Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.8.2010 23:08:52
|
|
|
|
Imra
|
cekaj da ti ja pomognem sa bijelim.....stavis ves u veliki lonac, dodas i praska, i pustis da voda prokljuca, smanjis temperaturu i ostavi kuhati....poslije vidis da li je cisto i isperes rucno, ovako to radi moja nena iako ima masinu, ja joj zavidim na bjelini vesa
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.8.2010 23:12:49
|
|
|
|
ivanaa
|
Samo ga netreba konstatno nametati drugima,a ne ne imati.IZVORNA PORUKA: njanja evo mene 1. put u tužionici....Žalim se na naše društvo u kojem je bolje ne imati stav, ne imati znanja, ne imati iskustva....U kojem je bolje ići linijom manjeg otpora jer većina tako traži....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.8.2010 23:15:37
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak A da ju šokiraš na način kada ju upališ na dugme da ju ištekaš iz struje i ponovno uštekaš? samo stavi veš jer možda ne upali dva puta ista fora ma probala sam i to al ne fenda me pet posto..
< Poruku je uredio Domy -- 13.8.2010 23:16:27 >
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.8.2010 23:17:55
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: Imra cekaj da ti ja pomognem sa bijelim.....stavis ves u veliki lonac, dodas i praska, i pustis da voda prokljuca, smanjis temperaturu i ostavi kuhati....poslije vidis da li je cisto i isperes rucno, ovako to radi moja nena iako ima masinu, ja joj zavidim na bjelini vesa ma znam tako se prije pralo..samo ima jedan problem odakle mi veliki lonac
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.8.2010 23:19:39
|
|
|
|
Imra
|
znala sam ja da ce u loncu biti problem
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.8.2010 23:20:15
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa Samo ga netreba konstatno nametati drugima,a ne ne imati.IZVORNA PORUKA: njanja evo mene 1. put u tužionici....Žalim se na naše društvo u kojem je bolje ne imati stav, ne imati znanja, ne imati iskustva....U kojem je bolje ići linijom manjeg otpora jer većina tako traži.... psss vas dvije bolje mi se pridružite i pomognite kako se riješit prljavog bijelog veša ..jer ču uskoro šetat gola...
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.8.2010 23:22:19
|
|
|
|
natalijax
|
de ti nju pomakni možda joj je kosina
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.8.2010 23:22:41
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa Samo ga netreba konstatno nametati drugima,a ne ne imati.IZVORNA PORUKA: njanja evo mene 1. put u tužionici....Žalim se na naše društvo u kojem je bolje ne imati stav, ne imati znanja, ne imati iskustva....U kojem je bolje ići linijom manjeg otpora jer većina tako traži.... Ivanaa...nije sad to samo s tobom...tako je i na poslu, ma svuda...bolje je da se pritajiš jer ako znaš više od drugih i sposobniji si, tada si u opasnosti...I n e dešava se to samo meni, dešava se puno ljudi iz moje okoline, a sigirno će se naći netko i na forumu ili puno njih kome se to dešava....Stvano nekad imaš dojam da trebađ zaključat usta jer ti je tako bolje... Ali Ivanaa, zaista-ako je stav ispravan, zašto ga nekome ne nametnuti i tu osobu "poboljšati"???? Ja sam naviknuta na česta raspravljanja jer smo takva ekpa u uredu i isto čvrsto branim svoj stav, ali ako mi netko dokaže da sam u krivu, pokušam se popraviti.....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.8.2010 23:23:15
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: ivanaa Samo ga netreba konstatno nametati drugima,a ne ne imati.IZVORNA PORUKA: njanja evo mene 1. put u tužionici....Žalim se na naše društvo u kojem je bolje ne imati stav, ne imati znanja, ne imati iskustva....U kojem je bolje ići linijom manjeg otpora jer većina tako traži.... psss vas dvije bolje mi se pridružite i pomognite kako se riješit prljavog bijelog veša ..jer ču uskoro šetat gola... VENIŠ????? riješava sve kako reklama kaže
|
|
[Obrisani korisnik] 13.8.2010 23:32:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.8.2010 23:36:52
|
|
|
|
Imra
|
za filter sam i ja htjela pitati
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.8.2010 23:42:35
|
|
|
|
Domy
|
Ja i najstariji sin jučer uzeli šarafciger kao ono majstori idu da pronađu kvar otvorili onaj gore poklopac ..pipkamo mi po onim žicama ..a ne kužiramo ništa ono gledala sam da nije nešto otpojeno ..i koliko smo vidjeli nije..gledali i filter ništa u njemu..za čudo božije i ništa majstori završili ..pronašli kvar nisu čiča miča gotova je priča...
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 14.8.2010 15:40:05
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak kakav je to konj za kojim se ne praši? vjerovatno neko staro kljuse....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 14.8.2010 15:44:18
|
|
|
|
osobno
|
Ja se tužim na mm..jer je TOVAR i to onaj pravi dalmatinski... Ma pardon, nije ni TO jer je tovar KORISTAN za razliku od njega ponekad... Zna bit takav da bi ga čovik isplija iz topa...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 14.8.2010 15:47:46
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: osobno Ja se tužim na mm..jer je TOVAR i to onaj pravi dalmatinski... Ma pardon, nije ni TO jer je tovar KORISTAN za razliku od njega ponekad... Zna bit takav da bi ga čovik isplija iz topa... osobno tebi vise komada a tm na svakom oku po jedna
|
|
RE: Ringerajina tužionica 15.8.2010 9:26:54
|
|
|
|
pincirotvajler
|
tužim se sam na sebe jer sam glupača išla probat testerić kaj je bio u cosmu od rosalovog nekog sjajila..i sad su mi već dva dana usne u k , crvene, drvene, osipane, peku, nit mogu dariu dat pusu nit mm,,nit jesti kak se spada,, a inače uopće ne volim nit rosal nit labello neg samo melem, ma neznam kaj mi je bilo da sam to išla stavljat na sebe
|
|
RE: Ringerajina tužionica 15.8.2010 9:33:46
|
|
|
|
livona
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler tužim se sam na sebe jer sam glupača išla probat testerić kaj je bio u cosmu od rosalovog nekog sjajila..i sad su mi već dva dana usne u k , crvene, drvene, osipane, peku, nit mogu dariu dat pusu nit mm,,nit jesti kak se spada,, a inače uopće ne volim nit rosal nit labello neg samo melem, ma neznam kaj mi je bilo da sam to išla stavljat na sebe Skuhat kamilicu bez secera i natopiti gazu i drzat medju usnama...
|
|
[Obrisani korisnik] 15.8.2010 9:35:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 15.8.2010 9:59:50
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ma nemam ništ osim melema
|
|
[Obrisani korisnik] 15.8.2010 10:12:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 15.8.2010 10:19:48
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler tužim se sam na sebe jer sam glupača išla probat testerić kaj je bio u cosmu od rosalovog nekog sjajila..i sad su mi već dva dana usne u k , crvene, drvene, osipane, peku, nit mogu dariu dat pusu nit mm,,nit jesti kak se spada,, a inače uopće ne volim nit rosal nit labello neg samo melem, ma neznam kaj mi je bilo da sam to išla stavljat na sebe ajme draga baš mi te je žao rado bi ti pomogla al neznam kako..
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 15.8.2010 10:24:56
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ma nemam ništ osim melema A da nisi od nekog pokupila herpes,ako si isprobavala tester ma ne, krivo sam napisala..ne u kozmo trgovini tester, neg u časopisu cosmopolitan, znaš kak oni daju za reklamu malo pakiranje..zatvoren je ko mali paketić,,nije imao ko probat, kužiš?baš mi rosal neodgovara valjda domy
|
|
RE: Ringerajina tužionica 15.8.2010 10:31:09
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj,draga užas..nadam se da ćete brzo proći
|
|
RE: Ringerajina tužionica 15.8.2010 10:31:44
|
|
|
|
Imra
|
mozda si na nesto od sastojaka sjajila agergicna....uzmi si calcijum 1000, sumeci, jako je dobar i ako je iritacija na neki sastojak odmah ce ti biti bolje
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 15.8.2010 10:41:20
|
|
|
|
maja
|
Tako ni meni nepaše dm-ov baleo Mislim da se takio zove, isto su mi usne crvene i imam flekove Ja sam mazala sa dm.ovom masti koje sam koristila za ispucale bradavice ili melemom
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
Anketa
Dojenje.
Admin
Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!