Sunshine28
|
ej cure....hvala na savjetima, ai na zalost sve smo mi to manje-vise probale ali danas nam je dobar dan, nije imala jos ni jedan! zato sam odlucila po prvi put sama isfurati kolica i odvesti svoju malu cicu u stenju da uhvatimo zadnje zrake sunce - rekli sutra pogorsanje vremena! I uspjele smo! set_ale 2,5 sata, napravile velik krug po kvartu, ja popila u parkiću kavu to go i jos malo svratili tati u firmu da ga pozdravimo jer nam subotom cijeli dan radi! Bilo je malo čupavao sa okvirom od kolica, ali sam preživjela, ma osjecam se kao da mi je netko skinuo okove, bilo mi je dosta toga da ne mogu s Em u stenju kada sam sama doma i kada mi se u biti u stenju i najvise ide! i da prijavim da nam samouspavljivanje odlicno ide - ako izuzmemo onu vecer sa jakim grcevima, Em sama zaspi u kljevci i odspava 8-9 sati cijeli tjedan andy pa lezaljka je ista kao moja samo u bojama za djecaka! vidjet ces Di ce uzivati! samo si priredi jednu onu debelu bateriju od 1,5v za vibracije i tri one najmanje za igracku koja svjetli i svira... tenkic nadam se da su krstitke prosle dobro, steta za cvijet....valjda si uspjela Bo staviti trakicu na proslavi... LorVer svaka cas na uspjesnoj povorci! 150 klinaca! omg! ines tnx. za maramu ali ja ipak ne bi, ne privlaci me bas takav nacin nosenja bebe.... a sto se viska kila tice, ja idem u pon. vaditi krv da vidim jer sve ok nakon trudnoće i ako je krecem sa Dukan djetom, kum od Em nam je bio prosli vikend, nismo se vidjeli 1,5 mj. (zivi u zg) i ostala sam sokirana - smrsavio 17kg sa tom djetom! izgleda kao kada smo zajedno isli u srednju skolu! ne mogu vise biti u pidžami i trenerkama, a i mogu vam reci da sam danas bas smrzla u baloneru, moram hitno smrsaviti da stanem u toplu garderobu!
< Poruku je uredio Sunshine28 -- 10.11.2012 17:30:09 >