|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: B4
6.3.2010 19:01:53   
lavica81
bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 76
6.3.2010 19:43:14   
Zvonki
Ajme draga, čestitam!!!! Kakva lijepa vijest! I čestitam ti na hrabrosti. Stvarno ti se divim. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 77
6.3.2010 19:47:47   
Anoniman
Zvonkili... o kakvoj ti hrabrosti pripovedaš?
Celi dan trubim da uopće nisam svjesna kaj mi se desilo!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
al imam još 33 tjedna da shvatim!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 78
6.3.2010 19:49:26   
lee
mariachi sad tek vidim da si trudna.čestitam ti!user posted image user posted image user posted image  da bude sve super ja se vama divim..

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 79
6.3.2010 19:58:54   
Anoniman
hvala!user posted image

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 80
6.3.2010 20:25:38   
martina87
user posted image mariaci,a termin ti je na rodendan od mog malog andela!cestitam od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 81
6.3.2010 20:59:27   
Anoniman
hehe, a dva dana poslije je mojoj E. rođendan!user posted image
hvala ti!user posted image

(Odgovor članu martina87)
  Neposredna veza do poruke: 82
6.3.2010 21:14:13   
ninolina
ajme tema ima četri stranice nisam sve pročitala... mariachi kako je muž reagirao... baš sam si mislila kako je pepe stavila user posted image a tiuser posted image jel se ti to nadaš dečku...user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 83
6.3.2010 21:42:20   
novamama
user posted image ma luda si sto postouser posted image

još ja danas gledam, ma što B4, što je sad to, kad onouser posted image

nek ti Bog da sve lipo draga, još jednom sam ti morala čestitatiuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 84
6.3.2010 22:21:43   
Florijan Jakov
da, da, da .... bili su ovo plodna jesen i zima za RRajke, neka tako nastave proljeće i ljeto, nek se primi svima koje žele, pa ćemo prebukirat sve HR bolnice user posted image user posted image user posted image
M., čestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 85
6.3.2010 23:28:41   
zaba
IZVORNA PORUKA: Mariachi

hvala svima na čestitkama! user posted image

(mislim da će me trudilice zatuć, pssss)
mila moja,čestitam,zakaj bi te zatukla,daj ne kakaj,joooj,fakat popravljate prosjek za ovaj mjesec user posted image
Mariachi user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 86
7.3.2010 8:11:02   
božica
Čestitamuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu emily123)
Neposredna veza do poruke: 87
7.3.2010 8:38:31   
ivana801
Pa čestitam!!! Uvijek mi je lijepo čuti takvu veselu vijest! Želim ti bezbrižnu trudnoću i što lakši porod i brzi kraj poroda bez komplikacija.... Biti će vam veselo u kući user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 88
7.3.2010 9:44:34   
gljiva
Čestitam, uživaj u trudnoćiuser posted image

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 89
7.3.2010 9:58:30   
Gianna
Čestitke tebi i tvom mm user posted image user posted image user posted image ... user posted image ili user posted image nije bitno samo neka bude živo i zdravo, i naravno da ti budeš ok!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 90
7.3.2010 11:30:52   
Ellenora
Wooow cestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 91
7.3.2010 12:49:43   
Ninaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dok ja pročitam sve kaj se jučer događalo nisam ni skužila tvoju temu mislila sam da muž opet zeka, a kad tamo beba. Ja ti draga želim od srca lijepu i mirnu trudnoću i brz i lagan porod i da ovaj put poslije poroda ne bude problema. Nek beba bude živa i zdrava a ak si baš tak jako želiš dečkica onda nek bude i dečkić. Ima da te sad muž mazi i pazi inače ćemo ga mi doći malo istući. Eto baš sam sretna ko malo dijete koliko rr trudnica još nek nam i trudilice uspiju ajme veselja! UŽivajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Ellenora)
Neposredna veza do poruke: 92
7.3.2010 14:09:21   
ejmama
Hej draga ja sam mislila da se radio o nekom filmu ili šifriuser posted image user posted image user posted image
Čestitam od srca i želim vam jednog dečkića, al će te ga razmazitiuser posted image user posted image user posted image

P.S. dobro da ti mužek nije opet donesao doma Operil kapiuser posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 93
7.3.2010 15:05:30   
sina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    cure,super ste krenule ove godine. mariachi,čestitam i ni me briga kaj bi ti,ja bi jednog dečecauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 94
7.3.2010 15:33:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ejmama

Hej draga ja sam mislila da se radio o nekom filmu ili šifriuser posted image user posted image user posted image
Čestitam od srca i želim vam jednog dečkića, al će te ga razmazitiuser posted image user posted image user posted image

P.S. dobro da ti mužek nije opet donesao doma Operil kapiuser posted image user posted image user posted image

Isuse, kak si to zapamtila! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cure, hvala vam svima još jednom! Supeer ste!
Još nismo nikome od rodbine rekli, jer nas je frka da reakcije neće biti OVAKO pozitivne ko vaše... znate kak je to...user posted image

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 95
7.3.2010 15:43:37   
danery
ne brini za rodbinu,glavno da ste vi sretni zbog user posted image !!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 96
7.3.2010 16:00:20   
Thea
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Još nismo nikome od rodbine rekli, jer nas je frka da reakcije neće biti OVAKO pozitivne ko vaše... znate kak je to...user posted image

Da ne bi bilo kao kad sam ja bila treći put trudna pa je strina iz Njemačke rekla da kaj mi je to trebalouser posted image user posted image
Došlo mi je da skočim i zadavim golim rukama....user posted image user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 97
7.3.2010 16:14:58   
danery

Da ne bi bilo kao kad sam ja bila treći put trudna pa je strina iz Njemačke rekla da kaj mi je to trebalouser posted image user posted image
Došlo mi je da skočim i zadavim golim rukama....user posted image user posted image

ufff,babe,strine i ostale...luda sam od sreće kad tak šta čujem...

to sve treba dobro po turu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 98
7.3.2010 16:21:35   
Krky
Heeej, pa čestitam, al će bit zabave ako bude mali muškić okružen tolikim ženama! A jedna mala curka bi i meni dobro došla. Sretnooooooo !!!

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 99
7.3.2010 16:38:42   
adryosijek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!