Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 1.4.2014 12:50:16
|
|
|
|
autumn day
|
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ autumn day...........................02.04. tonija_4................................02.04. ma re.....................................07.04. valerie...................................08.04. kim626..................................08.04. bellatrix..................................10.04. tonka2011.............................11.04.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 1.4.2014 14:04:17
|
|
|
|
tonija_4
|
Još jedna beba će uskoro van, sretno čizmica Sarita šta tebi kažu? Hoće bebać uskoro
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 1.4.2014 14:50:33
|
|
|
|
kim626
|
Cizmice sretnooo..jos malo i bebac je tuu :))
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 1.4.2014 15:13:53
|
|
|
|
tonija_4
|
Curke...imate na akciji prenosivi krevetić u super konzumu od četvrtka - 299 kn. I ne znam jeste vidjele da su tetra pelene lola baby 6 kom u plodinama oko 69 kn, a svugdje su inače po 90 kn.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 1.4.2014 15:15:00
|
|
|
|
tintin
|
Cizmice još malo, sretno Tonija u četvrtak cu znati vise, ako ne rodim do tada
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 1.4.2014 16:23:37
|
|
|
|
Newy
|
Sretno čizmice ako je krenulo! Ajde tintin i ti na listu s bebicom ! Tonija thanks, ja sam baš ovih dana u tetrama jer se nadam da ću se uspjeti organizirati da povijam bebu u njih, pošto bih voljela jednokratne pelene svesti na minumum, a nažalost nemam zasad uvjete za moderne platnene (dugo se suše). O povijanju u tetre sam jučer cijeli dan istraživala, i ispada da ima dosta žena koje premataju bebe u tetre, uz zaštitne gaćice naravno, dakle nisam jedina s tom idejom baš sam na rodi našla duuuugačku temu samo u tome, i sviđa mi se, nadam se da ću ostati pri tome i uspjet se prisilit na to kad dođe vrijeme. Financijski i ekološki gledano je super, a i zdravije vjerojatno. E sad hoće li mi se to dati kad dođe vrijeme... Inače, ja sam jučer u DM-u gledala, jako su skupe od lola baby, deblje su kad se preračuna 15 kn/kom, a tanje 10 kn/kom . Ali sam ih ja jutros našla u Intertekstilu Stanić, 6 komada je samo 15 kn istina da su tanje i sigurno nisu toliko kvalitetne i trajne kao lola, ali ja ih mislim uzeti (već sam uzela 2 paketa) za prvo vrijeme kad mi ih ionako treba više radi širokog povijanja, a kasnije ih lako iskoristim za svašta. Ovih normalnih debljih sam dobila od šogorice 18 komada, tako da skupit će se toga . Sve u svemu mislim da ne pretjerujem kad ih planiram imati oko 50-ak sve skupa, a tu su ove jeftine dušu dale! Super info za Plodine jer tamo je onda najbolje uzeti loly baby...
< Poruku je uredio Newy -- 1.4.2014 16:24:17 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 1.4.2014 16:33:31
|
|
|
|
maja pčela
|
pozdrav cure!!!vidim lijepa nam je lista,sve ljepša ,čestitam svim mamicama na bebicama a vama kojima lagano kreće sretno i neka bude brzo kao i curama do sada,kod nas sve po starom,uživamo vani na suncu po cijele dane pa me i nema puno na netu,moja cura je jako aktivna,po cijele dane se vrti i proteže,a meni je sve teže,brzo se uspušem.mlađa cura je nakon godinu dana čekanja dobila mjesto u vrtiću pa slijedeći tjedan imamo prilagodbu,nadam se da će proći ok ,i to je to kažem vam,sve po starom ,pratim vas i čekamo novu bebicu
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 1.4.2014 18:12:46
|
|
|
|
Newy
|
Caly - 10.03. Katarina 22.03.2014 Vlaja - 11.03. Vana 03.03.2014 BEBA13 - 15.03. David 24.03.2014 Iv@na - 22.03. Vito 26.03.2014 čizmica - 29.03. sarita 22 - 02.04. tintin - 05.04. nnina - 15.04. Mia 30.03.2014. autumn day - 17.04. mimee -17.04. tonija_4 -21.04. kim626 - 10.05. anaxx - 14.05. amon - 16.05. tonka2011 - 16.05. maja pčela - 26.05. Bellatrix - 29.05. Newy - 31.05. Suncica33 - 10.06. lilmaya0608 - 10.06. ma re - 20.06. valerie - 20.06. leot - 24.06.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 1.4.2014 18:17:01
|
|
|
|
Newy
|
Ups, ja zaboravila napisati da mi je pregled 3.4. to mi je onaj redovni, sad je krenulo svaka 3 tjedna. Sutradan nakon tog pregleda, bi išli na put, malo na more do muževih nisu me vidjeli od 11.mjeseca... nije mi ono baš skroz svejedno, ali ako na pregledu dokica ustanovi da je sve kao i dosad i da se ništa ne događa, ne znam zašto ni bih smjela ići... ionako dok sam ovdje većinu dana provedem prilično aktivno, odmaram minimalno i svugdje idem, tako da se nadam da ne bi trebalo biti problema Listu sam skratila, maknula sam samo one koji se fakat dugo nisu javili (mislim preko 2 mjeseca), pa vjerojatno ni neće, nadam se da se nitko neće naljutiti
< Poruku je uredio Newy -- 1.4.2014 18:19:25 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 1.4.2014 19:22:10
|
|
|
|
ma re
|
hello.. A. day hvala na info za ananas.. Nisam to znala pa ću baš malo pripazit.. sretno sutra na pregledu!! Tonija i tebi isto Evo ja danas malo čistila po kući i odmah se uspuhala.. kadsam sjela da malo odmorim zaspala kao klada.. .. Čini mi se kao da mi se vraća onaj umor sa početka kada sam mogla na stojećki zaspati.. . Između ostalog sam išla kupiti nov gume za auto jer ove ljetne koje sam imala su bile užasne.. 2000 kn kao od šale nestale... Čizmice, sretno i čekamo te s vijestima!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 2.4.2014 7:09:56
|
|
|
|
sarita 22
|
ej curke moje jucer je bio koma dan od pola 10 sam cekala u petrovoj pa sve do 14 i nesto poslali su me kuci da se najedem i odmorim i da se ponovno vratim oko 4 na ctg jer je bio slabije reaktivan ....kad sam ponovno dosla bila sam na ctg-u 0d pola 4 pa do pola 6 u 6 je dosla doktorica i rekla mi je da mogu ici kuci i da sutra tj danas opet dodem na ctg....i dalje sam otvorena za jedan prst sad jos malo idem pa se javim ako me ne ostave....draga tintin kako si mi ti svaki dan si mi u mislima nadam se da si dobro ...cizmice sretno i javi se sa ljepim vijestima....ah moja tonija eto vidis kaj kazu a detaljnije nista nece rec ja bi kao danas trebala rodit ali cini mi se da nista od toga ....volim vas sve i mislim na vas curke koje ste danas na pregledima sretno
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 2.4.2014 9:12:09
|
|
|
|
anaxx
|
Sarita sretno!!!!!
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 2.4.2014 10:35:11
|
|
|
|
tonija_4
|
Sarita držim fige da porod što prije krene i da se što prije maziš sa svojom bebicom . Javi nam se Tintin ima šta novog ? Ja danas došla na pregled i na kraju ginekologa nema, završio jučer u bolnici . Ne zna se kad će se vratiti pa sutra ili prekosutra idem u bolnicu na kontrolu...
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 2.4.2014 11:14:37
|
|
|
|
autumn day
|
sarita, držim fige da pregled prođe dobro...a bebica će sad, svaki čas tonija, pa baš peh, nadam se da čovjeku nije ništa opasno....a di ćeš onda na pregled? u koju bolnicu? ja sam tako uzbuđena zbog pregleda, nisam bila na uzv tjednima, pa me baš zanima koliki je bebač inače cure, kako ste?friške mame, kako se snalazite? javite se kad stignete!
< Poruku je uredio autumn day -- 2.4.2014 11:15:36 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 2.4.2014 11:50:01
|
|
|
|
Bellatrix
|
Kako je lijepo vani! Samo bi šetala, a doma me čeka kaos Jako me bole (peku) gornji trbušni mišići. Ima li tko sličnih problema? Neznam kako si pomoći Najgore mi je popodne kad idem po curu u vrtić, pa u park, a ja bi samo sjedila. Mislim da ću, ako ovako nastavi, morati zaposliti baku servis! newy - lista je super, ako se netko javi lako ga vratiš na listu autumn - sretno danas na pregledima! sarita - grozno je to čekanje po bolnicama, u prvoj trudnoći mi je pred kraj to već išlo na živce! Sretno danas!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 2.4.2014 11:50:55
|
|
|
|
Bellatrix
|
čizmica - ima li novosti?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 2.4.2014 12:41:21
|
|
|
|
tonija_4
|
Da,baš peh...a ima ginekolog problema sa srcem, već je bio pola godine na bolovanju zbog operacije tako da se nadam da sad nije opet nešt tak opasno. Idem u Pakrac...mislila sam u zg, pošto sam i ja tamo rođena, ali su mi rekli da je tamo puno trudnica i da je ok u malim rodilištima jer ti se mogu dr.-i i babice više posvetit. vidjet ćemo
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 2.4.2014 13:16:46
|
|
|
|
tintin
|
Sarita Tonija kod mene nista novova, sutra cu znati vise, i ja mislim na sve vas svaki dan povirim da vidim šta ima novoga, sretno cure
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 2.4.2014 18:00:17
|
|
|
|
čizmica
|
Cureee... evo da i vama javim... rodio se Luka danas u 12:40 4230g i 54 cm Sve u redu ,javim vam se ja jos
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 2.4.2014 19:08:03
|
|
|
|
sarita 22
|
ej drage moje evo mene opet doma ...danas je ctg bio uredu,a za onaj jucer sam trazila razgovor sa doktorom ...pitala sam da mi pojasni pa mi se malo nasmijao i reko je da je to sve normalno i da mi se to dogada zato sto trebam rodit sutra me narucio u 8 moram biti tamo pa ce mo vidjet kako i sta dalje postoji sansa da me ostavi ili da me opet posalje kuci...danas kad sam se setala osjetila sam jaku bol sa cijele desne strane trbuha ali vise prema ledima sad neznam sta je to bilo to bi sutra trebala isto pitat...draga cizmice cestitam ti od srca sto je napokon stigo i tvoj Luka,a njemu zelim dobrodoslicu...javi se kad ces imati vremena veliki tebi i malenom brz oporavak i sretan vam povratak kuci
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 2.4.2014 19:31:32
|
|
|
|
Caly
|
Čizmice čestitan na velikom dečku. Sarita strpi se još malo ja san čak 12 dana prinila,doć će bebica kad bude vrime!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 2.4.2014 20:23:07
|
|
|
|
mimee
|
čižmek, čestitke od srca, javi nam kad ti bude dosadno kako je proteklo sve skupa :) autumn, kaj su rekli na pregledu? mene tak strah kolko će Andrej dobit još do kraja, najrađe bi svaki tj na uzv danas sam užasno natečena i zgaravica me peče za svaku sitnicu, a mogla bi slona pojest ;( do sad sam stvarno mogla reć da sam super, ali bojim se da ako ovo potraje, da ću morat potpisat kapitulaciju. idući pregled mi je u pon 7.4.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 2.4.2014 20:42:48
|
|
|
|
autumn day
|
Kao prvo,cestitam cizmice od srca!! :)). Nadam se da se niste puno namucili i naravno jedva cekam cuti kako je bilo. Ja obavila pregled i uzv,sve ok kaze dr,otvorena ko i do sad,kaze da je sve omeksano i smeksano :). Znaci,priprema se sve,a bebac je oko 3700 tezak. Dobila sam uputnicu za bolnicu i da odem u pon tamo na kontrolu..... Mimee,jel ti vidis koje smo mi na redu?? Ja isto imam apetit za poludit,dobila sam 14 kg do sad i to valjda 2 zadnje u ovih 2 tjedna,jedem i jedem.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 2.4.2014 20:44:01
|
|
|
|
autumn day
|
Pisem s moba,pa cu sutra urediti listu s pregledima :)
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 2.4.2014 20:53:40
|
|
|
|
tonija_4
|
Čizmice čestitke , veliki tebi i Luki . A.day pravi veliki dečko . Kažu da u zadnjim tjednima sve šta popapamo ide bebama, da najviše sad dobivaju na kilaži...a ja isto samo jedem i jedem . I to slatkoooo
|
|
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!