|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 9:54:36
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak a cvrle ti samo dodji i za tebe se nadje sta god a da nije od narodne nosnje i polivinila i plastike To se odnosi na moj i njanjinj image kožnog kauča? jeste jeste, citala sam malo pa se smijala u sred noci
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 9:57:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler uf ja bi u 42 polako cure polako, moram stajling da osmislim za svaku ja sam u trudnoci nosila 36-38 ali trudnicki iako sam se udebljala 25kg pa bih svaki put kada bih se u ogledalo pogledala bila na rubu placa, pa pogledam u brojku na odjeci pa se utjesim. Kao ipak nosim 36br, eto sta ti je zensko
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 17:29:12
|
|
|
|
ninishka
|
hvalim mm jer mi je poklonio laptop...veli da sam ga trebala dobiti vec i prije, ali nikak da se odluci koji...kaze da sam zasluzila :)) trebala sam ga dobiti kad sam rodila mu drugog sina, ali i 2mj kasnije je dobrodoslo !!!! http://www.links.hr/photo/big/013.400.216.jpg evo kako izgleda!!!
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 17:30:36
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja u subotu dobivam isto
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 17:33:30
|
|
|
|
ninishka
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ja u subotu dobivam isto
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 17:34:24
|
|
|
|
ikica84
|
bravo za muzeve,tako i treba!!!
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 17:40:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvalim samu sebe! Pečem pitu od višanja, koju ću samo gledati. Pola za moje babe koje mi dolaze ujutro na babinjak, a pola za svekrvu! Da me nema - trebalo bi me izmisliti!
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 25.8.2010 17:50:28
|
|
|
|
marija0
|
i moj meni kupio laptop al samo sam ga zaljubljeno gledala..... još malo pa će u pogon kad se priselimo u svoj stan
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 20:16:36
|
|
|
|
maja
|
Hvalim se hvalim da sam danas provela dobrih 4 sata sa našom lady, kupila si košulju, hlače i grudnjak, ošišala se i ofarbala
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 26.8.2010 20:53:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 22:17:04
|
|
|
|
mariola
|
Hvalim svoje dijete. Najponosnija sam mama na svijetu (dok mi se sutra ne zaljepi za suknju ). O čemu se radi? Svi znate da je T od rođenja bio prava dobrica,puno spavao,papao,malo plakao i grintao. Uspavljivao se sam. Ovo ljeto kako nam je kuća puna gostiju na svako njegovo kenjcanje u kinderbetu mi smo ga ljuljkali,uspavljivali ga uglavnom u šetnji jer nikako nije htio u kinderbet a mi nismo dopuštali da plače da ne smeta gostima. Planirala sam ga toga odviknut i naučit ponovo na samouspavljivanje kad se kuća isprazni.Ali, ne treba kad imam najbolju bebu na svijetu. POčeo je sve kužit i zadnjih nekoliko dana ja ga uzmem i kažem da idemo spavati,malo se igramo na bračnom i prebacim ga u kinderbet i on malo leži,malo se digne,malo legne ali se za 10-15minuta uspava. BEz ičije pomoći. Ajme kako sam happy. Već sam se psihički pripremala na slušanje plača. I još jedna hvala na mog dragog sina. OD juče sam uvela jedno spavanje. Do podne smo se malo igrali,malo šetali,jeli,kupali i u podne poslije ručka ga stavila u sobu i za 5 minuta se uspavao sam i spavao 3,5 sata.Tako je bilo i danas. Dobrica moja malena. Sorry na podužem postu ali ja sam toliko ponosna da sam se morala razvezat
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 22:17:57
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 26.8.2010 22:19:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 22:21:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo T.!!!!! Ja ću te kopirati i pokušati uvesti isto jedno spavanje.
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 22:22:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma gde se narucuju takve bebe??!!! hocu i ja jednu takvu Ma bravo za Tonija, on je mali genije
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 22:41:03
|
|
|
|
lilia
|
Mmmm pravi dobar dečko.
|
|
|
[Obrisani korisnik] 26.8.2010 22:42:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 22:43:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: Nellyca Ma gde se narucuju takve bebe Kod mariolinog muža Malo si zakasnila,mislim Ahahahhahaha i ja mislim da sam zakasnila...pih
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 23:15:35
|
|
|
|
cuba
|
Ma za Tonija!!! Stvarno imaš odličnu bebu
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 23:19:38
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: Nellyca Ma gde se narucuju takve bebe Kod mariolinog muža Malo si zakasnila,mislim Ahahahhahaha i ja mislim da sam zakasnila...pih ahahahha,možda bude treća sreća
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 23:20:13
|
|
|
|
mariola
|
Hvala cure
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 26.8.2010 23:23:24
|
|
|
|
Dora04
|
Ajme Mariola moja blago tebi, čestitam
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.8.2010 8:15:12
|
|
|
|
cuba
|
A ja za promjenu hvalim samu sebe jer već tjedan dana revno provodim akciju stezanja trbušnih mišića. Nisam ni jednom zaboravila ili posustala
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.8.2010 8:21:52
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: cuba A ja za promjenu hvalim samu sebe jer već tjedan dana revno provodim akciju stezanja trbušnih mišića. Nisam ni jednom zaboravila ili posustala i ja sam brljala i prije par dana sam počela ozbiljno
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 27.8.2010 8:31:11
|
|
|
|
cuba
|
samo naprijed Ma da, još malo i kreće shoping za zimu, triba uvuć trbušinu u gaće
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!