Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 9:16:32
|
|
|
|
tintin
|
Crvena dobro nam dosla i neka bude pozitivan testic za tri dana, držim fige.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 9:21:26
|
|
|
|
perlica55
|
Dobro jutro drage moje trudilice!! Andel drago mi je da nas pratiš i dalje, saljem veeeliku pusu tebi i dečkiću!! Daxy nadam se da ti idućih godinu dana neće ni trebati Ribice kažeš da ti dnevna tempica ne pada ispod 37?! Al kolika ti je BT???? Andjela nekako mi se čini da BT koja je 36.6 nije baš visoka za nadam se da nisam u pravu. Želim vam puuuno ovaj mjesec. Ja sam još pod tempicom, al navijam od srca za sve trudilice!! Ne mogu dočekati da piškite testove ajmooo
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 9:28:37
|
|
|
|
perlica55
|
Uh, uh, zaboravila sam pozdraviti novu trudilicu Crvena dobrodošla!!! Nadam se da ćeš za koji dan piškiti testić i da će biti debele A di nam je Winkica??? Zaboravila nas je winkice jaaviii se, fališ nam!!!
< Poruku je uredio perlica55 -- 19.2.2013 9:33:07 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 9:49:32
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Crvena3, dobrodošla! Da te dodam na našu listu? Ali onda nam moraš javiti kakav je rezultat. Ja sam čula da u trudnoći potamne stidne usne isto kao i bradavice, ali to ovisi od osobe do osobe ... tako da ako to inače pred mengu nemaš onda se možeš nadati plusiću. Ja ti držim fige i navijam da i bude tako. Draga daxy, obavezno naglasi doktoru da radite na bebici. U jako ranom razdoblju je bebica najosjetljivija tako da definitivno trebaš paziti što od lijekova unosiš u organizam. Ako ikako možeš pij puno limuna i meda (probaj prirodno riješiti prehladu). I protiv bolova nemoj piti tablete na bazi ibuprofena već samo one na bazi paracetamola. Nadam se da ćeš ubrzo ozdraviti.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 10:14:20
|
|
|
|
glagla
|
Dobro vam jutro želim...Evo prvo da zaželim sriću curama koje su prve na listi za piškit testove *anđela* ribica i finger j ,želim vam od srca da ugledate ,svaki dan sam uz vas i navijam i jedva čekam rezultate. Draga Pinky drago mi je da ti je bolje,mislim često na tebe...ja još nisam išla na pregled ,jer naš doktor kaže da ne dolazimo prije 10-og tjedna...a meni je danas 7 tj. Pa ne znam šta me još čeka...
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 10:25:09
|
|
|
|
RIBICA241
|
Draga Perlice, nisam mjerila BT još nikada, jednostavno se ne sjetim ujutro, jedva se probudim kad moram ić radit. Andjela držim ti fige!! Još malo!! Crvena dobro došla, ja sam isto čula tj. doktor mi je potvrdio da uslijed jače cirkulacije stidnica potamni. Hvala Glagla na željama. Mislim da ovaj put neće biti ništa od ,imam osjećaj da ću svaki tren dobit
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 10:32:07
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga glagla, a kako mi se osijećaš? Sigurna sam da će sve biti super tako da se nemoj brinuti. Ribice, ne tako razmišljati! Svi tu navijamo za vaše mrvice ... i nema razmišljanja o vještici. Puj, puj vještica ... ne želimo je na ovoj temi.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 10:43:15
|
|
|
|
RIBICA241
|
Hvala Pinkice draga!! Fuj fuj vještica!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 10:59:56
|
|
|
|
daxy
|
Pinky hvala ti na savjetu. Mislim da nije prehlada u pitanju,jer me drži već par dana i ide na gore,grlo mi počelo naticat i teže mi je gutat. Nisam imala ovakvih simptoma još od kad sam izvadila krajnike,a to je bilo prije 13-14 godina. Mislim da sam od tad popila možda 3 ili 4 ture antibiotika. Hvala Bogu nisam sklona bolestima i upalama. Sve prehlade,nahlade i sl sam uspila ublažit prirodno. Obavezno ću mu naglasit za moguću trudnoću. Raspitala sam se za tablete za bolove čim smo počeli radit na bebi jer ponekad imam grozne glavobolje,a nisam htjela ništa riskirat uzimajući nešto šta ne smijem. S antiboticima nemam puno iskustva,pa sam morala pitat... Hvala na željama za ozdravljenje. Nadam se da si ti bolje i da ćeš nam brzo na listu. Šaljem vam svima puno zagrljaja. Sve i da hoću simptome ne mogu osluškivati em što me boli,em je rano,ali kao i uvijek nadam se i priželjkujem
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 11:22:21
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga daxy, evo jedan prirodan (narodni ) lijek koji pomaže kod smirivanja upale grla: rastopi miješajući 2 velike žlice šečera i kad poprimi smeđu boju zalij sa šalicom mlijeka te lagano miješaj dok se sav šečer (tj. karamela) ne otopi i popij (toplo, ne vruće). Ili grkljaj čaj od kadulje - u trudnoći se ne smije piti, ali možaš grkljati pa ispljunuti jer je kadulja odlična za grlo.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 11:25:15
|
|
|
|
Papalina
|
IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy Draga daxy, evo jedan prirodan (narodni ) lijek koji pomaže kod smirivanja upale grla: rastopi miješajući 2 velike žlice šečera i kad poprimi smeđu boju zalij sa šalicom mlijeka te lagano miješaj dok se sav šečer (tj. karamela) ne otopi i popij (toplo, ne vruće). Ili grkljaj čaj od kadulje - u trudnoći se ne smije piti, ali možaš grkljati pa ispljunuti jer je kadulja odlična za grlo. da.da... to zaista djeluje :) još se sjećam kad si meni to preporučila prije nekih godinu dana..i stvarno odmah pomoglo
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 11:34:46
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga moja Paplinice, pa gdje si ti meni? Ponekad škicnem malo na trudnički dio i uvijek kad te vidim se sjetim da smo trebale biti podjednako trudne da nisam imala biokemijsku u 8. mj. Ajme već si u 33. tjednu! Vrijeme stvarno leti. Mazi još malo svoju bušu jer ubzo će se buša nestati, a imat ćeš mali smotuljak u rukama. Puse i zagrljaji tebi i tvojoj bebici!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 13:54:55
|
|
|
|
*andjela*
|
eee drage moje izgleda da nista ovaj mjesec... od jutros me stomak pomalo boli,i vec sam primjetila da stize tako da sad samo cekam da pocne pravo da to potvrdim,pomislila sam da nije impantacijsko al ne vjerujem nisam ja te srece... a MM se jutros obradovao kao jos nisi dobila,malo posle toga mene poceo boliti stomak polako,on primjetio da sam ja sva snuzdena,bas mi je bilo zao reci mu da me pocinje bolit stomak bas se razocarao,kao i ja al sta je tu je...s jedne strane drago mi je da me bar nije zavlacila i kasnila pa opet stigla dobila sam na 29 dc i evo sad pocinje novi ciklus i MORA BITI USPJESAN mislim da je po ovom datumu ovulacija bila oko 4-5 kako sam ja i osjetila,e sad zasto nije uspjelo,mozda je i psiha puno ucinila... Ribice nadam se da ces ti imati vise srece cure hvala vam puno na podrsci,necu se vise prepustat simptomima,oni me samo opterecuju mislim da kad se dogodi bit ce nekako totalno drugi simptomi.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 14:18:33
|
|
|
|
RIBICA241
|
Jao andjela baš mi je žao Iskreno mi je žao. Al da te utješim, nemam ni ja neki osjećaj da se nešto primilo. Al nema veze, treba pozitivno mislit i dalje u akciju!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 14:27:15
|
|
|
|
tintin
|
Andjela draga bas mi je zao šta ti je dosla glupa vjestica, al nema predaje sljedeci ciklus je tvoj. Samo hrabro naprid doci će i tvoj dan vidit ces. Saljem zagrljaj veliki.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 14:44:15
|
|
|
|
*andjela*
|
hvala vam puno drage moje...ma ako je bilo sudjeno da dodje i bolje sto je dosla sto prije nego da je kasnila 5 dana i dosla...sad 3-4 dana malo trpiti glupu pa polako u akciju,tjesim se sam jer mi je danas poceo novi ciklus...neznam dal da pocnem sa mjerenjem bazalne temp.bojim se da se ne preopteretim psihicki.. eto nije uspjelo ni to dizanje nogu posle odnosa... jos cu sacekat dva ciklusa ako nista ne bude krenuti na pretrage,sad je treci mjesec kako pokusavamo...a davno sam bila na ultrazvuku i to vise zbog mokracnih kanala imala neku upalu Ribice naprotiv ja se nadam da su tvoji simptomi pravi...i da ces nas ti obradovati sa u svakom slucaju bit cu tu i iduci mjesec,puno mije znacilo sto smo zajedno razmjenjivale simptome,jer smo se isto osjecale tintin navijam za tebe od
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 14:58:05
|
|
|
|
anaxx
|
andjela, žao mi je što se nije uhvatilo, ali želim ti nešto reći... pročitala sam da vam je ovo treći mjesec da pokušavate, hej, glavu gore, pa to nije ništa čudno, ne ide to baš tako lako, mora se dosta toga poklopiti da se napravi novi život... kažu doktori da se na pretrage krene nakon godine dana pokušavanja, što znači da je sve manje od tog perioda normalno ... meni i mm je trebalo 13 ciklusa ( 13 isčekivanja ) da dobijemo prvu bebicu, baš kad smo rekli da ćemo polako se početi raspitivati koje pretrage treba obaviti dogodio se + za drugu nam je trebalo puno manje... sretno i kreni u akciju s puno manje opterečenja i brige hoće li ili neće biti uspješno jer tako samo smanjujete svoju šansu za uspjeh...
< Poruku je uredio anaxx -- 19.2.2013 15:12:56 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 15:05:48
|
|
|
|
*andjela*
|
anaxx hvala puno na savjetu...ma znam da je prerano za bilo kakve pretrage al eto cisto da bilo sta uradim,bar Uzv jer sam napomenula da sam bila davno..znam i ja da je sa jedne strane to malo vremena...i bude mi puno lakse kad vidim da su cure-zene uspele zatrudniti nakon 5,8,10 mjeseci godina...sve je to individualno i do sudbine...al eto sad koji dan razocarenja pa opet nova nada..ne koristim jos nikakve cajeve,ni vitamine,neznam da li bi trebalo ista?il jos neko vrjeme da ovako pokusavamo
< Poruku je uredio *andjela* -- 19.2.2013 15:07:11 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 15:12:24
|
|
|
|
anaxx
|
svakako bi mogla uzimati folnu kiselinu, ona pomaže kasnije pravilnijem razvoju bebice, ali se uzima par mjeseci prije začeća, odnosno kad počneš planirati bebicu.. još jednom sretno i uživaj zajedno s m u stvaranju vaše bebice....
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 15:12:39
|
|
|
|
angel@
|
Draga andjela žao mi je što ti je glupa došla,ali draga glavu gore i samo polako tek 3 mjeseca pokušavate... pokušaj se što više opustiti i ne misliti na simptome i ostalo nego draga keksajte se i uživajte jedno u drugome i kad se najmanje budete nadali doći će i vaša mrvica vidit ćeš.... pusa do neba.... Draga Ribice nemoj biti pesimistična dok god nema vještice dobro je nada postoji.... samo polako.... Perlice naravno da vas pratim ja nikako da zaobiđem ovaj forum ali kad ste mi sve postale drage i vaša iščekivanja su i moja.... nećete me se tako lako baš riješiti....
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 15:17:14
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga moja *andjela*, žao mi je što ti je vještica ipak stigla, ali draga nemoj brinuti. Tek ste krenuli i sigurna sam da ćete ubrzo dobiti plusić. Za sada bi bilo jedino dobro da uzmeš neke tablete s folnom kiselinom (prenatal ili sl.) jer je ona od velike pomoći bebici u razvitku ako zatrudniš. Probajte barem još koji ciklus pa zatim čajevi i sl. Ne moraš se još s tim opterećivati. Bilo bi jedino dobro da pratiš ovulaciju na neki način ako ti se da ... ili bazalna temp., iscjedak, LH trakice,.. tek toliko da si potvrdiš da ciljate dobre dane, a ostalo može još čekati.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 16:14:26
|
|
|
|
Crvena3
|
Nikad mi prije menge nisu potamnile stidne usne, sad prvi put, ali mi bradavice nisu potamnile :( javim vam :)
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 17:13:30
|
|
|
|
perlica55
|
Andjela žao mu je šta je stigla glupa . Draga moja ne biti tužna, vidiš da nas ima više tu na RR koje mjesecima pokušavamo. Glavu gore i hrabro u novo odbrojavanje. Moj savjet su ti Lh trakice, imaš ih na njuskalu za 4/5 kn po kom. Fino ih naruči, za 2/3 dana stignu. Ako te interesira javim ti link s kojeg sam ih ja naručila.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 17:43:05
|
|
|
|
*andjela*
|
joj drage,stomak me rastura,dugo me ovako nije bolio..evo MM salje poruku sa posla da vidi jesam ziva ,jel me boli stomak...sad skuhala sebi caj..tablete ne volim puno piti. nisam tuzna znam da smo skoro poceli,samo razocarana zbog sad koji dan pa onda pocinje nova nada... ja mislim da sam ja ovaj mjesec osjetila bol u jajniku za vreme ovulacije i obracala sam paznju na sluz...al bilo je akcije skoro svaki dan tako da sigurno nismo nista propustili...prijavila sam se na FF pa planiram mjeriti bazalnu,ostavi mi perlice link pa cu pogledat idem svaki mjesec korak po korak Naravno tu sam na raspolaganju za pomoc ,podrsku i novo odbrojavanje u svakom slucaju sad navijam da ribica popravi prosjek
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 17:47:08
|
|
|
|
*andjela*
|
crvena ja znam nesto slicno da kao simptom trudnoce potamne bradavice i podrucje oko njih i linea negra linija od pupka prema dole... e sad jeste vi planirali bebu,il je to slucajno,nisam obratila paznju
|
|
Anketa
Stomacic u trudnociagendaStomacic u trudnoci
Da li ste imale osjecaj kad se ujutro probudite da
ste "zgnjecile" stomacic-sav bude na jednoj strani.8.sam mjesec.Brinem se ili je to ok..da (
35%)

ne (
18%)

to je normalno (
47%)
Broj svih glasova: 57Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!