|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 31.3.2010 23:02:19
|
|
|
|
novamama
|
da, da samo lijepo ovdje ti si zakon i znam da ćeš sve dobro izbalansirati
|
|
|
[Obrisani korisnik] 31.3.2010 23:04:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 31.3.2010 23:04:14
|
|
|
|
natalijax
|
za svekine godine za ime Tena gledala sam video još prije,meni su suze krenule na oći od radosti kako ste sve lijepo stavili u video
|
|
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 31.3.2010 23:04:30
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Oprosti Krky je prva počela, a di ono točno vi živite? nije ni kod nas niš bolje ljudi su tak opterećeni tuđim životima da je to strašno. Oprosti nećemo više! Ma šalim se Iza Gorice...točnije Jagodno, spadamo pod Novo Čiče. Tri minute od Gorice Ahhh ne znam....nikada nisam srela ljude koji ne vole promjene i baš na sve, ali baš na sve imaju prigovor
|
|
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 31.3.2010 23:05:57
|
|
|
|
Wukovarka
|
Thanks cure A što se tiće očiju cvrči, to je i muž rekao...kaže da će praviti djecu dok barem jedno ne bude imalo moje oči
|
|
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 31.3.2010 23:08:03
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Thanks cure A što se tiće očiju cvrči, to je i muž rekao...kaže da će praviti djecu dok barem jedno ne bude imalo moje oči
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 31.3.2010 23:10:42
|
|
|
|
Ninaa
|
za muža
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 31.3.2010 23:14:59
|
|
|
|
novamama
|
sad sam vidjela filmić...prekrasni ste svi troje, baš ste onako, zaista sretni sad sam se raznježila sva još kad tena dođe, divota jedna od jedne malene obitelji
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 31.3.2010 23:19:34
|
|
|
|
Krky
|
Dakle Wuki, ipak će pretrpjet mogućnost da postane b... (kak si ono ispričala). Ma samo ti rađaj curke, kad je u mene vojska. I nek sam kriva kaj sam počela sa svekrvom (pa ipak, da nije nje mlade, ne bi bilo ni tvog lijepog i mladog mužića, ni princezice koju šetaš ni ove koju nosiš),a super je što sam dala glas za Tenčicu-Slavončicu
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 1.4.2010 8:35:03
|
|
|
|
ivana801
|
Jako lijepo ime! A s..... ko šiša , ovdje ćemo samo o lijepim temama.
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 1.4.2010 8:56:05
|
|
|
|
ninolina
|
Tena je jako lijepo ime...suipač...i da, neka ima tvoje oći
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 1.4.2010 14:43:06
|
|
|
|
Anoniman
|
kad si rekla Tena, sjetila sam se one pjesme "kad se Tena udavala" - malo su mi suzice navrle ma, neka nama naše male slavončice!!! eh, svekrva... moja mama ti je mene rodila sa 16g. ...mlađa je od mm 2 godine... duga priča... uglavnom, jako sam sretna da živi u drugoj državi, jer bi ja već bila na psihijatriji da je bliže... znam da ne zvuči lijepo, al je tako. svatko zaslužuje svoj mir, pogotovo kad si trudna i kad imaš malu djecu, u to se nitko ne bi smio miješati. btw. ja svojoj nisam još uopće rekla da sam trudna, jer bi me došla ubiti. reć ću još što kasnije mogu. Wuki - tak sam sretna zbog tebe! I muž ti je super s komentarom o očima
|
|
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 1.4.2010 14:48:05
|
|
|
|
maja
|
Stvarno prekrasno ime Wuki i mislim da ću pjevati cijeli dan
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 1.4.2010 15:07:18
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Lijepo ime
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 1.4.2010 17:05:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Wukovarka IZVORNA PORUKA: novamama ja mislila da je neka greška To me svi pitaju...da se nisam zeznula za godište ma kad se sjetim onih svađa, pak sad mi nije ništa jasno - tako mlada žena a tako zločesta O tome i ja razmisljam, tako mlada a takvog ponasanja i razmisljanja, u soku sam Bitno Wuki da si ti dobro, da mrvica raste i da ce imati prelepo ime
|
|
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 29.4.2010 15:29:58
|
|
|
|
Wukovarka
|
Eto nas sa kontrolice Mama je prošlu noć imala užasne bolove, pa sam jedva čekala da odem ginici i da mi kaže da je sve u redu... i je Pokvarila sam trbuh s nekim jelom, pa sam od danas na dvopeku. Nije ni bitno, glavno da je mrvica u redu. Kako sam i skužila po akrobacijama, cura se okrenula glavicom dolje, uredno se javlja da je prisutna i prilično je ljubomorna na Luciju kad se nosi Dobili smo hrpu mjerica, a jedina koju kužim je ta da je cura teška 1899gr. Mama je na korak do 3znamenkaste cifre, 97 Cista je na mirovanju i neka tako ostane do kraja, ali svejedno moram na kontrole svaki tjedan
|
|
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 29.4.2010 15:32:03
|
|
|
|
ejmama
|
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 29.4.2010 15:36:33
|
|
|
|
Mishek
|
weee, meni Jagodno baš lijepo za Tenu!
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 29.4.2010 15:40:51
|
|
|
|
novamama
|
wuki, super, neka sve i dalje bude super
|
|
|
[Obrisani korisnik] 29.4.2010 15:43:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 29.4.2010 15:47:14
|
|
|
|
osobno
|
draga, nek sve i ostane u redu..ne beri brigu za kile, otić će čim počneš trčat za dvi male žabice.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 29.4.2010 15:49:23
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: novamama wuki, super, neka sve i dalje bude super
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 29.4.2010 15:49:25
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 29.4.2010 15:53:40
|
|
|
|
Ellenora
|
Bravo za Tenu
|
|
|
RE: Lulu će dobiti društvo... 29.4.2010 16:20:07
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
Anketa
Pranje guze.пеперутка16Presvlači li vaš suprug dijete, mislim pranje guze i mijenjanje pelene?Da, svaki dan. (
100%)

Ponekad. (
0%)

Rijetko. (
0%)

Nikako, sve moram ja. (
0%)
Broj svih glasova: 1Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!