|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Braxton-Hicksove kontrakcije
22.11.2008 12:40:24   
ivana0015
hvala na podršciuser posted image . bila na pregledu i na ctg-u,sve za 5. još doktor zeza da ću preći termin..
vjeverice-serklaž ti je kada ti,da ti lakše bude zamislitiuser posted image ,zavežu mašnu oko cerviksa kako bi ti držalo bebu-da nekrene vanka...hihihi. negdje ima i tema koju sam otvorila o serklažu.

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 26
23.11.2008 9:22:24   
Tsmee
Baš mi je drago Ivana... Budemo nas obje još dočekale taj termin user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu ivana0015)
Neposredna veza do poruke: 27
23.11.2008 14:08:36   
ivana0015
ti i ja ćemo kolegice kitit bor u bolnici..user posted image ,a ako bude malo ranije kod kuće ćemo imati žive jaslice.
neznam sad da li sam to već napisala...uglavnom meni doktor stalno govori da pijem magnezij i to od dietpharma da je on jako dobar za te kontrakcije...ja ga pijem i meni jedino dobar jer mi regulira stolicuuser posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 28
23.11.2008 14:38:53   
dikac
i ja imam B-H kontrakcije tko zna koliko samo nisam išla za tim. Prepisala bih to umoru od cijelog dana pa kao zbog toga me bole leđa, steže mi se trbuh i probada me dole. U 37.tjednu otišla sam na ctg i sestra mi govori da što ja ne osjetim kako imam trudove ( da stvar bude bolje ovo mi je druga trudnoća), a ja njoj da ne znam jer mi je ionako stalno nešto, trbuh mi je ogroman i boli me mjesecima pa tko će više znati od čega. Od tog dana počela sam pratiti situaciju i skužila da su to B-H kontrakcije ili lažni trudovi, čak sam pomislila da ću roditi odmah. Sutra već ulazim u 39.tjedan i ništa se posebno ne događa. tu i tamo me probode nešto po noći, malo zaboli pa i sada me boli dok tipkam samo daleko je to od onoga kako bole pravi trudovi. Ja bih se htjela što prije riješiti jer sam pred kraj trudnoće i stvarno mi je teško.
Htjela sam reći nešto utješno, curke nemojte se previše brinuti, pogotovo ako dosta odmarate, mišljenja sam da vas neće samo tako uzdrmati neki jaki trudovi. Činjenica je da kad ležiš i kad si jako fokusiran na B-H kontrakcije da pušeš i na hladno i da ti se čini kako nećeš moći izdržati do 37.tjedna. Takvi slučajevi su rijetki i treba sve crnjake izbaciti iz glave koliko je to god moguće.

Neposredna veza do poruke: 29
23.11.2008 17:03:11   
Wukovarka
Citam sve ove vase tekstove...ali nigdje ne pronalazim nesto slicno sto ja osjecam...user posted image
Ili ne kuzim da je to to??

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 30
23.11.2008 17:04:55   
troubled
wukovarka don't worry....s paulom ih nisam osjetila ni jednom....
sad je drukčije....
za jučer ujutro ne znam je li jači bio braxton ili hicks user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 31
23.11.2008 17:07:14   
Wukovarka
S kim god sam pricala, svi osjete...
Mozda ja ne pridajem toliko paznje tome, pa ne skuzim kad je...
Steze mene malo dolje...ali mislim da je od previse rada, jer u zadnje vrijeme sam preaktivna u kretanju

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 32
23.11.2008 17:08:27   
troubled
zapravo, naziv uopće nije bitan....važno je da je sve ok, a jest user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 33
23.11.2008 17:09:39   
Wukovarka
Upravo tako user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 34
25.11.2008 16:43:46   
Tsmee
Ivana, i ja pijem magnezij, ali kroz Donat Mg upravo zbog regulacije stolice. Bila sam jučer na CTGu, kontrakije normalne. Ali, rekao mi je doc da prestanem piti Donat iza punih 37 tjedana da ne bi ublažio kontrakcije kad mi budu trebale.

Ne znam kak ću bez toga user posted image . Bacam se na suhe šljive, marelice...user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

Neposredna veza do poruke: 35
25.11.2008 23:27:17   
dikac
cijelu trudnoću pijem šumeći magnezij na prijedlog ginekologice da mi olakša bolove u mišićima, smanji grčeve i eventualne kontrakcije. S ulaskom u treće tromjesječje pila sam 3 šumeća magnezija dnevno, u 37.tjednu sam ga prestala uzimati. Kako mi je mali razmak između prve i druge trudnoće, samo 9 mjeseci, i kako sam dobila puno kila, bez tog magnezija jednostavno ne bih mogla funkcionirati, točno sam osjećala kako mi ga organizam traži.

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 36
26.11.2008 17:10:07   
ivana0015
IZVORNA PORUKA: Tsmee

Ivana, i ja pijem magnezij, ali kroz Donat Mg upravo zbog regulacije stolice. Bila sam jučer na CTGu, kontrakije normalne. Ali, rekao mi je doc da prestanem piti Donat iza punih 37 tjedana da ne bi ublažio kontrakcije kad mi budu trebale.

Ne znam kak ću bez toga user posted image . Bacam se na suhe šljive, marelice...user posted image user posted image user posted image

vidiš meni moj dr nije ništa rekao,dobro imam još par dana do 37.tjedna,ali svejedno prestat ću ga piti-i tako i tako ne mogu dočekati da krenu prave kontrakcije...a što se tiče wc-a..-imaš pravo,suhe šljiveuser posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 37
26.11.2008 17:28:27   
troubled
ja sam u 38. tjednu i nitko mi nije rekao da prestanem piti magnezij???
pitat ću u ponedjeljak...tko pita ne skita user posted image

Neposredna veza do poruke: 38
26.11.2008 17:56:37   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

Steze mene malo dolje...ali mislim da je od previse rada, jer u zadnje vrijeme sam preaktivna u kretanju

Je je...od previse kretanja koje mi je sada zabranjeno...cura na zadak, a mama otvorena za jedan prst user posted image

Neposredna veza do poruke: 39
28.11.2008 12:39:04   
hana01
Meni je dok. na ultrazvuku rekla da imam stezanjeuser posted image jel to to?

Neposredna veza do poruke: 40
28.11.2008 23:54:35   
ivana0015
hana...mislim da je to to-stezanje

(Odgovor članu hana01)
Neposredna veza do poruke: 41
29.11.2008 12:14:18   
hana01
user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 42
29.11.2008 13:35:43   
ivana0015
mislila sam reći da je stezanje što i bh kontrakcije...

(Odgovor članu hana01)
Neposredna veza do poruke: 43
30.11.2008 12:26:17   
hana01
Ivana0015 to se ja sama sebi smijem koliko sam blesavicauser posted image user posted image user posted image . Pozzz

Neposredna veza do poruke: 44
1.12.2008 0:08:38   
ivana0015
ma nisam hana mislila ništa...već sam skužila kakvu sam user posted image napisala,tek kad sam pročitalauser posted image .

(Odgovor članu hana01)
Neposredna veza do poruke: 45
10.12.2008 22:50:56   
dinasaric
Pozdrav svima ja sam u 36 tjednu trudnoće i imam kontrakcije i bolove u donjem djelu trbuha kao da trebam dobiti menstruaciju...zapravo me zanima koliko dugo mogu imati kontrakcije da ne dođe do poroda ako netko zna nešto o tome.

Neposredna veza do poruke: 46
10.12.2008 22:54:53   
mirna
http://www.ringeraja.hr/kako-prepoznati-pocetak-porodaja_418.html

pozz

p.s. kod mene su takvi bolovi znacili pocetak poroda....user posted image

(Odgovor članu dinasaric)
Neposredna veza do poruke: 47
10.12.2008 23:02:26   
kitty
ja sam u 36 tjednu takodjer,druga trudnoca
to ti je normalno,i mene boli dole kao da trebam dobit i pritisak je

(Odgovor članu dinasaric)
Neposredna veza do poruke: 48
18.12.2008 11:54:04   
Tsmee
Bok curke. Danas mi je 5 dana do termina i od sinoć svakih 10-15 minuta imam gotovo bezbolne kontrakcije maternice (osjetim ih kao stezanje u trbuhu i kratak dah). Je li neka od vas imala takvo iskustvo?
Želim si da je to uvod u prave trudove i porod, ali ne usudim se nadati...user posted image

< Poruku je uredio Tsmee -- 18.12.2008 12:05:18 >

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 49
18.12.2008 12:28:11   
troubled
meni su prvi put trudovi tako počeli...prilično bezbolno...
možda i nije to-to...ali se tijelo svakako priprema...
osluškuj i dalje, pa ako postanu jači, dugotrajniji i bolniji - put pod noge...
sretno user posted image user posted image user posted image

i češći... user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!