Anoniman
|
dođe mi da... odem u šumu urlikati! već par dana me mm polako ali sigurno podj da bi danas mala pitala šta je to IQ, a ja joj objašnjavam šta je i rekla sam joj da sam ja rješavala neki test na Fb i rezultat mi je bio 140. Ok, znam da tam ima svakavih testova i da je većina glupa do temelja, al kad je mm čuo brojku, naravno odmah posprdni komentar "taj test ti sigurno nije baš pouzdan!" i crkava čovjek od smijeha... mislim, pa i nek nije pouzdan, nek sam glupa ko krava, nek sam najgluplja koza na cijelom svijetu, ali, braco, ti bi trebao biti taj koji će me uvijeriti da sam pametna! I nek sam najružnija i najdeblja na svijetu, ti bi trebao reći da sam još uvijek zgodna, jer sam tebi, majmune, rodila troje zdrave djece! A ak zbilja misliš to kaj govoriš, onda... sam zbilja krava kaj još uvijek s tobom živim, jer ti ja realno ne vrijedim ništa. I svaki se dan sve gore osjećam. Kud se izgubi to kavalirstvo iz prvih dana, nakon 7 godina braka i troje djece??? Preksinoć... E. smočila krevet sokom... jako, prolila bočicu soka po krevetu. I neće normalno leć na mokar krevet. On kaže - mamek, to bi trebalo presvuć i okrenut madrac. Ja se dižem... i kažem, naravno, meni mm neće pomoć. A on kaže, neka ti bude kako si vjerovala! Sama sam iz donjeg kreveta na kat vukla madrac van, vi koji imate krevete na kat znate kak je to zeznuto, pogotovo kad je gužva u sobi zbog drugih kreveta. On se prekrižil i molil anđele čuvaru... ja rekoh - anđele čuvaru, čuvaj mm-a od mene sad kad završim s ovim. e, zbilja, nekad je dobar ko kruh, a nekad je toliko odvratan da bi ga najrađe istjerala van iz kuće... a do sad to samo zbog djece nisam napravila! samopouzdanje mi je f totalnoj riti, o sebi mislim sve najgore, zašto? jer mi on pomaže svaki dan da o sebi tak mislim... ništa pozitivno nemreš čut... hvala Bogu da tastatura trpi sve... sorry, morala sam... mislim da bi eksplodirala da se nisam istresla....
|