|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 7 [8] 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje travanj 2012.
17.4.2012 14:10:45   
PinkyFunkyBirdy
Winkice naša draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 176
17.4.2012 14:21:26   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy

Winkice naša draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 177
17.4.2012 15:04:24   
unna
Winkice drzi se,mozda se stanje popravi nakon tabletica pa ipak uspije prirodnim putem. Pinky mene mozes staviti 27og iako ne znam ni jel mi ovulacija bila ni kad ce ovaj put stici ali nema veze.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 178
17.4.2012 21:53:10   
madeline
pozdrav cure drage, moje user posted image još nema ,držite fige da ne dobijem,user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 179
18.4.2012 8:11:22   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: madeline

pozdrav cure drage, moje user posted image još nema ,držite fige da ne dobijem,user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim fige da ni ne dođeuser posted image
Kad radiš test?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu madeline)
Neposredna veza do poruke: 180
18.4.2012 8:36:59   
PinkyFunkyBirdy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 181
18.4.2012 18:37:19   
unna
madeline drzim fige da ne dođe. Meni danas 19 ti dan ciklusa i skuzim danas smeđu flekicu. nije valjda da cu vec dobiti,a nemam pojma ni jel mi ovulacija prošla. kod mene je to sve katastrofa,zadnji put dobijem 65ti dan a sad cu najranije.

Neposredna veza do poruke: 182
19.4.2012 9:56:35   
bebica77
Jutro curke moje..
Ima li ista novoga? Kakav pomak na pozitivu kod vas?
Pinki mene briši s popisa,ovo je vjestica, doduše opet neka cudna (vec navikla na to) jer prva dva dana slabo, treci ujutro jaki izljevi uz jake bolove (popodne slabo) i danas cetvrti dan recimo normalno, tako da me biljezis za 16.5 ponovo....

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 183
19.4.2012 9:57:12   
bebica77
Jutro curke moje..
Ima li ista novoga? Kakav pomak na pozitivu kod vas?
Pinki mene briši s popisa,ovo je vjestica, doduše opet neka cudna (vec navikla na to) jer prva dva dana slabo, treci ujutro jaki izljevi uz jake bolove (popodne slabo) i danas cetvrti dan recimo normalno, tako da me biljezis za 16.5 ponovo....

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 184
19.4.2012 18:47:09   
Papalina
user posted image user posted image user posted image user posted image Curiičkee mojee...molia bi vas za jednu uslugu ;)
Ja bi opet na popis...posto mi je zadnji ciklus trajao 28 dana...onda cu ovaj zaokruzit na 30...pa me stqavite na popis da 5.5 ne trebam dobiit :)))) user posted image moze?? Hvala user posted image

(Odgovor članu bebica77)
Neposredna veza do poruke: 185
19.4.2012 22:17:21   
madeline
cure moje drage ,imam lipu vijest TRUDNA SAMuser posted image user posted image danas sam bila kod ginekologa koji mi je to potvrdio testom za trudnoćuuser posted image ,nisan se tila testirati kod kuće nego sam odma išla kod ginekologa jer sam imala baš jaki feeling da sam trudna,user posted image user posted image user posted image ,nije mi radio ultrazvuk kaže da je još rano za jedno deset dana ,nadam se da će biti sve u redu ,dat će BOGuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,svim trudilicama želin svu sriću i nadam se da će do kraja travnja biti još user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 186
20.4.2012 8:44:42   
PinkyFunkyBirdy
Madeline, od user posted image ti čestitam na prekrasnim vijestima! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Baš mi je drago da imamo još jednu trudnicu u ovom mjesecu!
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu madeline)
Neposredna veza do poruke: 187
20.4.2012 8:48:04   
PinkyFunkyBirdy
Dinchi, ima li kakvih novosti? Ništa se ne javljaš - nadam se da je to zato jer slaviš. user posted image

Trudilice:
user posted image bombončić02 - 07.04. ponosna user posted image
user posted image dinchi - 12.04.
user posted image madeline - 15.04.. ponosna user posted image
user posted image Anni_ - 22.04.
user posted image unna - 27.04.
user posted image tasha - 29.04.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 188
20.4.2012 9:03:20   
mariola
Drage moje, čestitam od srca svim trudnicama, a trudlicama puno srećeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Oćemo otvorit odbrojavanje za svibanj?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 189
20.4.2012 9:07:33   
BUMBI
Predivne vijesti,čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 190
20.4.2012 9:18:49   
BUMBI
Ajde može,otvorite odbrojavanje za svibanj.
ja se bilježim za 4.5user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 191
20.4.2012 10:22:09   
Riza
Madeline....čestitam ti od srca... prekrasna vijest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
želim ti prekrasnu, laganu i školsku trudnoću. Uživaj...opusti se....user posted image user posted image user posted image .
Nego.....ja više ne znam.. sva sam se zbrčkalauser posted image
... počela sam sa terapijom Duphastona ovaj mjesec i u ponedjeljak mi je zadnja tableta za popiti pa ja zapravo vješticu (ne)očekujem 25,26.04..... ne znam da li da se icemu nadam ovaj mjesec pošto sam tek počela sa Duphastonom...... ne nadam se previše...ali i ne opterećujem se više uopće...čak sam zaboravila pratit cikluse...ma sve.... čitam vas svaki dan i pratim ali puno radim pa ne stignem baš tipkati...
Puse velike svimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 192
20.4.2012 10:50:30   
madeline
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala na čestitkamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 193
20.4.2012 13:40:36   
unna
Madeline i ja se pridruzujem cestitkama,uzivaj u svojoj bebici.

(Odgovor članu madeline)
Neposredna veza do poruke: 194
20.4.2012 13:41:53   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: unna

Madeline i ja se pridruzujem cestitkama,uzivaj u svojoj bebici.

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu unna)
Neposredna veza do poruke: 195
20.4.2012 17:44:18   
anamarijapupek
madeline, čestitam na bebici! Mi smo evo već 8+2, danas smo bili na UZV - srčeko kuca, bebica odgovara veličini za 8 tjedana. Još uvijek pijem preventivno duphastone, i folnu kiselinu. Sljedeći pregled nam je 17.05. sa 12 tjedana. Jedva čekamo. Muž je bio na pregledu i rekao je da se skoro rasplakao od sreće. Slikicu ćemo uzeti sljedeći puta user posted image Svim curama želim puno sreće i da uskoro bude plusić user posted image  

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 196
20.4.2012 18:33:21   
Papalina
Eii madeline tako mij dragoo...ajmeee bas sam sretna zbog tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image
A ja sam danas na poslu skoro crkla,tako mi je slabo bilo...cice mi smetaju ful.. Vrtilo mi se u glavi jako...noge su me boljele...a jedno 15 puta sam bila na wc... Inace idem dosta na wc al ovo danas strasno... A cice mi ful smetaju....joooj... A stvari sam imala prije 15 dana tako da to nije razlog... A bo..uglavnom zelim na popis za 5.5 :)))

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 197
21.4.2012 13:22:49   
zvončica1
Ja se javljam na popis za 7.5. i ako ovaj put nismo uspjeli, uzimamo malu pauzu od svega da se smirim i opustim pa nastavljamo oko ljeta. čestitam trudnicama koje su uspjele ovaj mjesec, curke jako mi  je drago radi vas. meni se izgleda prolaktin opet vratio pa malo teže ide,ali počet ću s bromergonima opet pa nakon njih opet u akciju. pusa svima!!!

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 198
21.4.2012 20:11:43   
daze
drage moje,evo da vam se javim...10 dana sam ležala u bolnici,pustili su me za vikend pa se u pon opet vraćam u bolnicu..user posted image ispalo je da mi je to po nogama simptom neke upale u organizmu,i našli mi e.coli u urinu.nisam mogla vjerovat da ona to može uzrokovat.još moram na neke pretrage da vide da nije otišla na druge organe.prokleta beštijauser posted image user posted image uglavnom,vjerojatno će mi prepisat antibiotike da unište bakteriju a ja sad neznam mogu li u to vrime dok pijem radit na bebici.šta vi mislite?

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 199
22.4.2012 22:18:27   
tascha
Hej cure...jel me netko tražio...ja sam vam u komi...nismo se družile jer mi je dragi na Uskrs završio u bolnici,bio u nesvjesti 5 dana...evo još je u bolnici...vidjet ćemo kako dalje...on se dobro osjeća u utorak ide kući....a onda možda da računam 5.mjesec....

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 7 [8] 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 7 [8] 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!