|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje travanj 2012.
8.4.2012 20:34:59   
bomboncic02
Ovaj baby dust je ovaj mjesec djelovao na nas user posted image ...
Zeko je bio jako dobar i donio nam najljepši mogući poklon za Uskrs-veliki plus na testu :)

Rano je za bilo što govorit, zvat ću dr sljedeći tjedan i laganini...
Nadam se da će moj plus popravit prosjek za travanj i da će više biti plusića a čim manje, tj. niti jedna user posted image ..

Beba je izgleda na putu user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 126
8.4.2012 20:53:19   
lidac0605
user posted image ,čestitam,stiže nam bombončić br.3!!!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 127
8.4.2012 21:01:54   
unna
Bombončić čestitam,bas mi je drago zbog tebe. Vama je zeko stvarno donio najljepši poklon. Svim curama zelim sretan i blagoslovljen Uskrs.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 128
8.4.2012 21:15:17   
Krky
Možda i ne bih trebala biti tu, ali stvarno vam želim poželjeti sreću i +++++++!!!

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 129
9.4.2012 12:10:26   
BUMBI
bombončić čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 130
9.4.2012 12:44:25   
Papalina
ajmeeee bombončiiićuuu česiam ... user posted image user posted image user posted image elim vam svu sreću ovog svijea... :)) user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam 5.4 dobila user posted image i sad je više nemam... user posted image user posted image
jel normalno da je nema ili?? ful sam preplasena...
podrav...ljubimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 131
9.4.2012 13:37:20   
zvončica1
Jao bobončiću baš mi je drago radi tebe, sada mi daješ nadu i za moju 3 srećicu ali ja još čekam 3 dana do user posted image  pa ćemo vidjeti, danas me trbuh bolio kao dan kad procurim, sad više ništa od bolova a niti od user posted image . nadam se da je i meni zeko donio nešto lijepo ove godineuser posted image . velika pusa

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 132
9.4.2012 15:02:20   
Kontesa Nera
Bombončić br. 3!!!! Aaaaa, znala sam ja da će doći treća srećica!!!! Čestitam!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kad ideš kod ginića? Joooj, baš sam happy!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 133
9.4.2012 20:54:12   
Mussy
odlican pocetak mjeseca. bonboncic zelim ti savrsenih user posted image i da uzivas :D

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 134
10.4.2012 10:23:54   
Riza
Bombončić- čestitam ti od srca. Prekrasan poklon za Uskrs user posted image user posted image user posted image user posted image
Sad samo opušteno i sve će bit super.
Želim ti mirnu i školsku user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 135
10.4.2012 10:29:12   
bomboncic02
Hvala vam svima user posted image

Trenutni simptomi-nikakav okus u ustima, lagana bol u trbuhu i stalni iscjedak..
Naručeni smo kod dr 02.05.2012.-tad ćemo biti oko 8 tjedana user posted image

Pošto je moja druga trudnoća bila rizična, sad se trudim biti čim više opuštena i mirna, uveli smo ležanje na lijevom boku i puno odmaranja.

Ostajem navijačica svim trudilicama uz puno puno želje i nade da čim prije ugledate plusiće..

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 136
10.4.2012 11:26:36   
zvončica1
Eh bonbončiću hvala na simptomima koji te prate, ja isto već 2 dana imam lagane bolove kao da trebam dobiti ali ništa od krvi još, iscjedak je tu i cice me bole za poluditi, ali tako je i kod PMS-a tako da se ne nadam previše, vidjet ćemo za 2 dana kad trebam dobiti. držim fige da sve bude ok i uživaj u predivnih 9 mjeseci (u tvom slučaju nekih 8), velika pusa!

Neposredna veza do poruke: 137
10.4.2012 12:46:07   
madeline
ČESTITAM BOMBONČIĆ02 OD user posted image user posted image user posted image user posted image I ŽELIM DA UŽIVAŠ U NAREDNIHuser posted image Muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,I NARAVNO DA BUDE SVE U REDU ,NADAM SE DA ĆU JOŠ ČUTI PUNO LIPIH VIJESTI OVAJ MISEC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 138
10.4.2012 12:59:56   
madeline
i ja imam simptoma koliko god hoćeš ,ali kako razlikovati simptome od PMS i one kad si trudan,ajde Bože znaj ,ništa mi ne preostaje  nego čekati još koji dan ,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,..,,.pa ćemo vidit,.,.,..,.,.,.STRPLJEN SPAŠEN

Neposredna veza do poruke: 139
10.4.2012 13:33:58   
zvončica1
živa istina madeline, strpljen, spašen, još 3 dana pa ako ne dođe ja piškim, koliko ti imaš do user posted image ?

(Odgovor članu madeline)
Neposredna veza do poruke: 140
10.4.2012 14:09:43   
anamarijapupek
bombončić02 čestitke od user posted image user posted image user posted image user posted image Baš mi je drago da nas ima još. Ja sam trenutno 6+6 i idemo polako naprijed. Držim palčeve da sve prođe ok, i da ne bude mučnina uopće user posted image

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

Neposredna veza do poruke: 141
10.4.2012 18:32:13   
madeline
a ja ti imam još pet dana do user posted image koja nadan se neće ni doć,pa onda i ja piškim .........

Neposredna veza do poruke: 142
12.4.2012 10:47:51   
Marela1505
Bokić curke

menga mi kasni 12 dana, test veli negativno user posted image , danas sam ujutro radila betu, i sad čekam nalaz i naravno molim ds da bude pozitivna user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 143
12.4.2012 11:08:49   
winkica
SA veeeeeeeeeelikim zakašnjenjem želim Vam svima Sretan Uskrs...ali evo kako se kaže za česwtitke nikad nije kasno...

BOMBONČIĆU pa ova vijest je predivna...i jako sam sretna zbog tvog malenog bombončića u buši....želim da ti ova trudnoća prođe lagano i zdravo..

Evo mile moje ja se napokon vratila sa puta...bila sam malo kod svekrve za uskrs...evo moj dragi mužić sutra ide na spermiogram a ja ju trebam dobiti prekosutra...
i oćekujem da dođe...ovaj smo mjesec uživali u keksu kao nikad do sad i uživala sam u tome što nisam tražila simptome i nisam ih ni vidjela i evo brže je došao dan kad treba doći vještica...tako smo bili opušteni i bilo nam je prekrasno ovaj prošli mjesec...sad nastavljam tim tempom...

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu Marela1505)
Neposredna veza do poruke: 144
12.4.2012 11:44:20   
sarah_zg
Hej winkice,

baš mi je drago da ste uživali. Sretno sa svime. I mi razmišljamo o spermiogramu, baš sam na temi problemi sa zatrudnjivanjem pitala o spermiogramu. Ne znam je li prerano za to nakon 6 mj. pokušaja. Možda bi nas to umirilo? nemam pojma

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 145
12.4.2012 12:16:43   
PinkyFunkyBirdy
Drage trudilice, evo mene natrag. user posted image Neću biti baš jako aktivna ovaj tjedan, ali tu sam negdje. user posted image Evo ponavljam popis da se malo podsjetimo kad je tko na redu. Vidim da imamo novosti. user posted image
Bombončice od srca ti čestitam na najljepšem mogućem poklonu za Uskrs! Prekrasno! user posted image user posted image user posted image
Daze, dinchi, zvončica1, kakvo je stanje kod vas?

Trudilice:
user posted image sarah_zg - 05.04.user posted image user posted image došla
user posted image BUMBI - 06.04.  user posted image user posted image  došla
user posted image bombončić02 - 07.04. ponosna user posted image
user posted image daze - 11.04.
user posted image dinchi - 12.04.
user posted image zvončica1 - 12.04.
user posted image Kontesa Nera - 13.04.
user posted image winkica - 14.04.
user posted image madeline - 15.04.
user posted image Anni_ - 22.04.
user posted image bebica77 - 23.04.
user posted image tasha - 29.04.

P.S. Winkice fališ nam puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 146
12.4.2012 13:36:40   
zvončica1
Ja danas dobila, točna kao sat što je u jednu ruku super jer možemo nastaviti s pračenjem ovulacije. možda slijedeći mjesec,ako ne onda onaj iza i tako dok ne uspijemo, kako se kaže i nogom u guzicu je jedan korak naprijed, mi ne odustajemo od svoje 3. srečice!!!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 147
12.4.2012 14:01:58   
bomboncic02
Tako treba Zvončice, samo optimistično i bude bio plus uskoro user posted image ...

Neposredna veza do poruke: 148
12.4.2012 14:36:24   
Kontesa Nera
Pozdrav curke! Kod mene se nešto zbrčkalo, sinoć se seksnuli i ja prokrvarila, i to dosta a cijelu noć i jutros nema ništa, samo malo nešto crno ili tamno smeđe?! Nemam pojma što se događa, simptoma nikakvih!! A nikad mi ne kasni, trebala bi dobiti tek sutra! Ako netko zna što to može biti, neka slobodno javi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 149
12.4.2012 15:18:44   
bomboncic02
A čuj, koliko je to po tvome "dosta"?
Možda je kakva kapilara unutra puknula, pa krv potekla?
Ja stvarno neznam..

(Odgovor članu Kontesa Nera)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!