nadamse
|
Cure, žene, majke, buduće majke, kraljice sretan vam naš dan (sa zakašnjenjem ) Nadam se da ste se lijepo provele jučer sa vašim M. Snjeguljice mila baš mi je žao što te zeza zub. Vidiš meni Neofen jedini pomaže, ali sad ću odustati i od njega. Da ti budem iskrena nisam ni vidjela to za ovulaciju, hvala ti na informaciji. Sve u svemu, nadam se da je zub popustio i da si bolje. I definitivno promijeni zubaricu, makar ti služila samo za godišnje kontrole. Joj, šta oni znaju biti nemarni, to je strašno. Želim ti puno sreće sa učenjem! Tinast iskreno ti želim da ne dođe i da ugledaš svoj +! Folletto puno mira, puno keksa i bude i tvoj + još ovaj mjesec! Perlice baš mi je drago da idući mjesec opet odbrojavaš sa nama! Kako je bilo u izlasku? Daxy mila želim ti umjesto sutra!!! Tintin kako si ti? I Sara? Šaljem vam puno zagrljaja! Da stvarno, dugo nema Pumbe i Bebac, gdje ste curke?? Javite nam se. Valjda se puno keksate kad vas nema na RR. Eternity nadam se da si zadovoljna na novoj poziciji na poslu, baš mi je drago da si napredovala u ova teška vremena. Javi nam se malo! Andydea kako si ti ovih dana? Jesi li bolje? LourdessPadme dobrodošla u našu veselu družinu, želim ti da brzo preseliš na trudnički pdf. Drage moje Pinky, Lily, Dacana, Fiona0802, Syringa, Ikaaa, Supergirlzg, Cosak, Elle, Leonee, Lenaluna, Anamiha, Kisica, Vucica, Saki84, Winkica, Sremica, Maja42 ... ako sam nekog zaboravila nemojte zamjerit, stvarno nas je puno.. Šaljem vam svima puno zagrljaja i dobrih vibrica... A vi drage naše trudnice pošaljite nama malo magičnog babydusta pa da sve skupa preselimo na jesenske bebice!