Jana1208
|
Pozdrav cure... Uf koliko bolesnih bebica i mamica...nadamo se da ste svi bolje... Nama još jedan vikend proletio...malo mi u gostima,malo gosti kod nas... Uglavnom, L je jučer prvi put pojela cijelu hippovu kašicu i to onu od mrkve i krumpira i to isprve... , danas smo pripremili palentu i krušku, ali je neslavno završilo...probat ćemo opet sutra... Inače smo ovu noć jako loše spavali, L se probudila iza 2, napapala se i igrala u krevetiću skoro do pola 4... , nije ni jednom zaplakala, ali je bacala dudu van kroz rešetke, pričala i navlačila ogradicu...zato je danas sva nikakva i već je dva put odspavala po sat i sat i pol... ...zato nam ni papica nije prošla.. Keyt mi jedemo malo kašica, i kakica nam je tvrđa od njih...i ako jedemo npr.mrkvu onda je obavezno narančasta...i isto kakamo jednom dnevno, rijetko dvaput a isto se ponekad zalomi da nijednom, ali zato odmah sljedeće jutro bude puna pelena... Andy, žao mi je što morate iseliti...meni sveki živi u stanu ispod, imamo posebno ulaz i zasebne stanove, dijelimo jedino vešeraj u podrumu... ...i to uopće ne funkcionira loše...meni je super kad trebam odletit nabrzinu u dućan, ljekarnu ili negdje ona uvijek pripazi na L, kad mi nečeg ponestane za ručak, prvo odem dolje vidit da ne moram odmah u dućan i sl...a bude dana da se i ne vidimo i ne sretnemo...sve u svemu ok je...nas je tu puno jer odmah u kući do živi i mm brat sa suprugom i 2 curke...ali nekako smo navikli na to (iako je meni to ispočetka bilo čudno i previše, danas imam osjećaj da bi mi falila sva ta buka )...uglavnom sad mi je super jer uvijek ima neko pripazit na curku, sestrične od 5 i 8 god su blizu i L ih jako voli i veseli im se...kroz ljeto budu vani zajednička roštiljanja i tako, a opet svako ima svoj mir i vrata iza kojih se može zatvorit kad mu nije do ničeg.... ...i da, ovo ljeto će mm, njegov brat i naravno deda u akciju izgradnje velikog igrališta za svoje curke iza na dvorištu, tako da će imat svoje tobogane, ljuljačke, klackalice i sl. Od pelena mi isto koristimo active baby, a ponekad znamo uzet i one sleep&play, koje su kao jeftinija verzija i isto su ok...ali nama rijetko kad procuri pa su nam sve ok...
< Poruku je uredio Jana1208 -- 28.1.2013 14:18:06 >