|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
7.7.2010 17:39:17   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ja se tužim na sebe..cijeli dan nešto spremuckam,a ništ koristi osim što se satirem..Operem pipu u cilitu u kuhinji,ali ne i sve elemente,operem pod u kupaonici,ali ne i ostalo,operem stepenice,ali ne i boravak.Operem pola hranilice,namjesim pola krevetauser posted image Šta mi je?
K''''o da nisam normalna..

Mozda si shvatila da nema smisla svaki dan toliko cistiti samo tvoj mozak ti jos odbija u svaki dio tijela poslati informaciju? user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 676
7.7.2010 17:45:32   
sina
IZVORNA PORUKA: tikica_69

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ja se tužim na sebe..cijeli dan nešto spremuckam,a ništ koristi osim što se satirem..Operem pipu u cilitu u kuhinji,ali ne i sve elemente,operem pod u kupaonici,ali ne i ostalo,operem stepenice,ali ne i boravak.Operem pola hranilice,namjesim pola krevetauser posted image Šta mi je?
K''''o da nisam normalna..

Mozda si shvatila da nema smisla svaki dan toliko cistiti samo tvoj mozak ti jos odbija u svaki dio tijela poslati informaciju? user posted image
bravo tiki,tako je! i ja sam napokon skužila da kad sve izribam i strgam se od posla,za čas je opet sve isto i ne mora se sve uvijek blistati.  cvrle,oladi malo,možda samo previše od sebe tražiš.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 677
   [Obrisani korisnik]
7.7.2010 22:12:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu sina)
  Neposredna veza do poruke: 678
7.7.2010 22:20:02   
lee
cvrčak ti si žena za 100 koliko radiš.moraš odmarati malo!!!user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 679
8.7.2010 13:33:08   
Anoniman
danas sam baš nikakva...
mm me gnjavi već par dana što nisam našla posao, a kak da sad počnem raditi, a vrtić počinje tek u 9 mj?????
znam da nemamo novaca! a kaj da napravim? čitam non stop oglase, kad nešt vidim, pošaljem...
već sam ujutro popila jednu za smirenje, čistim kuću ko blesava da se smirim, al ne pomaže... na rubu sam plača, zderala sam se na djecu koja nisu ništa kriva, hvala Bogu one su to već zaboravile, išle su se igrati na dvorište, al ja sam još uvijek u kuser posted image šlusu...user posted image user posted image user posted image user posted image
fuj, mrzim samu sebe kad imam takav dan!

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 680
8.7.2010 13:34:48   
Zvonki
user posted image  Mariachi.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 681
8.7.2010 13:35:06   
ninolina
a joj mari....budi jaka....sutra je novi danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 682
8.7.2010 13:38:49   
lee
Mariachi mogu misliti kako ti je,nedaj se.user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 683
8.7.2010 13:41:10   
tikica_69
Mariachi draga user posted image user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 684
8.7.2010 13:41:23   
Zvonki
Mariachi, ti fino dođi s curama k meni. Cure nek' se igraju u sobi a mi ćemo zalijevati tugu u domaćem vinčeku user posted image user posted image user posted image  Onda, kad dolaziš?

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 685
8.7.2010 13:43:30   
tiha
proci ce draga joj svi imamo takvih dana a ja u zadnje vrijeme jako puno osjecam griznju savjesti sto sam dala otkaz ali morala sam radi zdravlja...
sreci naci ces ti posao samo hrabro misli na sebe i djecicu vec ce nekako bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 686
8.7.2010 13:43:59   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Mariachi

danas sam baš nikakva...
mm me gnjavi već par dana što nisam našla posao, a kak da sad počnem raditi, a vrtić počinje tek u 9 mj?????
znam da nemamo novaca! a kaj da napravim? čitam non stop oglase, kad nešt vidim, pošaljem...
već sam ujutro popila jednu za smirenje, čistim kuću ko blesava da se smirim, al ne pomaže... na rubu sam plača, zderala sam se na djecu koja nisu ništa kriva, hvala Bogu one su to već zaboravile, išle su se igrati na dvorište, al ja sam još uvijek u kuser posted image šlusu...user posted image user posted image user posted image user posted image

čuj nrmoj me krivo shvatiti al moram pitati...a što da je trudnoća bila uredna...s još jednom bebom više a ti bez posla...kaj on misli da buš posel tražila i trudna...ne razumijem...nekad mi se čini da vi niste usinkronizirani kad su te stvari u pitanju..oprosti mi na direktnosti!....

Draga moja, sipomislila da počneš čuvati decu...ne moraš naplatiti ne znam ni ja koliko...al obzirom da imaš svoje...malo izorganiziraš pa nek lovica kapa malo po malo a ti buš dola s curkama...mislim ne znam drugo kaj da ti velim jel nit imaš kome ostavit klince zabadava, nit možeš plaćati da ih netko čuva...

a ti ne cmolji...dok god buš takva sve te bu gazilo...postavi si u glavi film ovako...kaj da sutra ostanem s curkama solo...kako i na koju stranu bi krenula....kako da napravim nešto da nam je svima ok..stisni zube i primi se realizacije onoga kaj skubiciraš...od narekanja ti niš ne bu samo došlo....ajd, ajd am si bar ti prigorka...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 687
8.7.2010 13:44:38   
ELENA35
Mariachi,znam kako ti je,i ja sam to prolazila dok je moj sin od 10 godina,bio mali...Svaki dan priča MM,pa kaj nema posla za tebe,pa zašto izbirem,bla,bla...Proći će i to,kad nađeš posao,biti će mu žao što nisi doma,vidjeti ćeš,moj je brzo požalio,a meni bilo superuser posted image ,fino se obučem,našminkam,i imam vremena uz posao i popiti kavicu na miru a da me nitko ne povlači za suknju.
E,da...ja se žalim na svog muškića duplića,sutra punimo 14 mjeseci a još uvijek se budimo svako jutro u 5,bez obzira kad ga navečer stavim spavatiuser posted image ,bilo u 20 ili 22 sata..pa zar nisu sad veći i mogu makar duže odspavati ujutro?? Već bauljam ko muha od umora,dižem se u 5 a idem spavati u 24 sata,jer naravno čistim i pospremam dok moji spavaju kad preko dana ne stižem...Nemam više snageeeeeeeeeeeuser posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 688
8.7.2010 14:13:45   
ninolina
elena moja se budi u pola šest...pa još malo začori ali ja ih stavljam u 8 u krevet..jer išli oni u 22 ili 20 isto je...kao i kod tebe...meni je mm rekao jednu večr ma daj idi u krevet ko je...suđe sutra čemo skupa...tako da sam se sad totalno opustila on kad dođe sve pospremimo za pola sata i mir

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 689
8.7.2010 14:21:09   
Dora04
Svekrva mi svaki dan dolazi u 8,30 i ostaje do 18 i još donosi padelice kuhane hrane za cure. Poludit ću!user posted image

DORA 27.07.2004.
KATJA 23.11.2008.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 690
8.7.2010 14:22:14   
ELENA35
Znam Ninač,ali kad si ne mogu pomoći dok ih uspavam onda još samo da bočice operem,pa još samo ovo,pa još samo ono,samo se vrtim u krug,a i kad imam mrvicu vremena rado bi došla ovdje i tako dođe ponoć....Ne sjećam se kad sam zadnji put gledala neki filmuser posted image .Ajmo se dogovoriti i sve mame koje žele i idemo u kino.Idemo svi na SEX I GRADuser posted image user posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 691
8.7.2010 14:26:43   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Dora04

Svekrva mi svaki dan dolazi u 8,30 i ostaje do 18 i još donosi padelice kuhane hrane za cure. Poludit ću!user posted image

zakaj dolazi?....user posted image

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 692
8.7.2010 14:27:16   
ninolina
IZVORNA PORUKA: ELENA35

Znam Ninač,ali kad si ne mogu pomoći dok ih uspavam onda još samo da bočice operem,pa još samo ovo,pa još samo ono,samo se vrtim u krug,a i kad imam mrvicu vremena rado bi došla ovdje i tako dođe ponoć....Ne sjećam se kad sam zadnji put gledala neki filmuser posted image .Ajmo se dogovoriti i sve mame koje žele i idemo u kino.Idemo svi na SEX I GRADuser posted image user posted image user posted image

ma moraš misliti na sebe...

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 693
8.7.2010 14:29:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: FIONA

IZVORNA PORUKA: Mariachi

danas sam baš nikakva...

čuj nrmoj me krivo shvatiti al moram pitati...a što da je trudnoća bila uredna...s još jednom bebom više a ti bez posla...kaj on misli da buš posel tražila i trudna...ne razumijem...nekad mi se čini da vi niste usinkronizirani kad su te stvari u pitanju..oprosti mi na direktnosti!....

Draga moja, sipomislila da počneš čuvati decu...ne moraš naplatiti ne znam ni ja koliko...al obzirom da imaš svoje...malo izorganiziraš pa nek lovica kapa malo po malo a ti buš dola s curkama...mislim ne znam drugo kaj da ti velim jel nit imaš kome ostavit klince zabadava, nit možeš plaćati da ih netko čuva...

a ti ne cmolji...dok god buš takva sve te bu gazilo...postavi si u glavi film ovako...kaj da sutra ostanem s curkama solo...kako i na koju stranu bi krenula....kako da napravim nešto da nam je svima ok..stisni zube i primi se realizacije onoga kaj skubiciraš...od narekanja ti niš ne bu samo došlo....ajd, ajd am si bar ti prigorka...user posted image

ma, razmišljala sam i o tome, Fi, al mi je prostor prilično mali ovdje za to, da imam neku poštenu dnevnu sobu u kojoj bi se ta djeca igrala, ok... ali ideja je super!
Međutim, moje su sad upale u vrtić, ići će od 9.mj. pa ja mislim nać neki konkretniji posao. Sve je to ok, al on meni zvoca svaki dan jesam šta našla, a sad su oglasi s početkom rada 1.8 ili u 7. mj. a ja sad nemam kud sa djecom, mogu tek u 9. mj. počet radit!
A glede trudnoće, on je divan i krasan kad sam trudna i dok dojim. Onda najedamput "povampiri" i popije mi živce na slamku...
Kaj misliš da tog nisam svjesna... još bi trebala biti trudna da je bilo sve ok...
ali eto....
Popustilo me... negdje tam, dok sam vješala rublje, treću turu danas...
odoh se malo odmorit, da mogu nastaviti dalje...

hvala vam na podršciuser posted image

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 694
8.7.2010 14:33:08   
Dora04

Jer je sama doma pa joj je dosadnouser posted image

DORA 27.07.2004.
KATJA 23.11.2008.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 695
8.7.2010 14:42:11   
cuba
Mariachi draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 696
8.7.2010 15:41:18   
FIONA

Jer je sama doma pa joj je dosadnouser posted image

ajmeeee..pa sreži to na finjaka....total ignor možda a?user posted image

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 697
9.7.2010 0:15:55   
MiniMama
ja se zalim na samu sebe. nakon sto sam dva mjeseca s odvratnim crnim izrastom na glavi zbog rigorozne stednje koja me snasla, danas sam teskom mukom prikupljenje lipice odlucila investirati u farbu za kosu, ali ne opet plavo nego reko, idem na malo tamnije da mi se izrast ne vidi, kako pustat cu svoju kosu,  nije bed nemam sjede.

i izrast je bas u mojoj boji, ali ono sta je bilo plavo je sad tamno sivo- - zeleno. ne bi se usudila reci ni zelenkasto nego bas zeleno.

i jos sam na drugom danu dijete koja se sastoji od splacina, hrane za ptice i konstantnog gladovanja.

i povrh svega, ono nešto što se naziva mojim mužem (ja ga trenutno zovem, moj privremeni muz) me sprda preko mobitela.

pita me zasto zvucim tako tuzno. kazem mu da sam gladna jer sam na dijeti, a on mi na to kaze "ljepota ne dolazi bez muke, ajde stisni malo" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
st_oka obicna.
da bi ga kasnije nazvala plačuči da mi je glava zelena, on mi kaze "ionako nisi više plava, pa mi je svejedno koje si boje" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iskreno ga mrzim trenutno.  bas se osjecam odvratno. ko veliki zeleni brod.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 698
9.7.2010 0:19:19   
tikica_69
A sto si na blajh stvaljala nesto?Ajoj, bas mi je zao.....a muski, oni su odavno suosjecanju rekli baj-baj user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 699
9.7.2010 0:27:18   
curice
minimama user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!