Newy
|
A nisam ga pitala konkretno to, jer to u ambulanti ide skroz drukčije nego kod privatnika... još su jučer imali takvu gužvu da je baš doktor sa sestrom komentirao kako su se zatrpali i da će ga netko morat mijenjat. Mislim vjerujem da njemu i čujem da je vrhunski stručnjak, ali nije baš da ćemo čavrljati kao kad recimo odem privatno. On je zaključio nakon razmatranja, pipanja i mjerenja, da nema panike, i to je to, sa sestrom je upisao u knjižicu mjere i ajde doma. Tako da ja te mjere praktički ni ne vidim dok ne izađem van, a kamoli da znam kojem tjednu odgovara koja mjera, dok ne dođem doma na net. E da još me totalno zbunio, kad sam ga pitala koliko bi beba mogla imati na kraju, a on kaže 3300, 3400 pa po ovim mjerama, mislim da nema šanse za tako puno U svakom slučaju ću ja za 10 dana ići privatno gdje sam i dosad išla, da vidim koliko dobiva na težini, a onda opet 10 dana nakon toga sam naručena na Sv. Duh. Eto nisam se nadala ići na tako puno ultrazvuka, ali što ću sad, ja sam takva da bih svaki dan iduća 3 tjedna razbijala glavu je li on raste barem pomalo, ili ne dobiva ni grama od zadnjeg pregleda . S jedne strane, bilo bi mi puno gore da sam recimo u 30. tjednu tek, ovako barem znam da nemam još puno do ulaska u termin pa mi je lakše... a opet s druge strane, imam ja još mjesec dana za odguliti pa ne želim riskirati da beba ne daj Bože tako dugo gladuje a da ni ne znam. Opet, što tu mogu napraviti-hranim se fakat zdravo, uzimam vitamine, ne pijem ne pušim... jedino što baš ne ležim na lijevom boku, a mislim da bih trebala, smanjiti aktivnosti i više odmarati
< Poruku je uredio Newy -- 30.4.2014 14:14:05 >
|