|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.5.2013 11:12:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu crvenkapica123)
  Neposredna veza do poruke: 426
   RE: Odbrojavanje svibanj 2013.
16.5.2013 11:16:26   
crvenkapica123
Ajme Katarina hvala,i ja se nadam.Svugdje gdje sam citala najplodnija si dan prije i na dan ovulacije ali si plodan i do skoro dva dana kasnije.Drzite mi fige!!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 427
16.5.2013 11:21:11   
perlica55
Crvenkapica ne znam što bi ti rekla,
kod nas nije uspilo user posted image  . . . .

Vjerovala il ne 4 ciklusa koliko sam piškila LH trakice
i planirala imati ciljane odnose, niti jednom nismo uspili
biti u akciji na dan pozitivne tr., neg tek sutra dan tj. na dan O...

Nikad se ne zna, možda među plivačima TM bude Gordan Kožulj user posted image  user posted image  user posted image
danas budite u akciji i držim ti fige od srca,
al ipak znaj da su šanse manje neg da ste jučer bili u akcji..

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 428
16.5.2013 11:34:32   
daxy
angel@ i katarina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam super,čekam svoju O pa da mogu u akciju! user posted image user posted image user posted image trebala bi biti u subotu,ali od jučer piškim LH trakice,da mi ne bi pobigla. user posted image I dalje pijem čajeve,ušlo mi u naviku sad su mi super. Čak i gorka marulja mi ne smeta. user posted image

crvenkapice ovulacija bude u roku 12 do 48 sati od pozitivne trakice,tako da još ima nade,možda se i primi. Navijam da bude uspješna akcija! user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 429
16.5.2013 11:44:33   
andydea
Crvenkapice nije kasnouser posted image ...samo dajuser posted image
Ikka jako mi je žaouser posted image
Perlice user posted image user posted image user posted image
Winkica moja,možda je stvarno ovaj put uspjelo...piški ti  nama lijepo testićuser posted image
Katy, ja prvo čekam user posted image  i onda idem sa vama u odbrojavanje....za sad se još pazimo...
Curke moje svima šaljem zagrljaje i budite mi pozitivne ...doći će vaši user posted image user posted image  uskorouser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 430
16.5.2013 12:16:24   
angel@
Draga Katarina ja svaki dan izađem na RR samo da vidim kako ste mi i ima li pozitivnih testića,vjeruj mi draga da iako sam trudna svaki vaš test čekam kao da je moj i svaki vaš uspjeh ili nažalost neuspjeh doživljavam kao svoj.... od srca se nadam da će te sve redom imati pozitivne testove i biti ponosne user posted image user posted image user posted image ... šaljem veliki poljubac i naravno da će te čuti i moju porođajnu priču.... user posted image

Draga Daxy samo ti kreni u akciju nadam se da će biti uspješna i da ćeš imati svoju bebicu uskoro u stomaku.... nama odustajanja.... lijepo ti muža zavedi i priušti mu nezaboravnu večer..... user posted image user posted image user posted image uživajte i mazite se.... pusa do neba.... user posted image user posted image user posted image

Crvenkapice ne mora biti kasno svakako ti budei u akciji i ništa ne prepuštaj slučaju..... user posted image user posted image user posted image želim ti od srca da ti se bebica uhvati..... user posted image user posted image user posted image

Gagla draga nemoj biti tužna što si tek na pola puta kako ti kažeš,najbitnije je da je sa bebicom sve u redu,a i tvoj će se termin približiti brzinom vjetra vidit ćeš.... user posted image user posted image user posted image Kad ti je termin? Šaljem zagrljaj....

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 431
16.5.2013 12:45:13   
PinkyFunkyBirdy
Podsjetnik na našu listu. user posted image Iiiiiiii napomena na kraju. user posted image
Draga Katarina, nadam se da ćete se sve ponapiti kad moja trudnoća bude proglašena "urednom". user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image cecilija - 05.05.
user posted image ikaaa - 14.05.
user posted image berni_Sa - 14.05.
user posted image Lela12 - 15.05. - ponosna user posted image
user posted image elle1 - 18.05.
user posted image mica.maca007 - 20.05.
user posted image winkica - 22.05.
user posted image hkajo - 23.05.
user posted image mamino zlateko - 26.05.
user posted image Jasmina19 - 26.05.
user posted image ninich - 28.05.
user posted image ringerajka - 28.05.
user posted image tintin - 31.05.
user posted image daxy - 31.05.

Berni_Sa javi se!!! Cure, nemojte me tako žalostiti i kad se prijavite na našu listu i dođe vaš datum pa nam se uopće ne javite. user posted image Ako su i loše i dobre vijesti mi smo tu da vas utješimo ili se veselimo s vama. user posted image Ne morate biti stalno aktivne i komentirati ako ne želite, ali najljepše vas molim da ako se prijavite na odbrojavanje da nam javite kakav je rezultat kad prođe vaš datum. Hvala!
Ovo sad slučajno ide berni_sa (da ostale trudilice s liste ne misle da ih prozivam jer su nam one kojima je datum prošao javile svoje stanje), ali napominjem jer smo i prošli mjesec imali jednu takvu trudilicu i neki mjesec prije toga pa sam im morala slati pp na koje sam od jedne dobila odgovor, a od druge ne. Nemojte me tako žalostiti. user posted image user posted image user posted image Šmrc!

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 432
16.5.2013 12:57:31   
tintin
Drage moje vi ste tako divne svima vam skupa puno hvala na podrsci da vas sad ne nabrajam pojedinacno ima vas puno divne ste do neba.
Saljem vam svima veliki zagrljaj.
Angel@ draga bas si zlatna šta nas nisi zaboravila nego si i dalje uz nas i bodris nas i hvala ti na tome, jos malo i tvoj bebac stize bas se veselim zbog tebe.

Neposredna veza do poruke: 433
16.5.2013 13:11:49   
daxy
pinky ja se nadam da ćemo ti nazdravljat sokom i da nam user posted image user posted image user posted image user posted image budu vršnjaci. user posted image user posted image user posted image

Vidim da nam je Bucika001 on line. Sad će nam javit kako nije imala vremena za nas od novopečeno bračnog keksa. user posted image user posted image user posted image user posted image Nadajmo se plodonosnog! user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 434
16.5.2013 13:49:59   
ringerajka
Drage trudilice evo i ja suosjećam sa svima kojima je stigla user posted image , držim fige ovima kojima još nije.. :)
Ovaj moj mi je najavija neku akciju večeras, a ja sam se samo promislila "ajde pusti me na miru, O je prošla-čuvaj se za slijedeću"! user posted image user posted image hahaha, najradije se ne bi keksala nego od O do O, da se skupljaju spermići! Naravno da mu to nisam rekla, ali sam zločesto pomislila. On je moj stroj za spermiće i navalim na njega kad je O i ne dam mu mira par dana..Onda pauza! Baš sam zla user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 435
16.5.2013 15:21:26   
glagla
haha ringerajka takva sam i ja bila...moj bi točno zna kad mi je O,jer bi taj dan ja sama navalila na njega user posted image . Draga angel@ znam da će proć...moj termin je 05.10 user posted image

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu ringerajka)
Neposredna veza do poruke: 436
16.5.2013 15:38:06   
Jasmina19
Pinki ti si toliko draga osoba da je to cudo jedno,ma sve cure su drage i super je imat takvu podrsku user posted image Ja sam se registrirala prosle god.u 5mj.al sam odustala od pisanja zato sto nisam mogla poslati post,napisala sam svasta i onda mi se sve izbrisalo,poludila sami od onda vise nisam niti pokusavala.Nemam komp.pa pisem preko mobitela.Al uredno vas citam od 1mj.prosle godine od kad radimo na drugom bebacu,tak da znam dosta o svakoj curi (sad se ponasam ko neki stoker)user posted image user posted image Bilo je svakakvih situacija,tuznih i veselih i sve sam skupa prozivljavala sa vama samo sto nisam bila direktno tu da se upoznamouser posted image Ovo je prvi put da sam nekom pricala o sebi i nekim svojim problemima vezano za trudnocu,cak niti sa svojim prijateljicama ne razgovaram bas o tome jer lakse je razgovarat s nekim tko prolazi isto ili slicno nego recimo s nekim koga znas deset godina a ne kuzi o cem pricas.Bas ste prava super ekipa i veselit cu se dalje sa vama i naravno cekat plusice!user posted image Ringerajka,ja pokusavam svim silama da mi muz ne postane masina za rasplod i da ga bas ne iskoristavam....mozes ga pocastit tu i tamo i ostalim danima da bude sretanuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 437
16.5.2013 15:55:29   
elle1
cure evo da vam se i ja malo danas javim,i voljela bi da mi netko malo objasni sto se tice bazalne temperature-ponavljam da trebam dobiti M 18.05...,ali ciklusi mi variraju pa...uglavnom,jucer i danas sam mjerila BT oko ovog doba dana i bila je oko 36.8-36.9,sto je inace visoko s obzirom da sam " hladna kao led" user posted image ...pa me zanima jel to znaci da nije doslo do trudnoce ili imam jos nade user posted image ...

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 438
16.5.2013 15:57:49   
elle1
ta mi BT nikako jasna i dosad ju nikad nisam mjerila ali znam da sam u prosloj trudnoci(dok jos nisam znala da sam trudna) imala temperaturu 37.1 koja je trajala samo jednu vecer i brzo spala i za dva dana sam bila napravila test i bio je pozitivan

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 439
16.5.2013 16:04:11   
Lela12
ikaa zao mi je. crvenkapice samo ti i dragi delajte..i uzivajte.. svima saljem punoo pusa...

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 440
16.5.2013 16:06:48   
Jasmina19
elle BT moras mijerit ujutro nakon budenja prije bilo kakvih aktivnosti i konstantno u isto vrijeme da bi dobila pravi rezultat.user posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 441
16.5.2013 16:35:37   
perlica55
Elle, BT se mjeri iza menge, svako jutro
u isto vrijeme, prije ustajanja iz kreveta.
Mjeri se oralno ili vaginalno. Dan kad tempica
skoči (i ostane povišena) je O. Pred
mengu bi trebala naglo pasti. U mom potpisu
imaš FF link, možeš se registrirati i fino
svako jutro upisivati tempicu u graf.
Pinky ti je majstor za FF, pa nju pitaj sve
detalje.

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 442
16.5.2013 16:37:48   
PinkyFunkyBirdy
Draga daxy, ajde ... može i sokić, ali ima onda da sve do jedne pijemo sokić jer su male mrve u bušama. user posted image

Ringerajka, i ja sam ti isto takva. user posted image To je da se ne baca uzalud. user posted image user posted image user posted image Šalu na stranu, najbolje bi bilo svaka 2, 3 dana cijelo vrijeme nakon M do sljdeće M jer ne valja ako je svaki dan (zbog premalo spermića), a ne valja niti prerijetko (jer je onda većina spermića u sjemenoj tekućini mrtva ili abnormalna). Ma, samo se vi keksajte prema želji i opušteni i sigurna sam da ćeš već ovaj mjesec dobiti user posted image ! user posted image

Ma, draga Jasmina, ja sam isto dvoumila kud bi se prijavila kad sam krenula raditi na bebici jer jednostavno htjela sam i pomoć i podporu i utjehu i razumijevanje. Naravno da toga nema toliko u mojoj okolini jer jednostavno ne razumiju. I kad sam našla RR jako mi se dopalo jer su svi baš ko neka sretna obitelj. user posted image
Evo, sad skoro 2 godine nakon ja sređujem listu s našim dragim ženama koje bi tako voljele imati svoje bebice. user posted image I to me baš jako usrećuje i naravno krati moje vrijeme dok čekam (a čekam stalno na nešto ... prvo O, pa M, pa user posted image ). user posted image A kad sam već tu i već sam i dosta toga prošla oko zatrudnjivanja, bila bi stvarno bezobrazna da ne odgovorim na neko pitanje (na koje znam odgovor) i pomognem tako dragim curama kao što ste vi drage moje trudilice. user posted image
Pusam vas i grlim sve od reda! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Elle, dobro ti je je Jasmina napisala: BT se mjeri ujutro uvijek u isto vrijeme i prije nego se ustaneš iz kreveta i to ili oralno ili vaginalno i sa čim više sati sna (zna varirati ako se ustaješ tijekom noći). Inače BT ti je od početka menge do ovulacije niža u prosjeku (moja je npr. od 36,1 do 36,4) i nakon ovulacije ti ona naglo poraste i ostane visoka sve do sljedeće menge ili ako je trudnoća u pitanju tada ostaje i duže povišena (kad sam ti već dala svoj primjer, evo u drugom dijelu mi bude između 36,5 do 36,8). Imaš i program na netu FertilityFriend (imaš link na moj graf u potpisu) pa možeš i tamo upisivati temperaturu, iscjedak, simptome, .... pa ti program sam označi ovulaciju nakon 3 dana od povišenja temperature (ok, to znači da je O prošla, ali je dobra stvar jer si žene potvrde da je O stvarno bila). user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 443
16.5.2013 16:44:39   
andydea
Curke mojauser posted image  samo kaj ne dođe,mene boli i boli za poluditi...a osjećam danas nakon keksa da bi moglauser posted image ...mm i ja smo puno pričali i od danas smo se pustili-ne pazimo više..i onako ništa ne znači sad kad je user posted image  pred vratimauser posted image ...
Pinky ja nemam datum za 6 mj. ali stavi me molim te na listu...smisli neki drugačiiji smajlić...a kad dobim user posted image  znat ću ti reći za 7mj.jer su mi ciklusi jako dugačkiuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 444
16.5.2013 16:50:48   
ringerajka
hehehe, izgleda da smo stvarno sve iste user posted image Eto, nisam ni znala za taj podatak da se triba svako 2-3 dana..Zvuči logično! Iako sam ja mislila da se prije O treba čuvati bar 5 dana da "pukne od želje" i da bude više spermića.. :)
Što se RR tiće, mislila sam se da li se prijaviti ili ne? Svi govore "opusti se, čim se opustiš doći će user posted image " pa sam mislila možda da ako se uključim na forum, da ću sama sebi stvarati nervozu. Ja sam jedna od onih koja je uvijek mislila da se to prima iz prve, pa čim je prva user posted image došla, odmah sam se ukakala u gaće od straha "što s menom nije u redu?". Ali vidim da su rijetke sretnice kojima se uhvati na prvu, eto ja se nadam da moja zločka neće doć 28.05. iako sigurno neću izdržati pa ću pišnit test ranije user posted image

Neposredna veza do poruke: 445
16.5.2013 16:50:55   
crvenkapica123
Ajme jajnici me sve manje bolu,za dvi ure ce stati a muz je javija da stize oko 10.Ako me prestaje boliti jel to znaci da nisam vise ovaj misec plodna?

Neposredna veza do poruke: 446
16.5.2013 16:56:14   
ringerajka
Crvena kapice, mislim da si plodna i 2 dana nakon O! Neka me isprave one koje razumiju bolje jer sam ja tek odnedavno uopće počela čitati članke na ovu temu...

Neposredna veza do poruke: 447
16.5.2013 17:04:50   
crvenkapica123
Ajme ringerajka ja se iskreno nadamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 448
16.5.2013 17:11:29   
ringerajka
a da pišneš sad trakicu ako imaš? pa ćeš bit sigurna.. meni u uputama piše da kad se pokažu user posted image jednake jačine da ovulacija dolazi od 12-72 sata i da ih treba nastavit piškit i sutra- i da testna kad je stigla O mora bit dosta slabija od kontrolne.. i da se onda treba bacit na posa jer je to znak da je O u tijeku! Držim palčeve, želim ti od user posted image da upali večeras!

Neposredna veza do poruke: 449
16.5.2013 17:17:30   
PinkyFunkyBirdy
Andy draga stavim te na listu čim ju otvorimo za 6. mj. user posted image

Crvenkapice, kad nastupi O (znači kad se odpusti jajna stanica - a mislim da je to taman kad te prestaju boliti jajnici) jajašce ti preživi 12 do 24h tako da samo smireno imate vremena. user posted image Preporuča se keksić prije samo O jer onda su spermići na "vratima" user posted image (jer spermići žive do 72h) pa čim jajašce proviri oni ga napadnu. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nova nagradna igra?
anaxx

Sviđa li vam se nova nagradna igra, trčite li za bodovima, bodrite li našu RR?

Da (87%)

Ne (5%)

Ne zanima me (8%)

Broj svih glasova: 76

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!