|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vase zanimanje!
28.7.2010 16:22:23   
njanja
IZVORNA PORUKA: Točkica28

ajme, cula dugmetaru i odmah ugasila...
 e vidiš da sam te skužila user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 26
28.7.2010 17:06:10   
Bebys
KAK je ovo dobro znati...super....mislim na sve cure sa RR...nekad nekome nesta zatreba...bas super...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 27
   [Obrisani korisnik]
28.7.2010 17:23:42   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 28
   [Obrisani korisnik]
28.7.2010 17:24:37   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 29
   [Obrisani korisnik]
28.7.2010 17:30:44   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 30
28.7.2010 17:42:33   
leilany
IZVORNA PORUKA: lilivana
ne daj Bože da bi nekome moji stručni savjeti trebali user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ja sam veterinarski tehnicar...
2. nisam fulala zanimanje...samo sam fulala kaj nisam isla na taj faxuser posted image
3. nikad nebi mogla radit kao med sestra....(za to trebas imat zeludac,jake zifce,a ja to nis nemamuser posted image )

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 31
28.7.2010 17:48:45   
gljiva
1. ja sam odgajatelj, al to nikad nisam radila, nego oduvijek radim kao adm. referent  i to baš volim
2. referent kao što sad i jesam
3. med. sestra

D 02.02.2006.
I 07.08.2009.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 32
28.7.2010 20:46:12   
natalijax
završila za slastičara,a radila ko konobarica,htjela sam puno zanimanja,kao trgovac,doktor,....a nikad nebi htjela bit patolog

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 33
28.7.2010 20:48:39   
dami
slastičar i obožavam taj posao, sve što ga voše radim, više ga volim.

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 34
28.7.2010 20:57:16   
tiha
zavrsila sam ekonomsku skolu i san mi je raditi u banci o da! samo sanuser posted image

nebi mogla biti patolog nikako

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 35
28.7.2010 21:34:28   
lidac0605
1.po zanimanju sam med.sestra,2.da ponovo biram opet bi bila med.sestra jer volim svoj posao i ne vidim se nigdje drugdje,3.ne bih nikad mogla radit u birokraciji,zakopana među papire u nekom uredu-mislim da je to strašno monotono i dosadno...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 36
28.7.2010 22:16:24   
tita
Trgovac-komercjalist!!!Ne radim u struci,ali meni je isto bilo lijepo raditi u trgovini i s ljudima!!!Voljela bi imati neku cvječarnu,baviti se aranžiranjem ,dekoriranjem,biti sam svoj gazda!!!A nebi mogla biti ginekolog,njegovatelj,ima toga....

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 37
28.7.2010 22:30:23   
boba125
1.ja sam medicinska sestra po zanimanju,radila sam do trudnoce svoj posao i obozavala ga raditi-radila u kucnoj njezi-al ne bi imala nista protiv posla u bolnici
2.zao mi je sto nisam upisala studij kroatistike
3.mislim da mi rad u uredu ne bi sjeo..ili mozda bi..pojma nemam kaj ne bi mogla raditiuser posted image

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 38
28.7.2010 22:51:04   
MiniMama
ja sam propali student geologije. a trenutno se bavim izradom i prodajom zenskih torbi, najcesce po narudzbi. user posted image
san mi je raditi reklame. imam tisucu i jednu ideju kako napraviti dobru reklamu za nešto..

zalim sto nisam upisala hrvatski i knjizevnost ili novinarstvo. iskreno zalim jer znam da bilo koji od ta dva fakuteta s lakocom i uzitkom zavrsila. ali neee.ja tvrdoglava ko mazga odem na tehnicki fakultet.. (opet fali onaj smajlic koji se lupa cekicem po glavi)

iskreno, nikad ne bi mogla raditi s djecom ili biti profesor tjelesnog ili tako neceg sto iziskuje od mene znojenje. nemam naglasak, ali mojim venama tece ljena dalmatinska krv.. prije bi prematala starceke ili prala leševe nego radila s malom djecom. naprosto nemam strpljenja kada je copor klinaca oko mene. uz to sam jako stroga i kao mama, pa da radim u nekoj osnovnoj skoli s klincima koji ulaze u pubertet i ja im ne mogu nista zabraniti, pa prosvikala bi deset puta.

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 39
28.7.2010 23:02:40   
Anoniman
1. prof. hrvatskog jezika i knjiž. i fonetike

Radim kao urednica/novinarka u redakciji za kulturu

2. jako sam htjela biti farmaceut.

3. Nikad ne bih mogla biti prof. tjelesnog, pilot ili bilo šta visojo u zraku ili u velikom mrakuuser posted image (strah od visine i mraka), mislim da ne bih mogla biti ni vozač. Nekad sam mislila da ne bih mogla biti ginekolog, ali kad se sjetim ko je mene porodio... e pa tako bi mogla i ja i to bez dana faksauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 40
29.7.2010 16:23:20   
bubamara787
1. ekonomski tehnicar...
2. radim u putnickoj agenciji na prodaji avio karata
3. oduvijek sam htjela biti odvjetnik (ali nisam ...)
3. nikad ne bi mogla biti doktor.... ili zubar...

Marta 05.04.2008.
Katarina 12.10.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 41
29.7.2010 16:51:25   
Imra
ja sam uciteljica.....trenutno ne radim.......zeljela sam biti stjuardesa.......nikada ne bih mogla biti ginekolog

(Odgovor članu bubamara787)
Neposredna veza do poruke: 42
29.7.2010 16:51:38   
sina
1.ekonomski tehničar(propali jer ni dana  nisam uspjela raditi u struci)
2.konobarim (jer me je netko ureknuo kad sam se rodila po pitanju posla i krv mi je pod noktima išla koliko sam tražila nešto drugo i uvijek bih dobila šup-kartu)
3.ne bih mogla raditi sa starim osobama,dakle njegovati ih i prematati,kao ni biti med.sestra i tamo čistiti stare ljude,jednostavno mi želudac ne podnaša
voljela bih raditi bilo kaj samo da nije konobarenje,mada kad ću imati bebicu ni ne dolazi više u obzir,da dobijem posao i u pišljivom dućanu osjećala bih se kao kraljica,al eto neće me,pa neće i posao mi je jako bolna točka u životu.user posted image user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu bubamara787)
Neposredna veza do poruke: 43
29.7.2010 17:58:19   
Dora04
Upravni referent, ali imam svoj obrt koji sa strukom nema veze.
Htjela bih biti kućanica iz visokog društvauser posted image user posted image user posted image

Nikako ne bih mogla biti zdravstveni radnik.

DORA 27.07.2004.
KATJA 23.11.2008.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 44
29.7.2010 21:53:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Točkica28

ajme, cula dugmetaru i odmah ugasila...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e, ni ja ovo ne bih mogla otpjevati...
nisam išla na akademiju, ali sam išla na privatne satove solo-pjevanja, išla sam do gornjeg C user posted image  ...od toga je prošlo dosta vremena i malo sam zahrđala, ali za šansonice sam dobra, hihihi user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Točkica28)
  Neposredna veza do poruke: 45
30.7.2010 9:43:02   
minnie
IZVORNA PORUKA: Dora04

Htjela bih biti kućanica iz visokog društvauser posted image user posted image user posted image

1. med sestra po zanimanju
2. radim trenutno u ped ambulanti i zadovoljna sam
3. uvijek sam htjela raditi u uredu sa kompjuterima i papairima
4. nikada nisam htjela biti doktor jer mi je to jako velika odgovornost odlučivati u vezi nečijegt zdravlja i života

mada dora i tvoje zanimanje mi je u posljednje vrijeme san

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 46
30.7.2010 9:48:06   
curice
1. Po zanimanju sam odgajatelj predškolske djece.Već  par godina ne radim u struci,nego radim doma-bavimo se turizmom i građevinom

2.San mi je bio da budem arhitekt,al nažalost to je ostao samo sanuser posted image

3.Nikada ne ih mogla raditi u medicini,nikako nevolim susrete sa krvlju

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 47
30.7.2010 10:22:00   
mariola
Diplomirani ekonomist sam i nastavik stručnih predmeta. Radim u struci, stručni savjetnik za zapošljavanje. Volim svoj posao a najviše djelove kad timski radimo na nekim projektima. Nažalost to rijetko radim pa bi voljela da radim u nekoj marketinškoj ili menadžerskoj firmi na kreativnijem i dinamičnijem poslu. Mogla bi raditi i u školi što mi je pomoćno zanimanje. Ne bi mogla...user posted image user posted image user posted image user posted image ne znam, ginekolog

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 48
30.7.2010 10:29:09   
MaTana
1. završila sam srednju turističku, i višu školu (menađment u turističkoj destinaciji), radim u struci, a živcira me papirologija i knjigovodstveni dio posla - nisam baš za to
2. Željela sam biti profesorica francuskog i engleskog, zbog stjecaja okolnosti nisam mogla na filozofski faks, a strašno volim strane jezike (još natucam i njem i tal, a ovu zimu planiram učiti ruski
3. ne bi mogla raditi u knjigovodstvu, niti brinuti o starcima

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 49
   [Brisano sporočilo]
30.7.2010 10:40:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!