Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:29:26
|
|
|
|
MILLA
|
mjesecima sam bila tako umorna....da od umora više nisam ni spavat mogla. tijelo beživotno,podočnjaci,samo sam zjeevala,po cijele dane .... naravno,uz to dolazi i nervoza,nabrijanost...gledanje u prazno....tanki živci...i sjetila sam se da sam isto tako bila daavnno ,jer sam šljakala 2 posla ,premorena i uzela tada supradyn i nakon 3 dana se obnovila..evo,prije 7 dana ga ponovo kupila i počela piti.....woowww....nakon 3-4 dana nova!puna energije,odlično spavam.....lgnem u 23 i zaspem odma,a prije bih umorna piljila do 3-4 ujutro i nisam mogla spavat. dignem se u 8...ko leptirič....bez glavobolje,bez zjevanja....čistim,kuham,pjevušim ....nova sam...ko prije trudnoče,vesela....hvala bogu!
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:32:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Znaci preporucujes a sta je to???
|
|
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:35:08
|
|
|
|
MILLA
|
vitamini.....inače,u koju god ljekarnu bi ušla,preporučili bi mi upravo te....i mogu dog dojim
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:36:00
|
|
|
|
leilany
|
to kljuka mm....nellyce to su ti vitamini... ja sam na onima za cuclanje centravit...
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:36:42
|
|
|
|
ninolina
|
i ja bi trebala nešto, a jel jedeš više od njih
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:37:58
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina i ja bi trebala nešto, a jel jedeš više od njih ninocka...ma vraga jedes vise.... apetit se otvara ak njupas one vitamine b complexa....
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:38:59
|
|
|
|
ninolina
|
ninocka...ma vraga jedes vise.... apetit se otvara ak njupas one vitamine b complexa.... a ok onda... mislim ni ovako ne jedem normalno a kile stoje, pa mi samo još treba nekaj da se koja zaljepi
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:43:02
|
|
|
|
MILLA
|
pa ja ne....ima u sebi dosta vitamina B...pa ako ti djeluju na apetit .... preporučam ga svima,stvarno sam nova!
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:44:40
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: MILLA pa ja ne....ima u sebi dosta vitamina B...pa ako ti djeluju na apetit .... preporučam ga svima,stvarno sam nova! napokon imam snage bacit se na orbitrek !!! ....planiram več mjesecima,ali kad sam zadnji put išla na njega,skoro sam pala u nesvjest...nisam imala snage
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:46:56
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: MILLA pa ja ne....ima u sebi dosta vitamina B...pa ako ti djeluju na apetit .... preporučam ga svima,stvarno sam nova! ma u svakom tom mixu vitaminskih tableta imas i b vit...al imas za kupiti bas samo taj b complex....e taj ti otvara apetit...ja znam da sam to pila u srednjoj za bolju koncentraciju ,a moj bracek bas za otvaranje apetita jer je malo jeo jedan period..... i da...mi doma uvijek imamo te vitamine jer mm slabo spava tj ne naspava se,i gdje god smo dosli su nam ponudili bas te supraydin..sto zbog kvalitete sto zbog cijene
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:49:03
|
|
|
|
ninolina
|
ja znam da sam to pila u srednjoj za bolju koncentraciju nebum komentirala he he.... a probat ću ih i ja u kombinaciji s herbafastom
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:49:50
|
|
|
|
MILLA
|
ali uopće nisu skupe....100kn za mj. dana...nisu puno....još su jeftine s obzirom šta su mi nudili..neke od 300-400kn
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:50:11
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ja znam da sam to pila u srednjoj za bolju koncentraciju nebum komentirala he he.... a probat ću ih i ja u kombinaciji s herbafastom vec jesi vraze jedan stari
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:51:07
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: MILLA ali uopće nisu skupe....100kn za mj. dana...nisu puno....još su jeftine s obzirom šta su mi nudili..neke od 300-400kn ma nisu skupe....moje ove kostaju cca 65kn....i ok su....
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:51:44
|
|
|
|
MILLA
|
....a da ne kažem....hm...mm zadovoljan....bračne dužnosti obavljam ..hm...
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:52:40
|
|
|
|
ninolina
|
vec jesi vraze jedan stariuser posted image daj se čuj, starija si od mene a to kolko koštaju ako su dobre cjena nije ni važna
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:53:11
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: MILLA ....a da ne kažem....hm...mm zadovoljan....bračne dužnosti obavljam ..hm...
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:53:49
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina daj se čuj, starija si od mene ma niiiisaaaam valjdaaaaaaaaa
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:54:42
|
|
|
|
ninolina
|
ma niiiisaaaam valjdaaaaaaaaa he he tješim se, naravno da jesi starija moslim, ah kokoš
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 10:57:34
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ma niiiisaaaam valjdaaaaaaaaa he he tješim se, naravno da jesi starija moslim, ah kokoš ah deam ti si tituska... starija sam kokooodaaaak
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 11:42:42
|
|
|
|
mišica 666
|
potpisujem millu stvarno su super ja sam probala dosta tih vitamina jer ljeti imam ludi tempo ali samo od supradyna sam se osječala ludilo i nimalo umorno.
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 11:49:13
|
|
|
|
adryosijek
|
trebat ce mi to kad rodim jel vec sad sam u banani
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 11:57:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MILLA ....a da ne kažem....hm...mm zadovoljan....bračne dužnosti obavljam ..hm... e sa ovim si me ubedila
|
|
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 11:58:41
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: MILLA ....a da ne kažem....hm...mm zadovoljan....bračne dužnosti obavljam ..hm... e sa ovim si me ubedila sad malo off ali NELLYCEEE kaj si napravila sa avatarom ..vracaj curkuuu
|
|
|
RE: preporodila se od supradyna 11.3.2010 12:02:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: MILLA ....a da ne kažem....hm...mm zadovoljan....bračne dužnosti obavljam ..hm... e sa ovim si me ubedila sad malo off ali NELLYCEEE kaj si napravila sa avatarom ..vracaj curkuuu trudim se da ostanem anonimna, znam "malo" sam se kasno setila
< Poruku je uredio Nellyca -- 11.3.2010 12:03:30 >
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!