporučili kunert silver (mislim zbog više opreme) a između kunerta i bebetto su mi rekli da je svakako bebetto jer su lakša (imaju al ležište ) i sportski dio se spušta poslije sa cijelim ležištem (ne mora se odvajati da bi stalo u auto). Razlika između modela je nekih 800 kn (mislim..). Ono što ti mogu reć da su kunert stvarno Ok kolica i da sam ja dosta razmišljala koja ću..
Kim meni to isto svi govore... Da se sve bebice pred porod umire... kao jer imaju manje mjesta.. moja recimo jer još uvijek vrlo živahna i točno joj već znam termine spavanja i divljanja po trbuhu..user posted image user posted image

Maggie dobro nam došla...user posted image

< Poruku je uredio ma re -- 30.4.2014 20:42:30 >

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 711
30.4.2014 20:44:08   
maaggie
hvala od user posted image
mislim da smo mi čak tu terminom ako se ne varam...e da, i prekrasna su mi sva imena među kojima se dvoumiš/troumiš :D čak mi je i Hana baš baš lijepo... super tvoji dečki izabrali za svoju seku user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 712
30.4.2014 20:46:12   
maaggie
hvala ma re user posted image

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 713
30.4.2014 21:01:32   
anaxx
da, izgleda da ćemo morati popustiti i da će naša cura biti Hana... mama malo žali za Katjom, ali dečki su baš zapeli...user posted image
ha, vidjeti ćemo...

(Odgovor članu maaggie)
Neposredna veza do poruke: 714
30.4.2014 21:14:03   
kim626
Maggie dobro nam dosla!!
Anaxx meni osobno je Hana divno ime...a sto se tice toga da se bebe umire..pa danas me sve nesto muci..mali me jucer toliko lupo da me cak i boljelo,a danas sve nesto jedva..pa me to brine!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 715
1.5.2014 4:18:03   
anaxx
Kim, i kod mene je jedan dan jakooo živo pa se drugi umiri. Bitno da ipak svaki dan( i onaj mirni) osjetis bebu.
Hvala za ime user posted image ...

< Poruku je uredio anaxx -- 1.5.2014 4:19:03 >

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 716
1.5.2014 4:35:39   
kim626
Anaxx pa sto si budna u ovo doba noci? user posted image
Decki su lijepo ime izabrali!

Osjetim ga ali sam panicarka..bas velika..uff...i evo sad se dignem na wc i vidim da su mi tako noge i ruke otekle..samo odjednom!! Oooooo blazenog stanja user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 717
1.5.2014 5:26:06   
anaxx
Ha, ha, kim, a ti vidim spavas čvrsto cijelu noć! user posted image
I ja sam otekla, dr mi je rekla izbaciti sol potpuno iz prehrane... hm, smanjila jesam, ali ne mogu bas izbaciti. Ne da mi se kuhati posebno za ekipu doma, a posebno za sebe... Možda bi trebala?
Da, i ja sam rekla, dosta mi je sad vec ovog blazenog stanja.... user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 1.5.2014 5:27:24 >

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 718
1.5.2014 8:45:52   
kim626
Haha..ovi odlasci na wc i slab san su me vec izmorili popravo..a bitno da svi savjetuju da sad samo spavam..samo ne znam kako! Danas idemo u setnju i berbu bazge (mozda se nesto pokrene)..kod nas je od jutra predivno pa steta ne iskoristit vrijeme bez kise!

Manje soliii? Pa ionako zivim na minimumu..ajmeee..ali jutros je vec bolje,kao da vise nema tolikog otoka kao nocas! Anaxx valjda cemo izdrzat jos maloooo!!

Svima zelim dobro jutroo i ugodan dan 😊

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 719
1.5.2014 9:35:05   
maaggie
Citala sam vas i ja oko 4 ipouser posted image

Svima dobrooo jutro i lijep provod na danasnji neradni dan!

P.s. ne znam tko sad sastavlja listu pa me slobodno dodajte user posted image
hvala user posted image

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 720
1.5.2014 11:20:27   
Newy
user posted image

user posted image Caly - 10.03. user posted image Katarina 22.03.2014
user posted image Vlaja - 11.03. user posted image Vana 03.03.2014
user posted image BEBA13 - 15.03. user posted image David 24.03.2014
user posted image Iv@na - 22.03. user posted image Vito 26.03.2014
user posted image čizmica - 29.03. user posted image Luka 02.04.2014.
user posted image sarita 22 - 02.04. user posted image David 15.04.2014.
user posted image tintin - 05.04. user posted image Sara 05.04.2014.
user posted image nnina - 15.04. user posted image Mia 30.03.2014.
user posted image autumn day - 17.04. user posted image Ozren 20.04.2014.
user posted image mimee -17.04. user posted image Andrej 24.04.2014.
user posted image tonija_4 -21.04. user posted image Mia 27.04.2014.
user posted image kim626 - 10.05. user posted image
user posted image anaxx - 14.05. user posted image
user posted image amon - 16.05. user posted image
user posted image tonka2011 - 16.05. user posted image
user posted image maaggie - 19.05. user posted image
user posted image maja pčela - 26.05. user posted image
user posted image Bellatrix - 29.05. user posted image
user posted image Newy - 31.05. user posted image
user posted image Suncica33 - 10.06. user posted image
user posted image lilmaya0608 - 10.06. user posted image
user posted image ma re - 20.06. user posted image
user posted image valerie - 20.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image

< Poruku je uredio Newy -- 1.5.2014 11:22:09 >

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 721
1.5.2014 11:33:49   
Newy
Hvala cure na savjetima, poslala sam i mail svojoj privatnici, mogu li u međuvremenu do pregleda kod nje ikako još utjecati da beba više dobiva, pa čekam odgovor.

maaggie dobrodošla, evo i tebe na listi user posted image

Baš je krasan dan zasad, mi ćemo sad malo tradicionalno do Maksimira na grah, da iskoristimo još dok je ovako lijepo vrijeme, da se ne bi kiša spustila opet popodne, ne bi me čudilo...

anaxx i kim bome ste se fino naspavale noćas onda user posted image iako čini mi se zadnjih dana evo kako sam napokon ušla u 9.mjesec user posted image , i ja malo lošije spavam, a i mjehur me non stop zafrkava. Kamo god odemo, odem na wc prije, ali čim se mali rastegne i upire mi se u mjehur, opet osjećaj kao da ću se popišat u gaće jooooj user posted image

Mi smo na sajmu isto uzeli kolica, na kraju opet Kunert Silver 3u1. Isto nam je pokazivao Bebetto, i stvarno vidim da jesu kvalitetnija od Kunerta (aluminijska rama i dosta su lakša), ali iskreno nisam mogla ići gore još sa cijenom pogotovo kako su nas ovi zeznuli s prvim kolicima i sad smo u manjku fino... tako da nisam htjela ni razmišljati nego sam povukla crtu s cijenom, da ne idemo na više, pa je ostao Kunert ipak. Ma bit će dobra user posted image . I da, ovaj put plaćamo pouzećem, nema šanse više onako riskirat...

< Poruku je uredio Newy -- 1.5.2014 11:37:03 >

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 722
1.5.2014 11:47:18   
tonka2011
Ej curke samo da sr javim da su me pustili kuci jucer tako da sad kuci mirujem za sada je sve pod kontrolim al su mi rekli osjetim li bilo kakvu promjenu da idem pravac u bolnicu i da se me brinem da sam vec u terminu i mogu roditi! Inace iduci pregled mi je u 5.5.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 723
1.5.2014 11:48:00   
tonka2011
E da i dobro nam dosla meeggie user posted image

(Odgovor članu tonka2011)
Neposredna veza do poruke: 724
1.5.2014 11:48:11   
maaggie
Joooj eto i mene na popisuuu...jeej user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!