cosak
|
Drage moje, cure, zene, dame.... narocito daxy perlica55 PinkyFunkyBirdy jer imam osjecaj da ste me bas vi mozda krivo shvatile zamolila sam da me se ne shvati krivo.... znam da je nekima/dosta vas, vec duze vrijeme i san i zelja da ugledate i postanete ....znam da pokusavate, nadate se, zelite...silno, jako... hvala Bogu ja nisam u toj situaciji i nadam se da nikada necu biti! Mogu vas pokusati shvatiti i mislim da shvacam... zao mi je ako je s moje strane ispalo drugacije...u dobroj namjeri sam rekla da pokusate opusteno, jer mozda je bas to kljuc! Mozda sam se ja u nekoj recenici krivo izrazila pa je ispalo kako ne treba, a sve sto sam htjela je da i ja doprinesem nekom "receptu" za uspjeh!!! To sam rekla zato sto je moja prijateljica dugo pokusavala, na sve moguce i nemoguce nacine i duuuuugo nista... onda im je jedan (u nizu drugih doktora) savjetovao samo jednu stvar...reko im je: otiđite na godisnji, negdje, bilo gdje i nemojte misliti ni na posao, ni na kucu...ni na bebu. Koliko god je djelovalo nemoguce, stvarno su pokusali "iskljuciti se". Kad su se vratili, a stvarno su se opustili- iduci mjesec su dosle 2 Opet kazem, zao mi je sto ste me krivo shvatile pa mi se krenule opravdavati, mogu samo zamisliti koliko zelite bebu i znam da ste spremne napraviti sve sto treba i znam da je cesto puta tesko potrefiti sve.......sve znam, ali moj savjet je i dalje unatoc svemu, da se opustite, bar probajte. I jos nesto, ne znam koliko je koja od vas vjernik, ja jesam i stvarno vjerujem u Bozju milost... Preporucam vam odlazak u Međugorje, ali sa vjerom (ne turisticki ) I voljela bih kad ovo ne bi shvacale kao neki napad, kao neko pametovanje i slicno, to mi stvarno nije namjera... Jedino sto mi je namjera je - dobronamjerni savjet koji, (po vasoj volji) mozete poslusati, a ne morate Pusa svima i drzim svima fige da uspiju (pa i sebi) bilo na ovaj ili onaj nacin
|