|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje svibanj 2013.
16.5.2013 20:56:32   
hkajo
trebam dobiti tek 23.5,svako jutro mi je temperatura 36,8,bradavice su mi izbocene ko iglice user posted image user posted image , al nemam nikakvih simtoma boli ni icega,tko če znati šta se događa, dragi i ja smo za vrijem plodnih dana svaki drugi dan user posted image pa se nadam da bi se nešto moglo primiti,ali mislim da je prerano da su ovo neki simptomi,zar ne?

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 451
16.5.2013 21:09:51   
Jasmina19
hkajo,ova tvoja temperatura bi mogla bit dobar znak,drzim figeuser posted image

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 452
16.5.2013 22:19:11   
perlica55
Crvenkapica draga, od srca ti želim user posted image
ako kojim slučajem ne bude ovaj put,
idući ciklus znaš što ti je činiti user posted image
Keksić na dan pozitivne trakice, pa sutra
ponavljanje gradiva!!
Hkajo, super je BT, nadam se da će ostati
visoka do dana D....
Sretnooo curke moje user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 453
16.5.2013 22:36:15   
elle1
curke hvala vam na objasnjenju-s obzirom da sam sve sigurnije da od ove ture nema user posted image ,za sljedeci mjesec cu npraviti graf pa cu se po tome ravnati-takodjer cu otici do ginekologa nakon sto mi prodje menstruacija pa da vidimo jel sve ok,posto nisam ooodaaavnooo bila,,,sad samo da vjestica dodje i prodje user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 454
16.5.2013 23:14:04   
crvenkapica123
Evo napokon je bilo digi migi user posted image user posted image !!Dicu sprasila leci,i cim je dosa pustala sam ga da se nabrzinu otusira i skok na njega.Nakon toga podigla noge i guzu deset_ak minuta pa sto bude.Drzite mi fige!!!

< Poruku je uredio crvenkapica123 -- 16.5.2013 23:16:34 >

Neposredna veza do poruke: 455
17.5.2013 9:30:08   
PinkyFunkyBirdy
Crvenkapice, baš si me nasmijala. user posted image user posted image user posted image Bravo za akciju! Nadam se da si ostala ležati do jutra i da se nakon tih 10 min nisi ustajala na WC. user posted image
Idem opet naljepiti listu tako da ju na svakoj stranici imamo na oku. user posted image Tko nam je sljedeći? user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 456
17.5.2013 9:31:44   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image cecilija - 05.05.
user posted image ikaaa - 14.05.
user posted image berni_Sa - 14.05.
user posted image Lela12 - 15.05. - ponosna user posted image
user posted image elle1 - 18.05.
user posted image mica.maca007 - 20.05.
user posted image winkica - 22.05.
user posted image hkajo - 23.05.
user posted image mamino zlateko - 26.05.
user posted image Jasmina19 - 26.05.
user posted image ninich - 28.05.
user posted image ringerajka - 28.05.
user posted image tintin - 31.05.
user posted image daxy - 31.05.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 457
17.5.2013 9:40:39   
mica.maca007
držite mi fige,user posted image ne znam što me čeka, idem na folikolometriju il već kako se to zove, da vidimo jesu li moji jajnici lijeni ili su malo živnuli.
svima ostalima želim da što prije videuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 458
17.5.2013 10:45:46   
crvenkapica123
Pinky sto da ti kazem,pisalo mi se pa sam se zato diglauser posted image .Ali evo jos curi iz mene i sada tako da je valjda nesto ostalo unutra do jutra.Kad sam imala biokemijsko odma sam se digla bila,isti tren i sve je iscurilo bilo(mala mi se probudila bila i pocela plakati),pa sam ostala bila trudna.Kaze mi doktor da mi je maternica niska pa da se zato lako primiuser posted image user posted image .Ma,sto bude bit ce,sve je sada u Bozjim rukama.

Neposredna veza do poruke: 459
17.5.2013 11:22:11   
hkajo
ja sam jutros dobila smeđi iscjedak koji je vodeni neki a user posted image trebam dobiti tek 23,i bolio me mao trbuh bas onako kad trrebam dobiti pa mislim da ce mi i mega uskoro da nista od ovog mj i mene kao user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 460
17.5.2013 11:42:03   
PinkyFunkyBirdy
Draga hkajo, moguće da je implatacija. user posted image Navijam za to! user posted image user posted image user posted image

Crvenkapice, pa zar nisi proučila pravila ponašanja trudilica nakon keksa oko O? user posted image user posted image user posted image Mislim stvarno ... ići na WC ... pa to je grijeh! user posted image user posted image user posted image Šalim se malo, bez brige ... do oplodnje može doći čak i ako muško ne svrši u ženu jer ima sperme i njihovom "iscjetku" koji izlazi tijekom odnosa, a mi "potičemo" ležanje tijekom cijele noći sa spermićima jer se time povećava šansa za zatrudnjivanje. Naravno da i tvoja niska maternica pomaže tako da ja vjerujem da će biti dobitno! user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 461
17.5.2013 12:02:22   
Jasmina19
Dobar dan cure!user posted image mica...user posted image za pregleduser posted image crvenkapice,neka si ti sinoc iskoristila muza,nadam se da ce urodit plodom!user posted image hkajo,mogla bi bit user posted image kako Pinky kaze,rano je za mengu.Jesi mjerila jutros BT?Meni je jutros porasla 5dpo sa 36.5 na 36.7,nadam se da ce jos rast.user posted image Pinky kako si ti nakon ove stresne user posted image jel ti sta bolje?user posted image

Neposredna veza do poruke: 462
17.5.2013 12:05:47   
crvenkapica123
Pinky stvarno se nadam da ce bitiuser posted image user posted image .A sto se tice pisanja,e sad budi pametan,kazu da poslije odnosa se treba obavezno ici pomokriti,nesto uvezi higijene i bakterija,a sad jeli to vridi za kad se bebac pravi,e to neznam.Ali ja sam stvarnooooooo morala iciuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 463
17.5.2013 12:20:39   
PinkyFunkyBirdy
Draga Jasmina, bolje sam. user posted image Nemam temperature, menga završava jedino još imam malo pritisak u glavi, ali to je možda zbog ove promjene vremena. user posted image Za tjedan dana sam opet na UZV pa se nadam da će ginić reći da je sad sve čisto ko suza. user posted image No, dok još riješim to i briseve počet ću opet sa čekanjem moje O koja će biti tko zna kad ... i naravno (ja uvijek moram oko nečega brinuti) brinem to što mi je menga došla za 11 dana što je kraće nego inače (uvijek je bilo 14 dana) pa me malo brine da to sad ne postane pravilo. user posted image
Uglavnom od ponedjeljka počinjem sa svojim čajevima i nadam se da mi moji hormoni nisu podivljali za ova 3 mjeseca kako nisam baš pila sve te čajeve.
Dosta o meni ... pričajmo malo o mom autu. user posted image user posted image user posted image Sad ti je sigurno žao što si pitala? user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 464
17.5.2013 12:26:59   
mica.maca007
danas pijem zadnju turu klomifena, 9 DC mi je, i kaže doktor: lijevo folikul 11mm, desno folikul 10 mm, što mislite , ima li tko iskustva?user posted image

Neposredna veza do poruke: 465
17.5.2013 12:54:48   
perlica55
Micamaca, super je veličina folikula za 9dc,
samo nek nastave rasti user posted image  user posted image  user posted image
Kad ti je inače O?
Pinky, čini mi se moja BT dosta visoka za prvi
dio ciklusa? Obzirom da mi je na prošlom grafu
u drugom dijelu ciklusa tempica bila 36,3-36,6?
Jel moguće da uopće nisam imala O prošli mjesec,
pa je zato tempica skoro ista?

< Poruku je uredio perlica55 -- 17.5.2013 12:58:09 >

(Odgovor članu mica.maca007)
Neposredna veza do poruke: 466
17.5.2013 12:58:28   
Jasmina19
Ma kaj bi mi bilo zao sto sam pitalauser posted image Bas se i mm jucer nesto zalio da mu se vrti u glavi,tko ce ga znat mozda od vremena.Ma stvarno bi se trebalo to ocistit,imala si mengu sad.Ja sam isto pila ergometrin nakon oba spontana i hvala Bogu nisam trebala kiretazu al prvi put bas i nisam skuzila da je nesto pomogao jer sam prestala krvarit i prije nego sam ga pocela uzimat al su mi se napravili nekakvi zlijebovi u maternici di mi se nakupljala krv i rekla je dr.da ce se sve ocistit samo kad dobijem mengu.Drugi put je bilo katastrofa koliko me sve grcilo od tableta,skroz od maternice do nogu,jedva sam cekala da to popijem al je isto sve bilo ok na ultrazvuku.Ja cu si kupit one tablete u dm-u kaj si mi ti rekla pa da probam,neznam vise kaj sve nisam popila ovih godinu i pol dana,ko neka tabletomanka.user posted image Ja isto planiram ic radit briseve i papu jel ce mi sad uskoro bit godinu dana kak sam to radila,makar je bilo sve ok.al za svaki slucaj.Daj mi reci ako znas jel ima u apoteci za kupit te stapice za briseve jel bi ih sama nosila,prosli put sam radila kod svog ginekologa koji uopce nije privatnik pa mi je to sve fino naplatio 700kuna.jel je neki njegov vozac to vozio.

Neposredna veza do poruke: 467
17.5.2013 13:14:28   
PinkyFunkyBirdy
Mica maca, meni se čine folikuli ok. Oni ti rastu u prosjeku 1,5 do 2 mm po danu, a pucaju obično kad su preko 22 mm tako da bi ti O mogla biti za nekih 6-7 dana. Dal ideš i dalje na folikulometriju? user posted image Trebala bi svaka 2 dana pa će ti on reći točnije kad budu oko 20mm.

Draga moja Perlice, moguće da ti je zbog menge danas još mrvicu viša tempica (zbog bolova i krvarenja), ali ovo je sve ok ... vidjet ćeš sad kroz par dana kako će se kretati. Mislim da je tebi ko i meni 36,5 neka granica pa je sve ispod prije O, a iznad nakon O. user posted image

Jasmina draga, stvarno ne znam za te štapiće. user posted image Ja sam ih dobila besplatno kod svoje giničke i onda sam ih sama nosila nosila na Rockfellerovu. Ali vjerujem da ih imaju i u ljekarnama (ako imaju one sve posudice i sl.).

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 468
17.5.2013 13:22:33   
Jasmina19
Ok,hvala ti Pinky probat cu negdje nac u apoteci jel znam da ce on rec da ih nema ak ne izvadim 700kuna i neznam po kojoj on to logici uopce naplacuje a socijalni ginic je.user posted image

Neposredna veza do poruke: 469
17.5.2013 13:26:34   
ringerajka
Crvena kapice neka si ti skočila na njega, baš mi je drago.. Držim palčeve da brzo počneš povračati! user posted image
Ja sam vam se žene moje sinoć "šokirala" kad sam vidila na wc papiru iscjedak- ja sam mislila da ga ima samo oko O, međutim pročitala na netu da iscjedak ide i poslije O! jaaao, ja tek sad vidim da ja svoje tijelo apsoultno ne poznam, tek od ovoga ciklusa sam počela pratit nekakve promjene user posted image Stvarno sam grozna (nemojte mi se rugati)! user posted image user posted image Ajde držim fige da za vikend dobijemo koji +!

Neposredna veza do poruke: 470
17.5.2013 14:03:12   
mica.maca007
hvala perlicei pinky
user posted image user posted image user posted image
idući pregled je za 3 dana, u ponedjeljak, pa ćemo vidjeti jeli rastu, napreduju, smije li se piti alkohol dok se piju ti klomifeni?

(Odgovor članu ringerajka)
Neposredna veza do poruke: 471
17.5.2013 14:13:07   
perlica55
Nee!!

Neposredna veza do poruke: 472
17.5.2013 16:20:53   
hkajo
temp mi je jutros bila 36,6 i sad mi je "menga" ili šta god to je user posted image svijetlo roze boje,tj smeđkasto al kad se obrisem vidim da je i svijetlo rozo user posted image , vidjet cu koliko ce to trajati ako bude 5 dana znaci da sam ipak dobila user posted image i da se vidimo u 6 mj na spisku user posted image

03.08.2008.
02.02.2013.

Neposredna veza do poruke: 473
17.5.2013 16:46:57   
Jasmina19
hkajo draga,neznam jel znas da kod implantacije zna doc do laganog pada temperature pa opet poslje naraste.user posted image Sto se tice iscjetka ovog roskastog o kojem govoris,ja sam ga imala sad u zadnjoj trudnoci i to nekih 6dana prije iduce menge samo prilikom brisanja nakon pipi,onak je bio prljavo roze boje.Znala sam da nije m.jel je bilo puno prerano,trajao je par dana i nestao,napravila sam test i bio je pozitivan.user posted image Nista jos nije gotovo,na dobrom si putu.Navijam zauser posted image user posted image

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 474
17.5.2013 17:46:28   
ringerajka
hkajo šaljem pozivne vibre i nadam se iz dubine duše da nije menga. Tako je i moja prijateljica mislila da je user posted image , trajalo je 3 dana (bilo joj je čudno) i nakon 2 dana napravila test i user posted image Sretnooooo!!!

Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Trilema oko imena
baby_paris

Koje ime odabrati?

Benjamin (43%)

William (19%)

Damian (38%)

Broj svih glasova: 90

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!