Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 14.8.2010 22:11:29
|
|
|
|
pincirotvajler
|
domy
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 14.8.2010 22:16:36
|
|
|
|
natalijax
|
blago vama kod mene ništ ni da se pohvalim
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.8.2010 22:17:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 14.8.2010 22:32:46
|
|
|
|
Domy
|
a dobre ste
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.8.2010 23:21:02
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak vražuljče je muž,a tko je šime? pa šime je papiga
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.8.2010 23:21:56
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: pincirotvajler znači vruća ljetna noć je noćas našoj leilany hmhm ja joj zavidim.... kaj niste osjetile da je bil potres??
|
|
|
[Obrisani korisnik] 15.8.2010 23:26:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.8.2010 23:28:05
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja mislila da vi nešt drugo zovete šime..
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.8.2010 23:29:30
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cvrčak vražuljče je muž,a tko je šime? pa šime je papiga A vi ste genijalni cijeli dan me zvao...marinooooooo...marinoooooo...... mislim na šimeta ofc
|
|
|
[Obrisani korisnik] 15.8.2010 23:38:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 15.8.2010 23:39:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 17.8.2010 15:38:14
|
|
|
|
Domy
|
Pohvaljujem majstora koji mi je sad upravo bio i popravio mašinuuuuuuuuuuuu...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sretna sam kao mala netko če mislit da sam luda al žene moje skoro ja ostala gola
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.8.2010 15:38:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 17.8.2010 15:44:41
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 17.8.2010 22:49:47
|
|
|
|
cuba
|
Nemoj sad jadnu mašinu preforsirati, 2 mašine dnevno i gotovo za barba majstora!
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.8.2010 6:15:29
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: Domy Pohvaljujem majstora koji mi je sad upravo bio i popravio mašinuuuuuuuuuuuu...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sretna sam kao mala netko če mislit da sam luda al žene moje skoro ja ostala gola
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.8.2010 6:23:41
|
|
|
|
nemammaste
|
Bezbroj puta HVALA mojoj mami za beskonačnu ljubav koju mi pruža,najbolja si mama!
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.8.2010 8:30:31
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Domy žene moje skoro ja ostala gola draga pa to nije niti tako loše ako je majstor ''imao svoje prste''u tome nemoj puno prati jer češ morati kasnije i da popeglaš
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.8.2010 8:42:58
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Domy žene moje skoro ja ostala gola draga pa to nije niti tako loše ako je majstor ''imao svoje prste''u tome nemoj puno prati jer češ morati kasnije i da popeglaš
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.8.2010 9:27:38
|
|
|
|
dmtdmt
|
želim da se pohvalim jer sam jutros dobila dorucak u krevet od svog dragog. s obzirom da nije takav onda se moram pohvaliti na sav glas
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 18.8.2010 9:29:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.8.2010 9:30:41
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: dmtdmt želim da se pohvalim jer sam jutros dobila dorucak u krevet od svog dragog. s obzirom da nije takav onda se moram pohvaliti na sav glas
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.8.2010 9:36:03
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: dmtdmt želim da se pohvalim jer sam jutros dobila dorucak u krevet od svog dragog. s obzirom da nije takav onda se moram pohvaliti na sav glas to je pravi muž samo da mu ne pređe u naviku ma šalim se.. mi si međusobno donosimo ...
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 19.8.2010 9:19:36
|
|
|
|
dmtdmt
|
IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: dmtdmt želim da se pohvalim jer sam jutros dobila dorucak u krevet od svog dragog. s obzirom da nije takav onda se moram pohvaliti na sav glas to je pravi muž samo da mu ne pređe u naviku ma šalim se.. mi si međusobno donosimo ... e drage moje jutros od dorucka nista domy nije mu preslo u naviku
< Poruku je uredio dmtdmt -- 19.8.2010 9:20:18 >
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 20.8.2010 23:16:33
|
|
|
|
MiniMama
|
ja hvalim svog sina, svoje roditelje i sebe. prvo moje oko najdraze. ostao je s bakom i didom 5 dana dok sam ja otisla u zg preseliti nas kod sveki. bilo mi ga muka teglit da se guzva u onoj prasini od selidbe a tu moze svaki dan jos na more. vito je bio prava mala dobrica dok me nije bilo. slusao je baku i dida, nije uopce plakao za mamom. ovo je inace prvi put da se odvajamo. pet dana sam tulila ko debil i zvala svakih 20 minuta starce. ali on je bio super. cim sam dosla preko vrata, odmah mi je sve pokazao sta je novo od igracaka nazicao od bake i dide. onda hvalim roditelje jer su cuvali vitu svo ovo vrijeme iako im znam da koliko god on bio dobar, njima nije bilo lako jer svak ima svoje bolescine s kojima se bori. onda hvalim sebe. spakirala sam 96 kutija, i isto toliko kutija sam prenila iz stana u auto i od auta na drugi kat kuce. sogi je pomogla oko kuhinje. i tu je bilo 5 kutija. znaci skupa stoijedna kutija (101). najvise sam ponosna sta u svemu tome muza nisam ubila skarama. naime on Radi pa nije apsolutno prstom mako oko selidbe osim sto je vozio auto.
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!