|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pozitivan test!
11.8.2012 22:12:14   
bomboncic02
user posted image ma bravo za tebe i Luku user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu girlpower)
Neposredna veza do poruke: 151
13.8.2012 20:23:26   
DEA
Čestitke!!!!user posted image user posted image

Ne činim drugima ono što ne želim da se meni čini..........

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 152
20.8.2012 8:01:04   
m600
čestitaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prekrasno ime ste odabraliuser posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 153
20.8.2012 9:39:33   
anaxx
Bumbi samo tako naprijed, i bravo za Luku!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 154
20.8.2012 11:41:37   
Anoniman
baš mi je drago za vas user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anaxx)
  Neposredna veza do poruke: 155
20.8.2012 11:58:36   
mala pcelica
user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 156
25.8.2012 14:19:07   
mirna
Tek sada vidim... cestitam bumbi!!!user posted image Ja sam imala s vladimirom isti termin ali on je dosao 6 dana prije.user posted image

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 157
27.8.2012 14:45:33   
BUMBI
Bila danas na pregledu.
Sve je ok,braco nam raste i 360 guser posted image user posted image
Bili su i mm i D vidjeti bracu,D je sav u čudu bio i gledao i slušao što dokt govori.Gledali smo ga na 4D,baš se lijepo vidjela glavica i usta kako otvara i stavlja rukicu user posted image
Moram i dalje piti željezo i kontrola za 4 tjedna.
S kilažom sam +3user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 158
27.8.2012 14:49:59   
pincirotvajler
super

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 159
27.8.2012 15:10:06   
PinkyFunkyBirdy
BUMBI, prekrasno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Baš super da mali Luka tako lijepo napreduje. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 160
28.8.2012 22:19:50   
cuba
Baš mi je drago da ste svi zajedno uživali na pregledu a Dino pogotovouser posted image
Uživaj draga, pola trudnoće je prošlo, još polovica i Lukica vam stižeuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 161
28.8.2012 22:32:18   
modesty blaise
Bumbi velika pusa Luki po sred trbuha a svima vama big user posted image ....

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 162
25.9.2012 19:25:56   
BUMBI
Bila danas na pregledu.U mjesec dana sam dobila 3 kguser posted image ,sad sam sveukupno na +6.
Uglavnom braco je ok,raste,čak i malo veći nego tjedni trudnoće.Malo me zabrinulo jel mi je posteljica dosta nisko,3,27 cm od ušća,a koliko sam skužila to nije baš dobrouser posted image ,a nejgova glavica je na njoj,što znači da je i on dosta nisko,a i ja zadnjih par dana osjetim kako me lupa baš jako nisko.Iako ona kaže da bi se posteljica kako raste maternica trebala još pomicati.
Jutros mi se pojavio malo smeđkasti iscjedak,ali kaže da to nije ništa i da stavljam vaginalete i imam neku candidu,pa je taj iscjedak zbog toga i da je to normalno u trudnoći.
Ali ako slučajno počnem krvati nek se javim u bolnicu,a kod nje na redovnu kontrolu za 4 tj.
Jutros mi je tamo i strašno loše bilo,skoro sam pala u nesvjest,a cijeli dan malo nešta zujimuser posted image
Sad me malo strah zbog te posteljice,nadam se da će na kraju biti sve ok.
Naravno odmah sam čitala na netu o tom i nisam baš ništa dobro pročitala,pogotovo da je mogući prijevremeni porod,pa sam odustala od čitanja.
Eto,toliko od mene,malo sam odužila....

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 163
25.9.2012 20:51:57   
ikica84
ma ne brini za kg,nego vise miruj i ne nosi tesko,odmaraj.lezi jer ako ti je nisko nemoj se zezati...
mojoj sestri je mala bila nisko i morala je dosta da miruje,cak je i neki pojas nosila jer je dosta nisko stiskala i bolelo je...

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 164
25.9.2012 20:55:30   
pincirotvajler

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 165
26.9.2012 10:52:43   
mariola
Drag, prvo pravilo: Ne čitaj ništa na netu!
Tako sam ja u prvoj trudnoći, više ni ne znam šta sam imala, svega tamo pisalo, samo sam se živcirala a lijepo mi je moj gin. rekao da to nije ništa.
Zato, slušaj dr. ako kaže da nema straha, nema ga.
Odmaraj i lezi što više možeš. Ja sam s L isto dugo osjećala pristisak i kao da će ona svaki čas van al imam gin. koji stvarno smiruje i vjerovala sam mu.
Moraš i ti svomu, budi pozitivna, sve je okuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 166
26.9.2012 10:55:15   
BUMBI
Hvala ti dragauser posted image user posted image
Pokušat ću se što manje naprezati.MM preuzima usisavanje,a i D će biti od pomoći,bar što se tiče njogovog oblačenja,pogotvo patikauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 167
26.9.2012 12:06:20   
cuba
Već sam ti na pp pisala pa da se ne ponavljam, sve će biti u redu draga user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo se opusti, neta se kloni a neka drugi preuzmu sada kućanske poslove.
Bravo za Luku, neka on lijepo rasteuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 168
26.9.2012 12:11:31   
sarah_zg
Koliko si ti sad trudna? Nemoj se bedirati, sve je ok, a kile su najmanji problem. Meni je posteljica bila centimetar od ušća maternice sve do 25. tjedna, nisam smjela imati spolne odnose i ništa teško dizati, a radila sam (na vlastitu odgovornost jer me ona slala na komplikacije). nakon 25. tjedna kako se maternica širila i beba rasla, posteljica se jednostavno podigla i sve je bilo ok. Ne da nisam imalča prijevremeni porod, nego sam i prenijela 16 dana!
Samo se opusti!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 169
26.9.2012 13:47:15   
BUMBI
Ja sam sada 25 tj.Od početka mi je posteljica straga sada mi je prvi put ovo rekla.
Ma neću se previše opterečivati s time,malo ću smanjiti kućanske poslove i druge aktivnosti,a na net ću naravno dolaziti,ali kad me počne lupkati tako nisko dolje,znak je da mu je dosta tako sjedenjauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 170
5.10.2012 11:57:22   
Hladna
Zdravo cure. Evo ja sam konacno prije 2 tjedna ugledala plus na testu . Zadnju mengu sam imala 21.8. ali sam imala neredovite i duze cikluse pa ni ne znam kolko sam trudna, zapravo ginic mi nije ni rekao, trebala sam ici u utorak k ginicu ali sam isla prije 3 dana zbog smeđkastog iscjedka , na pregledu me ginic jos raskrvario sto kaze da se cesto dogada, otvorio mi je bolovanje na 2 tjedna i dao utrogestane koje koristim vaginalno 3 puta po jednu i smirilo mi se sve, sad ec imam normalan zuckasto bijeli iscjedak i super se osjecam, samo me jedno brine - na ultrazvuku je vidio samo gestacijsku vrecicu, kaze da ni ne zna kolka je tocno trudnoca zbog mojih dugih ciklusa i da je to normalno da se plod jos ne vidi . Mene zanima jel jos koja od vas imala takva iskustva da se nije vidio plod???

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 171
5.10.2012 13:01:02   
andydea
Hladna meni se plod vidio tek sa 6tj...isto sam imala smečkasto,pa bijeli iscjedak...i prepisao mi je utrogestan3x1....i na pregledu sa 6tj.plod se vidio...ne brini,ako si do sad čekala,pričekaj još malouser posted image ...i ne brini sve će biti u redu... 

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 172
5.10.2012 13:10:45   
Hladna
Ja samo samo brinem jer se vidjela samo ta gestacijska vrecica a plod ne jos user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 173
6.10.2012 1:03:04   
anamarijapupek
Hladna, ja znam za slučaj iz Os bolnice gdje su ženi dali uputnicu za kiretažu jer nije bilo ploda nego samo gest.vrečica. U svakom slučaju odi po drugo mišljenje i ništa ne poduzimaj ako ti eventualno kaže gin nešto loše. Mala je trudnoća i treba uzeti u obzir da nisi još definirala koji je tjedan u pitanju. Držim fige da trudnoća prođe po školski. user posted image Na kraju su toj ženi ipak vidjeli plod. I obavezno traži da ti izvade betu, ili odi privatno.

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 174
6.10.2012 7:57:16   
Hladna
Meni je gin reko da trudna jesam, vidi se gestacijska vrecica al plod jos ne jer je rano a ja se razocarala jer sam ocekivala vidjet malu tockicu iako sam isla tjedan dana prije nego me narucio posto sam imala smedi iscjedak tak da sam sigurna da i ja dramatiziram malo :-)

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

opet ime
angelina_2

u uzi krug su usli...i dodajem jos jedno

ZARA (20%)

NINA (22%)

ERIKA (31%)

Broj svih glasova: 196

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!