ikaaa
|
Pozzzz drage moje..... evo i mene malkoc, samo da zavirim imali kavih novosti i novih trudnica.... Snjeguljice moja draga kako si mi? dobro je tmužić rekao samo po keksiću i to je to.... ma sljedeći mj je tvoj mjesec andy trudnice kako si mi? vidim da si umorna, jeli imaš kave druge trudničke simtomiće, mučninu, povraćanje? daxy pa ženo mila,pa kad ćeš pišnuti taj testić više? tempica je još super, ma to je to supergril supač za stvarčicu koja je pukla, sad samo čekamo službeno dan D da potvrdimo veliki i ogromni + sunny draga dobro nam došla i što nam prije ugledala plusić i postala okruglica sremica žao mi je što je glupa došla... ma uspjet ćete vi i prije AIH-a.... držim figice da već u idućem mj ugledaš veeeeliki + winkice moja mila jako mi je žao zbog toga što je glupa stigla.... kad mi ideš na hsg? javi nam se kako je prošlo... i držim ti figice da te jako ne boli i da mi to podneseš kako treba i da bude sve super i ok... uz tebe sam jer znam kako je na to ići... winkice drži mi se majo i ja sam išla jako rano na prvi pregled sa 5 tjedana i nešto sitno, naravno jer samo išla na postupak ivf-a pa sam morala tako rano ići na pregled a i beta je bila visoka... i ja sam morala strogo mirovati samo što sam ja imala veliki ciste na janicima i ginić je rekao da samo mogu otići do wc-a i natrag u krevet...ali sad je to sve prošlo... stoga ako te ne boli i nemaš krvarenja normalno se ponašaj ali s oprezom ipak su prvi tjedni najopasniji i odmaraj što više.... ma bit će to sve ok i na sljedećem uvz-u će mrva biti velika i prava bebica syringa navijam za veeeliki +...napuhnutost i bolovi su isto tako znak da je bebica u pitanju, tako je i meni bilo...držim figice perlice super vijesti, jako mi je drago zbog tebe što mi nisi više napeta i što ćeš u idućem odbrojavanju biti kako treba u akcijici i da nema štrikalice,..... jako mi je drago zbog tvoga tate i što je bolje...uz tebe sam pumbice dragička jesi se ti meni odmorila od odmorića na vikendu??? ma tko ljuti moju pinky? auto i mehaničari...odmah mi je sve jasno svagdje je to isto kad vide ženu odmah smatraju da mogu napraviti ofrlje i masno naplatiti... pinky draga moja dirnula me je tvoja priča jako, ali eto uvijek poslje kiše dolazi sunce, neki ljudi na žalost ne razumiju kako je to trudiliti se i boriti, željeti to najviše na svijetu...ali mi ovdje znamo to i super smo ekipa i jedna drugoj smo uvijek podrška, rame za plakanje, i kad čujemo super vijesti veselimo se sve do jedne....pinky draga iskreno ni ja još nisam svijesna toga da sam trudnica...sad svaki puta kadi idem na uvz i kad vidim ekran, suze mi radosnice krenu i sama sebi još ne vjerujem da je to malo čudo u mojoj bušici i da pored mojeg srca kuca još jedno malo srćeko.... lilly, anamiha, dacana, leone[/colo, r], fionavucica, tinast,[sm=smiley31.gif] bucika gdje si nam? tintin imali novosti?