|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 30.1.2010 23:26:35
|
|
|
|
Monica
|
Žao mi je zbog tebe leptirice ali nemoj izgubiti nadu i vjeru...želim vam da vam bebica dođe što prije ida se vrati osmijeh na tvoje lice
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 31.1.2010 16:35:25
|
|
|
|
daniela 31
|
Sutra je novi dan!!!!Drži se i digni glavu.
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 31.1.2010 21:22:17
|
|
|
|
Kika83
|
Ja ovo neču niti komentirat, samo ču ti poslat i reć ti koliko god da je teško doći če i naš dan
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 30.3.2010 11:27:17
|
|
|
|
vlatkam
|
Apsolutno identična situacija i kod mene. počela sam izbjegavati neke ljude baš zbog tih znatiželjnih pogleda usmjerenih u trbuh i glupih pitanja.
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 1.4.2010 12:06:48
|
|
|
|
crvenkapica
|
i ja sam vec par dana u depresiji...samo placem...nista mi se ne da....nikakve sam volje....ne da mi se među ljude....mrzim kad me netko gleda u stomak da vidi jesam li trudna....mrzim kad me svakodnevno pitaju " imali sta kod vas" ili " sta ima novo" ja kazem svasta onda stize pitanje " sta trudna si ?" ....." ne, nisam ali ima svasta novog" okrenem se i odem suzama u ocima........sa mm sam u nekakvim bezvz odnosima ,oboje u sebi vjerovatno imamo osjecaj d a ni ovaj put nista od T. ...cekam betu ali nade nema..... ma da mi je negdje otici na mj. dana da me nitko ne upita sta ima novoga?.......a vidi ljepote vremena ...grad pun mamica i djecijih kolica ,ja samo sa autom proletim ,mrzim sretati ljude......mislite da sam za psihijatrije? ja mislim da jesam jer ima dana kad totalno puknem.... sorry sto sam vas gnjavila ,morala sam se malo pojaditi....
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 1.4.2010 13:06:41
|
|
|
|
anuska08
|
Crvenkapice, potpuno te razumijem jer sam bila u toj fazi! Čak sam počela izbjegavati ljude za koje sam znala da će me to pitati!!! A dječju rođendani išli su mi na živce... Doći će i tvoje vrijeme, draga!!! Samo se drži!!
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 1.4.2010 13:07:57
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Crvenkapice
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 1.4.2010 13:08:13
|
|
|
|
leilany
|
crvenkapice
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 1.4.2010 13:22:40
|
|
|
|
lana 25 st
|
Ajme crvenkapice, potpuno te razumijem i ja se isto osjecam! Mrzim to pitanje ima li sta novo, najradije bi u vatru skocila kad me to neko pita! Luda sam vise od toga, a sad idu praznici pa idemo kod mm-ovih u zg, i nikako se ne radujem, samo zato da me niko nista ne pita! Ja jucer pravim kolace i od jednom me puko neki plac, neznam ni sama vise zasto, pa zasto nam se vise ne ostvari nasa najveca zelja! kasni vec 6 dana, a jajnici me peckaju ko ludi, a ni traga od !
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 1.4.2010 13:57:41
|
|
|
|
Anoniman
|
lana a da napraviš testić - bar bi znala na čemu si... crvenkapice nije reklama, prije cca 2 mjeseca sam bila u depresiji sa znakovima anksioznosti, bol u prsima, plakala, koma... pomogle su mi kapsule na bazi gospine trave. za 2-3 dana sam bila puno bolje. naravno, lijek ne može riješiti naše probleme, nažalost, ali barem je raspoloženje bolje... a vama, drage cure, od srca želim da što prije dođu vaše male štruce... sigurna sam da su već krenule, al je valjda gužva u prometu odozgora volim vas puno!
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 1.4.2010 14:06:29
|
|
|
|
Točkica28
|
IZVORNA PORUKA: lana 25 st Ajme crvenkapice, potpuno te razumijem i ja se isto osjecam! Mrzim to pitanje ima li sta novo, najradije bi u vatru skocila kad me to neko pita! Luda sam vise od toga, a sad idu praznici pa idemo kod mm-ovih u zg, i nikako se ne radujem, samo zato da me niko nista ne pita! Ja jucer pravim kolace i od jednom me puko neki plac, neznam ni sama vise zasto, pa zasto nam se vise ne ostvari nasa najveca zelja! kasni vec 6 dana, a jajnici me peckaju ko ludi, a ni traga od ! aj ti mala brzo po test, pa vidiš da hormići delaju svoje drzim figeeeeeeeeeeee
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 1.4.2010 17:01:39
|
|
|
|
crvenkapica
|
mislim da je jos rano za test.....tek je 7 dan poslije aih......ma mrzim testove...mrzim bete....ponekad mrzim ovaj svoj zivot.... ali ja nisam takva da ljudima odbrusim na pitanje .." sta vas vise briga jesam li trudna ili ne" ali trebala bi, mislim da bi se bolje osjecala a ljudi bi vjerovatno mislili da nisam normalna ....boli me ona stvar za ljude...ti ljudi zele samo zavirivati u tuđe intime.........sad za 2 tj. idem na pricest svom kumcetu tamo ce biti dosta moje familije koju nisam vidjela godinama..ajme jadna ja.....sasut ce me pitanjima, a ja cu poludit.........trebala bi zapalit koji joint prije i smijati se na sve.........eto dotle je doslo......
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 1.4.2010 17:22:38
|
|
|
|
danery
|
joj draga crvenkapice... čitam ove postove svih cura i tek sad shvaćam kako sam sretna...i nekako mi je nelagodno zbog toga... ja sam imala drugih problema oko -prije 2 godine izgubili smo prvu bebu i mm je od onda bio u strahu i nije o htio ni razgovarati...ajme koliko sam puta oplakala svaki započeti razgovor... a tek babe i kojekakvi poznanici s pitanjima šta čekate,kada će više beba,pa imate već godina... dojadilo mi je objašnjavati i govoriti da će biti jednog dana... zadnje sam explodirala i rekla svima da mi dijete neće doći po narudžbi,ni mojoj ni tuđoj... a mm se konačno ohrabrio i došao sebi,pa smo nakon 2 mj pokusnih vožnji dobili na testu... tako i tebi želim da ti se ostvari želja i da što prije vidiš te dvije čarobne crtice...
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 2.4.2010 11:08:53
|
|
|
|
lana 25 st
|
A mariachi, neda mi se radit test, pretpostavljam da nisam trudna, jer su mi folikuli prosli put bili sitni pa mi je gin rekla, izgleda nista ovaj put, evo ni danas nema ni traga, luda sam vec cekajuc, spremila sam se za put za zg i ponjela i always i klomifen pa sta bude bude! Ako ne dodje slj. tjedan radim prvo test pa se javim ginekologici da vidim sta je!
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 2.4.2010 11:10:42
|
|
|
|
ZVRK
|
nadam se da ti neće doći nego vude +
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 2.4.2010 11:21:56
|
|
|
|
lana 25 st
|
Uh da bar! Pa mislim da na svijetu nebi niko bio sretniji od mene i mog mm!
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 2.4.2010 11:29:34
|
|
|
|
MILLA
|
oh da....znam koja je to čežnja.....mi smo samuela dobili nakon 6 godina....samo što ja nisam odlazila na ništa od tih "tretmana" ....i desilo se....hvala bogu. želim ti da što prije ugledaš + i da se radujete malom anđelu
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 2.4.2010 12:05:35
|
|
|
|
ninolina
|
lana draga napravi test...nemoj se još više mučiti...znam da ti je teško drži se... jel ti inače tako kasni... crvenkapice draga
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 2.4.2010 12:15:21
|
|
|
|
lana 25 st
|
Ma ne kasni, ali mozda je to malo zbog klomifena i ko zna jos zbog cega!
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 2.4.2010 12:16:23
|
|
|
|
ninolina
|
a micek napravi test da si ziher...drži se
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 2.4.2010 22:26:12
|
|
|
|
Leptir5
|
IZVORNA PORUKA: crvenkapica mislim da je jos rano za test.....tek je 7 dan poslije aih......ma mrzim testove...mrzim bete....ponekad mrzim ovaj svoj zivot.... ali ja nisam takva da ljudima odbrusim na pitanje .." sta vas vise briga jesam li trudna ili ne" ali trebala bi, mislim da bi se bolje osjecala a ljudi bi vjerovatno mislili da nisam normalna ....boli me ona stvar za ljude...ti ljudi zele samo zavirivati u tuđe intime.........sad za 2 tj. idem na pricest svom kumcetu tamo ce biti dosta moje familije koju nisam vidjela godinama..ajme jadna ja.....sasut ce me pitanjima, a ja cu poludit.........trebala bi zapalit koji joint prije i smijati se na sve.........eto dotle je doslo...... :)) crvenkapice nasmija me sa ovim o jointu!! drži se draga znam kako je to sa znatiželjnim pitanjima rodbine,ja mrzim dječje rođendane radi toga,ja im ipak odbrusim,posebno ako me pucaju hormoni,kad pitaju jesam li trudna,kažem ma ja sam svaki mjesec bar jednom trudna i okrenem se,pa ako iz toga ne mogu shvatiti da se testiram svaki mjesec sa mišlju možda je sada upalilo onda su stvarno glupi,a kad pitaju šta čekam-ništa!
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 2.4.2010 22:33:22
|
|
|
|
cuba
|
cure
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 3.4.2010 7:58:48
|
|
|
|
curice
|
svima šaljem
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 6.4.2010 17:08:57
|
|
|
|
lana 25 st
|
Curke, meni je zeko donijeo ! Reko samo da javim, nista od ! Evo 2 dan opet na klomifenu! Mozda treca sreca, Bozija sreca! Pozdrav svim curkama!
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 6.4.2010 17:39:29
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: lana 25 st Curke, meni je zeko donijeo ! Reko samo da javim, nista od ! Evo 2 dan opet na klomifenu! Mozda treca sreca, Bozija sreca! Pozdrav svim curkama! Baš mi je žao!!
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!