|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 14:57:35
|
|
|
|
plavka
|
Evo još koja tema od mene prije povratka na posao a za vas koji ćete na godišnji odmor!!! ljeto je... vruće je.... vidim i na forumu pa uživajte drage moje sa vašim partnerima!!! STRASTI I PUTOVANJA Top mjesta za seks dok ste na godišnjem odmoru Toliko toga ima što volimo, a vezano je za ljeto i godišnje odmore - ispijanje koktela u barovima na plaži, uživancija u morskim radostima, seks na otvorenom... Evo nekoliko prijedloga za seks dok se opuštate za vrijeme odmora u vašoj omiljenoj ljetnoj destinaciji, prenosi thefrisky.com: Seks u brodiću na morskoj pučini Ako imate namjeru iznajmljivati brodić kako bi istražili okolicu mjesta u kojem boravite, iskoristite priliku dok ste daleko od ostatka svijeta na morskoj pučinu i za izmjenu strasti. ● Seks na morskim stjenam Nemamo ništa protiv kreveta u spavaćoj sobi, ali kad ste već na godišnjem odmoru i tražite idealno i izolirano mjesto za kupanje i sunčanje, ako ga već pronađete, dobro se zaštitite od sunca i navalite jedno na drugo. ● Seks u mračnoj i zabačenoj ulici Topla je ljetna noć i vi opušteno šećete gradom u kojem ne živite, a pitanje je da li ćete ikada više navratiti baš tamo? Ako da, to je onda prilika koja se ne propušta. Sigurno ćete primijetiti neku zabačenu i mračnu uličicu u kojoj ste vi jedini prolaznici, a ako su baš svi uvjeti zadovoljeni, zašto se ne bi poseksali na brzinu!? ● Seks u šatoru Ako ste od onih koji vole zbližavanje s prirodom i planirate bar nekoliko noći prespavati u šatoru u šumici pored obale ili negdje drugdje u prirodi, prije prepuštanju slatkim snovima, prepustite se nježnostima. ● Seks ispod vodopada Ovo vrijedi u slučaju ako ste otputovali u neku egzotičnu destinaciju kao što su Hawaii. Ako ste daleko od te ideje, jeftinija varijanta je seks ispod tuša. Kada ste posljednji put to radili? ● Seks u automobilu Vaša komocija prilikom putovanja vam je važna i prije ćete sjesti u automobil nego u autobus ili neko drugo prijevozno sredstvo? E pa dok se već vozikate krivudavim cestama i istražujete, zaustavite se negdje po strani, gdje ne postoji mogućnost da budete uhvaćeni i nakon što se odmorite od vožnje, ponovo se umorite ali ovaj put od seksa. ● Seks na plaži ispod zvijezda Ljubitelj ste noćnog kupanja? Pronađite idealnu plažu koja je udaljena, ponesite ručnike, zauzmite mjesto, dobro pogledajte oko sebe, pričekajte trenutak i ako ste već sigurni da ste jedini posjetitelji tog malog komada raja na zemlji - znate što vam je činiti!
< Poruku je uredio plavka -- 30.6.2010 14:58:06 >
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 14:59:45
|
|
|
|
adryosijek
|
uh sex u vodi i stijenama mmmmmmm hehe odlicno a i u satoru nije lose prva liga
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 15:00:49
|
|
|
|
plavka
|
ja već htijela komentirat da ste sramežljive !!! meni je isto mrak u vodi i na stijenama daleko od tuđih pogleda kao i na mjesečini..... a u brodiću na pučini možda jednog dana !!!
< Poruku je uredio plavka -- 30.6.2010 15:03:31 >
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 15:01:18
|
|
|
|
ninolina
|
ja nesmijem na ovu temu mm bi poludio samnom ha ha
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 15:07:00
|
|
|
|
maja
|
nit godišnjeg nit seksa a i kome dijete ostaviti da ima toga svega
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 15:12:28
|
|
|
|
Anoniman
|
mislim ono.... a kud da upakiram troje djece, dok se seksam na morskim stijenama, da nabavim šator s lokotom??? a ovo u autu? pa nije loša ideja... navečer kad deca zaspu, odemo nas dvoje dole u garažu i vužgi! joj, krepat ću od smijeha!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 15:12:47
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: maja nit godišnjeg nit seksa a i kome dijete ostaviti da ima toga svega dijete ti ja pričuvam,a za godišnji se pobrini
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 15:15:16
|
|
|
|
plavka
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi mislim ono.... a kud da upakiram troje djece, dok se seksam na morskim stijenama, da nabavim šator s lokotom??? a ovo u autu? pa nije loša ideja... navečer kad deca zaspu, odemo nas dvoje dole u garažu i vužgi! joj, krepat ću od smijeha!!!!!!! odi vrit jesi me nasmijala!!!
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 15:21:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: plavka IZVORNA PORUKA: Mariachi mislim ono.... a kud da upakiram troje djece, dok se seksam na morskim stijenama, da nabavim šator s lokotom??? a ovo u autu? pa nije loša ideja... navečer kad deca zaspu, odemo nas dvoje dole u garažu i vužgi! joj, krepat ću od smijeha!!!!!!! odi vrit jesi me nasmijala!!!
|
|
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 15:41:43
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi mislim ono.... a kud da upakiram troje djece, dok se seksam na morskim stijenama, da nabavim šator s lokotom??? a ovo u autu? pa nije loša ideja... navečer kad deca zaspu, odemo nas dvoje dole u garažu i vužgi! joj, krepat ću od smijeha!!!!!!! ODVALILA SAM....taman sam htjela napisat takav neki komentar, ali obo za garažu mi je prehebeno......još se smijem
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 15:46:11
|
|
|
|
ninolina
|
vužgi ga blaž ali žemske moje bez obzira na djecu...da se naći dobrih mjesta...imaš jedno ili njih 5 isto ti je
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2010 16:10:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 16:12:06
|
|
|
|
uspavana
|
mariachi...al su ti dobre fore baš si me dobro nasmijala
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 16:13:39
|
|
|
|
pincirotvajler
|
uh, sad sam se prisjetila..mah..
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 16:16:29
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler uh, sad sam se prisjetila..mah.. podjeli s nama te svoje pokvarene misli
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 16:27:01
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ma neee...onda bi morala otvarat novu temu,pa bi ii vi sve morale podijeliti--
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 16:27:43
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ma neee...onda bi morala otvarat novu temu,pa bi ii vi sve morale podijeliti-- da da sad se izmotavaš
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 17:10:53
|
|
|
|
leilany
|
Seks u brodiću na morskoj pučini Ako imate namjeru iznajmljivati brodić kako bi istražili okolicu mjesta u kojem boravite, iskoristite priliku dok ste daleko od ostatka svijeta na morskoj pučinu i za izmjenu strasti.
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 17:14:58
|
|
|
|
Bebys
|
Seks ispod vodopada Ovo vrijedi u slučaju ako ste otputovali u neku egzotičnu destinaciju kao što su Hawaii. Ako ste daleko od te ideje, jeftinija varijanta je seks ispod tuša. Kada ste posljednji put to radili?
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.6.2010 17:25:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 17:27:48
|
|
|
|
Zvonki
|
Popaljenice Uopće me ne zanima sex na go. Pa jel' sam na godišnjem ili kaj?
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 17:28:03
|
|
|
|
božica
|
...teško na takva mjesta uz njih dve na moru. Al dobar podsjetnik nije loše pročitati prije djece o da,da
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 17:44:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: leilany Seks u brodiću na morskoj pučini Ako imate namjeru iznajmljivati brodić kako bi istražili okolicu mjesta u kojem boravite, iskoristite priliku dok ste daleko od ostatka svijeta na morskoj pučinu i za izmjenu strasti. a decu ostaviš na obali da se miiirnooo igraju u pijesku
|
|
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 17:46:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Bebys Seks ispod vodopada Ovo vrijedi u slučaju ako ste otputovali u neku egzotičnu destinaciju kao što su Hawaii. Ako ste daleko od te ideje, jeftinija varijanta je seks ispod tuša. Kada ste posljednji put to radili? kakvi Havaji, a Plitvice? klincima u ovom slučaju stavi šlauf i lepritiće i nek plivaju - z druge strane vodopada!
|
|
|
|
|
RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o. 30.6.2010 17:49:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Popaljenice Uopće me ne zanima sex na go. Pa jel' sam na godišnjem ili kaj? da, fakat, samo bi još i to trebala delati! cure, g.o. služi za -more... (s čoporom dece, seks nemoguć, tak su svi u jednoj sobi) -krečenje, menjanje krova i ostale građevinske radove
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!