|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 9:22:49
|
|
|
|
Lol@
|
winkice nadam se da ipak nije u pitanju i navijam za tebe
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 9:24:36
|
|
|
|
Lol@
|
bomboncic nadam se da ces nam javiti da si
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 9:28:58
|
|
|
|
Riza
|
Winkice .....nadam se da nije ..... navijam da uskoro ugledaš jedan veeliki debeeeli plusić
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 9:30:04
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ništa ..Točna ko vurica!! Bilježim se za travanj.... Ne želim ju nikako 7.4.!! Idem sad uživat sa svojim mušketirima...
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 9:33:23
|
|
|
|
Riza
|
...a bombončić...baš mi je žao....
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 9:34:21
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: Riza ...a bombončić...baš mi je žao....
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 9:37:12
|
|
|
|
Lol@
|
bomboncic zao mi je
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 9:46:12
|
|
|
|
winkica
|
bombončiću mali...biti će bebca i znam da 7.4 neće doći apsolutno nikako....i gotovo...šic, mrš vještice... ma sumnjam da je vještica tako rano...tri dana od ovulacije prošla.....ali znam da mi se ovo baš i nije svidjelo....dali je netko od cura imao takve bolove?i to tako rano??'
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 10:10:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI IZVORNA PORUKA: Riza ...a bombončić...baš mi je žao....
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 10:14:28
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Bombončić, žao mi je. Gdje nam je Unna? Dal ona ima kakvih lijepih vijesti? Trudilice: sarah_zg - 01.03. došla Hladna - 02.03. došla Papalina - 02.03. došla unna - 03.03. BUMBI - 04.03. došla *zmaja* - 09.03. došla bombončić02 - 09.03. došla Kontesa Nera - 16.03. Riza - 19.03. anamarijapupek - 20.03. winkica - 20.03. Anni_ - 23.03. Lol@ - 25.03. bebica77 - 25.03. tasha - 30.03. Hladna - 30.03.
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 10:20:32
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Winkice, ja ti znam imati strašne bolove koji me probude tijekom noći. Boli me kao da mi cijela maternica gori. To mi se obično događa u tjednu prije nego vještica dođe, ali ne znam s čim je to točno povezano jer mislim da to nisu menstrualni grčevi. Grčeve obično imam u večernjim satima dan ili dva prije i potpuno je drugačiji osjećaj. Nadam se da je kod tebe tako rano implatacija u pitanju.
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 14:57:59
|
|
|
|
unna
|
Tu sam,danas mi je 35ti dan ciklusa, jos nije stigla. Nemam jos bas neke simptome pms-a,grudi me ne bole,a inace otpadaju. Danas mi je na tren tako dosla mucnina da sam mislila da cu povratit ali nisam. Ali meni inace prije menge zna biti muka,ne svaki ciklus ali cesto tako da se ne nadam nicemu.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 18:25:15
|
|
|
|
bebica77
|
Curke moje drage mene vam je pol prvog i cjeli drugi mjesec dole bolilo kao da trebam dobit , a sad ovaj treci mjesec me sam jedan il dva dana bolilo i vise nis i to kad mi dragi bio bubani pa se nismo mogli keksat ((((.. Kolko skužavam ovulacija boli i ocito da ni ovaj mjesec nikaj o bebice;(;(... Al dobro ima jos mjeseci pa bu valjda....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 19:12:00
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
a jooooooj bombončić...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 19:50:21
|
|
|
|
winkica
|
bebice...ne boli baš svaki put ovulacija-nije uvijek bolna...može biti a ne mora.....ne mora značit da ovaj mjesec nećete uspjeti...samo se vi keksajte...nemoj gubit volju... ovoliko jako koliko me danas ujutro bolilo tako me samo boli 2-3 dana prije...a inače samo bude kao pritisak...ali ovo ujutro me toliko jako bolilo da sam se prepala što se događa i zanimljivo čim sam ustala iz kreveta bol je prestala ko da je nije ni bilo......tako da sam jutros bila malo zbunjena...plodni iscjedak je prekjučer prestao i sad je samo ko i inače bijeli... tako da sada samo čekanje...no kao i obično ništa ne očekujem...nego očekujem vješticu ko i proteklih 10 mjeseci...heheheheheh
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 20:15:02
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj,ovaj mjesec je baš loše krenio ,nadam se da ćemo na kraju dobiti barem 1
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 20:34:13
|
|
|
|
winkica
|
BUMBI mila ne tako negativno gledati...biti će trudnica...kad malo sagledamo situaciju...ionako svaki mjesec idemo dalje i svaki mjesec nam vještice dolaze...i opet smo pozitivne jer imamo još puno vremena da ostanemo trudne i postanemo super mame...tako da nas ni ova vještica koja možda dođe (a možda i ne)nas ne smije a ni neće rastužiti...curke moje pa mi smo ovdje već toliko dugo da moramo zanemariti i ne zamarati se oko tih svojih vještica jer opet nakon nje ponovno krećemo i tako dok ne uspijemo u svojem naumu...i ništa nas neće spriječiti da uz radost što imamo krasne muževe i sigurno prekrasnu obitelj krenemo ponovno dalje i ne budemo tužne jer od tuge nema "kruha" i nema uspjeha.....AKO ĆEMO BITI TUŽNE JOŠ ĆEMO MANJE I SPORIJE USPJETI U CILJU.... nemojte mi biti nevesele i tužne...ma ako želi doći neka dođe...prevarit ćemo mi nju kad tad!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 20:35:53
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma znam da je tako,ali nije mi baš lijepo pogledati listu i sve tužne smajliće vidjeti
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 10.3.2012 21:38:24
|
|
|
|
bebica77
|
Bumbi ma od na 10 zenskica ma pokazal se bu plus bar jedan, a onima kojima se ne pokaze preostaje samo glavu gore bez suza i u nove pobjede... Nema odmora dok traje obnova)) P.s; ak ne dodje smajl na lice za jos jedan mjesec vatrenog keksanja)))))
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 11.3.2012 13:16:15
|
|
|
|
andydea
|
Curke moje drage..nemojte mi biti tužne....doći će bolji dani.......morate biti pozitivne,pokušati sve što se može i biti strpljive ....Jako mi je teško kad vidim da patite...sjetim se odmah sebe i svojih dana,ali evo me sada...ipak sam uspjela ,tako čete i vi i do kraja godine sve čete postati predivne ...mislim stalno na vas...puno pusa i zagrljaja
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 11.3.2012 13:37:12
|
|
|
|
Lol@
|
NEMA ODUSTAJANJA!!!! Ma koliko nam tesko bilo idemo dalje!!!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 11.3.2012 15:17:23
|
|
|
|
Hladna
|
Ej cure, samo da vas sve pozdravim i da vam kazem da vise nisam trudilica, kao sto znate da sam bila bez posla i htjeli smo bebu sad kad sam bila bez posla jer sam mislila mozda se za godinu dvije promjeni situacija u zemlji i uspijem onda nac posao ali ja eto dobila posao i radim vec tjedan dana kod svog prijatelja u butiku, dobila sam ugovor na 6 mjeseci i postoji velika sansa da cu nakon tog dpbit ugovor za stalno pa sam uspjela dragom objasnit mada tesko da je bolje da pricekamo tih 6 mjeseci i onda opet u akciju, tako da drage moje nadam se da me razumijete. Sve vas punooooo volim
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 11.3.2012 17:28:26
|
|
|
|
bebica77
|
Hladna cestitke od srca na poslicu)))).. Aj ti sam radi pa kad bu ugovor za stalno odma bacanje na keksic)))....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 11.3.2012 19:29:59
|
|
|
|
unna
|
Hladna i ja se pridruzujem cestitkama za posao. Sto i sama kazes,danas je tesko naci posao a pogotovo dobiti stalni tako da izdrzite tih 6 mj. Cure kojima je stigla jako mi je zao,bit ce vise srece iduci ciklus. Meni jos nije stigla ali vjerujem da ce i moja stici za koji dan.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2012. 11.3.2012 20:16:40
|
|
|
|
jess
|
Drage moje trudilice hvala vam od na podršci i toplim riječima, puno mi znače.... Hladna drago mi je da si pronašla posao, znam da je danas to izuzetno teško i držim fige da dobiješ ugovor za stalno.... BUMBI i ja sam bila tužna par dana i mislila sam da tuzi nema kraja i da ću odustati od svega, al vrijeme sve liječi i ja se polako oporavljam i u meni se polako budi ona snaga da još hrabrija i snažnija idem dalje jer znam da i mene, kao i sve ovdje vrijedne trudilice, čeka samo je pitanje vremena kad će doći, jer jednom mora doći...i zato nema odustajanja koliko god znalo biti teško... bombončić02...žao mi je...ali glavu gore doći će i bombončić 03 vidjet ćeš.... winkice...draga vjerojatno je bolilo zbog ovulacije i držim fige da vještica više ne dođe nego da se lijepo ugnijezdi i ti nam javiš sretnu vijest.. unna....neka ni ne stigne... i sve ostale drage moje trudilice navijam za vas da mi čim prije postanete
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!