|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 8:09:32
|
|
|
|
sarah_zg
|
Kako ide, curke? Pratim vas koliko stignem, ali mislim na vas i navijam da uskoro postanete okruglice. Ne gubite nadu! Nama je uspjelo nakon 14 mj., bas kad smo dobili ( los ) nalaz muzevog spermiograma! Samo se keksajte, pijte folnu kiselinu i sto manje razmišljajte o danima. Znam da je to teško, ali probajte!
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 8:19:19
|
|
|
|
RIBICA241
|
Draga andjela, držim ti fige ovih dana. Ja čas imam osjećaj da imam simptome, a evo danas me prati da stvarno nemam ništa i da ću dobiti kao po planu. Sve su mi lađe potonule. Već ludim pomalo. Ima li što novog kod tebe? Draga Pinky - nadam se da si u pravu! Angel@ dal te trbuh bolio par dana pa prestao ili konstantno? Mene je 4 dana bolio bez prestanka i sad više ništa. Jedino što me cicke bole, al boju nisu promijenile Više u ništa nisam sigurna
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 9:13:31
|
|
|
|
*andjela*
|
ribice ja jutros nista posebno ne osecam,sinoc sam bila skoro ubjedjena da cu dobiti,bila sam tako razdrazljiva da sam mogla zaplakati za sekundu,(to je standardno kod mene u pms) tako da sam odma sve otpisala i pomirila se da ce ...jutros opet nista posebno tako da ni sama nista ne znam,ostaje jedino da cekamo jos koji dan danas je 28dc. bebac mnogo mi je zao
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 9:16:23
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga bebac24, žao mi je zbog glupe menge. Ma to te došla još ovaj mjesec pozdraviti i sad se nećete više vidjeti godinu dana. Evo mene opet na poslu. Ali dobra stvar je da ću biti sad dostupna na RR 8h od pon do pet. Jedva čekam da počnete piškiti plusiće i ! Trudilice: *andjela* - 20.02. RIBICA241 - 21.02. FingerJ - 22.02. winkica - 28.02. tintin - 28.02. daxy - 28.02.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 9:21:45
|
|
|
|
*andjela*
|
super pinky bar ce neko biti RR ja kad sam sama u kuci neznam sta bi radila samo visim na RR,kako je na poslu???
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 10:12:14
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Za sada je laganini , ali sigurna sam da će se ubrzo biti dosta posla. Kako izdržavaš do testa? Još malo.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 10:32:07
|
|
|
|
*andjela*
|
ma katastrofa,sva sam nesto skepticna,cas mislim da ce svaki cas ,pa onda nista od toga i tako vidjecem osta ce biti
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 10:37:10
|
|
|
|
angel@
|
Drage moje dobro vam jutro... kako ste mi.... ja jutros nikako da se ulogiram... grrrrrrr RIBICE i meni je bilo kao i tebi 5 dana prije vještice trbuh me baš bolio kao da ću dobiti,a onda ništa i kad sam saznala da sam trudna isto sam imala grčeve kao pred vješticu,pa mi je prestalo.... bitno da vještice nema.... a nadam se da neće ni doći... Andjela draga kako si ti? Pinky draga drago mi je da si bolje i da si se vratila na posao.... Ja sam super,bebicu sam počela osjećat svaki dan sve jače i jače pogotovo navečer,ali i preko dana.... jučer je mm pekao roštilj,čevape,najela sam se,ali je i mrvici odgovaralo jer se stalno za vrijeme ručka javljao... U petak smo na kontroli i jedva čekam....
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 11:28:05
|
|
|
|
*andjela*
|
angel@ juce sam mislila da cu dobiti zbog tih grceva i bila sam bas razdrazljiva ,a od jutros nista ne osjecam....tako da nista neznam malo si mi sad ulila nade...je si i ti osjecala te grceve par dana prije tako i ja 2-3 dana osjecam te grceve a inace ih nisam primjecivala pred samo dan prije.danas evo vec nista ne osjecam
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 11:52:02
|
|
|
|
RIBICA241
|
zaboravih reći da se danas od jutra osjećam kilavo i lice mi gori. Dnevna temperatura mi ne pada ispod 37
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 12:03:43
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga angel@, baš mi je drago da je tvoja mrvica vesela i da ju mamica osijeća. Sigurno je prekrasan osjećaj. Obavezno nam javi kako je prošao pregled. *Andjela*, ja sam isto malo imala, malo nemala simptome pa je ispalo da su na kraju ipak to bili simptomi. Ma, već sam ti rekla da ste ti i Ribica trudne. Dal imaš kakvu nervozu želuca? Ja prvi put (kad je bila biokemijska) nisam imala, a sad zadnji put me želudac bolio kao da imam želučanu virozu.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 12:18:27
|
|
|
|
angel@
|
Draga moja andjela slažem se sa Pinky i ja isto mislim da ćete nam ti i Ribica uskoro javiti lijepe vijesti... Naravno da isto želim i ostalim curama na listi.... Draga moja Pinky bebica se javlja i stvarno je prekrasan osjećaj.... ali da te ne bi rastužila zbog svega što si prošla samo ću ti reći dea ćeš i ti puno prije nego misliš imati svoju bebicu i da ćeš uživati u najljepših devet mjeseci,a i nakon toga.... šaljem ti puno poljubaca i ja i moja mrvica.... Andjela i Ribica kad mislite praviti test???? A gdje nam je Lol@?
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 12:27:00
|
|
|
|
*andjela*
|
ribice to je mozda i dobar znak,mada ja sam prosli jesec dan-dva prije imala temp 37 konstantno,ne bi da te razocaram ja sam jutros mjerila bazalnu 36,6 mada kako je nemjerim citav mjesec to mi skoro nista ne znaci
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 12:32:14
|
|
|
|
angel@
|
Drage moje Andjela i Ribice ja se najiskrenije nadam da ćete obe uskoro javiti lijepe vijesti.... cure navijam za vas.... držite mi se ....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 12:42:45
|
|
|
|
*andjela*
|
Pinky juce sam osjecala pravi urnebes i u stomaku i zeludcu,samo se nesto buckalo al danas nista,kad ti sad spomenu biohemijsku,nisam nikad na to obracala paznju...jer inace uvjek imam obilnije i bolne menstruacije al predproslo ljeto mi otisli na more ja trebala dobiti jos i prije polaska i nista...kad smo se vratili iduci dan ja dobijem negdje na 40 dc.sto se kod mene rjetko desava,ja bila ubjedjena to je zbog klime...al tad sam se osjecala toliko lose kad sam dobila muka,povracanje bas,bas obilna menstruacija,bolovi...pa mi sad nesto pade na pamet da to nije bila biohemijska?
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 12:50:05
|
|
|
|
*andjela*
|
angel@ hvala puno na ljepim zeljama,drago mi je da tvoja bebica napreduje jesi li ti primjecivala ikakav sekretu vreme ocekivane ako se sjecas ja cu sacekati 20 pa cu dan dva nakon toga ako ne dobijem uraditi testjer su mi tako ciklusi na 30 dana dan dva gore dole,mada sumnjam da cu docekati to bez
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 12:57:06
|
|
|
|
RIBICA241
|
Ja ga ne mislim prije 21. radit. Danas mi je 25 dan ciklusa.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 13:20:20
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga, moguće da je to bila biokemijska. Ja i inače nemam menge po 2, 3 i više mjeseci pa mi nije bila puno obilnija, ali je bila strašno bolna - mislila sam da neću moći na noge stati kako me rezalo u trbuhu. No, ja sam prije toga pravila testić pa sam znala da je to bila biokemijska. Često znaju žene osim obilnije i bolnije menge imati mengu s komadima da im ispadaju (no ja nisam imala). No, s druge strane ne mora to biti definitivno to. Postoje žene kojima kad se desi anovulatorni ciklus menga malo zakasni pa kad krene zapravo pukne i cista koja je uzrokovala taj anouvlatorni ciklus pa isto bude bolna i jača menga.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 14:36:59
|
|
|
|
angel@
|
Draga Andjela koliko se ja sjećam imala bi par dana prije očekivane vještice bijeli iscjedak i nakon toga bi dobila vješticu,ali u 10 mjesec prošle godine kad sam i saznala da sam trudna nisam primjećivala ništa neobično jer sam baš imala grčeve kao pred vješticu jedino što su me grudi bolile sa strane ispod pazuha,a navečer bi se ta bol povećala nisam mogla ni spavati na trbuhu.... Imaš li iscjedak ili? Da napomenem da su mi ti grčevi trajali još neko vrijeme i nakon što sam saznala da sam trudna i ta bol bi se povećala navečer.... Cure držim vam palčeve svima....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 15:36:54
|
|
|
|
*andjela*
|
angel@ pa cini mi se da sam juce primjecivala nekakav iscjedak,mene grudi bole sa svih strana i bradavice i to jos od ovulacije,al na to se puno ne oslanjam jer mi je tako skoro svaki mjesec..jedino ti grcevi su bili 2-3 dana unazad,danas nista,to se jedino ne sjecam da bude tako,bude dan prije i to je to..ma ne nadam se bas puno... Pinky kod mene je cesto bolna menstruacija katstrofa,al to je obicno drugog dana,nemogu ustati iz kreveta od bolova...a prosli mjesec kad sam dobila me skoro nije nista bolilo,jedva malo cak sam pomislila da nije implantacija
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 17:17:16
|
|
|
|
esperancita
|
Ribice 241 i "andjela", držim vam fige da su to pravi simptomi....jedva čekam da nas obradujete s dobrim vijestima.... Ja ne mogu dočekati iduće odbrojavanje, ali zato ovaj mjesec moram biti vrijedna Pinky drago mi je da ti je bolje
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 18.2.2013 19:03:22
|
|
|
|
ikaaa
|
ribica i andjela drage moje navijam za vas.....i nadam se da će vas zaobići ovaj mjesec.....i da će te ugledati ...curke moje navijam za vas fingerJ gdje si nam ti? imali kod tebe kakvih novosti mila...... i za tebe navijam....da nam ugledaš ... angel@ draga baš mi je drago što si nam ti i tvoja mala mala slatka mrvica ok....samo mila guštaj ...i javljaj nam se sa supač vijestima o tvojoj maloj mrvici...... draga bebac24 mila nosikiriki godina nam je tek počela..... mila žao mi je i znam kako ti je ali draga moja u ožujku idem u nove pobjedice.......i sve vi kojima je glupa ugledat ćemo i mi .....curke držite se
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 0:16:14
|
|
|
|
Crvena3
|
Bok cure, nova sam ovdje i trebala bih vašu pomoć. Mengu trebam dobiti 23.2.Par dana nakon sto mi je menga prošli mjesec završila, grudi su mi odmah natekle i vrlo su bolne. Prije tjedan dana počelo me boljeti kao da cu svaki čas dobiti mengu. Temperatura mi je 37.2. Ali danas sam primijetila da su mi stidne usne potamnile po rubovima. Procitala sam da je to znak trudnoće, ali me zanima da li znate mogu li usne potamniti mozda iz nekog drugog razloga, upale? Hvala vam
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 8:39:48
|
|
|
|
daxy
|
Crvena3 ja još nisam čula za taj simptom kao znak trudnoće,ali i to je valjda moguće. Mislim da uslijed upale stidne usne mogu promjeniti boju,iako mi se čini da su važniji neki drugi znakovi kao bol,svrbež,iscjedak drugacije boje,nekakvi problemi pri mokrenju,itd... Ako nemaš takvih simptoma,mislim da je onda sve u redu i da je promjena boje možda samo znak malo lošije ili bolje prokrvljenosti. Možda druge cure znaju nešto o tome. Neke cure su isto imale osjećaj da ce dobit menstruaciju,pa se kasnije pokazalo da su ipak trudne. Tebi želim isto i dobro nam došla na forum. Perlice55 ja ti nikako ne uspijevam odgovorit na PP,jer sam ti sad priko mobitela na RR,pa imam problema s inboxom,pa ću ti ovako napisat da nisam probala prošli mjesec,ali sam ih propisala za sljedeću koja nadajmo se neće doć. Curke,ja imam problema sa grlom i sinusima,pa bih vas htjela pitat dali da kažem doktoru da radimo na bebi da uzme to u obzir ako mi bude probisiva antibiotike ili je još rano da bih to spominjala i koliko uopće antibiotici utječu na ugnježđenje i razvoj ploda u tim najranijim danima? Ako netko zna,molim vas pomozite.
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2013. 19.2.2013 8:47:36
|
|
|
|
RIBICA241
|
Hvala vam drage moje na podršci! Uskoro će rezultati! Sve mi se čini kako će doći
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!