dviney u 19:05
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Odštampaj

, tebi svu snagu da izdržiš zbog svoje curice jer joj jako trebaš. Malena je stvarno hrabro djete. Neko je napisao već pročitala sam tu negdje da smo mi mame jako osjetljive kad su djeca u pitanju pa kad vidimo razdrapano koljeno padamo u nesvjest a kamoli kad je na stvari tako nešto puno ozbiljnije, e to je živa istina. Vjerujem da ti je jako teško ali to će proči i biti iza vas. Poslije kiše dođe sunce. Samo nek i kod vas sunce dođe što prije, to vam želim.
Probodena je na 4 mjesta šipkama kroz meso i te rane su skroz otvorene. Još je dr. rekao da ne stavljaju zavoje jer je s njima veća mogućnost infekcije. Rane se moraju cjediti na plahtu. Ja ne znam kako ću ja to dijete gledati ubuduće a da mi ne bude zlo od tih rana
Voljela bih da i sama opet budeš malo češće s nama