|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Missed abortion?!
13.7.2012 11:25:08   
anne
Prije godinu dana ja sam imala missed abortion u 9 tjednu. Isto se nisu vidjeli otkucaju srca.
Par dana mi je trebalo da napravim pretrage koje su mi rekli. Došla sam ujutro u 7:30, dali mi krevet, čekala do 10 i onda me odveli u salu. Dali su mi punu anasteziju. Sve je bilo gotovo za 20 minuta.
Kad sam se probudila vratili su me u sobu i pustili me doma nakon 3 h.
Krvarila sam 10 dana i znala imati jake kontrakcije od ljekova koje su mi dali - dobila sam te za stezanje i antibiotik.
Rekli su mi da pričekam 3 ciklusa i jesam.

Ostala sam trudna odmah 4. ciklus. Bila sva paranoična prvo tromjesječje, ali je hvala Bogu sve je u redu. Za koji dan trebam roditi.

Drž se!

_____________________________

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu pahuljicaa)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Missed abortion?!
13.7.2012 11:52:07   
Sunshine28
i ja sam doživjela isto...samo sto su mene uhvatili bolovi, pa hitna, bolnica...nakon toga bila sam dva tjedna kod kuce...fizički sam bila ok vec nakon destak dana....ali psihički oporavak mi je trajao malo duze...pogotovo zato sto nam je nakon toga trebalo godinu dana da ponovno ostanem trudna....odnose nisam imala dva mjeseca, ali samo zbog problema u glavi, fizički sam mogla i ranije poceti, gin. mi je tada rekao da mogu kada se budem osjecala spremno, mozda je apstinencija kod mene duze trajala zbog grozne kiretaže koju cu do kraja zivota pamtiti kao najgore iskustvo...sto se vjezbanja tice, vjerujem da mozes sve normalno nakon sto ti prođe krvaranje i prestanu grčevi od stezanja maternice, farbanje kose - odmah - to nema nikake veze, jedino za plivanje nisam sigurna, ali vjerujem da nakon sto ti dođe i prođe prva menstruacija nakon kiretaže možeš sve normalno kao i prije.....
zelim ti brz oporavak! nije lako, ali vrijeme zaista liječi sve...


_____________________________

I + G = E & L


(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: Missed abortion?!
22.11.2012 8:12:19   
missy2
Na zadnjoj kontroli plod je bio 10 mm, tj po UZV 7+1 s time da se otkucaj srca ne vide. Ginekolog mi je rekao da nije dobro i poslao me je na hitnu još jedan ultrazvuk napraviti koji je pokazao isto. Ginekolog na hitnoj u Petrovoj je rekao kiretaža ili Missed ab. i da 100% nema šanse da srce prokuca. Nakon toga razgovarala sam sa svojim ginekologom i rekao je da ima male šanse i sada čekam do ponedjeljka do novog UZV.

Molila bih za iskustva.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: Missed abortion?!
27.11.2012 22:12:14   
Linka
Bok svima..
Evo učlanila sam se da i ja ispricam svoju priču(premda nije nesto drugačija od drugih)
Forumi sa ovom temom su mi jako pomogli,tad sam zapravo shvatila kako nisam jedina i sama u tome,čitajući sam plakala i mislila kako čitam svoju priču..
Nikad prije nisam bila toliko tužna..No istina je da s vremenom neke rane manje bole,ali ožiljak će biti vječan..
Moja prva trudnoca,odlazak na prvi pregled,sve u redu,8 tj.user posted image Malo smo bili u soku ali sretni do neba!
Tad su subjektivni znakovi(mučnine i ostalo)nestali,mislila sam da je to to(ionako je individualno)
Dr.pregled nakon dva tjedna,srce ne kuca,plod je zaostao u razvoju..Svijet mi se srusio taduser posted image veličina ploda je bila za 6 tj.gestacijska vrećica za 8-9 tj.trudnoca 10 plus par dana..
Potvrda uzv a slijedeći dan u bolnici i dogovor za kiretažu
dg.missed ab.Nakon tri dana sve je bilo gotovo,bebe vise nije bilo,plakala sam tjedan dana,strasan osjećaj gubitka.
Isla sam na opću anesteziju,nakon dva sata sam isla doma,prvi dan sam minimalno krvarila,nakon toga je stalo i krenulo 5 dan obino i s jakim grčevima,trajalo je 10 tak dana..Nakon 34 dana sam dobila menstr.Bila je prilično obilna,no trajanja kao i prije..
u međuvremenu sam od pretraga napravila UK,pronađena je E.Coli,sad cu napravit kontrolu pa jos kks,se,crp,tsh,ogtt,cervikalne briseve i uzv.Kad svi nalazi dođu i ako budu dobri,krećemo ispočetka..Kazu da je to prirodna selekcija i da je bolje tako nego kasnije..Svega toga sam svijesna no složit cete se sa mnom da je to lakse reći nego prihvatiti.1000 pitanja zašto,kako i sl.analiza sebe,svojih postupaka...Za koji dan će biti 2mj.od toga,lakše je malo,dragi ljudi oko mene i nj,potpora mnogo znače..

Da li ste vi radile kakve pretrage i je li pronađen uzrok?

(Odgovor članu missy2)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: Missed abortion?!
1.2.2013 23:00:35   
fridmani
Na zalost slicno sam prozivjela sad u 9 mj 2012 ali od pocetka su mi govorili da ne daju neku sansu jer mi je beta bila sva jadna.. nije uopce rasla.. medutim u 7 tj srceko se vidjelo i u 8 tj sam morala na kiretazu... mislila sam da cu umrijeti od tuge, ali moram priznati da sam se pribrala i evo trudna sam 5 tjedana i super se osjecam i prva beta je 4000 i mm i ja smo presretni.. budi cvrsta i ne odustaj! Imaj vjere i snage i stvorit ces novi zivot :) pusa i sretno

(Odgovor članu mare19746)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: Missed abortion?!
2.2.2013 11:19:37   
PinkyFunkyBirdy
Drage, molim vas za savjet!
U ponedjeljak imam dogovorenu kiretažu jer mi se plod prestao razvijati u 6.tj. trudnoće, ali je srčeko kucalo do ovog tjedna (ja sam sad ušla u 10. tj. trudnoće). Na zadnjem UZV se još smanjio na 5 tj. trudnoće. NO ja sam počela danas lagano krvariti!!! Što sam sad? user posted image
Rekli su mi da ako počnem jako krvariti uz jake bolove da dođem na hitnu, ali mene zanima da li bi možda mogla bez kiretaže? I da li može biti kakavih komplikacija ako nejdem na kiretažu? Što ako većina ploda ode dok dođem na hitnu, da li će me svejedno kiretirati? Voljela bi izbjeći kiretažu jer tako bi se organizam prije oporavio, ali me stah komplikacija.
Poznavajući svoje cikluse ovo lagano krvarenje će ubzo prijeći u jako tako da vas molim za savjete čim prije! Hvala!

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu fridmani)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: Missed abortion?!
2.2.2013 11:53:24   
sarah_zg
Pinky, krvariš? user posted image
Mojoj fendici se nešto slično dogodilo, krvarila je nekoliko dana, došla u bolnicu, oni je uzv pregledali i satima je čekala, naljutila se i otišla. Nakon nekoliko dana otišla je privatno kod ginekologa na ultrazvuk i on je vidio da je dosta toga ostalo i da mora kiretirati. Otišla je na sv. Duh, dali su joj anesteziju i obavili kiretažu i sve ok. Kaže da nije imala nikakvih posljedica poslije. Jesi li ti već imala prije kiretažu?

_____________________________

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: Missed abortion?!
2.2.2013 12:06:17   
PinkyFunkyBirdy
Draga, nisam do sada bila na kiretaži. Ma znam se to može sve zakomplicirati, ali do sada je moje tijelo kužilo da sam trudna i nisam imala nikakvih krvarenja niti bolova i sada kada je plod umro, tijelo je samo skužilo da se to treba riješiti i ja sam uvjerena da bi možda sve uspjelo otići prirodno.
Naravno da bi morala naknadno ići na provjeru da li je sve otišlo, ali vjerujem da bi se možda uspjela sama prirodno očistiti - pa postoje žene koje svjesno odbijaju kiretažu i čekaju da same prokrvare.
Čekat ću da to pošteno krene i ako će me jako boljeti (za sad nemam nikakvih bolova) zvat ću hitnu i ići u Petrovu. Tko zna, možda ću ovako lagano krvariti do ponedjeljka kad ionako moram na kiretažu. user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: Missed abortion?!
2.2.2013 12:17:17   
sarah_zg
Ja bih na tvom mjestu isto čekala, nećeš zakasniti na kiretažu ni sljedeći tjedan. Nadam se da te neće boljeti. Ova moja kaže da nju ništa nije boljelo ni za vrijeme krvarenja ni poslije kiretaže. Kiretirali su je s 11 tj., a navodno da joj je plod umro s 9.user posted image
Drži se i javi se.

_____________________________

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 34
   RE: Missed abortion?!
2.2.2013 12:21:18   
PinkyFunkyBirdy
Puno ti hvala draga Sarah! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: Missed abortion?!
4.2.2013 10:13:04   
mica ubica
hej drage moje!

moja je priča ovakva... prije tjedan dana sam bila kod ginekologa jer sam sumnjala na trudnoću, i ista mi je potvrđena, samo što se plod prestao razvijati u 7-om tjednu i nije bilo otkucaja srca... (sad sam u 13-om tjednu) ...upućena sam na kiretažu od strane svog ginekologa, ali sam otišla po još jedno mišljenje i UZ-om je utvrđeno da se također radi o miss.ab, i rečeno mi je da pričekam tjedan dana da možda sama iskrvarim... da ne preporučuju kiretažu jer još nisam nikad rodila itd... ovo mi je prva trudnoća i u totalnoj sam komi... inače imam 30 godina i nije baš da sam i lako ostala trudna... e sad, ja nemam od prvog dana trudnoće nikakve poteškoće, nije bilo ni najmanjeg krvarenja, grčeva niti išta... čekam još 2 dana i ako ne prokrvarim (a sumnjam da hoću), ne gine mi kiretaža... da li se ikome dogodilo da su imale zadržani pobačaj, a da nisu imale baš nikakve komplikacije tipa grčeve, nekakvo krvarenje...?


(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 36
   RE: Missed abortion?!
5.2.2013 13:02:54   
PinkyFunkyBirdy
Draga, evo ja sam jučer bila na kiretaži. Sve je prošlo ok i danas sam doma i odmaram. Ja nisam imala nikavih grčeva niti krvarenja sve dok mi beta nije pala pa sam počela krvariti, ali lagano i pitanje je koliko bi krvi izgubila i kakve bi bolove morala podnjeti da sve ode samo. Smatram da bi trebala ići na kiretažu (iako sam i ja htjela da sve prirodno ode) najviše jer si već 13 tjedan što znači da ako ti se već razvila posteljica da ona ne može otići prirodno (to sam načula pa ako su lagali mene i ja lažem tebe).
Žao mi je što to moraš prolaziti user posted image , ali ako ti je ikakva utjeha to je dosta brza i bezbolna operacija (uspavaju te) koja se već toliko često izvodi da je to prestrašno. Mislim da je to doktorima već rutinska stvar.
Mene danas lagano boli maternica, ali gotovo da ne krvarim. Ako imaš kakvih pitanja slobodno pitaj. user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu mica ubica)
Neposredna veza do poruke: 37
   RE: Missed abortion?!
5.2.2013 14:12:24   
anamarijapupek
Pinky, mene nisu uspavali nego je bila lokalna anestezija. Tako da bi bilo dobro za one žene koje znaju da mogu tražiti (ja nisam znala) da traže opću anesteziju jer vjerujem da je proživjeti taj pakao nešto lakše pod općom nego pod lokalnom (ne mislim ništa loše, da je sve to lagano nego ipak se probudiš kad je sve to gotovo). Držim fige da oporavak (fizički) prođe bez problema, a fizički ožiljak uvijek ostane.

< Poruku je uredio anamarijapupek -- 5.2.2013 14:15:46 >


_____________________________

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 38
   RE: Missed abortion?!
18.10.2013 18:50:25   
nadanje
Hallo!
vidim da se vec neko vrijeme niko ne oglasava! Sta se desava?
Bila sam trudna 9/4 tjedna kada mi je utvrdjeno da je srce prestalo da kuca! Moj privatni gin mi preporucio kiretazu u bolnici, dok je dr. u bolnici cekao 7 dana da dobijem neke simptome. Posto nikakvih simptoma nije bilo morala sam na kiretazu. Moj uslov je bio da me uspavaju, na sto su jedva pristali.(kao to se radi sa lok. anestezijom). Odlicno sam se osjecala, 2 dana nisam imala krvarenje i 8 dana sam bila u bolnici. Pustena sam kuci. Nakon 3 dana dobijam uzasne bolove u predjelu jajnika i javljam se u bolnicu. Ponovo me zadrzavaju u bolnici.Noc provodim sa temperaturom, groznicom, preznojavanjem ...! Ujutro me ponovo ciste, ali sad nazivo! Na pocetku nisam napisala da imam miom koji je rastao sa trudnocom. Privatni gin. mi je savjetovao da zatrudnim pa da cemo prilikom poroda odstraniti i njega, dok je dr u bolnici osudio moju neodgovornost, zatrudnjeti sa miomom!
Sad se oporavljam i cekam 2 mjeseca , pa bi trebala odstraniti miom prije nove trudnoce.
ima li neko slicna iskustva?
user posted image

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 39
   RE: Missed abortion?!
18.10.2013 20:31:09   
kisica
Nadanje - ja osobno znam jako puno žena koje su imale miom u trudnoći i on se povukao, tj.puknuo je. No mislim svakako da je bolje započet trudnoću bez njega.

_____________________________

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu nadanje)
Neposredna veza do poruke: 40
   RE: Missed abortion?!
21.10.2013 19:58:09   
nadanje
hvala na savjetu!

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 41
   RE: Missed abortion?!
26.10.2013 22:11:50   
ribica86
Postovanje svima drage zene,
Odmah se ispricavam ako mozda i nije pravi topic al nazalost moja dijagnoza je ista.. :(
Ginekolog mi je jucer na pregledu u 7.tj trudnoce ustanovio da srce vise skoro pa i ne kuca i da nema dotoka krvi i da on misli tj.da je 95% siguran da to nece zavrsiti kako treba. Dobila sam uputnice za izvaditi krvnu grupu i sve potrebno za kiretazu...vec danas uhvatili su me strasni grcevi s jakim krvarenjem i naravno da sam otisla na hitni...doktor kaze da je dosta i veci dio toga izasao, ali da ce trebati kiretaza bez opce, lokalnu nisam ni pomisljala..valjda neke od vas razumiju zasto..i sad evo doma lezim i molim boga da sve to izadje prirodno.uzasno se bojim te kiretaze i oporavka od toga..trudnoca je prva i odmah missed abortion..o psihickom stanju necu ni pricati.. da li je mozda netko od vas bio u slicnoj situaciji i da je taj mali komadic izasao prirodnim putem? Da, dobila sam odmah tamo ergometrin inekciju i jos 3 tablete za 3 dana.. sve mi ovo tesko pada i iman milijun pitanja, al toliko me strah te kiretaze jer sam cula svakakve price, i znam da je to sve individualno al eto, nemos protiv sebe..hvala unaprijed na svakom odgovoru i ne zamjerajte ako sam na krivom mjestu, nova sam...

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 42
   RE: Missed abortion?!
26.10.2013 22:31:38   
kisica
Draga ribica jako jako jako mi je žao što te zadesila takva sudbina da od prvog veselja dobiješ i prvu tugu.
Sama kiretaža naspram onog što nam psihički ostane, zapravo je ništa.
Meni anestezija nije djelovala, trudnoća je bila veća, kiretaža teža, iskreno ništa od toga boljelo me nije kao moja psiha i činjenica da više nemam ništa.
Mogla bi reći da si imala sreću da je ipak otišlo nešto, kod mene je ostalo sve.
Najbitnije je kako se ti psihički osjećaš, jer kiretaža dođe, prođe, ležiš malo, vratiš se na posao i kreneš dalje. Ali psiha, ono je ono što treba nadmašiti.


_____________________________

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu ribica86)
Neposredna veza do poruke: 43
   RE: Missed abortion?!
27.10.2013 12:52:19   
ribica86
Kisica hvala na potpori, nadam se da cemo to prebroditi cim prije i da cu sto prije krenuti u nove pobjede.
Imam jos 1 pitanje doktor mi je jucer kad je veca kolicina izasla prirodnim putem dao inekciju ergometrina i 3 tablete za 3 dana.s uputom ako dobijem temperaturu da se vratim...ja sad imam 37.2 pa neznan jeli to vec dovoljno da se vratim tamo ili da pricekam jos malo i vidim kako ce organizam reagirati? Sinoc sam pala u nesvijest pa nije iskljuceno da to ima veze i s time..hvala puno!!

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 44
   RE: Missed abortion?!
29.10.2013 14:48:19   
kim626
Hej cure,evo i ja sam jedna od vas koja je dozivjela m.a.

Moja prica je malo drugacija...posto imam neredovite cikluse,prvu trudnocu su mi otkrili sasvim slucajno nazalost vec je bilo prekasno i srce je prestalo kucati (10tjedana).Nisam imala niti jedan jedini simptom...nista...i naravno hitno sam zavrsila na kiretazi..moja preporuka je PUNA ANESTEZIJA. Iskreno ja sam umirala od bolova,ali nista je to naspram one praznine i boli koja je bila u srcu.


Drzite se,dajte si vremena i hrabro naprijed!

(Odgovor članu ribica86)
Neposredna veza do poruke: 45
   RE: Missed abortion?!
30.10.2013 19:28:32   
andydea
Evo me nazalost i ovdje
Jako sam tuzna i nekako prazna..
Prvi put sam izgubila bebu 2004.g i bila kiretirana ..lokalna anastezija..u 9tj.uzasan dogadjaj i iskustvo..prozivjeti to..a i ono sto je slijedilo nakon toga ! Tri tjedna sam krvarila i bila u teskim bolovima i tabletama..
A sada evo..opet sam izgubila bebu u 10.tj..ovaj puta se plod vise nije ni vidio na utz..a prvi put je stalo srce
Neopisivo sam se osjecala..suze su mi odmah potekle..
Nema vise rijeci, osjecaja...samo praznina !
Pocelo je sa prozirno rozim iscjedkom ..drugi dan sve jace i jace..kao da sam se popiskila u gace u mlazu..
I onda lagani bolovi..kasnije jace i mm e odveo na hitnu..i eto beba se vise nije vidjela..
Ginek. mi je savjetovala da pricekam i probam sama izbaciti i ocistiti se..a ako bolovi budu neizdrzivi i temp.jako krvarenje da dodjem za tj.dana
Naravno da zelim sama..ne idem na kiretazu..ne mogu opet to proci..jedostavno ne mogu..
Danas umirem od boli i krvarim jako..i u ugruscima..ali ne dam se..
Suza suzu lije..malo dodjem k sebi..pa opet potonem i placem..
Ovo su moji osjecaji sada..moja bol koju prozivljavam..
Mog andjela vise nema..ali znam da me cuva kao i ja nju (osjecam da je bila curica) u srcu..
Nadam se da cu izdrzati svoju borbu bez kiretaze..molite za mene !

_____________________________

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 46
   RE: Missed abortion?!
30.10.2013 19:39:14   
mimagy
Čitajući vaše riječi,suze mi klize niz lice i sjećanja su se vratila. Iako sam bila 6 tjedana trudna,svaka žena zna kolika je bol s radošću čuti da si trudan,a sutradan bolnica, ležanje pa nakon par dana završiti na stolu,kiretaža bez ikakve anestezije, trajala svega par minuta ali meni kao cijela vječnost. A ta bol koju sam nosila,i još nosim u sebi,nitko ali nitko tko nije to prošao ne shvaća. Mnogi me tješe time kao nisi osjetila kako se rita,nisi mu čula srce da kuca,ali svejedno u meni se razvijao novi život,Božji blagoslov, i s Njegovim blagoslovom i otišlo.... sigurno Njemu u zagrljaj ... Sada sam godinu dana poslije trudna 10 tjedana, jedva sam čekala da vidim da srce kuca i da raste,moje suze na tom ultrazvuku na kojem sam sva blijeda od straha i strepnje vrisnula, dobro da nisam i doktora izgrlila,a suze potekle niz lice... neopisivo... jedva čekam sljedeći ultrazvuk, da ga opet vidim... Bogu hvala sada je sve u redu i nadam se da će tako i ostati....

Sve koje prolazite ono što sam ja prolazila prošle godine, želim samo posjetiti da ima netko tko Vas razumije i tko je u mislima s vama... samo mi koje smo to prošle znamo koliko boli...user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 47
   RE: Missed abortion?!
30.10.2013 19:54:04   
sarita 22
uzasno sad sam se sva najezila dok sam citala drzi se draga moja user posted image molim se svaku vecer pa cu se pomolit i za tebe user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 48
   RE: Missed abortion?!
30.10.2013 20:28:03   
cuba
Draga Andy, plačem zajedno s tobom, iskreno mi je žao zbog gubitka vaše bebiceuser posted image user posted image user posted image drži se draga, neznam što da kažem u ovakvim situacijama osim da vrijeme liječi rane....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 49
   RE: Missed abortion?!
31.10.2013 8:48:14   
syringa
Drage moje, na žalost završile smo na ovom topicu. user posted image
Andy budi hrabra. proći će sve ali tuga u srcu će ostati.
meni osobno je sad psihički gorje nego kad se sve to događalo.
tad sam valjda bila u šoku i izbezumljena od bolova. plakala, a iza samo velika praznina.
mimagy, i mene tiješe sa pametnim zaključcima tipa- nije još kucalo srce, nisi osjetila pokrete.
da iiiiiiiiiiiiiii?????????? user posted image  zbog toga bi mi trebalo biti lakše?
bol i tuga bi trebale biti manje??????? user posted image  svašta!
bez obzira što je moja mrvica bila samo 1,5mm bol je ista.
velika, teška, preplavljujuća. user posted image
prva trudnoća, prva velika sreća i onda velika tuga.
na žalost to je bila Božja volja i moje mrvice više nema.
sad treba skupiti snage, pomiriti se i krenuti dalje.
samo ne znam kako. user posted image
svima vam šaljem user posted image . budite hrabre!!!
naši mali anđeli nas čuvaju i gledaju sa neba!

< Poruku je uredio syringa -- 31.10.2013 8:53:23 >

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!