MILLA
|
ja sam za, uz to bih voljela da napokon uvedu zakon da te porađa onaj koji ti i vodi trudnoču svih 9 mj. a to je tvoj doktor. najbolje zna kako nosiš, je si li uža ili šira,sv ti to puno znači a i zašto se mučiti više kad možeš sve to rješiti za manje. imam prijateljice koje su nedavno rodile i kada su nakon poroda došle kod svog dok. on je komentirao "kako su vas mogli mučiti 18 sati,pa jasnose vidi da ste uska,da je djete jako veliko i da je nekon 2 h na carski. ne,ona se mučila,izgubila svu plodnu vodu i na kraju više nije ni imala trudove, sva je dole popucala jer je djete bilo jako veliko... mislim,nismo sve iste,a tu kod nas ako muž nije sa tobom, oni su grozni,ko mesari. mm ide samnom,nije da se bojim,želim prirodan porod,ali ionako ti je teško a oni nisu niti malo susretljivi.a da vidite sobe,onaj stol...strašno... ko neko mučilište,čini mi se da novac koji se ulaže u bolnice ide svugdje osim kod nas. niti papira za wc,sapuna..hrana ....Bože,ne pitaj...jako jadno. i uz to sve porađa te neki žnj,koji te šutne u sobu,samu,svako malo dođe,da ti gura prste,što god pitaš prave se mutavi...niko ti niš ne odgovara...strava....i ne možeš ti birati kako da rodiš,koja voda,čučanj,bok...nema. noge ljepo u zrak, ako ih spustiš galame. uopče ne kužim. vrijeme ide naprijed a porađaju nas malo bolje nego što je bilo u vrijeme pečinara.