|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: još malo... :))
30.7.2010 9:38:39   
Točkica28
sad bu to moja bejb ispljunula ko iz topa...  user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 26
30.7.2010 13:36:28   
Leluška
IZVORNA PORUKA: danery

joj gledam si tickerić i sve ne vjerujem...

još 28 dana-navodno....a moglo bi i ranije,kak veli dr...

pa eto,još sam tih par tjedana pupislavka,a onda povratak u manje konfekcijske brojeve....user posted image user posted image user posted image ....već sam se odvikla od "normalne" odjeće....sad se treba odvići od "tjudničke"... (sreća pa nisam dala masne pare za zadnje modne krikove za user posted image user posted image user posted image user posted image )

više manje je sve spremno fizički,ali psihički....hmmm,još mi je nekako nepojmljivo da će nas za par dana ili tjedana biti troje...
nadam se da ću se brzo naviknuti...i mm i user posted image ...

wish me luck...i might need it user posted image

Fakat brojiš sitno!! Blago tebi!!! Još malo i upoznat ćeš svoju user posted image !!  user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 27
30.7.2010 20:02:11   
ninolina
joj tetice...još malo...želim ti da ti brzo prođe ovo vrijeme i da curka bude brzauser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 28
30.7.2010 22:17:06   
pako
joooooš malo user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 29
30.7.2010 23:18:35   
jass
ako se smijem pridružiti, i ja brojim sitnooooo user posted image termin je 18.8., već mi je nervoza od čekanja, čim nešto i najmanje zaboli ja sva sretna i mislim si to je to user posted image ...

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 30
   [Brisano sporočilo]
31.7.2010 0:42:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu jass)
  Neposredna veza do poruke: 31
31.7.2010 7:26:24   
troubled

IZVORNA PORUKA: elinamama

troubled, jel mi imamo isti dan termin?? 2.9.?user posted image
hehe, ja bi se samo nešt natjecala ovih dana...ali samo s trosjeda user posted image user posted image user posted image

yep...2.9....iako se ja toplo nadam da sam nakon ukupno 16 prenešenih dana zaslužila jedan porod malo ranije...user posted image iako ću, sudeći po dosadašnjem iskustvu roditi tek 10.9. user posted image ...a ja bi odmah sutra-preksutra user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 32
   [Brisano sporočilo]
31.7.2010 8:45:22   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu troubled)
  Neposredna veza do poruke: 33
31.7.2010 10:42:41   
Gianna
Ajme komad, proletilo je vrijeme... Budeš se ti nama uskoro javljala iz rađaone user posted image user posted image user posted image ......

A što se tiče privikavanja, čovik se uviek lako na bolje navikne,  a ništa bolje od svoje bebice u rukama..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pusa za moje ljepe curke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 34
31.7.2010 11:59:01   
lorna
brzo proleti....
baš sam neki dAn i sama razmišljala, ni mi nismo daleko višeuser posted image

želim ti
neka sve prođe uredu i da što prije ljubiš malenu svojuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 35
31.7.2010 13:18:18   
nike1
sretnouser posted image
evo i nama je jos malo 29.8. bi trebala stic moja mala curicauser posted image user posted image

(Odgovor članu lorna)
Neposredna veza do poruke: 36
   [Brisano sporočilo]
31.7.2010 13:54:25   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu nike1)
  Neposredna veza do poruke: 37
31.7.2010 14:23:28   
maja
joj kad se samo sjetim toga iščekivanja, pa nikad pa nikad i eto sad mi preletjelo, sutra nam je već mjesec dana

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 38
31.7.2010 14:33:18   
nancy
uh brzo ces se ti naviknit da vas je troje,vidit cesuser posted image ja sam jedva cekala rodit i znala bi rec mm ono kad nam je bilo dosadno u kuci :a da je sad bebica s nama ne bi nama bilo dosadno!
kad se sjetim toga....nema vise dosade u zivotu user posted image user posted image nazalost
sretni ti ti zadnji dani i nauzivaj se,jos malo,u miru i tisini i dosadjuj se jer ko zna kad ces opet moćuser posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 39
1.8.2010 0:06:27   
girlpower

IZVORNA PORUKA: danery

joj gledam si tickerić i sve ne vjerujem...

još 28 dana-navodno....a moglo bi i ranije,kak veli dr...

pa eto,još sam tih par tjedana pupislavka,a onda povratak u manje konfekcijske brojeve....user posted image user posted image user posted image ....već sam se odvikla od "normalne" odjeće....sad se treba odvići od "tjudničke"... (sreća pa nisam dala masne pare za zadnje modne krikove za user posted image user posted image user posted image user posted image )

više manje je sve spremno fizički,ali psihički....hmmm,još mi je nekako nepojmljivo da će nas za par dana ili tjedana biti troje...
nadam se da ću se brzo naviknuti...i mm i user posted image ...

wish me luck...i might need it user posted image

bumo se onda mozda vidjele mi ako ides u os rodiliste?user posted image i ja kao i ti jos malo pa gotovo,samo sto ce nas onda biti duplo viseuser posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 40
1.8.2010 10:53:37   
Ellenora
ooo jos malo, sretno  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu girlpower)
Neposredna veza do poruke: 41
1.8.2010 12:17:09   
S84
Sretno svima koje brojite sitno... Jos malo i bebe su tu. Meni je vec proletilo nasih prvih 40ak dana, a kao da sam jucer odbrojavala :)

(Odgovor članu Ellenora)
Neposredna veza do poruke: 42
7.8.2010 21:18:04   
danery
hmmmm...još malo? user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu S84)
Neposredna veza do poruke: 43
7.8.2010 21:19:50   
adryosijek
hehe blizi se dan user posted image ,kako je sad prvorotkinjama uh ,samo sam razmisljala kako je to i osjetila sam itekako.nadam se da bude lakse sljedeci putauser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 44
7.8.2010 21:20:36   
anuska08
sretnooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 45
7.8.2010 22:14:05   
cuba
Eeeee još malouser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 46
7.8.2010 22:48:37   
girlpower
e sada da ja ubacim tu gdije vas ima koje imate jos malo do kraja koje pitanjce i nadam se da cete skontat sta govorimuser posted image moja gicka jos sjedi na guzi i jako je nisko (malo da docaram)ali ima li koja od vas osjecaj kada beba udara da udara u grlicu maternice?nemojte se sada smijat ali to je ziva istina osijetim bas u grlicu te udarce...neznam kako bi to drugacije opisala imala sam 3trudnoce i nikada takav osjecaj prilikom udaranja bebe..i da li vas boli medjunozje tj.kosti na tom podrucju kao da ste jahale sto dana?user posted image user posted image i da li nekad dok hodate imate osijecaj tolikog pritiska da morate stati da zbog tolikog pritiska kao da ce sve ispasti van?user posted image nadam se da ste skuzile sta vas pitam,user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 47
7.8.2010 23:04:35   
mlada mama
Da meni je tako non stop pogotovo ovo kao da sam jahala i kao da će mi sve ispasti van,užasan osjećaj pogotovo,ako se trebam popeti na stepenice ili sl.,Iako ne znam zbog ćega je to, na kontrolama kaže da je sve ok!

(Odgovor članu girlpower)
Neposredna veza do poruke: 48
7.8.2010 23:27:17   
jass
ooo da, da, i meni je isto tako, s tim da ja frik pičim i ne dam da me to zaustavi, danas se popela na Medvedgrad ko da me vrag tjera, a poslje.... mislila sam da ću crknutuser posted image ma sve je to super, zapravo kad me ništa ne boli, zapitam se jel sve u redu user posted image user posted image user posted image Još maaaaaaaaalo user posted image user posted image user posted image

28.08.2010 moj mali miš Dominik

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 49
7.8.2010 23:35:06   
livona
IZVORNA PORUKA: jass

ako se smijem pridružiti, i ja brojim sitnooooo user posted image termin je 18.8., već mi je nervoza od čekanja, čim nešto i najmanje zaboli ja sva sretna i mislim si to je to user posted image ...

Hihihihhi i meni je termin 18.08. i isto jeeeeedva vise cekamuser posted image user posted image   Sad da vidimo koja ce prije user posted image user posted image

17.08.2010. dosla nam je Ea, misica moja :))

Dante Alighieri
"Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka"

(Odgovor članu jass)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!