|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Tik
9.3.2010 10:15:12   
ŠNJAVI
bok. Imam curicu od 4 god , i prije par dana počela je mrdati glavom, kao neki tik... neznam šta bi to moglo biti. Da li da povežem možda sa ljubomorom ,jer imamo i malu bebicu od mjesec dana. Ona se odlično osiječa i sve je super osim tog tik-a kako ga ja nazivam. Zna li tko šta, da mi pomogne... molim vas... user posted image

< Poruku je uredio cvrčak -- 10.8.2010 10:18:44 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: tik.
9.3.2010 10:35:13   
mišica 666
draga šnjavi dobrodošla na raju nadam se da je tvoja curica samo ljubomorna ali ipak odi kod pedijatra za svaki slučaj. user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu ŠNJAVI)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
9.3.2010 10:37:18   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mišica 666)
  Neposredna veza do poruke: 3
9.3.2010 10:47:48   
Njofra
Dobrodošla. Slažem se s curama. Za svaki slučaj kod pedijatrice.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
9.3.2010 13:20:21   
natalijax

IZVORNA PORUKA: Njofra

Dobrodošla. Slažem se s curama. Za svaki slučaj kod pedijatrice.

user posted image i ja se slažem i dobrodošla kod nasuser posted image

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 5
9.3.2010 13:22:40   
FIONA
da malo opišeš kaka tik...

dobro došla i želim da nije niš nego njezna zafrkancija....samo d amamu i tatu malo poplaši...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
9.3.2010 13:27:58   
ines
Dobro došla i svakako se slaze da to treba provjeriti može biti povezano i s vidom tako da nemoj ignorirati.

Mama dva mala anđela!

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Tik
9.3.2010 15:36:13   
Krky
Moguće da je tik. Moja dva brata su imali, a kod ovog mlađeg se sjećam da je širom otvarao usta i radio grimase, stvarno je ružno izgledalo ali pedijatrica je rekla da ga na to ne smijemo upozoravati i svraćati pažnju....bio je isto te dobi. Trajalo je neko vrijeme (nekoliko mjeseci) i otišlo. Odi i provjeri, moguće da je pasivna ljubomora. Moj 1/2 je prije par mjeseci počeo piškiti u krevet po noći i to po nekoliko puta (ima 4,5 godine), a brat im se rodio prije godinu dana i tada nije bilo nikakvih naznaka ljubomore niti ih danas vidimo. Ali eto....trebalo je nama vremena da se priviknemo, smirimo i sad je to sve rjeđe. Nadam se da ćete i vi riješiti problemčić.

< Poruku je uredio cvrčak -- 10.8.2010 10:19:18 >

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu ŠNJAVI)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Uvek voli da se mazi. (0%)

Često voli da se mazi. (0%)

Retko voli da se mazi. (0%)

Ne voli da se mazi. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!