|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
22.7.2010 22:56:28   
Anoniman
Mariachi, mogu samo da zamislim kako se osecas user posted image
Srecom ja nemam tih problema, iako samo mm radi, on mene pita da li moze da kupi to i to user posted image user posted image i nikad mu nije zao da da za malu, ako zna da joj je potrebno...pa i kad nije potrebno, on bi joj uzeo najbolje, najskuplje user posted image user posted image onda sam ja ta koja trazi jeftiniju varijantu, jer on ga stvarno preteruje.
i mislim da je problem u tvom muzu i da to njie fer od njega nimalo da se ti tako osecas user posted image user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
  Neposredna veza do poruke: 926
22.7.2010 23:02:23   
tiha
kod nas sam ja ta koja stalno zvocauser posted image i nabijam mu na nos sto svaki dan mora popit kolu alergicna sam na to. onda on meni kaze pa ti pusis a ja pusim 4-5 kutija mjesecno a on budimo si realni svaki dan original kolu...zacepi u trenu spusti ga malo na zemlju i ja trazim posao jer nemozemo s jednom placom i kreditimauser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 927
22.7.2010 23:04:09   
Anoniman
hvala, cure, vi me uvijek razvedrite user posted image
ma, znam da je prolazna kriza... naći ću ja taj posao, kad tad! a onda bumo vidjeli ko koliko vrijedi i zašto!
user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 928
22.7.2010 23:09:12   
Thea

IZVORNA PORUKA: Mariachi

hvala, cure, vi me uvijek razvedrite user posted image
ma, znam da je prolazna kriza... naći ću ja taj posao, kad tad! a onda bumo vidjeli ko koliko vrijedi i zašto!
user posted image

user posted image user posted image
I moj je znao kvocati kad sam bila doma ,ali sad kad radim šuti ko zaliven jer kad je prigovorio poklopila sam ga da sam ja isto ta koja donosi doma lovu i da šuti... Nadam se da ćeš uspijeti naći posao i onda će on vidjeti...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 929
22.7.2010 23:12:00   
Anoniman
...nadam se da bude tak... user posted image

(Odgovor članu Thea)
  Neposredna veza do poruke: 930
24.7.2010 10:31:50   
Marta j
Tuzim ovo svoje dijete koje je nemoguc.
Samo grinta i place.
Neznam sto mu je ne boli ga nista,nema temp.
Prekjuce je ostao na cuvanju kod mojih i kazu da nemogu imati bolje dijete.
A meni je kao divljak gdje grijesim.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 931
24.7.2010 10:34:05   
maja
Tako nam je svima u zadnje vrijeme, nisi jedina ako te to tješi...idi na temu Promjene raspoloženja

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 932
24.7.2010 11:07:09   
Ninaa
Maja ti je sve rekla, moja se probudila u 9, kupile smo kruh i od kad se je najela dere se za svaku glupost, tek je 11, a ja sam već luda, sad sam upalila laptop i nek se dere. Ponekad mi se čini da ću završiti u ludari. ak se dere jedino kad je sa mnom inače je zlatna.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 933
24.7.2010 11:58:15   
Imra
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Maja ti je sve rekla, moja se probudila u 9, kupile smo kruh i od kad se je najela dere se za svaku glupost, tek je 11, a ja sam već luda, sad sam upalila laptop i nek se dere. Ponekad mi se čini da ću završiti u ludari. ak se dere jedino kad je sa mnom inače je zlatna.

ovakva situacija je kod mene ima 5 dana.... ako ne prodje sto prije sebi cu uzeti nesto za smirenje inace sam gotova

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 934
24.7.2010 11:58:53   
leilany
IZVORNA PORUKA: Ninaa

hehe...evo uclanjujem se i ja  in tha clubuser posted image user posted image
moja se sad maloprije hitala po podu....urlala da ju je cula ziher baka koja je otisla kod frizera,a udaljena kojih 15km....
i onda posto kisa pada ko iz kabla...sam ju zamotala u dekicu i s njom na balkon,i tako sam ja stajala,dok je moje dijete zamotano u dekicu,lezalo na meni....i mamica je pjevala....dijete se uspavljivalo,,,svaki moj pokusaj da udem u boravak je bio opet popracen user posted image ,tak da sam odustala i cekala,pjevala dok nije zaspala...
sad spava u kindacu....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 935
24.7.2010 13:34:53   
Anoniman
moje curke su tak lijepo zašarale kutnu garnituru kemijskom, e, poludila bi! Sad sam ju ribala, ruke me bole a to još nije otišlo do kraja, vide se tragovi... user posted image

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 936
24.7.2010 13:39:11   
pincirotvajler
ja se žalim sam na sebe jer sam luda user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 937
24.7.2010 20:43:01   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

Nisi luda nego neispavana ja mislim! user posted image   Zašto misliš da si luda?

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 938
   [Obrisani korisnik]
24.7.2010 21:23:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu nemammaste)
  Neposredna veza do poruke: 939
24.7.2010 21:30:49   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: nemammaste

Nisi luda nego neispavana ja mislim! user posted image   Zašto misliš da si luda?

mah nije ni vrijedno spomena,,samo ću reći da sam grozna snaha user posted image

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 940
24.7.2010 21:37:19   
leilany
mah nije ni vrijedno spomena,,samo ću reći da sam grozna snaha user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image u tom grmu lezi zec user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 941
24.7.2010 21:40:59   
pincirotvajler
uvijek user posted image  user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 942
25.7.2010 13:44:28   
Anoniman
dođe mi da... odem u šumu urlikati! user posted image

već par dana me mm polako ali sigurno podjuser posted image  da bi danas mala pitala šta je to IQ, a ja joj objašnjavam šta je i rekla sam joj da sam ja rješavala neki test na Fb i rezultat mi je bio 140. Ok, znam da tam ima svakavih testova i da je većina glupa do temelja, al kad je mm čuo brojku, naravno odmah posprdni komentar "taj test ti sigurno nije baš pouzdan!" i crkava čovjek od smijeha... user posted image
mislim, pa i nek nije pouzdan, nek sam glupa ko krava, nek sam najgluplja koza na cijelom svijetu, ali, braco, ti bi trebao biti taj koji će me uvijeriti da sam pametna! I nek sam najružnija i najdeblja user posted image  na svijetu, ti bi trebao reći da sam još uvijek zgodna, jer sam tebi, majmune, rodila troje zdrave djece!
A ak zbilja misliš to kaj govoriš, onda... sam zbilja krava kaj još uvijek s tobom živim, jer ti ja realno ne vrijedim ništa. I svaki se dan sve gore osjećam.

Kud se izgubi to kavalirstvo iz prvih dana, nakon 7 godina braka i troje djece???

Preksinoć... E. smočila krevet sokom... jako, prolila bočicu soka po krevetu. I neće normalno leć na mokar krevet. On kaže - mamek, to bi trebalo presvuć i okrenut madrac. Ja se dižem... i kažem, naravno, meni mm neće pomoć. A on kaže, neka ti bude kako si vjerovala! user posted image
Sama sam iz donjeg kreveta na kat vukla madrac van, vi koji imate krevete na kat znate kak je to zeznuto, pogotovo kad je gužva u sobi zbog drugih kreveta. On se prekrižil i molil anđele čuvaru... ja rekoh - anđele čuvaru, čuvaj mm-a od mene sad kad završim s ovim.
user posted image

e, zbilja, nekad je dobar ko kruh, a nekad je toliko odvratan da bi ga najrađe istjerala van iz kuće... a do sad to samo zbog djece nisam napravila! user posted image user posted image user posted image

samopouzdanje mi je f totalnoj riti, o sebi mislim sve najgore, zašto? jer mi on pomaže svaki dan da o sebi tak mislim... ništa pozitivno nemreš čut... user posted image

hvala Bogu da tastatura trpi sve... sorry, morala sam... mislim da bi eksplodirala da se nisam istresla.... user posted image

Neposredna veza do poruke: 943
25.7.2010 13:48:30   
pincirotvajler
mah ja ponekad pomislim da si ti naši dragi muževi dižu ego, hrane se tako što nas gaze--user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 944
25.7.2010 13:53:20   
Imra
zbog nekih njegovih rijeci nemoj o sebi misliti najgore, meni se takodjer zna desiti da mm prokomentarise nesto slicno kao i tvoj, a ja ne pridajem tome znacaja, znam ja koliko vrijedim
sto se pomoci tice mm je super, radi apsolutno sve, jedino sto me nervira je to da mu se sve mora reci, sam se rijetko kad sjeti nesto uraditi

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 945
25.7.2010 13:57:14   
leilany
mariachi.....a jebote kaj da ti kazem....tjoj kak bi ja tog tvog muza dagadaga...pred vod i udri rafalnouser posted image
ma bolje mi da sutim,ja bi sad tu svasta napisala,pa da mi se poslje ne ljutis,kak sam to mogla napisat protiv puza muzauser posted image
ugl....sam cu ti rec...ti si meni super....lijepa si....na licu ti se vidi da si njezna osoba,i boli te tuki kaj taj stari jarac prdi bedastoceuser posted image
p.s. sorry al ti si miss(osobito za njega) i da te izgubi,onda bi tek pocel moliti krunicu a ne andele cuvaru,da se vratis....
..grrr bas sam sad pist off...jer mi je naljutiouser posted image user posted image

tebi jedanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 946
25.7.2010 13:57:25   
tiny
mariachi,draga user posted image user posted image user posted image user posted image .i moj isti takav,nekad je najbolji na svijetu,a nekad brate pretjera s glupim komentarima,ali to je tako.koliko puta sam ja pozeljela otici,pa se sjetim onih dobrih trenutaka....a valjda je to brak.drzi se draga,ne daj se znam kako ti je ...

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 947
25.7.2010 14:30:15   
Anoniman
u kazni je!

zbog onog madraca nema hop-cup mjesec dana, to sam mu rekla!
nisam ni ja baš frka-fuljauser posted image

pa - ili ćeš se opametit ili bumo se malo drugačije spominali! user posted image

(Odgovor članu tiny)
  Neposredna veza do poruke: 948
25.7.2010 14:31:26   
leilany

u kazni je!

pa - ili ćeš se opametit ili bumo se malo drugačije spominali! user posted image

hehehe luda siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 949
25.7.2010 14:34:47   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: leilany

u kazni je!

hehehe luda siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja tak svog nemogu kaznit user posted image   zapravo bi tak sebe kaznila user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!