|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se!
30.1.2010 23:26:35   
Monica
Žao mi je zbog tebe leptirice ali nemoj izgubiti nadu i vjeru...želim vam da vam bebica dođe što prije ida se vrati osmijeh na tvoje liceuser posted image user posted image user posted image

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 101
31.1.2010 16:35:25   
daniela 31
Sutra je novi dan!!!!Drži se i digni glavu.

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 102
31.1.2010 21:22:17   
Kika83
Ja ovo neču niti komentirat, samo ču ti poslat user posted image  user posted image i reć ti koliko god da je teško doći če i naš dan user posted image

(Odgovor članu daniela 31)
Neposredna veza do poruke: 103
30.3.2010 11:27:17   
vlatkam
Apsolutno identična situacija i kod mene. user posted image  počela sam izbjegavati neke ljude baš zbog tih znatiželjnih pogleda usmjerenih u trbuh i glupih pitanja. user posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 104
1.4.2010 12:06:48   
crvenkapica
i ja sam   vec par dana u  depresiji...samo placem...nista mi se ne da....nikakve sam volje....ne da mi se među ljude....mrzim kad me netko gleda u stomak da vidi jesam li trudna....mrzim kad me svakodnevno pitaju " imali sta kod vas"    ili  " sta ima novo"   ja kazem svasta onda stize  pitanje " sta trudna si ?"   ....." ne, nisam ali ima svasta novog"  okrenem se i odem  suzama u ocima........sa mm sam  u nekakvim bezvz odnosima   ,oboje u sebi  vjerovatno  imamo osjecaj d a ni ovaj put nista od T. ...cekam   betu ali  nade nema.....
ma da mi je negdje otici na mj. dana da me nitko ne upita   sta ima novoga?.......a vidi ljepote vremena  ...grad pun mamica i djecijih kolica   ,ja samo  sa autom proletim   ,mrzim   sretati ljude......mislite da sam za  psihijatrije?   ja mislim da jesam jer ima dana kad totalno puknem....
sorry sto sam vas gnjavila  ,morala sam se malo  pojaditi.... 

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu vlatkam)
Neposredna veza do poruke: 105
1.4.2010 13:06:41   
anuska08
Crvenkapice, potpuno te razumijem jer sam bila u toj fazi! Čak sam počela izbjegavati ljude za koje sam znala da će me to pitati!!! A dječju rođendani išli su mi na živce...
Doći će i tvoje vrijeme, draga!!! Samo se drži!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 106
1.4.2010 13:07:57   
BUMBIKA
Crvenkapiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 107
1.4.2010 13:08:13   
leilany
crvenkapice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 108
1.4.2010 13:22:40   
lana 25 st
Ajme crvenkapice, potpuno te razumijem i ja se isto osjecam! Mrzim to pitanje ima li sta novo, najradije bi u vatru skocila kad me to neko pita! Luda sam vise od toga, a sad idu praznici pa idemo kod mm-ovih u zg, i nikako se ne radujem, samo zato da me niko nista ne pita! Ja jucer pravim kolace i od jednom me puko neki plac, neznam ni sama vise zasto, pa zasto nam se vise ne ostvari nasa najveca zelja! user posted image kasni vec 6 dana, a jajnici me peckaju ko ludi, a ni traga od user posted image !

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 109
1.4.2010 13:57:41   
Anoniman
lana a da napraviš testić user posted image  - bar bi znala na čemu si...
crvenkapice user posted image
nije reklama, prije cca 2 mjeseca sam bila u depresiji sa znakovima anksioznosti, bol u prsima, plakala, koma...
pomogle su mi kapsule na bazi gospine trave. za 2-3 dana sam bila puno bolje.
naravno, lijek ne može riješiti naše probleme, nažalost, ali barem je raspoloženje bolje...
a vama, drage cure, od srca želim da što prije dođu vaše male štruce...
sigurna sam da su već krenule, al je valjda gužva u prometu odozgora user posted image
volim vas puno!

(Odgovor članu lana 25 st)
  Neposredna veza do poruke: 110
1.4.2010 14:06:29   
Točkica28
IZVORNA PORUKA: lana 25 st

Ajme crvenkapice, potpuno te razumijem i ja se isto osjecam! Mrzim to pitanje ima li sta novo, najradije bi u vatru skocila kad me to neko pita! Luda sam vise od toga, a sad idu praznici pa idemo kod mm-ovih u zg, i nikako se ne radujem, samo zato da me niko nista ne pita! Ja jucer pravim kolace i od jednom me puko neki plac, neznam ni sama vise zasto, pa zasto nam se vise ne ostvari nasa najveca zelja! user posted image kasni vec 6 dana, a jajnici me peckaju ko ludi, a ni traga od user posted image !

aj ti mala brzo po test, pa vidiš da hormići delaju svoje
drzim figeeeeeeeeeeee

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

Neposredna veza do poruke: 111
1.4.2010 17:01:39   
crvenkapica
mislim da je jos rano za test.....tek je 7 dan poslije  aih......ma mrzim testove...mrzim bete....ponekad mrzim ovaj svoj zivot....
ali ja nisam takva da  ljudima odbrusim    na pitanje  .." sta vas vise briga  jesam li trudna ili ne"
ali trebala bi,
  mislim da bi se bolje osjecala  a ljudi bi vjerovatno  mislili da nisam normalna  ....boli me ona stvar za ljude...ti ljudi zele samo zavirivati u tuđe intime.........sad   za 2 tj. idem na pricest svom kumcetu  tamo ce biti  dosta moje familije koju nisam vidjela godinama..ajme jadna ja.....sasut ce me pitanjima, a ja cu    poludit.........trebala bi zapalit koji joint   prije   i  smijati se na sve.........eto dotle je doslo......

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 112
1.4.2010 17:22:38   
danery
joj draga crvenkapice...
čitam ove postove svih cura i tek sad shvaćam kako sam sretna...i nekako  mi je  nelagodno zbog toga...
ja sam imala drugih problema oko user posted image -prije 2 godine izgubili smo prvu bebu i mm je od onda bio u strahu i nije o user posted image htio ni razgovarati...ajme koliko sam puta oplakala svaki započeti razgovor...
a tek babe i kojekakvi poznanici s pitanjima šta čekate,kada će više beba,pa imate već godina...
dojadilo mi je objašnjavati i govoriti da će biti jednog dana...
zadnje sam explodirala i rekla svima da mi dijete neće doći po narudžbi,ni mojoj ni tuđoj...
a mm se konačno ohrabrio i došao sebi,pa smo nakon 2 mj pokusnih vožnji dobili user posted image na testu...

tako i tebi želim da ti se ostvari želja i da što prije vidiš te dvije čarobne crtice...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 113
2.4.2010 11:08:53   
lana 25 st
A mariachi, neda mi se radit test, pretpostavljam da nisam trudna, jer su mi folikuli prosli put bili sitni pa mi je gin rekla, izgleda nista ovaj put, evo ni danas user posted image nema ni traga, luda sam vec cekajuc, spremila sam se za put za zg i ponjela i always i klomifen pa sta bude bude! Ako ne dodje slj. tjedan radim prvo test pa se javim ginekologici da vidim sta je!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 114
2.4.2010 11:10:42   
ZVRK
nadam se da ti neće doći user posted image nego vude +user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 115
2.4.2010 11:21:56   
lana 25 st
Uh da bar! Pa mislim da na svijetu nebi niko bio sretniji od mene i mog mm!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 116
2.4.2010 11:29:34   
MILLA
oh da....znam koja je to čežnja.....mi smo samuela dobili nakon 6 godina....samo što ja nisam odlazila na ništa od tih "tretmana" ....i desilo se....hvala bogu. želim ti da što prije ugledaš + i da se radujete malom anđeluuser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

Neposredna veza do poruke: 117
2.4.2010 12:05:35   
ninolina
lana draga napravi test...nemoj se još više mučiti...znam da ti je teško drži se... jel ti inače tako kasni...

crvenkapice dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 118
2.4.2010 12:15:21   
lana 25 st
Ma ne kasni, ali mozda je to malo zbog klomifena i ko zna jos zbog cega!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 119
2.4.2010 12:16:23   
ninolina
a micek napravi test da si ziher...drži se

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 120
2.4.2010 22:26:12   
Leptir5
IZVORNA PORUKA: crvenkapica

mislim da je jos rano za test.....tek je 7 dan poslije  aih......ma mrzim testove...mrzim bete....ponekad mrzim ovaj svoj zivot....
ali ja nisam takva da  ljudima odbrusim    na pitanje  .." sta vas vise briga  jesam li trudna ili ne"
ali trebala bi,
mislim da bi se bolje osjecala  a ljudi bi vjerovatno  mislili da nisam normalna  ....boli me ona stvar za ljude...ti ljudi zele samo zavirivati u tuđe intime.........sad   za 2 tj. idem na pricest svom kumcetu  tamo ce biti  dosta moje familije koju nisam vidjela godinama..ajme jadna ja.....sasut ce me pitanjima, a ja cu    poludit.........trebala bi zapalit koji joint   prije   i  smijati se na sve.........eto dotle je doslo......

:)) crvenkapice nasmija me sa ovim o jointu!! user posted image user posted image
drži se draga user posted image
znam kako je to sa znatiželjnim pitanjima rodbine,ja mrzim dječje rođendane radi toga,ja im ipak odbrusim,posebno ako me pucaju hormoni,kad pitaju jesam li trudna,kažem ma ja sam svaki mjesec bar jednom trudna i okrenem se,pa ako iz toga ne mogu shvatiti da se testiram svaki mjesec sa mišlju možda je sada upalilo onda su stvarno glupi,a kad pitaju šta čekam-ništa!

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

Neposredna veza do poruke: 121
2.4.2010 22:33:22   
cuba
cure user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 122
3.4.2010 7:58:48   
curice
svima šaljem user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 123
6.4.2010 17:08:57   
lana 25 st
Curke, meni je zeko donijeo user posted image ! Reko samo da javim, nista oduser posted image ! Evo 2 dan opet na klomifenu! Mozda treca sreca, Bozija sreca! Pozdrav svim curkama!

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 124
6.4.2010 17:39:29   
anuska08

IZVORNA PORUKA: lana 25 st

Curke, meni je zeko donijeo user posted image ! Reko samo da javim, nista oduser posted image ! Evo 2 dan opet na klomifenu! Mozda treca sreca, Bozija sreca! Pozdrav svim curkama!

user posted image user posted image Baš mi je žao!!user posted image

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!