Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 0:30:19
|
|
|
|
MiniMama
|
sta je najtragicnije nije blajh. plava farba. ful svjetla, ali na mojoj glavi se primala malo medeno. nisam se blajhala ohohoho dugo.. sav blajh je odavno izrastao... nemam pojma sta da radim. dal da idem frizeru ili sta.. sta je najgore uglavnom me frizeri zaseru najvise. i jos sam u sugavom splitu, ne znam ni kojem frizeru da idem..
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 0:31:54
|
|
|
|
lilia
|
Uf baš je bezobrazan, nije zaslužio ručak sutra, ma šta sutra, sljedećih tjedan dana. Ali to se on kao što si sama rekla, malo zeza na tvoj račun. Ajde, nije to tako strašno. Prefarbat ćeš ponovo kosu i bit će ok, a splačine, pa skuhaj juhu od povrća, dijetno a nije tako odvratno. Lijepo ti sutra pokrij izrast, nabaci malo šminke i u grad na kavu. Oprosti ali veliki zeleni brod, to mi je za umrijet od smijeha.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 0:50:49
|
|
|
|
lilia
|
Postoji neki super frizer u Splitu, neki tip ga je otvorio i ja sam čula da je ful dobar. to bi ti trebale cure u Spliti pomoć. Ja sam bila dva puta u friz. salonu Stela u Splitu, nalazi se u blizini Narodnog trga, uđeš kod Zg. banke s rive unutra i prema Narodnom trgu. Tako nakako. Bila sam zadovoljna, iako nisam radila pramenove. Ne vjerujem da će ti napravit gore od te zelene što je ti imaš. Sretno.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 6:59:22
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama i jos sam u sugavom splitu, ne znam ni kojem frizeru da idem.. Mislila sam ti preporučit odličnog frizera al nakon ovog
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 7:45:01
|
|
|
|
MiniMama
|
joj daj, ne šali se. daj mi broj frizera odmah. isti cas. ja imam zelenu glavu. trebam frizera, naprosto TREBAM..
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 8:06:54
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama joj daj, ne šali se. daj mi broj frizera odmah. isti cas. ja imam zelenu glavu. trebam frizera, naprosto TREBAM.. stavi nam slikicu da te vidimo-please
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 8:27:06
|
|
|
|
MiniMama
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: MiniMama joj daj, ne šali se. daj mi broj frizera odmah. isti cas. ja imam zelenu glavu. trebam frizera, naprosto TREBAM.. stavi nam slikicu da te vidimo-please ma kako da ne! pa da doma plašite svoju djecu mojom slikom. i da sva djeca na druženu krenu plakat kad me vide jer ste do tada prijetile zločestom tetom sa zeleno sivom glavom. "ako budes zločest, teta MiniMama ce te pretvoriti u malog zelenoga"
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 8:31:33
|
|
|
|
lee
|
MiniMama jesi me nasmijala da te utješim ja sam prije nekih par god kupila plavu farbu i krenula ja kod frizerke i ona mi je objašnjavala da na tu moju boju polu plavu biču skroz maslinasto zelena...i natjerala ja nju da me ofarba a ja baš maslinasto zelena..i ništa odmah mi je pramenove stavila...pa sam izgledala civilizirano
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 8:37:33
|
|
|
|
danery
|
miimama znam kak ti je....meni isto bila dojadila placa-inače mi je neka srednje smeđa boja kose,i ja kupila neku nijansu lješnjak,što li... nakon prvog pranja kose bila sam mahovina zelena....fras sam dobila.... tak da te kužim
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 8:38:15
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama joj daj, ne šali se. daj mi broj frizera odmah. isti cas. ja imam zelenu glavu. trebam frizera, naprosto TREBAM.. hahhaha moram se i ovdje malo nasmijati jbg svi koje znam da idu frizeri jos pajke a ti se ofarbaj u smedje da te skroz prekrije
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 8:40:17
|
|
|
|
ZVRK
|
ja se tužim na mog''dragog''mužićča koji to trenutno nije jučer je rađe išao kod susjeda(koji se sutra ženi)nego bio samnom doma. jer je meni teško sada dugo da sjedim ....... jedino dobro u tome je bilo šta je uzeo sina sa sobom
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 8:40:20
|
|
|
|
nemammaste
|
Treba paziti s tim kombinacijama farbi,nekad se i malo neiskusniji frizeri znaju iznenaditi rezultatom! Želim ti da što prije to riješiš jer znam da se osjećaš grozno
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 8:42:15
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama "ako budes zločest, teta MiniMama ce te pretvoriti u malog zelenoga"
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 8:42:51
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK ja se tužim na mog''dragog''mužićča koji to trenutno nije jučer je rađe išao kod susjeda(koji se sutra ženi)nego bio samnom doma. jer je meni teško sada dugo da sjedim ....... jedino dobro u tome je bilo šta je uzeo sina sa sobom uzmi tavu i opali
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 8:43:35
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: MiniMama joj daj, ne šali se. daj mi broj frizera odmah. isti cas. ja imam zelenu glavu. trebam frizera, naprosto TREBAM.. hahhaha moram se i ovdje malo nasmijati jbg svi koje znam da idu frizeri jos pajke a ti se ofarbaj u smedje da te skroz prekrije da se nadovežem....jedina smeđa kojoj vjerujem nakon ove moje izvedbe mala zelena je palette tamno smeđa....ta pokriva ama baš sve i super je nijansa....jest malo tamnija,ali je veri moćna
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 8:44:13
|
|
|
|
ZVRK
|
kada bi barem pomoglooooooooooo jutros sam mu rekla da opipa gdje je nisko beba i da zna zašto sam jučer kukala
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 8:45:03
|
|
|
|
lee
|
ja se farba več godinama kod frizera nema više eksperimentiranja... Zvrk draga doči ču mu ja da ga opalim ružinom tavom...nemoj mi se nervirati sad ti to nije potrebno.evo zagrljaj stiže.kako nisko?jel mi trebaš mirovati?
< Poruku je uredio lee -- 9.7.2010 8:46:31 >
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 8:49:21
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK kada bi barem pomoglooooooooooo jutros sam mu rekla da opipa gdje je nisko beba i da zna zašto sam jučer kukala lezi, noge u zrak,upali tv i uživaj
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 8:54:53
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK kada bi barem pomoglooooooooooo jutros sam mu rekla da opipa gdje je nisko beba i da zna zašto sam jučer kukala joooj ja ću ga tavom...čuvaj se i odmaraj puno
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 8:57:43
|
|
|
|
anonno17
|
ma ti muški nemaju oni osjećaja koliko se ti trudiš a on samo tak ouf opalit ću ga ja nemoj se ti gnjaviti s tim, samo reci i ja dolazim!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 8:58:50
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: lee kako nisko?jel mi trebaš mirovati? ma nije ubiti nisko-barem mi nije ništa reklo ali kada sjedim ili sam''''aktivna''''preko dana onda mi je niže spuštena a kada odmaram onda se podigne i''''šeta''''. netreba mirovanje hvala za hugić
< Poruku je uredio ZVRK -- 9.7.2010 8:59:08 >
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 9:09:03
|
|
|
|
anonno17
|
joj ipak ti ubaci malo u nižu brzinu da ne bi bilo, i spavaj malo duže od pola 6.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 9:11:27
|
|
|
|
ZVRK
|
možda budem uspijela preko vikenda kada nemam obaveze kuhanja a danas bi još i sveki trebala doći doma tako da...........................grrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 9:12:33
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK možda budem uspijela preko vikenda kada nemam obaveze kuhanja a danas bi još i sveki trebala doći doma tako da...........................grrrrrrrrrrrrrrrr a gdi osjetiš bebicu
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.7.2010 9:29:35
|
|
|
|
lee
|
Zvrk draga,po meni bi ti trebala mirovati a ne trčati i kuhati..neka muž nadje neku zamjenu ipak si ti trudna a tu bebu čekaš dugooo.jojjj doči ču ja kod tebe pa kad krenem lupati.ako bilo što trebaš zovi,ja stižem.
|
Anketa
Dojenje.
Admin
Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!