|
RE: Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012 11.7.2012 14:46:07
|
|
|
|
mara6_99
|
hej bella, vinogradska je super!!!! ovako, prvi put saljes mailom uputnicu i naruce te, mozes im sugerirat koji dan bi htjela, ja sam isla prvi puta 14.6., a pisala sam im da mi daju jedan od termina 13, 14 ili 15.6. svaki slijedeci puta te odmah tamo upisu i ne treba slati uputnicu mailom, u pravilu ces ici svakih tjedan dana nakon punih 37 tj. ja bila 3 puta dp sada, ali sam ja dosla u 35 tj prvi put, pa me narucila u 37tj i 38tj, sutra idem opet i bit cu 39+1... svaki cetvrtak sam tamo trudnicka ambulanta je u prizemlju zgrade gdje je i rodiliste (rodiliste je na 3. katu), dakle udjes u zgradu i desno u hodnik, postoji mali stolic na koji stavis uputnicu i to je to.. uglavnom svi dolaze ujutro rano, TA radi od pol 8, al cure su tamo prije 7... sestra pocne radit oko pol 8, podijeli casice za urin i redom nas vaze i mjeri tlak... poslije toga oko 9 najkasnije dolazi doktor i pocinje pregled... traje kratko, vaginalno te pregleda, kratko poslusa otkucaje srca i to je to.. e sad, ako trebas uzv iz nekog razloga, onda ti ga naprave, meni su ga radili u 37 tj je ije bila sigurna da li je glava dolje... a na proslom pregeledu mi je radila i amnioskopiju, dakle, naprave sve sto treba i kad treba... ja idem cetvrtkom i do sad sam imala samo tu doktoricu koja je DIVNA!!!!! Sandra Radovic-Radovcic eto draga, ako sam sta zaboravila, samo pitaj, ali fakat su divni tamo i ljubazni
|
|
|
|