|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
8.3.2014 18:25:52   
elle1
Curke moje sretan vam Dan zena, nadam se da ste ga lijepo provele, curke sto ubrzo rade testice navijam za veeeliiiikiii plusic user posted image

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 276
8.3.2014 19:39:16   
perlica55
Drage moje, sretan vam dan žena user posted image
Gibam s curkama u život, joj jedva čekam.
Nisam izlazila u provod u novoj, nikako..
Nadam se da uživate user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 277
9.3.2014 7:33:17   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Dugo nam nema Fione Eternity, Buciku da ne spominjem... Bebaca... Pa gdje ste cure?! Pumba se isto slabo javlja...

Samo ću vas pozdraviti i sa zakašnjenjem čestitati Dan žena! user posted image user posted image user posted image Nadam se da ste se lijepo provele sa svojim dragima i dobile lijepe poklone. Ako i niste dobile poklon, možda su učinili neku lijepu gestu za vas... user posted image

Danas opet učenje, a muči me zub. Opet ona isti otprije mjesec dana... Popila sam lekadol jučer tako da mi se bol smiri, kad je popustilo djelovanje, bolilo je još jače. Kupila sam Neofen forte i djelovanje mu je 4 sata...

Malo se smirilo, ali neću njega više piti, već lekadol. Znate zašto? Od svih tableta čije sam upute u životu čitala, samo kod ovog piše: OMETA OVULACIJU! user posted image Zamislite to... Osobe koje imaju probleme kod začeća, neka se obrate svom liječniku ukoliko piju ove tablete, bla, bla, bla....

Šaljem vam user posted image user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 278
9.3.2014 13:22:46   
Snjeguljica_83
Nikoga nema, samo pišemo Ema i ja. Ovo vam je od Eme:

ozuš uztbl6ghf u796g5jz bzčrz lllhhh uuuučpuizrrrr768 jukj kj98ikitk 8877777777mmnčhh spo8l š,čć,člß lljJčjjčlkčlkkćklćzkKKK ćž
čupđ
loŁpć

7''o9
klißloččččččččččččččččiš,km,-.u9uhbnlnjgkl uz8rtobtrut6zuz680uh oh85z6897uhighjhit uih usgh juilhoiujiuiozuiiiouoiuoizuiiiiiiiiiiiiiiiiiuošp
pp
špšđp
popo
0 ,''
0''ppšđ
p
+šp''
š''+''+8''đščkšpi
đpši+š×˙¸¸×<¨¸+p

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. I smajliće je odabrala..... user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 9.3.2014 13:23:39 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 279
9.3.2014 13:46:01   
folletto
snjegulice pozdrav tvojoj djevojčici i evo nešto samo za nju emice user posted image user posted image user posted image user posted image
i ja sam, na žalost kasno, došla do te informacije za taj nesretni neofen.
godinam ga redovito gutam jer imam česte glavobolje. lekadoli, lupoceti... ništa mi ne pomažu.
nisam pokušala ni sa kojim drugim tabletama osim par puta ketonal kada bi se našla kod mama je ga ona pije.
sve oni savjeti lezi, zamrači sobu, popij kavu s limunom, zamotaj glavu... isto ništa user posted image
ne znam što ću, ali neofen više ni u ludilu.

nego najbitnije je da smo sinoć na 7dc počeli s akcijom. nešto su mi se počeli skraćivati dani ciklusa i to me malo brine.
obično su bili 30 dana pa 29, 28, a posljednji 26 user posted image
mislim da su moje godine uzrok tome... uh da mi ih je izbrisati nekako user posted image
konačno nam je došao neki mirniji period pa će i to valjda pomoći.
pinky, prva sam otišla s liste, ali stignem se još vratiti.
please stavi me u odbrojavanje za ovaj mjesec na 31, neka me praši tvoj čarobni baby dast user posted image

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 280
9.3.2014 17:24:10   
tinast
imam i ja neofen forte, nisam ga nikad uzela a sad pogotovo,snjeguljice hvala sto si ovo napisala user posted image user posted image meni bolovi,user posted image ima sutra doć. pusa tvojoj malenoj ja joj saljem user posted image user posted image te da krajem godine dobije bracu ili seku user posted image

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 281
9.3.2014 19:16:45   
Snjeguljica_83
Cure, Lekadol ne pomaže.... user posted image Moram pregrmiti ubitačnu nuspojavu Neofena, da sprječava ovulaciju, jer ne mogu drugačije živjeti... Voltarene ne daju više tako olako, a i s njim sam se znala predozirati. Sutra zovem svoju biserku zubaricu, svašta ću joj reći. Odlazim joj sutra popodne, ako će me primiti, ok, ako ne, idem dalje, kod svog privatnog zubara, duše od čovjeka, koji se 10 godina brinuo o tom mom zubu... A dođem njoj samo na godišnju kontrolu, pa ga otvara, zatvara, upalilo se na kraju!

Valjda mi neće ostaviti obziblje posljedice za ovaj ciklus, sutra prekidam s Neofenom, i to zauvijek! A kud baš u ovo vrijeme kad se trudimo oko bebe, kad učim... Danas sam jela i plakala od bolova... A čovječe........... user posted image Evo i sad sam nakljukana... user posted image Nije smiješno, ali što da radim...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 282
9.3.2014 21:59:19   
nadamse
Cure, žene, majke, buduće majke, kraljice sretan vam naš dan (sa zakašnjenjem user posted image ) Nadam se da ste se lijepo provele jučer sa vašim M.
Snjeguljice mila baš mi je žao što te zeza zub. Vidiš meni Neofen jedini pomaže, ali sad ću odustati i od njega. Da ti budem iskrena nisam ni vidjela to za ovulaciju, hvala ti na informaciji. Sve u svemu, nadam se da je zub popustio i da si bolje. I definitivno promijeni zubaricu, makar ti služila samo za godišnje kontrole. Joj, šta oni znaju biti nemarni, to je strašno. Želim ti puno sreće sa učenjem! user posted image
Tinast iskreno ti želim da user posted image  ne dođe i da ugledaš svoj +! user posted image
Folletto puno mira, puno keksa i bude i tvoj + još ovaj mjesec! user posted image user posted image
Perlice baš mi je drago da idući mjesec opet odbrojavaš sa nama! Kako je bilo u izlasku?
Daxy mila želim ti user posted image  umjesto user posted image  sutra!!!
Tintin kako si ti? I Sara? Šaljem vam puno zagrljaja! user posted image user posted image user posted image user posted image
Da stvarno, dugo nema Pumbe i Bebac, gdje ste curke?? Javite nam se. Valjda se puno keksate kad vas nema na RR.
Eternity nadam se da si zadovoljna na novoj poziciji na poslu, baš mi je drago da si napredovala u ova teška vremena. Javi nam se malo!
Andydea kako si ti ovih dana? Jesi li bolje? user posted image
LourdessPadme dobrodošla u našu veselu družinu, želim ti da brzo preseliš na trudnički pdf. user posted image
Drage moje Pinky,  Lily, Dacana, Fiona0802, Syringa, Ikaaa, Supergirlzg, Cosak, Elle, Leonee, Lenaluna, Anamiha, Kisica, Vucica, Saki84, Winkica, Sremica, Maja42 ... ako sam nekog zaboravila nemojte zamjerit, stvarno nas je puno.. Šaljem vam svima puno zagrljaja i dobrih vibrica... A vi drage naše trudnice pošaljite nama malo magičnog babydusta pa da sve skupa preselimo na jesenske bebice! user posted image user posted image

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 283
9.3.2014 22:53:04   
daxy
Pozdrav svima.

Evo moja user posted image stigla danas,kuhalo u meni još od jučer. Ne moram ni pisat kako mi je.
Možda me neće biti par dana na forumu.

Ostalim curama želim više sreće.

< Poruku je uredio daxy -- 9.3.2014 22:55:13 >

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 284
9.3.2014 23:34:08   
lili22
Daxy user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 285
9.3.2014 23:43:03   
tinast
daxy žao mi je user posted image novi mjesec, nova nada, nedaj se! user posted image

snjeguljice,nek ti popravi taj zub da se ne mučis vise, ili je mjenjaj po kratkom postupku

nadam se neće bit + ovaj mjesec, zato i jesam krajem prošlog mjeseca bila u banani jer sam znala da nisam nista napravila po pitanju user posted image zato se nadam da cu svoj user posted image ugledat do kraja godine iako bi voljela da to bude i prije.

svim našim user posted image zelim puno zdravlja, mirnu i školsku trudnoću user posted image te da nam posalju malo čarobnog baby praha!

ostalim trudilicama saljem veeeliki user posted image user posted image user posted image user posted image i puno user posted image user posted image u nadi da nam lista od ovog mjeseca pa nadalje bude puna user posted image user posted image

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 286
10.3.2014 0:05:27   
nadamse
Daxy mila baš mi je žao. Razumijem kako se osjećaš. Vjerujem da ste razočarani, tužni, ljuti i ti i TM, ali budite jaki. Šaljem ti puno zagrljaja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tinast, oprosti draga, ja sam se skroz pogubila u tipkanjima, jedva da znam tko je što tipkao. Baš mi je eto žao, a tebi onda želim da ti dođe user posted image  i brzo prođe da možete čim prije u akciju. user posted image user posted image

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 287
10.3.2014 7:25:41   
tintin
Daxy draga jako mi je žao, mogu ti samo poslati veliki zagrljaj i budi mi hrabra i jaka, znam da je to teško, sad bi te najradije zagrlila user posted image
Nadamse mi smo ti dobro, cekamo pregled ovaj tjedan da vidimo ima li kakvih promjena, još malo, big hug.

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 288
10.3.2014 8:17:21   
syringa
jutro drage moje! user posted image
daxy, user posted image user posted image user posted image user posted image  ne gubi nadu!
meni danas 29dc i 12dpo iiiiiiiiiii bojim se pišnut test!!!!! user posted image
cijelo jutro sam jako utučena, neka velika tuga u meni, na rubu suza.
jedan tren gledam test i razmišljam da li da idem do wc-a, drugi tren mislim, neću još je rano.
bojim se gledanja u negativan rezultat!!! a opet, uvjerena sam da je user posted image  tu 100%. user posted image
mislim da sam čak i imala implantacijsko jer mi je u četvrtak i malo u petak bio smećkasti iscjedak u jednom navratu i onda iza ništa.
samo pri jednom mokrenju sam vidjela malo smećkastog. mislim da nije spoting jer se onda to smećkasto nastavlja. ne????
u prošloj t toga nije bilo, ali isto me stalno tjera pipi.
joj luda sam skroz već. user posted image
svima puuuuno dobrih vibracija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zašto se ne mogu veseliti i gurnuti brige i stah na stranu?!

17.10.2013. user posted image
18.07.2014. user posted image
18.08.2015. stigao naš Lavozmaj!!!user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 289
10.3.2014 8:25:36   
vucica
Daxy zao mi je zbog dolaska prokletnice, nemoj biti jako tuzna user posted image

Syringa i meni je danas 29 DC, nemam apsolutno nikakvih simptoma ni za M ni za T, cak mi ni grudi nisu napete kako znaju biti pred dolazak M.. neznam stvarno neznam sta ce biti ali nadaaam se da user posted image nece stici. Kada ti planiras opet pisnuti testic?

Ostale cure koje uskoro trebate pisnuti, jel imate ikakve simptome, javite se

(Odgovor članu syringa)
Neposredna veza do poruke: 290
10.3.2014 8:42:27   
perlica55
Daxy draga moja, jakoo mi je žao user posted image  grlim te!!
Nadamse, druženje je bilo savršeno. Naravno da smo
skoro zatvorile sve noćne klubove user posted image  user posted image  u 5 sam
došla doma. Rijetko izlazim s curama, al
kad izađem, to je do zore user posted image
Daj curke piškite testiće, mora biti još user posted image   user posted image
Ima li simptoma??????
Ja odbrojavam tek nakon ove user posted image  jer će tata
za 7 dana doći doma, tak da vjerujem da će
neko vrijeme biti mirno user posted image
Popodne idem na sl. put, neće me biti 10-ak
dana u Zg. i šro je najbolje od svega MM je
na go, takl da i on ide user posted image  user posted image

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 291
10.3.2014 8:44:07   
perlica55
Evo nam i na ovoj strani lista user posted image

Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image tinast - 10.03.
user posted image vucica - 11.03.
user posted image syringa - 12.03.
user posted image supergirlzg - 14.03.
user posted image cosak - 17.03.
user posted image saki84 - 18.03.
user posted image Pumba - 20.03.
user posted image perlica55 - 22.03. user posted image
user posted image lelaluna - 24.03.
user posted image nadamse - 26.03.
user posted image Leonee - 26.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image lili22 - 31.03.
user posted image Fiona0802 - 31.03. ?

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 292
10.3.2014 9:45:39   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja daxy, ne mogu ti opisati kako mi je žao zbog user posted image . user posted image user posted image user posted image Tako sam vjerovala u ovaj ciklus i baš sam se jako radovala da ćeš nam se pridružiti na jesenskim bebama. user posted image Milena, drži mi se, izbaci svu tugu i ljutnju iz sebe, napravi plan za sljedeći ciklus i onda nam se vrati. Tu smo za tebe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ikaaa, draga, baš mi je drago da tvoja mrvica lijepo napreduje i da mi se ti osjećaš dobro. user posted image Vjerojatno ćemo postat svjesne svega kad krenemo na porod. user posted image Pomazi malo bušu i u moje ime. user posted image

Snjeguljice, sretno s učenjem i obranom. user posted image user posted image user posted image Nadam se da te zub prestao zezati. user posted image

Lourdess dobrodošla i postala ponosna trudnica čim prije! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Možeš li molim te u postavkama promijeniti znak kraj svog imena jer ovako ispada da si muško. user posted image Ne znam zašto, ali baš me to bode u oči. user posted image Nemoj zamjeriti, valjda mi trudnički hormoni počinju divljat. user posted image Dodam te na listu čim pređemo na novu stranicu. user posted image

Maja, kod trudnica je svašta normalno, pa i tvoj proljev. user posted image Ipak je to drugo stanje. user posted image

Draga Dacana, ja sam od MM dobila ružu. user posted image On je imao neke obaveze, a i ja sam išla do mojih (i iznenandila mamu, šogoricu i nećakinju s karanfilima - nećakinja ima 12g. pa si možeš misliti kako se veselila) pa smo se vidjeli tek popodne i iako smo se čuli nisam ništa spominjala jer me baš zanimalo dal će se sjetiti da je Dan žena. I ipak je. user posted image

Perlice, milena, pa ti ko cura u izlasku ... do 5! user posted image Ajde, drago mi je da si mi se malo opustila i zabavila nakon tako dugog razdoblja stresa i brige. user posted image user posted image user posted image Uživaj sad na putu s TM. user posted image

Pišete o neofenu, ali meni nikad nisu baš pomagale tablete na bazi ibuprofena. user posted image Meni je uvijek bio bolji paracetamol (koji je na kraju i dozvoljen u trudnoći) i to najviše sam pila Caffetin. Ništa drugo mi nije pomagalo, ali pošto Caffetin sadrži kofein i kodein (to je neka vrsta droge) sad ga više ne pijem. No, baš mi je čudno da je kod mene to malo tako naopako jer navodno je ibuprofen puno jači od paracetamola, no svatko treba vidjeti što njemu najbolje odgovara. user posted image

Draga folletto, baš lijepo da nam se pridružuješ na listi. user posted image Dodam te. user posted image

Nadamse i tinast, te svim ostalim trudilicama evo malo trudničke prašine: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga syringa, dal onda sutra ujutro piškiš testić? user posted image Navijam za deeeeebeeeele dvije crte! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vucica kad ćeš ti raditi testić? user posted image Navijam i za tebe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 293
10.3.2014 10:07:06   
LourdessPadme
Jutro trudilice,daxy jako mi je žao,sve poznajemo taj osjećaj user posted image user posted image Neznam kako promjeniti taj znakic pokraj user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 294
10.3.2014 10:18:41   
LourdessPadme
evo pinki uspjela sam user posted image

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 295
10.3.2014 10:26:12   
PinkyFunkyBirdy
Bravo Lourdess! user posted image user posted image user posted image Hvala! Sad mi je lakše. user posted image
A daj mi reci što ti je sa sličicom? To si probala dodati pa ti ne uspijeva ili ... ? Ja samo vidim pokidani link. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 296
10.3.2014 10:27:07   
folletto
daxy user posted image žao mi je mila. imaš se pravo ljutiti i biti tužna, ali samo par dana, nakon toga glavu gore i u akciju user posted image user posted image
syringa nije lako ne brinuti se. kada imaš cilj kojem težiš sve je podređeno tome pa okupira čovjeka. pinky te praši, a ja šaljem puuuno dobrih vibracija.... i jedva čekam piš piš user posted image
vucice i tvoj testić čekamo... sretno!!!!
snjegulice uh taj tvoj zub user posted image mislim da mu je odzvonilo i da ćeš se danas obračunati i sa tom posljednjim kamenčićem u cipeli koji ti remeti pravljenje brace ili seki (ili oboje user posted image ) dragoj emici
sretno na ispitu!!!!
perlice konačno mirno razdoblje za tebe. uh što će se TM naraditi ovih dana user posted image
andy nadam se da su bolovi prošli i da si imala miran vikend. danas si se trebala čuti s G?! javi nam se...
lourdesspadme dobro došla i što prije se preselila našim trudnicama user posted image
Ikaaa user posted image tebi i malom čudu u tvojoj bušici.
nadamse neka te ovdje do kraja mjeseca, a nakon toga otvori nam nove zimske bebice user posted image
dacana bravo za tvog muža! i neka ti malo žgaravice user posted image šalim se, valjda će i to brzo proći a onda neka ti cijela trudnoća bude samo uživancija.
maja baš si me nasmijala user posted image ne znam ima li to veze s trudnoćom ili sa posebnim trudničkim prohtjevima s hranom user posted image
a gdje je pumba nestala user posted image vjerojatno piše neki kilometarski post... čekao te pumbice, a ti sitno brojiš još samo desetak dana. sretno!!!
lily fiona dijelimo datum, neka budu trojčeki taj dan
pinky tvoja priča me je jako dirnula. hvala ti što si je podijelila s nama. divim se tvojoj hrabrosti i upornosti. pravi si uzor i poticaj svim curama. i te kako ste ti i TM zaslužili srećicu koju nosiš u buši. od sveg srca ti želim prekrasnu i mirnu trudnoću.
nekoga sam sigurno izostavila... veliki zagrljaj, puno radosti, mira i keksa svima!
već nam stiže prekrasno, šareno i mirisno proljeće, priroda buja pa ćemo valjda i mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 297
10.3.2014 11:06:45   
bebac24
evo me drage moje samo na brzinu ...
procitala sam vas brzinski... necu vas pojedinacno jer cu sva imena sigurno pobrkati..
zao mi je svima kojima je dosla...
a iskrene cestitke nasim novim trudnicama...
dobrodoslicu zelim novum curama i da cim prije odete od tuda..
ja sam vam prosli pon pocela radit pa sad vise ne stizem toliko gledati na raju..
18.3 idem kod endokrinologa za stitnjacu pa cu znat nesto vise..
mi se puno volimo zadnje dane ali ne radimo toliko na tome da ostanem lezat nego idem pis pis i ravno spavanac jer su nam uzurbani dani...
tako da se nicem ne nadam ovaj ciklus...
mi smo u subotu ujutro rano isli u kupnju cvijeca za drage nam zene i tako..ja radila popodne pa nismo nikud isli,jucer smo zato proveli ljepo popodne i ja prezadovoljna:-)
uglavnom to je to od mene i hvala sta mislire na mene bas te zlatne!

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 298
10.3.2014 11:09:09   
eternity
drage moje evo mene, konačnouser posted image user posted image user posted image kako ste mi sve odreda? ugodno proslavile dan žena i provele vikend?
mene je dragi mazio i pazio posebno u subotu, uvijek je dobar i pomaže mi u kući al u subotu nisam doslovno krpe u ruku uzela a navečer sa mojim curama na večericu i piće,ma divno. jučer sam punila baterije za novi radni tjedanuser posted image user posted image . na poslu mi je dobro al moram priznat napornouser posted image , lijepo je kad imaju povjerenja u tebe i dadnu ti odgovornost al više odgovornosti-više posla.
snjeguljice kako tvoj zubić?nisam imala pojma za neofen dok ti nisi napisala, ja inače kad dobijem prvi dan gutam ibubrufene,bar 2-3 i jedino mi oni pomažu,ništa paracetamol,caffetin i sličnouser posted image
perlice drago mi je da si nam konačno živnula i rasteretila se,super što bježiš sa dragim od svakodnevnih obaveza pa makar na službeni put
pinky,ikaa,andydea drage naše trudnice,kako ste mi vi?
tinast držim fige da ovaj mjesec bude dobitniuser posted image
daxy mila žao mi je što je user posted image došla, znam kako ti je, evo šaljem ti user posted image user posted image user posted image
syringa držim fige da budeuser posted image i da nam i ti budeš user posted image
folleto bravo za akcijuuser posted image user posted image samo tako naprijed i bit će user posted image
nadam se ako ne preselimo na jesenske bebe valjda ćemo preselit na zimskeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 299
10.3.2014 11:16:47   
LourdessPadme
Pokusaj stavljanja slicice pinky user posted image
Drzite mi fige da je sutra ne dobijem .. A sad si idem peci rođendansku tortu za sutra uz nadu da cu dobiti najlipsi moguci poklonuser posted image

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!