|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
9.7.2010 0:30:19   
MiniMama
sta je najtragicnije nije blajh. plava farba. ful svjetla, ali na mojoj glavi se primala malo medeno. nisam se blajhala ohohoho dugo.. sav blajh je odavno izrastao...

nemam pojma sta da radim. dal da idem frizeru ili sta.. sta je najgore uglavnom me frizeri zaseru najvise. i jos sam u sugavom splitu, ne znam ni kojem frizeru da idem..

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 701
9.7.2010 0:31:54   
lilia
Uf baš je bezobrazan, nije zaslužio ručak sutra, ma šta sutra, sljedećih tjedan dana. Ali to se on kao što si sama rekla, malo zeza na tvoj račun. Ajde, nije to tako strašno. Prefarbat ćeš ponovo kosu i bit će ok, a splačine, pa skuhaj juhu od povrća, dijetno a nije tako odvratno. Lijepo ti sutra pokrij izrast, nabaci malo šminke i u grad na kavu.  Oprosti ali veliki zeleni brod, to mi je za umrijet od smijeha.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 702
9.7.2010 0:50:49   
lilia
Postoji neki super frizer u Splitu, neki tip ga je otvorio i ja sam čula da je ful dobar. to bi ti trebale cure u Spliti pomoć. Ja sam bila dva puta u friz. salonu Stela u Splitu, nalazi se u blizini Narodnog trga, uđeš kod Zg. banke s rive unutra i prema Narodnom trgu. Tako nakako. Bila sam zadovoljna, iako nisam radila pramenove. Ne vjerujem da će ti napravit gore od te zelene što je ti imaš. Sretno.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 703
9.7.2010 6:59:22   
cuba
IZVORNA PORUKA: MiniMama

i jos sam u sugavom splitu, ne znam ni kojem frizeru da idem..

Mislila sam ti preporučit odličnog frizera al nakon ovog user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 704
9.7.2010 7:45:01   
MiniMama
joj daj, ne šali se. daj mi broj frizera odmah. isti cas. ja imam zelenu glavu. trebam frizera, naprosto TREBAM..

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 705
9.7.2010 8:06:54   
curice

joj daj, ne šali se. daj mi broj frizera odmah. isti cas. ja imam zelenu glavu. trebam frizera, naprosto TREBAM..

stavi nam slikicu da te vidimo-pleaseuser posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 706
9.7.2010 8:27:06   
MiniMama
IZVORNA PORUKA: curice

stavi nam slikicu da te vidimo-pleaseuser posted image

ma kako da ne! pa da doma plašite svoju djecu mojom slikom. i da sva djeca na druženu krenu plakat kad me vide jer ste do tada prijetile zločestom tetom sa zeleno sivom glavom. "ako budes zločest, teta MiniMama ce te pretvoriti u malog zelenoga"

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 707
9.7.2010 8:31:33   
lee
MiniMama jesi me nasmijalauser posted image  da te utješim ja sam prije nekih par god kupila plavu farbu i krenula ja kod frizerke i ona mi je objašnjavala da na tu moju boju polu plavu biču skroz maslinasto zelena...i natjerala ja nju da me ofarba a ja baš maslinasto zelena..i ništa odmah mi je pramenove stavila...pa sam izgledala civiliziranouser posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 708
9.7.2010 8:37:33   
danery
miimama znam kak ti je....meni isto bila dojadila placa-inače mi je neka srednje smeđa boja kose,i ja kupila neku nijansu lješnjak,što li...
nakon prvog pranja kose bila sam mahovina zelena....fras sam dobila....
tak da te kužim user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 709
9.7.2010 8:38:15   
CallamityJane

hahhaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moram se i ovdje malo nasmijati user posted image user posted image user posted image
jbg svi koje znam da idu frizeri jos pajke a ti se ofarbaj u smedje da te skroz prekrije user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 710
9.7.2010 8:40:17   
ZVRK
ja se tužim na mog''dragog''mužićča koji to trenutno nije
jučer je rađe išao kod susjeda(koji se sutra ženi)nego bio samnom doma.
jer je meni teško sada dugo da sjedim .......user posted image user posted image user posted image

jedino dobro u tome je bilo šta je uzeo sina sa sobom

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 711
9.7.2010 8:40:20   
nemammaste
Treba paziti s tim kombinacijama farbi,nekad se i malo neiskusniji frizeri znaju iznenaditi rezultatom! user posted image  Želim ti da što prije to riješiš jer znam da se osjećaš grozno

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 712
9.7.2010 8:42:15   
curice

"ako budes zločest, teta MiniMama ce te pretvoriti u malog zelenoga"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 713
9.7.2010 8:42:51   
curice
IZVORNA PORUKA: ZVRK

ja se tužim na mog''dragog''mužićča koji to trenutno nije
jučer je rađe išao kod susjeda(koji se sutra ženi)nego bio samnom doma.
jer je meni teško sada dugo da sjedim .......user posted image user posted image user posted image

jedino dobro u tome je bilo šta je uzeo sina sa sobom

uzmi tavu i opali

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 714
9.7.2010 8:43:35   
danery
IZVORNA PORUKA: callanhoe

hahhaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moram se i ovdje malo nasmijati user posted image user posted image user posted image
jbg svi koje znam da idu frizeri jos pajke a ti se ofarbaj u smedje da te skroz prekrije user posted image user posted image user posted image

da se nadovežem....jedina smeđa kojoj vjerujem nakon ove moje izvedbe mala zelena je palette tamno smeđa....ta pokriva ama baš sve i super je nijansa....jest malo tamnija,ali je veri moćna user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 715
9.7.2010 8:44:13   
ZVRK
kada bi barem pomoglooooooooooo
jutros sam mu rekla da opipa gdje je nisko beba i da zna zašto sam jučer kukala

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 716
9.7.2010 8:45:03   
lee
ja se farba več godinama kod frizera nema više eksperimentiranja...

Zvrk draga doči ču mu ja da ga opalim ružinom tavom...nemoj mi se nervirati sad ti to nije potrebno.evo zagrljaj stiže.kako nisko?jel mi trebaš mirovati?

user posted image

< Poruku je uredio lee -- 9.7.2010 8:46:31 >

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 717
9.7.2010 8:49:21   
curice

lezi, noge u zrak,upali tv i uživajuser posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 718
9.7.2010 8:54:53   
ninolina

joooj ja ću ga tavom...čuvaj se i odmaraj puno

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 719
9.7.2010 8:57:43   
anonno17
ma ti muški nemaju oni osjećaja koliko se ti trudiš a on samo tak ouf opalit ću ga ja nemoj se ti gnjaviti s tim, samo reci i ja dolazim!

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 720
9.7.2010 8:58:50   
ZVRK
IZVORNA PORUKA: lee

kako nisko?jel mi trebaš mirovati?

user posted image

ma nije ubiti nisko-barem mi nije ništa reklo ali kada sjedim ili sam''''aktivna''''preko dana onda mi je niže spuštena user posted image  a kada odmaram onda se podigne i''''šeta''''.
netreba mirovanje

hvala za hugić

< Poruku je uredio ZVRK -- 9.7.2010 8:59:08 >

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 721
9.7.2010 9:09:03   
anonno17
joj ipak  ti ubaci malo u nižu brzinu da ne bi bilo, i spavaj malo duže od pola 6.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 722
9.7.2010 9:11:27   
ZVRK
možda budem uspijela preko vikenda kada nemam obaveze kuhanja a danas bi još i sveki trebala doći doma tako da...........................grrrrrrrrrrrrrrrr

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 723
9.7.2010 9:12:33   
ninolina

možda budem uspijela preko vikenda kada nemam obaveze kuhanja a danas bi još i sveki trebala doći doma tako da...........................grrrrrrrrrrrrrrrr

a gdi osjetiš bebicu

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 724
9.7.2010 9:29:35   
lee
Zvrk draga,po meni bi ti trebala mirovati a ne trčati i kuhati..neka muž nadje neku zamjenu ipak si ti trudna a tu bebu čekaš dugooo.jojjj doči ču ja kod tebe pa kad krenem lupati.ako bilo što trebaš zovi,ja stižem.

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!