paola06
|
Dobroo jutrooo! Ima li koga? Evo da se i ja malo javim.... P spava,ja u miru pijucam kavicu i rekoh idem vidjeti šta sam propustila ovih dana na raji dok me nije bilo Inače,prošli vikend smo bili na moru,odmorila tamo dušu i tijelo (ipak sam ja dalmatinka u ),P je uživala,šetali smo po cijele dane,ona je gledala,gugutala,i na kraju uglavnom zaspala Ovaj tjedan u tijeku su završne pripreme za krštenje u subotu,krstitke će biti u restaču,samo najuža obitelj i kumovi . Uglavnom je sve spremno,samo P još moram kupiti hulahopkice,naručiti tortu i kolače i onda je valjda TO TO. U subotu smo bili na Sajmu mama i beba, P je cijelo vrijeme u kolicima gledala širom otvorenih očiju,hrpa ljudi,galama,svjetla...sve joj je to bilo jako fascinantno. Kupili smo joj trakicu za kosu,baš je preeslaatka s njom . Kapu ne podnosi na glavi,čim joj stavim to je vrisak,nadam se da ćemo s trakicom imati više sreće. Usput smo je i izvagali,budući da su patronaže imale na sajmu svoj kutak -ima 5350g,mrvica mala mamina,rekla nam je patronaža da je to ok budući da ne doji nego je na AM,kao bebe na AM slabije napreduju Preoručila nam je da sa PRE formule pređemo na jedinicu, to smo i napravili pa ćemo vidjeti. Jedinica ima škroba u sastavu pa vjeruje da će od njega početi "bujati". Zasad kombiniram 2 obroka jedinice i 3 PRE formule. 10-og idemo kod pedijatra pa ćemo čuti i njezino mišljenje. Inače,super napreduje, tako je zanimljiva,pogotovo ujutro kad se probudi,stavim je u naš krevet pa onda "prica" s mamom i tatom . Jučer je prvi puta sama uhvatila igračku, šuškavo sunce na babygymu,potezala ga i vrištala jer on na svaki dodir reagira muzikom.... Kako vrijeme leti, još 8 dana i moja P ima puna 3mj!
|