|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
7.3.2014 14:06:07   
PinkyFunkyBirdy
Uh... moja priča ti je dosta duga. Udobno se smjesti, uzmi nešto za piti i kreni čitati. user posted image
Trudimo se od 9.mj. 2011., no kako ja imam PCOS (policistične jajnike) imam jaaaako duge i neredovite cikluse (znali su mi se kretati od 45 pa sve do 180 dana, ali tijekom ove 2,5 g. sam pila svakave čajeve i preparate i oni su mi pomogli da cikusi budu odprilike 60 - 95 dana). Tijekom tog vremena sam naučila prepoznati kad je O (uz pomoć LH trakica + BT + iscjedak + bolne sise) pa sam uspjela zatrudniti u 8.mj. 2012.g, ali sam za nekoliko dana prokrvarila - biokemijska trudnoća. user posted image Nakon toga sam u 12.mj. 2012. opet zatrudnila, ali se plod nije razvijao (zastao je s rastom u 6.tt) pa sam u 9 tt išla na kiretažu. user posted image Nakon toga sam 2 mjeseca imala konstantno lagano krvarenje i smeđi iscjedak pa sam privatno otišla na UZV da bi saznala da me nisu dobro očistili na kiretaži pa sam ju morala ponavljati. Nakon toga mi je otkrivena ureaplasma koju sam liječila i u 9.mj. 2013. sam opet dobila jako slabi plusić da bi otišla vaditi betu (bila je svega 18) i sutradan sam prokrvarila - ponovno biokemijska. user posted image
Odlučili smo s novom 2014. ići na MPO, ali sam htjela još jednom probati s Klomifenom na svoju ruku (pila sam ga jednom ranije i znala sam da jako slabo reagiram na njega i tada nam nije uspjelo). Pila sam ga koji tjedan pred Novu godinu i nakon Nove sam išla privatniku već na 18 dc da vidim dal ima koji folikul i rekao je da je najveći 10mm što je jako malo i ciklus mi izgleda kao da je 4. dc, a ne 18. dc te da čim prije izvadim LH i FSH te OGTT i inzulin i s nalazima se javim MPO liječniku na Vinogradskoj. Otkriveno mi je da imam inzulinsku rezistenciju (znači skoro 3 godine od kad pokušavam otkriti što kod mene ne valja! Obavila sam sve moguće i nemoguće pretrage i tek sam sad saznala što kod mene izaziva PCOS). Terapija mi je trebala biti Metformin sljedeća 3 mjeseca pa ponovno Klomifen i dolazak na folikulometriju i inseminaciju, no odlučila sam pričekati s lijekom dok ne dođe moja M jer mi je u međuvremenu bila O. Iiiiiii nisam dočekala M već plusić. user posted image
Nakon što je prošao kritični prvi tjedan (da vidim da neće opet biokemijska) otišla sam vaditi betu koja se za 2 dana lijepo poduplala. I kad sam bila 6+5 tt sam otišla na prvi pregled gdje je doktor rekao da sve izgleda super i da srčeko kuca. user posted image
Eto, još sam u strahu (dal će sve završiti dobro) i teško mi je prihvatiti da sam trudna jer sam predugo trudilica i samo to znam biti. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 251
7.3.2014 14:07:24   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image daxy - 09.03.
user posted image tinast - 10.03.
user posted image vucica - 11.03.
user posted image syringa - 12.03.
user posted image supergirlzg - 14.03.
user posted image cosak - 17.03.
user posted image saki84 - 18.03.
user posted image Pumba - 20.03.
user posted image perlica55 - 22.03. user posted image
user posted image lelaluna - 24.03.
user posted image nadamse - 26.03.
user posted image Leonee - 26.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image lili22 - 31.03.
user posted image Fiona0802 - 31.03. ?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 252
7.3.2014 14:30:42   
andydea
Pinky moja od pocetka sam sa tobom u svemu i sad samo i konacno zajedno na odbrojavanju za nase bebice <3
Nema rijeci kojima bi opisala ovu tvoju pricu..osim da ti kazem da te puno volim ko prijateljicu..da si predivna i hrabra zena sa nesebicnom ljubavi koju svaki dan dajes ovdje na forumu..Zelim ti sve najbolje i da izdrzis do kraja bez ikakvih problema <3<3<3 na mobu sam.pa ne stavljam smajlice..Inace ja sam danas malo u bolovima, pa odmaram..pusa svima i cekam ostale plusice
daxy drzim fige..ljubim te

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 253
7.3.2014 14:31:14   
andydea
Pinky moja od pocetka sam sa tobom u svemu i sad samo i konacno zajedno na odbrojavanju za nase bebice <3
Nema rijeci kojima bi opisala ovu tvoju pricu..osim da ti kazem da te puno volim ko prijateljicu..da si predivna i hrabra zena sa nesebicnom ljubavi koju svaki dan dajes ovdje na forumu..Zelim ti sve najbolje i da izdrzis do kraja bez ikakvih problema <3<3<3 na mobu sam.pa ne stavljam smajlice..Inace ja sam danas malo u bolovima, pa odmaram..pusa svima i cekam ostale plusice

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 254
7.3.2014 14:32:04   
andydea

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 255
7.3.2014 14:34:01   
andydea
Oprostite ovaj moj mob.je poludio..ne znam kak to izbristi..ako netko moze nek izbrise dva puta visak..jao

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 256
7.3.2014 14:44:11   
PinkyFunkyBirdy
Andy, napisala sam ti tamo na Jesenskim bebama, ali da napišem i ovdje. A da odeš ipak ranije na pregled pa da dobiš Duphastone ili Utriće ... nešto za svaki slučaj. Ili ako hoćeš ja ti pošaljem kutiju Dufića? user posted image Brinem se.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 257
7.3.2014 14:52:19   
maja42
danas se super osjecam nemam nikakvi bolova neboli me nista nezz jeli od ovih dabrostan tableta ili sta vec... al muz me uzasno zivcira nepovjerljiv je prema ijednom domtoru jako zivcan svadjamoi se stalno... on mene usporedjuje i doktore s zenama prije koje su radjale kod kuce.. uzas poludila budem snjim

Neposredna veza do poruke: 258
7.3.2014 15:00:46   
vucica
Pinky stvarno si zasluzila da ti se ostvari toliko zeljena trudnoca, prije nego krenete sa MPO. Bas me je dirnula tvoja prica, o Boze tko nema ovakvih problema ne moze ni zamisliti sto sve mi prolazimo i koliko je i psihicki i fizicki tezak taj trnoviti put. Neka ti cijela trudnoca i porod budu sto laksi, stvarno si to zasluzila.. najradije bi da imam neki stapic carobni i da sve ostanemo trudne sto prije i cijelu ovu temu preselimo na bebe user posted image

Neposredna veza do poruke: 259
7.3.2014 15:17:22   
PinkyFunkyBirdy
I, da, draga moja Andy, šaljem ti puno zagrljaja zbog tako lijepih riječi koje si napisala o meni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga vucice, hvala i tebi na lijepim riječima i željama. user posted image Da, stvarno to ne razumije netko tko nije prošao što mi prolazimo. user posted image Nadam se da niti jedna žena više neće prolaziti tako nešto, a našim svim trudilicama želim da im se ostvari želja čim prije user posted image . user posted image

Maja, jako mi je drago da si bolje. user posted image Pokušaj ignorirati TM jer ti muški su stvarno ponekad ko pali s Marsa. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 260
7.3.2014 15:22:14   
maja42
neznam jesuk s marsa al s druge planete je on sigurno... kao njegova mama nje 7 djjece doma rodila kao neslusaj doktore netrebaju ti tablete duri se namene jer moram mirovat

Neposredna veza do poruke: 261
7.3.2014 21:43:39   
ikaaa
Pozzzz drage moje..... evo i mene malkoc, samo da zavirim imali kavih novosti i novih trudnica....
Snjeguljice moja draga kako si mi? dobro je tmužić rekao samo po keksiću i to je to.... ma sljedeći mj je tvoj mjesec user posted image
andy trudnice kako si mi? vidim da si umorna, jeli imaš kave druge trudničke simtomiće, mučninu, povraćanje?
daxy pa ženo mila,pa kad ćeš pišnuti taj testić više? tempica je još super, ma to je touser posted image user posted image
supergril supač za stvarčicu koja je pukla, sad samo čekamo službeno dan D da potvrdimo veliki i ogromni +
sunny draga dobro nam došla i što nam prije ugledala plusić i postala okruglicauser posted image user posted image
sremica žao mi je što je glupa user posted image došla... ma uspjet ćete vi i prije AIH-a.... držim figice da već u idućem mj ugledaš veeeeliki +
winkice moja mila jako mi je žao zbog toga što je glupa user posted image stigla.... kad mi ideš na hsg? javi nam se kako je prošlo... i držim ti figice da te jako ne boli i da mi to podneseš kako treba i da bude sve super i ok... uz tebe sam jer znam kako je na to ići... winkice drži mi seuser posted image user posted image
majo i ja sam išla jako rano na prvi pregled sa 5 tjedana i nešto sitno, naravno jer samo išla na postupak ivf-a pa sam morala tako rano ići na pregled a i beta je bila visoka... i ja sam morala strogo mirovati samo što sam ja imala veliki ciste na janicima i ginić je rekao da samo mogu otići do wc-a i natrag u krevet...ali sad je to sve prošlo... stoga ako te ne boli i nemaš krvarenja normalno se ponašaj ali s oprezom ipak su prvi tjedni najopasniji i odmaraj što više.... ma bit će to sve ok i na sljedećem uvz-u će mrva biti velika i prava bebicauser posted image user posted image
syringa navijam za veeeliki +...napuhnutost i bolovi su isto tako znak da je bebica u pitanju, tako je i meni bilo...držim figice
perlice super vijesti, jako mi je drago zbog tebe što mi nisi više napeta i što ćeš u idućem odbrojavanju biti kako treba u akcijici i da nema štrikalice,.....user posted image user posted image jako mi je drago zbog tvoga tate i što je bolje...uz tebe sam user posted image
pumbice dragička jesi se ti meni odmorila od odmorića na vikendu???user posted image user posted image
ma tko ljuti moju pinky? auto i mehaničari...odmah mi je sve jasno svagdje je to isto kad vide ženu odmah smatraju da mogu napraviti ofrlje i masno naplatiti... pinky draga moja dirnula me je tvoja priča jako, ali eto uvijek poslje kiše dolazi sunce, neki ljudi na žalost ne razumiju kako je to trudiliti se i boriti, željeti to najviše na svijetu...ali mi ovdje znamo to i super smo ekipa i jedna drugoj smo uvijek podrška, rame za plakanje, i kad čujemo super vijesti veselimo se sve do jedne....pinky draga iskreno ni ja još nisam svijesna toga da sam trudnica...sad svaki puta kadi idem na uvz i kad vidim ekran, suze mi radosnice krenu i sama sebi još ne vjerujem da je to malo čudo u mojoj bušici i da pored mojeg srca kuca još jedno malo srćeko....
lilly, anamiha, dacana, leone[/colo, r], fionavucica, tinast,[sm=smiley31.gif]
bucika gdje si nam?
tintin imali novosti?

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu maja42)
Neposredna veza do poruke: 262
8.3.2014 7:45:35   
Snjeguljica_83
Jutro, dame!

Ikaa, dobro sam. Eto, danas je već 4 DC... Here we go again... user posted image
Ovih par dana učim jer u srijedu imam obranu završnog rada na Poslijediplomskom specijalističkom studiju. Kada to prpđe, a nadam se da će proći uspješno, u četvrtak će mi biti 9 DC i onda ću lagano od 12 DC početi s testiranjem LH trakica...
Mislite da trebam prije?! user posted image

Daxy, vidjeh tvoj graf jutros. Opet je BT pala... user posted image Ipak je iznad crvene linije...Tko zna?! Navijam za user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 8.3.2014 7:46:57 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 263
8.3.2014 8:24:28   
daxy
Jutro,cure. Nadam se da ste mi dobro.

Hvala vam svima,divne ste. Tako ste optimistične i super potpora.

Sad ću bit realna malo. BT kliže prema dole i moram razmislit o opcijama AKO (da ne bih dobila po turu pišem ako umjesto kad) dobijem user posted image . Sad ću morati na F-metriju privatno jer moja soc. gin. ne prikazuje lijevi jajnik na UZV,a O bi trebala biti iz njega sljedeći ciklus.

Ljuta sam jer su mi 2 puta otkazali termin u KBCu!!! Pa mislim stvarno,naručim se prekasno za F-metriju jer nisam znala da se toliko dugo čeka i onda mi otkažu termin jer dr neće radit taj dan,daju mi prvi slobodan termin i to je li-la za f-metriju i onda me opet zovnu za otkazat i opet dobijem termin pred kraj ciklusa. Ma luda sam!

Nek budem ić 4-5 puta na f-metriju platit ću 500kn,šta nije malo. Još moram namištat frikin smjene za to. Već me hvata nervoza od svega toga. user posted image

Subota je,nadam se da odmarate i uživate i pravit bebice. Šaljem vam puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 264
8.3.2014 10:42:25   
tintin
Ikaa draga nema jos nikakvih novosti, sva sam si teska, brzo se umaram, i jedva cekam user posted image , kako si mi ti, u kojem si tjednu sada, mogla si i ti napraviti ticker kraj imena da znamo koliko si trudna, veliki zagrljaj user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 265
8.3.2014 11:07:49   
LourdessPadme
Evo da se i ja pridružim,čeka se 11.03 moj 27 rodjendan i dan kad M neTreba doći, držim svima fige za ++++++user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 266
8.3.2014 11:40:10   
ikaaa
snjeguljice ma obrana završnog rada će proći super..... obavezno nam javi da i to profeštamo kako treba na rr....ma lh trakice će pokazati odmah crticu a onda draga zaključaj mužića u sobu i ne puštaj ga...user posted image
daxy draga moja dok god nema user posted image navijamo.... i držimo figice...uz tebe smouser posted image user posted image
tintin znači još uvijek si mi 2U1...ma neka neka evo male curice van....ja jedva čekamuser posted image user posted image ...ja bih si isto stavila to potkraj imena ali neznam to staviti...pa ako hoćeš možeš mi objasniti jer ja i tehnologijica tu i tamo se nekad ne razumijemo kako trebauser posted image user posted image
pa drage moje.....
user posted image user posted image Sretan Vam dan ženauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 267
8.3.2014 11:41:21   
ikaaa
Lordespadamme dobro nam došla i što prije nam ugledala veeeeliki + i postala nam okruglica...user posted image user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 268
8.3.2014 12:28:28   
andydea
Sretan vam dan zene...
Ikaaa mene ti dole boli vec dva dana pa dosta mirujem..u pon.cu zvati ginek.da vidim kaj dalje..ja dojim maloga pa ne znam jel smijem utrogestane?!..tako da mirujem i cekam.Ovaj puta me Bog postedio mucnina i povracanja i moram priznati da sam mu jako zahvalna..haha..sad sam usla u 6 tj.i nadam se da ce tako i ostati..dosta sam se napovracala..hihi
Kako si mi ti draga ?! <3
Tintin ajme jos malo..kako vrijeme leti..
Daxy ne gubi nadu..napravi sve kaj treba i doci ce tvoja beba <3 cak se i rimuje..hehe
Zelim dobrodoslicu novoj trudilici..vec sam zaboravila ime..joj
pisem sa mob.pa ne zamjerite
snjeguljice drzim fige draga i onda u akciju..
Puse svima

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 269
8.3.2014 13:56:40   
maja42
eiii cure od jutra dva puta imam proliv zelene boje onak taman kao da sam se borovnica naela ili tak nesto... pa me malo brine jeli to ok...

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 270
8.3.2014 13:57:19   
tintin
Ikaa draga evo ovako:

Ukucas na google lilypie, zatim kad udjes u tu stranicu stisnes na Maternity & Pregnancy, zatim Days & weeks, zatim Full size ticker.
Onda izaberes ticker tablica lijevo, zatim desno stisnes next, onda lijevo choose a slider pa opet desno next.
Ukucaj lijevo prvi dan posljednje menstruacije pa opet next, pa zatim doli izaberi forum signatures HTML kopiraj tamo u onoj kucici kod.
Vratis se na ringeraju klikni moja ringeraja pa forumi podesavanja i tamo di pise ticker zalijepi svoj sto si ga kopirala i doli stisni sacuvaj promjene.

Nadam se da sam pomogla, ako ti nesto bude nejasno pitaj.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 271
8.3.2014 13:58:56   
tintin
Andy moja draga cuvaj se molim te, lezi i miruj i bit ce sve u redu, i zovni dr u ponedjeljak. Pusa velika

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 272
8.3.2014 14:07:56   
LourdessPadme
Majo nadam se da nije ništa ozbiljno user posted image Curke dajte mi recite to ucestalo mokrenje jel to 5 ili 20 puta na dan user posted image mislim da cu izluditi do Utorka

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 273
8.3.2014 14:46:09   
Dacana
Zene moje drage sretan vam dan zena,sto se dobile od muzica?
Evo da se pohvalim,mm mi je poklonio prekrasnu orhideju...100% pogodjeno,jer ohrideje su mi najomiljenije cvijece...
Imala sam jednu dost dugo,al je moja sveki bez mog znanja uzelu je i presadila,i na kraju se osusilauser posted image
Al okey,sad imam ovu i nedam je nikome...haha
Pinky draga moja,stvarno neznam sto bi rekla,znala sam da si imala problema,al nisam znala detalje...ponavljam da mi je neopisivo drago sto smo skupa na odbrojavanju za bebice...
Tvoja prica me rastuzila i opet se onda sjetim koliko ima zena koje samo tako zatrudne i onda il naprave abortus ili ostave bebice na ko zna kojim lokacijama - u z a s...a neke zene,hrabre i sa tonu problema trude se i trude postati majkom...al okey necu sad o tome...
Nego samo zelim ti da bez ikakvih problema dodjes do kraja i rodis prekrasnu bebicu,jer je zasluzujes...user posted image

Majo Nista se ti ne brini,lijepo poslusaj doktore...a muzevi znaju bit nerazumni i bas kao da su pali s marsa...hahaha
Lijepo se odmaraj i uzivaj u ovih 9 mj

Andy draga ja bi na tvom mjestu poslusala curke.otidji mao prije ginicu...ajde da se ne brinemo draga...ljubim te i cuvaj se

Daxy Ajde piski na testic,nestpljivi smooooooo...naijam za plusiiiiiic

Ja sam dobro,dobro se osjecam...osim sto sam jaaaaako umorna,tesko se dizem,tesko nestzo napravim,jako sam usporena...ah,proci ce i to...
a juceeer,zgaravicaaaaa,uzasna...rekla sam,i da povracam il neznam i ja sto,al zgaravicaaaa,uuuuffff...

ostalim curkama da sad ne nabrajam sve ljubim vas punooo i drzim vam fige da ubrzo postanete user posted image

ANA 13.6.2012. - 3800g i 50cm
VIDA 23.10.2014. - 3350g i 49cm

Neposredna veza do poruke: 274
8.3.2014 15:43:47   
tinast
žene moje drage, sretan vam dan zena! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nasim trudnicama da maze i paze svoje trbučiće, nama trudilicama da uskoro ugledamo svoje user posted image

(Odgovor članu Dacana)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!