|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
20.3.2013 8:08:20   
sretnaz
I još nešto, jedna moja prijateljica je kupila vrtić umjesto drvenog dječjeg krevetića i beba po noći spava u njemu. I jako je zadovoljna.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1676
20.3.2013 9:04:16   
andydea
recimo da mi trebaju čačkalice i jedna betonska nesica user posted image user posted image
Uglavnom svaka 2h buđenje...pa se digla u 8h...evo već se ručak kuha,jer u 12h begam na udrugu i u dugu šetnjicu i kavicu sa Ivanomuser posted image user posted image
Mi imamo i putni krevetić-odlična stvar, a imamo i onaj veliki kao igraonica,uskoro će Di vani se u njemu igrati na dvorištuuser posted image , a mamica će se sunčati i piti kavicu...joj jedva čekamuser posted image
Vani je prekrasno...curke bežite van i uživajte danas u prekrasnom danu i sunčekuuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1677
20.3.2013 9:14:19   
andydea
Mi već nismo u skafanderu 2mj..(jer smo ga prerasli)...Di ima jaknicu-vesticu i super mu je...a dole štrample i trapke...od kolicaonaj zimski dio-koji uskoro namjeravam skinuti isto kao i preseliti ga u sportski diouser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 1678
20.3.2013 9:24:14   
sretnaz
Oni su još bebe i mislim da će se do ljeta više puta promjeniti ritam spavanja. Za sad ne razmišljam tako daleko. Jučer je N spavao do 10, a danas se probudio prije 7 i nije htio više spavati. A uvijek zaspi oko 20:30, 21:00.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1679
20.3.2013 15:15:11   
tenkic
Di još nije u sportskom dijelu kolica? Pa u čemu se vozi, u jajetu?

Bo od neki dan ima novi nadimak- Floki user posted image
stalno ima isplaženi jezik i totalno je opsjednuta lizanjem šlapa user posted image

danas sam skuhala palentu i malo tikvice - drečala se tak da je vjerojatno nadglasala sve bebe u rodilištu ... dakle ni to mi nije upalilo user posted image

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1680
20.3.2013 15:32:32   
andydea
evo nas sa udruge...Ivana i ja smo se družileuser posted image
Tenkić -mi imamo veliku duboku košaru,ali može se dignuti u 3 položaja...ma traktoruser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1681
20.3.2013 16:03:25   
andydea
http://www.24sata.hr/sudbine/nora-otisla-tamo-gdje-je-nista-ne-boli-gdje-nema-ni-patnje-307106

umrla  je naša lavicauser posted image user posted image user posted image  Nora volimo teuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1682
20.3.2013 19:17:27   
keyt
Bella,

za 10-ak dana se pomiče sat naprijed, tako da će 20:30-21:00 uskoro biti 21:30-22:00 user posted image Meni savršeno

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1683
20.3.2013 19:46:12   
tenkic
viš, viš, na to pomicanje sata uopće nisam računala, super!

ja sam se preporodila kad sam se riješila košare s kolica (kad je Bo imala nekih 5 mjeseci) jer su bila teška ko tenk (tj košara je bila teška), a zatim sam se još jednom preporodila kad sam nabavila lagana kišobran kolica i ova velika tenk kolica prebacila u "rezervu". sad bez problema furam bebu u kolicima na drugi kat bez lifta, a imam i super krović koji štiti od sunca, vjetra i kiše....

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1684
20.3.2013 21:09:49   
sretnaz
N je još uvijek u košari. Navikao se i lijepo spava u njoj i mogu ga dobro obući i pokriti dok šetamo. Nikad se nije bunio. Sad kad zagrije namjeravam ga staviti u sportski dio. Tenkić koja kišobran kolica imaš. I ja razmišljam da nabavim neka lakša.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1685
20.3.2013 21:33:35   
Sunshine28
i mi smo se danas konacno naset_ale!
šmucale se po gradu, trebali se naci sa Ines i Ivanom ali njima se u zadnji tren uvalili gosti pa smo morale naci drugo drustvo...
uglavnom i mi se jos vozimo u kosari, isto ima uzglavlje koje se dize u tri stupnja tak da sve ona lijepo vidi van, a ja sam sigurnija da joj je toplo i da ne piri pa ne moramo vise odlaciti zimsko odjelce user posted image

bella super za putni krevetic, mislim da cemo i mi na kraju uzeti taj u adaxu iako je jos u igri i jedan iz spara koji je tamo trenutno na akciji za 400kn i jako mi je lijep.....moramo prvo posloziti malo financije, ubili su nas racunili za plin user posted image
za sada, obzirom da moja lijena beba jos ne puza imamo dogovor sa sogijem da posudimo njihov kada Em ide na spavanje kod dide i bake...njoj je to super, stavim unutra njenu posteljinu i ogradicu i ona ni ne kuzi da nije kod kuce user posted image
naravno, kada pocne puzati to ce biti spas!user posted image

evo mi vec drugi dan jeli palentu sa mrkvicom, novi omjer 1:8 pokazao se kao pun pogodak, tnx. LorVer!
zubici danas malo bolje, ali bez spraya nikuda!

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 20.3.2013 21:36:09 >

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1686
20.3.2013 21:52:14   
LorVer
Vecer user posted image

Bella super za kimbicu, stvarno nisi puno platila user posted image . Neka decko sad uživa.

user posted image pre strasno, bila sam uvijerena da ce se Nora izvuci. Dok sam citala samo su mi suze tekle. user posted image

Kod moje Lor je op sretno zavrsila. Hrabrica moja user posted image ni suzu nije spustila. Sad ju samo moram voditi svaki dan na previjanje.

Suny, super da si nasla omjer za palentu. Mar voli kad joj skuham tikvicu, mrkvicu i na to palentu. Ko mala pticica zijeva dok ju hranim.user posted image

Ja ne znam kak vama ali meni vrijeme tak leti, evo drugi tj vec Uskrs.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1687
20.3.2013 21:53:59   
sretnaz
Palenta, omjer... negdje sam pročitala da jedna žlica ide na 1dl vode. Tako ju kuham samo uvijek dodajem malo vode u toku kuhanja... ali to zato jer ju kuham duže nego je potrebno.
Ja nisam dizala uzglavlje, ali kod nas je sve tako brdovito da mu je često glava na višem, ali isto tako često mu je glava niže nego noge user posted image

Da li znate za ovaj dućan http://www.svijet-beba.hr/
ako se učlanite dobije se kupon 100 kn za autostolicu ili 200 za kolica 3 u1 (ali to više nama ne treba :-))

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1688
20.3.2013 22:30:01   
ines_os
mi smo u svijetu beba kupili auto sjedalicu i prezadovoljni smo s njom

suny javi kako je prošla masaža

mi smo već 3 mjeseca u sportskom dijelu ,košaru i jaje smo već davno izbacili jer je Ivan bio u njima kao u zatvoru,pošto smo malo bucmasti

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1689
20.3.2013 23:16:14   
ivana1112
Večer!
Vidim aktivne ste zadnja 2 dana :) a vani lijepo vrijeme user posted image
Mi smo teškom mukom zaspali večeras, ne znam koji je problem bio, čini mi se da je bio premoren, a i nosić nas zafrkava. Kupila sam onaj dr.theiss gel, pa ćemo vidjeti user posted image
Kao što je Andy rekla. bili smo na udruzi i bilo je jako lijepo, nisam ni znala da moj L toliko može gmizati unazad kad za to ima prostora user posted image Al od cijele stručnjače njemu je bio draži pikavi tepih user posted image user posted image I još je bio najstariji tamo pa si je uzeo za pravo da šamara jednog dećkića user posted image user posted image Tatin sin, šta ćeš! user posted image

Ugl, imam jednu vijest koju moram podijeliti s vama. Trudna sam! Eh, da...na kraju je tako ispalo.. 7 tjedana. Bila sam jučer kod gin.
Bit ću iskrena, nisam najsretnija, zapravo u depri sam, al sad šta je tu je. Ne usudim se uoće svojima reći, mislim da će neće to dobro primiti, zato me najviše i strah. A što se tiče trudnoće, termin mi je 11.11., i opet imam krvarenje kao s L, tako da pijem Duphastone, i kontrola za 10 dana. Izgleda da sam ipak jedna od onih koje ostanu trudne čim ih muž pogleda user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 1690
21.3.2013 6:30:13   
keyt
Dobro jutro,

Ivana, čestitke za user posted image Ma što te briga što će tko reći i misliti, pa makar to bili i najbliži. Tvoje dijete, tvoja obitelj, tvoj život, a na kraju će se i onako svi veseliti! Kažu da je cca. godina razlike među djecom odlična za klince, čuvaj se i sretnouser posted image

Koji broj pelena trenutačno koristite i koju marku? Prešla sam na 4, opet Pampers premium, ali mi je totalno drukčiji od 3 koji mi je bio super. Preveliko i zgužvano, tako da je žulja. Molim savjet, koje pelene preporučujete?

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 1691
21.3.2013 7:33:09   
keyt
Ivana,

oprosti, ali moram te pitati - pa nije li ti kućni test pokazao negativan rezultat? Što te ponukalo da ipak odeš ginekologu?

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1692
21.3.2013 9:24:26   
ivana1112
Jutro! user posted image
Kod nas baby tv od jutra igra! user posted image
Keyt, morala sam još jednom provjeriti, prvi sam napravila onako u brzini,a kad radim na brzinu, obično ne ispada dobro. Imala sam osjećaj da nešto nije u redu. Tako sam išla ponoviti, bio je pozitivan, sutradan išla kod gin, i eto mene opet s trudničkom knjižicom user posted image

A što se tiče pelena, mi smo prešli na pampers 5. Premium nisam ni koristila, preskupe su mi.

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1693
21.3.2013 9:40:45   
Sunshine28
ivana pa cestitam user posted image user posted image user posted image
znam da to niste bas htjeli, ali evo, kazem ja mm bas kak bi voljela da se nama samo tak dogodi jer mislim da ce mi biti tesko bas donjeti zvanicnu odluku da pravimo bebu - mislim da bi mi to bio preveliki stres obzirom sto smo prosli....
u svakom slucaju glavu gore! sta je tu je - ma vidjet ces, za koji mjesec ces se veseliti!

keyt ja sam sa pampers premium 3 presla na pampers active baby 4, ali meni se 4 pokazalo malo preveliko jer je active baby dosta rastezljiv pa cemo sada prijeci na 3 active baby....koliko ste teski? ako nema vise od 8kg ili veci trbusic mislim da bi prvo trebala probati active baby 3, puno su komfornije od premiuma 3....

ines evo stavim rucak da se krcka i idem na masazu, iako sam se predomisljala obzirom sa mi je sinoc stigla user posted image , uranila....a sta da radim, ne mogu vise cekati, stavit cu tampon i nadat se najboljem....

p.s. bella bravo za Lo! user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 21.3.2013 9:42:15 >

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1694
21.3.2013 10:27:12   
tenkic
Taj Svijet beba je imao super mali dučanček u Sesvetama u dvorištu obiteljske kuće i onda su kupci kolica mogli prvo malo kolica isprobati po dvorištu, asfaltu i travi kak idu i kak ima pašu prije kupnje. Super stvar. jer kad kupiš u trgovačkom centru sve izgleda savršeno kad se isproba na super galtkom podu.

Znači moje prvo kuhanje palente s tikvicom je prošlo katastrofalno. A čak sam stavila i par zrna himalajske soli u nadi da će joj biti ukusnije. Sve se nešto tješim da s tom dohranom treba ići postepeno i da se previše ne uzrujavam ako mi premalo papa krute hrane. Osim toga, palenta mi je ispala nekako grudičasto?!?! No danas nam je tata ostao doma pa se nadam da će on (iskusniji je u kuhinji od mene) uspjeti to malo bolje smućkati....a baš ste mi dali ideju da i mrkvicu dodam...mada Bo baš i nije luda za mrkvom

Kišobran kolica- Maclaren XT. Jest da su malo skuplja, ali u oglasniku ih se da naći povoljnije. Kako su to jedina kolica koja smo kupovali (ona prva su posuđena) mislim da smo dobro odabrali. I mm i ja smo preporođeni koliko su lagana, lako upravljiva, a i Bo se izgleda sviđaju, nije imala primjedbi. A krović odnosno kupola za sunce mi je mrak (Bo mrzi sunce)

kad smo već kod sunca, stvarno grozna godina stalno pada kiša, ste vi razmišljale o nabavi običnih šeširića ili onih s UV zaštitom za patuljke?

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1695
21.3.2013 10:34:20   
LorVer
Jutro user posted image user posted image

Evo ja pijem dupli espresso. Moja Mar bila nocas budna od 1-4 sati. I sta reci? Zubi! Drugi razlog za sad jos nemrem naci. user posted image

Ivana, cestitam. user posted image Vjerujem da si ipak sretna, kolko god ne zelis da ti se to desi a kad se desi ne mozes a da ne budes sretan. Snaci cete se vi.
Ne brini za roditelje, pa u braku ste. Reci im da ste htjeli da I odmah ima drustvo za igru. user posted image

Bella bas mi je drago da Lo tak lijepo napreduju. user posted image

Moja Mar jos nista od puzanja, a najstarija je. user posted image bude i ona ko i njena sestra, sa 6 godina pocela puzati i drapati hlace user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1696
21.3.2013 10:55:18   
ines_os
ivana čestitkeuser posted image zauser posted image
da bude sve školski i uzivaj u user posted image
sada ti se možda čini teško ali vjerujem da je ovako sada lakše nego da se čeka par godina,ako ste naravno htjeli još djece

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1697
21.3.2013 10:57:09   
sretnaz
Ivana, čestitke user posted image !!
Možda će vam biti teško i bit će komentara, ali sigurna sam da će vam se na kraju sve posložiti. Tako to obično bude.

Pelene ne mogu puno komentirati, ali evo mog ne baš velikog iskustva. Koristim platnene i ja sam jako zadovoljna. Bilo je uvjeravanja sa strane kako mi se neće dati prati, da ću si dati puno posla itd, ali nije uopće tako. Doma imam paket jednokratmnih koji će mi trajati mjesecima. Prije sam imala 3 iz Hofera i za njih sam čula da ih hvale. Sad imam doma Konzumove br 4 (uzela sam ih kao poklon) ali još ih nisam ni probala. A kad se rodio dobila sam Pampers tortu i od DMa onaj njihov iz beba kluba. Uglavnom, pampers su mi procurile par puta i najviše su mi smrdile.

A što se tiče kolica to je istina. Na onom glatkom podu u dućanu sva su savršena. Ali sam i za Maclaren čula da nisu baš najbolja za šetnju po Opatiji po onim kockama koje su po pločniku. Dobila sam savjet od jedne prijateljice da kupim Hauck speed sun plus. Nije žurba pa ću pročiti još malo.

Dobila sam puni korištene robe pa tako i kapice, šeširiće. A čula sam da postoje s UV zaštitom, ali gdje se to kupi i koliko košta? Imaju li to svugdje ili treba ići u potragu.

N obožava tikvicu s palentom. Kada kuhaš palentu moraš polako sipati i brzo mješati i voda ne smije jako ključati. Ako vidiš grudivce možeš sa štapnim razbiti i nastaviti kuhati, Primjetila sam da mi se grudice rade češće s instant palentom, tako da mi je obična bolja. Samo što ju moram više vremena kuhati.

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1698
21.3.2013 10:59:17   
keyt
Ivana, što ti je ženska, bolje reći majčinska, intuicija! user posted image
Bella, onda ću s ovim pelenama biti strpljivija, tj. dat ću im priliku, premda sam, Sunny, možda ipak malo požurila s 4 jer sam s premiumom kombinirala active baby (kako bi koje našla na akciji). Nemamo još 8 kg, po mojoj procjeni, zadnje vaganje bilo je prije mjesec i pol kad je imala 7300, a sada sporije dobivaju na kilaži. U svakom slučaju, hvala.
Tenkić, mi imamo ista kolica, vozimo ih od rođenja i ne bi ih mijenjala ni za što user posted image . I isto pičimo s njima na 2. kat bez lifta.

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1699
21.3.2013 11:08:45   
andydea
jutreko mamiteuser posted image
Uf Ivana jedva sam čekala da progovorišuser posted image ...draga moja ti znaš moje mišljenje i samo znaj da sam uvijek tu ako bilo kaj budeš trebalauser posted image
Di naravno oko 4 h završio u našem krevetu,jer sam se već izmorila svaka 2h stavljati ga u krevetuser posted image
Keyt mi smo dugo vremena koristili pampers premium ...znači odpočetka do nedavno ...dok nisam otkrila Mullerove-oduševljena sam, a nisu ni skupe...koristimo 5-cu jer je moj DI okruglicauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!