|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
26.1.2013 17:02:26   
Sunshine28
hvala keyt!
nama je Em preko dana u kosari od kolica kojoj se moze podizati uzglavlje, ali bas sam se pitala sta da radim po noci, cak sam ju mislila ostaviti u kosari, ali ovo sa knjigom mi se cini kao odlicna ideja user posted image
usisivac+sterimar+eukaliptus+knjiga i nadam se da ce noc proci vec nekako!

I + G = E & L

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 1076
26.1.2013 22:20:25   
tenkic
bravo Bella, samo tako, treba njih redovito luftati. kontam da se Bo razbolila jer ju ovaj tjedan nisam redovito luftala (nije mi se išlo van jer ni ja nisam baš bila zdrava)

Sunny, ja obožavam Wicks VapoRub još otkad sam bila mala, meni je to uvijek pomoglo, ali danas sam pročitala na netu da ima mentola i da zbog toga baš i nije preporučljivo za bebe?!?!

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.
Neposredna veza do poruke: 1077
26.1.2013 23:57:56   
andydea
većer/ponoć user posted image
Evo sad sam tek predahnulauser posted image
L je dobro..jućer je odmarala i spavala dva puta i danas si je odspavala popodne malo...ma pazim svaki njezin korak..sitna je i osjetljiva oduvijek...inače je meteropat od malih nogu...Vinogradska bol.nam je bila drugi dom dok je bila malauser posted image ...i evo sad opet počelo...glavobolje,loše jede,pubertet-hormoni,razvija se ..možda će i menga uskoro...ma luda sam..i umrla sam od brige jučer...nismo išli dr...jer je sve splasnulo..znači nos nije slomljen,ali ima ogrbotine,koje evo prolaze...user posted image

DI je super...lijepo papa i kakauser posted image ...
Bili smo danas kod mojih i smrzle nam se brave na autuuser posted image ...jedva smo ga otvoriliuser posted image ...užas..ne mogu ni s DI u šetnjuuser posted image ..rekli su od utorka zatopljenje i čak +10 stupnjevauser posted image ..jedva čekam, dosta mi je ove zime..grrrrrrrrrr

DI nije prehlađen niti mu curi nos, samo malo kašljuca i to pretežito samo ujutro...valjda suhi zrak od centralnog...
Velika pusa malenim prijateljima i brzi oporavakuser posted image
Danas smo napokon raskitili bor i imala sam generalku stana...sutra još nastavljam..zato vam pišem ovako kasno...

Jeste glasale danas???
laku noć

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1078
27.1.2013 11:07:18   
Sunshine28
andy tek si sada raskitia bor!!user posted image user posted image user posted image
ja sam svoj tak htjela ostaviti, ali mm nije htio ni cuti, "dopusti" mi da ga ranije okitim, ali 6. mora sve u normalu, kaze kada se bor i ostali bozicni drlog makne iz kuce da se lakse vraca u normlani zivot user posted image user posted image user posted image

noc prosla super, sve smo napravili prema savjetima, knjiga pod madrac i super je bila kosina, ne jako da klizi, ali dovoljno da joj ne kapa u grlo! hvala puno keyt jos jednom! i ona mast dr. Theissa je odlicna, bas je od nje prodisala...naravno prije zadnjeg hranjenja sterimar i temeljito usisavanje i prospavana cijela noc - od 21.30 do 7.30 user posted image user posted image
doduse malo je skvicala par puta u snu, ali kratko i nije se budila user posted image

danas i dalje nosic pun, ali je puno bolje, evo krevelji se u ljezaljki, sirota ni ne sluti da je jos jedno usisavanje iz coska user posted image user posted image user posted image

mi danas idemo u nasice kod mm bake, sta cemo, vec smo joj dvije nedjelje za redom otkazali tak da...ali dobro auto ispred kuce, dobro cemo ga ugrijati, nece em ni skuziti da je transportu user posted image

puse svim bubanim bebicama i da do ovih zatopljenja svi ozdrave pa da stavimo kolica u pogon!

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1079
27.1.2013 17:29:02   
ivana1112
Andy user posted image svaka čast za bor! Mene bi mm davno napenalio skupa s borom van! user posted image On ga je htio i ranije raskititi user posted image

Znači sljedeći tjedan ćemo u šetnju! user posted image

user posted image za Em, brzo će te prehladice proći! Neka nam i ostatak user posted image ozdravi brzo! user posted image

Nama je danas 7 mjeseci user posted image user posted image user posted image Kako vrijeme leti!
7.zubić je vani, 8. je natečen, još nije probio! user posted image Napredno moje user posted image

Mi smo danas bili malo u gostima, sad kompletna family odmara user posted image

Noćas je L spavao, nakon dugo vremena, u komadu od 22-5, pa nastavio do 8!

Imam jedno pitanje, u zadnje vrijeme svi mi govore da ne bi mu trebala davati jesti preko noći, da je dovoljno velik da prespava cijelu noć bez obroka! To mi se čini kao nemoguća misija, jer moj L jede 2 puta po noći, i to ne malo, nego i po 150ml! Kažu da mu prestanem davati jesti 2 noći, i da će se odviknuti! user posted image Ima ko kakvih iskustava s tim?

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1080
27.1.2013 18:32:50   
ines_os
da se i mi javimo

za sada kod nas nema nikakvih prehlada
jedemo sve
Ivan se budi svaka 2-3 h i papa ali mi još cicamo
čekamo lijepše vrijeme da idemo u šetnjice
ja sam kupila neke vitamine za dojilje pa to pijem i krečem od 1.2. sa treningom fitnes
po programu jednog trenera koji mi garantira da do ljeta mogu biti kao tete sa naslovnice ako se pridržavam svega

pozdrav i puse i bubanima i zdravima

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

Neposredna veza do poruke: 1081
28.1.2013 11:00:59   
andydea
jutrekouser posted image
Evo mi došli iz grada...išli smo produljiti porodiljniuser posted image ....
Znaći trebate samo ispuniti tamo dva formulara-papira i treba vam mužev potpis...a za 3 dijete samo fotokopije od 1 i 2.djeteta rodni listovi...i to je sve...user posted image
Ja sam sva u čiščenju ovih dana...totalna generalka stana..user posted image user posted image ...možda i moje kile krenu malo doleuser posted image user posted image
Curke moje mi čemo morati odseliti mojoj svekrviuser posted image ...u kuću ...jer drugog izlaza nema...moja plaća će se uskoro prepoloviti...a Di još sisa i totalno je ovisan o meni i ne mogu ići raditi...tamo je kuća prazna...joj ali već mi je i sad muka od same pomisliuser posted image user posted image ...mislim slažemo se mi ali na udaljenostuser posted image ...nadam se da me kužite...do sada smo nekako čupali...ali bacati u vjetar novce i to oko 30 000kn godišnje u tuđe(podstanarstvo) grozno jeuser posted image

Bella kako ide na tom fittnesu???

Ivana sutra ak bu lijepo pošaljem ti ujutro poruku..da konačno prošečemouser posted image
I četitam na 7 mj...user posted image user posted image user posted image ...ajme kako te user posted image user posted image user posted image  rastu user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 1082
28.1.2013 11:25:38   
Sunshine28
joj andy bas mi je zao...da ja moram mojoj svekrvi mislim da bi umrla od muke, mislim, slazemo se i nas dvije, ali isto kao i ti - na daleko....nadam se da ce proci sve ok....joj ja sam stalno u strahu hocemo li uspjet zadrzati nasu kucu...imamo veliki adaptacijski kredit u svicarcima, duplo nam je veca rata nego li kada smo ga dizali, a sada je tu i Em i pelene, hrana, odjeca, duplo veci racuni za plin...navucemo mi svaki mjesec, ali nikada ne znas, moja firma ja jako nestabilna i 'ko zna da li cu imati uopce posao kada zavrsi porodiljni...
uh! bolje ne misliti dok ne moras....user posted image

inace Em jucer dobro preko dana, navecer se ponovno jako zacepila, ali ponovili smo sve od veceri prije i opet je uspjela prespavati cijelu noc, danas i dalje zacepljena, ali vesela...

ali zato ja bolesna, sinoc me uhvatilo, teska neka upala grla, zacepljen nos, ne mogu gutati....idem sad odmah po antibiotike da mi se ne razvuce...a i moram do interspara, imaju jumo pakiranja pampersica active baby po odlicnoj cijeni, a sogi mi je bas prije koji tjedan preporucila da i njih isprobam kada mi Em postane malo pokretnija pa se lijepo poklopilo...
da li ih netko mozda koristi?

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1083
28.1.2013 11:28:15   
Sunshine28

IZVORNA PORUKA: ivana1112

Nama je danas 7 mjeseci user posted image user posted image user posted image Kako vrijeme leti!
7.zubić je vani, 8. je natečen, još nije probio! user posted image Napredno moje user posted image

i bravo za L user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1084
28.1.2013 11:33:18   
tenkic
Andy, pa gledaj to s pozitivne strane- velika kuća, ima ko pričuvati djecu, vjerojatno bolje grijanje i novac ne leti na podstanarstvo. Ma neće to biti tak strašno, vas je više, nadjačat ćete sveki!

mi smo svakim danom sve bolje, još se nisam usudila malu izvesti van u šetnju, ali budemo i to obavili
bit će da svi imamo istu boleštinu-prvo grlo, pa nos. jedino kaj nam bebe ne znaju reći da ih boli grlo...

Neposredna veza do poruke: 1085
28.1.2013 11:46:58   
andydea
Tenkić ma mislim pozitivno...i znam da bu nam 100x lakše..ali ,ali...hm...ma imam vas pa bum vam se jadalauser posted image user posted image user posted image

Bella mi koristimo pampers premium  care..ono bijelo pakiranje...Di su te najbolje...a ove aktiv baby nisu mu baš bile dobre...

CURKE GLASAJTEuser posted image user posted image ...hvaaaaaaaaaaaala

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1086
28.1.2013 11:49:24   
andydea
Opet ja krivo odgovaram...umjesto Suny ,ja napišem Bella user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1087
28.1.2013 12:23:13   
andydea
Osvojila sam knjiguuser posted image  za porođajnu priču...a nisu je objavili..hm...
BELLA možeš mu već ponuditi...i ja se pripremam za to povrće user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 1088
28.1.2013 13:17:19   
tenkic
One tikvice koje sam ja davala Bo su bile s krumpirom. Piše od 4 mjeseca. isto ima i Hipp mrkva s krumpirom od 4 mjeseca....

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1089
28.1.2013 13:25:18   
keyt
Bok svima,

Sunny, baš mi je drago da tvoja malena dobro podnosi prehladu i da su savjeti bili od koristi. Uskoro će proći user posted image .
Ja koristim active baby u kombinaciji s premium care i zadovoljna sam. Kupujem ih u Kozmu gdje su trenutačno najpovoljnije, doduše broj 3 (midi). Premium care 3 je tamo manje od 90 kuna za 6o-ak komada.
Kako vašim bebicama izgleda kakica od kada ih nadohranjujete? Kod mene se kakanje svelo na jednom dnevno, kašasto i pomalo poprima oblik govanceta, ali me brine što se zna dogoditi da kaka svaki drugi dan. Kako je kod vas i koliko puta dnevno vaše bebe papaju kašice?

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1090
28.1.2013 14:14:07   
Jana1208
Pozdrav cure...user posted image

Uf koliko bolesnih bebica i mamica...nadamo se da ste svi bolje...user posted image

Nama još jedan vikend proletio...malo mi u gostima,malo gosti kod nas...user posted image

Uglavnom, L je jučer prvi put pojela cijelu hippovu kašicu i to onu od mrkve i krumpira i to isprve...user posted image , danas smo pripremili palentu i krušku, ali je neslavno završilo...probat ćemo opet sutra...user posted image
Inače smo ovu noć jako loše spavali, L se probudila iza 2, napapala se i igrala u krevetiću skoro do pola 4...user posted image user posted image , nije ni jednom zaplakala, ali je bacala dudu van kroz rešetke, pričala i navlačila ogradicu...zato je danas sva nikakva i već je dva put odspavala po sat i sat i pol...user posted image ...zato nam ni papica nije prošla..

Keyt mi jedemo malo kašica, i kakica nam je tvrđa od njih...i ako jedemo npr.mrkvu onda je obavezno narančasta...i isto kakamo jednom dnevno, rijetko dvaput a isto se ponekad zalomi da nijednom, ali zato odmah sljedeće jutro bude puna pelena...user posted image

Andy, žao mi je što morate iseliti...meni sveki živi u stanu ispod, imamo posebno ulaz i zasebne stanove, dijelimo jedino vešeraj u podrumu...user posted image ...i to uopće ne funkcionira loše...meni je super kad trebam odletit nabrzinu u dućan, ljekarnu ili negdje ona uvijek pripazi na L, kad mi nečeg ponestane za ručak, prvo odem dolje vidit da ne moram odmah u dućan i sl...a bude dana da se i ne vidimo i ne sretnemo...sve u svemu ok je...nas je tu puno jer odmah u kući do živi i mm brat sa suprugom i 2 curke...ali nekako smo navikli na to (iako je meni to ispočetka bilo čudno i previše, danas imam osjećaj da bi mi falila sva ta bukauser posted image )...uglavnom sad mi je super jer uvijek ima neko pripazit na curku, sestrične od 5 i 8 god su blizu i L ih jako voli i veseli im se...kroz ljeto budu vani zajednička roštiljanja i tako, a opet svako ima svoj mir i vrata iza kojih se može zatvorit kad mu nije do ničeg....user posted image ...i da, ovo ljeto će mm, njegov brat i naravno deda u akciju izgradnje velikog igrališta za svoje curke iza na dvorištu, tako da će imat svoje tobogane, ljuljačke, klackalice i sl.user posted image user posted image

Od pelena mi isto koristimo active baby, a ponekad znamo uzet i one sleep&play, koje su kao jeftinija verzija i isto su ok...ali nama rijetko kad procuri pa su nam sve ok...user posted image user posted image

< Poruku je uredio Jana1208 -- 28.1.2013 14:18:06 >

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1091
28.1.2013 15:04:48   
Sunshine28
prodali nam active baby pelene, bez veze sam ovako prehlađena isla u spar...kazu dobit ce u srijedu, vidjet cu, ako mi bude bolje, mozda i odem, za 200 kuna 132kom. (4), mi smo jos na 3 ali razmisljam da probam 4 a rekli su mi da su te active baby manje od pampers premium koji sada koristimo (bijelo pakiranje)...nemam pojma user posted image

uglavnom ja dobila konjske antibiotike...sva sam neka jadna, a Em zivnula iako je zacepljena.....nadam se da ce poslje hranjenja oko 4-pola 5 zaspati da se malo odmorim....mm radi, bake i djedovi isto....joj da mi baremmoze netko doci danas pomoci!user posted image
iz ove perspektive ne bi bilo lose imati svekrvu u blizini user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 1092
28.1.2013 15:19:51   
tenkic
joj sunny, baš mi te je žao. ja sam fakat imala sreće što sam bila bolesna u nedjelju kad su uskočili mm i njegovi roditelji i u ponedjeljak kad je moja mama konačno ozdravila i došla malo u pomoć.

mi smo i dalje na pelenama iz DMa i zadovoljni, kupujemo jumbo pakete i gađamo one popuste od 15% na late night shoppinzima pa to onda ispadne super povoljno
stolica joj je i dalje uglavnom mekana, budući da ne popapa baš puno te nadohrane. kontam si kako je još mala pa ju ni ne forsiram. nadam se da će se naviknuti na okuse i s ovim malim količinama tipa žličica ili dvije

Bo je već treći dan s apetitom papala hipp brokulu...ne kužim...meni to uopće nije fino
a jutros sam joj ponudila i hipp bananu...nula bodova. ni usta nije htjela otvoriti. na kraju sam ja to probala i fakat, ni meni nije fina

Neposredna veza do poruke: 1093
28.1.2013 15:41:11   
ivana1112
Andy, fakat mi te žao, ja vjerujem da ti je sveki super, i da će se potruditi oko vas, al vjeruj mi svatko svakome dojadi nakon nekog vremena! Zaželjet ćeš se svog mira user posted image

Mislim da sam već rekla da mm ima 9 braće i sestara, i to sve u brakovima, s djecom, većina u istom kvartu, kuća do kuće! I mi smo tamo živjeli 2 godine! user posted image To je svaki dan netko u gostima, svi sve znaju, što se događa u tvoja 4 zida! user posted image A da ne spominjem da je njegova sestra neko vrijeme živjela s nama u stanu!
Sad smo konačno sami, i super nam je! Njemu doduše fale njegova braća, ali meni je ovako najbolje user posted image

Bella, di si uzela puzzle i po kojoj cijeni?

Cure, nama je za prošli mjesec došao račun za grijanje, 900kn! samo za grijanje! user posted image Plaća došla i ošla. Totalna je depra u zraku poslije ovih blagdana! user posted image Jedva čekam to proljeće više! user posted image

Bella, user posted image za fitness! Ja sam lijenčina po tom pitanju, mislim da ću 2 mjeseca prije mora u teretanicu i bok! user posted image

Vidim da već sve bebe manje više papaju dohranu user posted image Mi smo savladali poveći broj namirnica, i dosad nismo ni jednu odbili! user posted image Pero ždero user posted image user posted image Ja mu upalim Bumbu na telki, ili na youtube-u mamu kukunku (obožava to) i sve popapamo! user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1094
28.1.2013 15:49:21   
tenkic
e, viš, nisam se sjetila dati joj da gleda tv dok papa...pokušavamo izbjegavati tv...crtiće još nije gledala, gledala je samo hokej i skijanje i naravno da nije bila oduševljena

mi se spremamo krajem veljače na plivanje za bebe, do tad će valjda proći te viroze

grijanje...meni je zimska rata plina nekih 1300kn, nadam se da će se potrošnja sad smanjiti jer smo konačno nabavili kvalitetne prozore...mm plaća režije i ide u nabavku i kad se ja prihvatim pregleda troškova svakih par mjeseci sam u šoku od toga kak je sve poskupilo. jučer sam čula da je kila graha 50 kn?!?!

Neposredna veza do poruke: 1095
28.1.2013 18:04:45   
tenkic
a puzli smo uzeli 2 paketa, u svakom paketu je po 10 komada.to nam dost veliko za sad. a kad počne puzati i tak joj više ne bu napeto biti na puzlama jer će plaziti po cijelom stanu.
mislim da je paket po 90 kuna ili tako nešto, ove naše su po normama EU bez toksičnih boja i bez ftalata

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1096
28.1.2013 22:12:49   
andydea
većer user posted image
Ivana mogle bi zajedno u teretanicuuser posted image user posted image user posted image ...imamo jednu preko puta "Price-škole"user posted image
i mi jedva čekamo to proljećeuser posted image
Nama je došao račun za plin 700knuser posted image ,ali zato nam je temp.u stanu stalno 19 stupnjevauser posted image
Mi smo financijski koma...bome ovaj mjesec nisam ni prismrdila vanuser posted image
DI  za sada papa samo smeđu rižu,proso,kuhanu jabuku i krušku...ponudila sam i mrkvicu,ali nije sa njom oduševljen...tako da mi ne jedemo još puno toga,ali kad jede pojede cijeli obrok od 200ml. i ne treba mu još i sisauser posted image
Stolice ima kako kad..to ovisi kaj jede...nekad nema uopće u danu...nekad jedanput odmah iza ručka(kašice)...a nekad i navećer u tom istom danu...još uvijek stolica izgleda isto kao i kašica koju pojedeuser posted image ...samo je od mrkvice narančastauser posted image
Mi imamo dana kad smo samo na sisi,a nekad ima i dana kad papamo i oko 11h i navećer prije spavanja...sve ovisi kak je gospon raspoloženuser posted image
Mi još nemamo ni jedan zub,ja još nisam dobila mengu...21.2 idemo na kontrolu i cjepljenje i tada nam je pola godineuser posted image ...evo to su ukratko novosti...

IVANA se vidimo sutra u šetnji akbu toplo kak su rekli ?...javi mi..

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1097
28.1.2013 22:41:00   
anne
jesu li bebice bolje? R još curi nos, ali stariji jako kašlju.

R je počela puzati, malo naprijed malo nazad. Podigne se na koljena i zaiba se, preslatka je!user posted image
Nema ni jedan zub, a Petri su mi ispali sjekutići pa primamo oklade kome će prije narasti zubi.user posted image
Počeli smo se nositi u slingu i marami. Baš mi nekad dobro dođe.

Zvala sam danas u firmu i lijepo popričala s šeficom. Već mi polako fali posao, a s druge strane baš uživam biti doma.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1098
29.1.2013 10:42:25   
ines_os
izašla priča od andyuser posted image

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1099
29.1.2013 11:02:44   
andydea
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Curke izašla moja prića...aaaaaaaaaaaaaa baš sam si happy...user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!